-
Αυτοι οι τύποι είναι που δίνουν θέμα στη φωτο. Αλλιώς είναι μία απο τις άπειρες φωτο αιολικού
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτοι οι τύποι είναι που δίνουν θέμα στη φωτο. Αλλιώς είναι μία απο τις άπειρες φωτο αιολικούΔεν το είχα δει έτσι...Ωραία σκέψη.Έυχαριστώ!!
-
Ένα μικρό αφιέρωμα στην Τύμφη. Οροσειρά με τα όλα της. Ανέβηκα πριν 2 σ/κ ως τη Δρακόλιμνη και διοργανώνω μια διανυκτέρευση.
Ξηρόλιμνη (λάκα Τσουμάνη) με θέα τον όγκο του Πλόσκου στα δεξιά και το ύψωμα της Δρακόλιμνης
Το κατέβασμα από το καταφύγιο με την Αστράκα να κυριαρχεί
Από το υψωματάκι δίπλα στη Δρακόλιμνη
Στη Δρακόλιμνη της Τύμφης, πίσω φαίνεται το υψωματάκι της προηγούμενης φώτο
Τα πεύκα - ρόμπολα ακροβάτες στα γκρεμίδια. Θέα προς Τραπεζίτσα και Ροϊδοβούνι και Κόνιτσα 'χοντρικά'
Ενδεικτικά τα χαοτικά βάραθρα...
Μιά ασπρόμαυρη με τη ψηλότερη κορφή απέναντι, την Γκαμήλα
Πραγματικά σπάνια να τα βρεις και να τα δεις. Αγριόγιδα
Και πεταλούδες των ορεινών
Inachis Io
Inachis IoVanessa Cardui
Vanessa CarduiPapillio Machaon
Papilio Machaon -
Υπέροχες φωτογραφίες από την Τύμφη! Ωραία σειρά!
-
-
Πρόσεχε την κορολιά ρε φίλε!!! Στο κόκκινο την έφτασες!!!
-
-
bujinkan πολύ ωραίο το σετ της Σαντορίνης. Ωραία ματιά και υπέροχο αποτέλεσμα της LX3.
JimClark τρομερά μέρη και ωραία κλίκ.
Νίκο πολύ καλή και ξουράφι όπως πάντα.
-
Camera Nikon D700
Exposure 0.8
Aperture f/8.0
Focal Length 16 mm
ISO Speed 200Φυσικά η μηχανή εστιάζει σε κάτι που δεν κινείται στην προκειμένη το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Μπορεί να γίνει και το ανάποδο δλδ να ακολουθείς ένα κινούμενο θέμα όπως εδω
SX-UBJ ICP Savannah XL, Matkaris Aerosports by Nick-K (Nikos Koutoulas), on Flickr
BTW μου άρεσε πολύ το αιολικό με τον γερανό. Συμφωνώ πως δίνει χαρακτήρα στην φώτο. Ίσως να έκοβα λίγο παραπάνω τον ουρανό για πιο σφιχτό καδράρισμα.
Νίκο έχω την αίσθηση πως με λίγο λιγότερο sharpen θα έδειχνει πιο ωραία Κατα τα άλλα πάρα πολύ ωραία -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ωραία φωτογραφία...
Πώς το πετυχαίνεις αυτό το effect?Όπως είπε ο mirage. Στη συγκεκριμένη λήψη, χρησιμοποίησα το τρίποδο στα πίσω καθίσματα με τα δυο ποδαράκια κάτω και το ένα πίσω κόντρα όπο μπορούσα να το έχω ποιο σταθερό, και με το ασύρματο ντεκλαρέρ και χρονοδιακόπτη στα 2 δευτερόλεπτα για να προλαβαίνω να αφήνω το αφήνω και να βάζω και το άλλο χέρι στο τιμόνι, έβγαζα αβέρτα με ταχύτητα 1/3 εως 1 δευερόλεπτα. Αρκετές κουνημένες και με το VR ανοιχτό φυσικά στον 16-35mm. Έπρεπε να βγάλω και ποιο αργά μιας και τα εξωτερικά φώτα ήταν αρκετά όμορφα κι έδιναν ωραία κίνηση και εφέ.
mirage, το sharpen το έβαλα και σχετικά σε χαμηλό opacity αλλά ίσως είναι αρκετά έντονο όπως λες.
-
-
Cool \m/
-
Car & Flowers by Zisis1992, on Flickr
Saxo During Service... by Zisis1992, on Flickr
Γνώμες...; -
Μητσάκο έχ'ς ξεφύγ' κι εσύ
Ζήση δεν καταλαβαίνω τι θες να δείξεις στην πρώτη στη δεύτερη μ'αρέσει η επεξεργασία
Νίκο ατμοσφαιράτη
Ξεν. ωραία η Τύμφη
Κάβουρα θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους -
-
Thanks!
Busso you nailed it... Όχι απλά πέτυχες τον δρόμο αλλά και την κατεύθυνση Ποιο εύστοχος πεθαίνεις...
Zisis1992 στην 2η ίσως να κατέβαινες πιο χαμηλά να γεμίσει το κάτω μέρος με την αντανάκλαση...
-
Ζήση δεν καταλαβαίνω τι θες να δείξεις στην πρώτη στη δεύτερη μ'αρέσει η επεξεργασία
Σε μερσώ! (για την 2η)
Στην πρώτη πήγα να παίξω λίγο με το macro και τα λουλούδια/Xsara...
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Zisis1992 στην 2η ίσως να κατέβαινες πιο χαμηλά να γεμίσει το κάτω μέρος με την αντανάκλαση...Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ, θα το δοκιμάσω αύριο που θα ξαναέχω πρόσβαση στο laptop.
-
Δημήτρη πάρα πολύ ωραία και ωραίο χρώμα!
-
@mirage, nikos-k
Ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες!!!
Μου άρεσε το αποτέλεσμα. Να υποθέσω ότι τα χρώματα είναι τραβηγμένα λόγω του VR ή έχει 'παίξει' και photoshop?Επίσης ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σχετικά με τη φωτογραφία. Προσπαθώ να καλυτερεύσω την οπτική μου (και την τεχνική μου φυσικά η οποία είναι πολύ μέτρια -πιστεύω-).
@Μορφέας,
Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα στις φωτογραφίες σου. Υποθέτω HDR είναι η τελευταία (και μάλλον και οι 3 προηγούμενες )? -
Τραβηγμένα; Το VR δεν έχει να κάνει με το χρώμα αλλά με την σταθεροποίηση του φακού και άρα της φωτογραφίας.
IMHO τα χρώματα φαίνονται έτσι και λόγω του oversharpening το οποίο φαίνεται κυρίως στο ταμπλώ.
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...