-
αυτο το αυτοκινητο δεν θα βαρεθω να το βλεπω ποτε! ειναι τερας!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
η 147 ειχε πολυ καλο τιμονι,αλλα απο οσα εχω δοκιμασει κ παλι το τιμονι του μινι ρ53 κτλ δεν το ειχε..ισως εφταιγε οτι η 147 που δοκιμασα ηταν με 195 ελαστικα κ το μινι μου με 175..Σαν πρώην κάτοχος 147 και R53 θα συμφωνήσω... το τιμονάκι του MINI έσπερνε παρότι ηλεκτρικό. Πάντως μιλάμε ίσως για τα καλύτερα σε αίσθηση τιμόνια στις κατηγορίες τους έτσι και αλλιώς... οι διαφορές μικρές.
Άσχετο αλλά είχες R53 (aka Cooper S) με 175 ελαστικό...? Είσαι σίγουρος...?Eddie αυτό που οδήγησες ήταν R56 (aka η 2η γενιά)...?
Γιατί σε αυτό υπάρχει όντως μια πιο βαριά αίσθηση με το sport στο on... -
ο c.l.a.b ειχε ρ53 κουπερ , όχι σ...
και εμένα μου είχε φανεί πολύ βαρή χωρίς λόγο του κουπερ, με καλύτερο τιμόνι που έχω πιάσει στην κατηγορία να είναι μάλλον αυτό της αρ γτ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο c.l.a.b ειχε ρ53 κουπερ , όχι σ...Δεν υπάρχει R53 οχι S... το R53 είναι το S.
Μάλλον R50 είχε... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απο το γεγονος που ποσταρε ο eddie...Holly molly........
Tου χρόνου παίζει να φέρει ο Sordi μια ίδια στις Σέρρες!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Δεν υπάρχει R53 οχι S... το R53 είναι το S.
Μάλλον R50 είχε...λαθος δικό μου τότε, είχε αναφέρει πιο παλια οτι είχε το προηγούμενο κουπερ...
το ρ56 βγαίνει και σε κουπερ, και σε ς έτσι ?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
η 147 ειχε πολυ καλο τιμονι,αλλα απο οσα εχω δοκιμασει κ παλι το τιμονι του μινι ρ53 κτλ δεν το ειχε..ισως εφταιγε οτι η 147 που δοκιμασα ηταν με 195 ελαστικα κ το μινι μου με 175..
Σαν πρώην κάτοχος 147 και R53 θα συμφωνήσω... το τιμονάκι του MINI έσπερνε παρότι ηλεκτρικό. Πάντως μιλάμε ίσως για τα καλύτερα σε αίσθηση τιμόνια στις κατηγορίες τους έτσι και αλλιώς... οι διαφορές μικρές.
Άσχετο αλλά είχες R53 (aka Cooper S) με 175 ελαστικό...? Είσαι σίγουρος...?Eddie αυτό που οδήγησες ήταν R56 (aka η 2η γενιά)...?
Γιατί σε αυτό υπάρχει όντως μια πιο βαριά αίσθηση με το sport στο on...Θα σε γελάσω αλλά νομίζω πως όχι.
Ήταν απλό 1,6 cooper, όχι s πάντως. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν υπάρχει R53 οχι S... το R53 είναι το S.
Μάλλον R50 είχε...λαθος δικό μου τότε, είχε αναφέρει πιο παλια οτι είχε το προηγούμενο κουπερ...
το ρ56 βγαίνει και σε κουπερ, και σε ς έτσι ?
Ναι.
Στην προηγούμενη γενιά κάθε παραλλαγή είχε και τον δικό της κωδικό. R50 τα One & Cooper, R52 το ανοιχτό και R53 το S.
Στην τελευταία επειδή τα αμαξώματα έχουν γίνει πλέον πολλά το R56 συμπεριλαμβάνει όλη την hardtop hatch γκάμα (One, Cooper, Cooper S & JCW)... r57 είναι το ανοιχτό, R58 το coupe κλπ...υγ: σορρυ για τα
-
παιδες,δικο μου το λαθος,ρ50 ειχα.ρ53 ηταν το ς,ρ52 αν θυμαμαι καλα ηταν το φεησλιφτ το απλο.(για το τελευταιο μπορει να λανθανω).κωσταρα καλα θυμασαι
εγω παντως ειχα ρ50.κ ηταν σκετη απολαυση..αν δεν ειχε απειρα προβληματα αξιοπιστιας,μικρα η μεγαλα,που με εκαναν κολλητο με τον αντιπροσωπο στη θεσνικη,ακομη θα το ειχα..
κ απο εμενα συγνωμη για την εκτος θεματος παραθεση.. -
Θέλω μια Giulietta QV.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θέλω μια Giulietta QV.
Έχει μια το car.gr στα 24.000 ευρώ με 10Κ κμ!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2628875/
Και καλό εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θέλω μια Giulietta QV.
Τι πρόστυχη φατσούλα είναι αυτή ρε γμτ...
Αν και προτιμώ να την φαντάζομαι σε κάποιο κουπέ ή roadster...
-
-
Ναι ναι το χω δει αυτό αλλά μέχρι να βγει στην παραγωγή ζήσε Μάη μου...
-
Το ψαχνα πιο παλιά αυτό το βιντεάκι.
Ο Πακιστανός παίρνει τον φίλο του τον τοφάλα και πάνε Μόναχο-Νάπολη με ένα γέμισμα.ΥΓ: Ο χοντρός στη διαδρομή μόνο που δεν του κοψε κανά αυτί απ' τη λιγούρα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θέλω μια Giulietta QV.
Έχει μια το car.gr στα 24.000 ευρώ με 10Κ κμ!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2628875/
Και καλό εξοπλισμό.
Παίζει και να είναι η πρώην δημοσιογραφική. Είναι όμως
-
-
-
Σφαιράτη πάει η Giulietta QV αλλά πολλές ησυχίες που να πάρει...
Για τις φωτογραφίες: Η κιτρινίλα δεν βλέπεται. Η 8C Spider είναι ο παράδεισος και οι 'γριές' από κάτω, η κόλαση... -
E ναι ειναι υβριδιο ευτυχως..
Οι γριες ειναι πολλες για πολλες βρισιες που δε θελω να πω τωρα γτ εχω καυλωσει..
ΑLFA ROMEO FORUM