-
-
πωπω.... εχει κάνει την κηδεία σε πολλά καινουργια μικρά με την πληρότητα επιλογών, την ομορφια κλπ κλπ... Οποια εταιρία προσπαθήσει να λανσάρει αμάξι στην κατηγορία θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υποψιν...
Μπραβο στην Renault... ειχε το καλύτερο μικρό, και πάει πλεον ενα βημα παραπέρα θεωρώ...
-
Πολύ καλό εξωτερικά και φοβερό εσωτερικά. Αυτό το R-Link πολύ μου αρέσει. Έτσι και πάρει μορφή αυτός ο 1.2Τ @120hp -βασικά και ο 115hp καλός είναι- έσβησε όλα τα μικρά με συνοπτικές διαδικασίες...
-
παρα πολυ καλο φαινεται
ειδικα στα πλαγια πολυ ομορφο!!
και οι κινητηρες στα χαρτια ακρως δελεαστικοι....
οταν βγει θα του ριξω μια ματια απο κοντα...
-
Οσο περισσότερο το εξερευνώ τόσο περισσότερο κολλάω......
Δεν βρίσκω κάτι να του λείπει για να γίνει νο1. Αναμένω σχόλια για οδική συμπεριφορά.
Και μετά η ελληνική τιμολόγηση.
-
Ο ημιάκαμπτος κοπανάει
-
Από ποιες εταιρείες περιμένουμε ανταγωνιστικά μοντέλα στην κατηγορία?
-
Αμεσα δεν μου έρχεται κάποιο εντελώς νέο μοντέλο τουλάχιστον από τα best sellers.
-
Και ναι ήδη βλέπω το μέλλον! Το πρώτο άρθρο που θα βγει στον Ελληνικό 'ειδικό τύπο' θα αρχίζει κάπως έτσι:
Σχεδόν όλοι μας έχουμε κάποιον στην παρέα μας που έχει να μας διηγηθεί μερικές ιστορίες τρόμου με το Γαλλικό του αμάξι. Και όλοι μας έχουμε σίγουρα κάποιον, μπορεί να είμαστε κι εμείς οι ίδιοι, που θα μας περιγράψει πόσο αρμονικά συμβιώνει εδω και χρόνια, με το Γερμανικό του, ας πούμε κάποιο Golf, ή το ταπεινό Polo. Είναι το Clio ικανό να αλλάξει αυτήν την παγιωμένη αντίληψη δεκαετιών στη συνείδηση του οδηγού; Ας δούμε λοιπόν τι έχει να μας πει η νέα πρόταση της Ρενό...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Και μετά η ελληνική τιμολόγηση.
Ελπίζω στις απλές εκδόσεις να έχει στάνταρ μερικά αυτονόητα πράγματα -π.χ. πίσω προσκέφαλα - και να μη τα χρεώνουν εξτρά.
Κατά τα άλλα το 208, έχοντας χάσει και την επιθετικότητα του 207, το βλέπω να ζορίζεται αρκετά. -
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Τί έχουν πάθει και τα χρησιμοποιούν οι εταιρίες σε όλο και περισσότερο αυτοκίνητα? **Υπάρχει τρόπος να μη μένουν αποτυπώματα? **:hmmm:Ναί...να φοράς γάντια!
-
Για τις διαστάσεις που είχαμε αναφέρει 4.06 μήκος και 100 kg ελαφρύτερο από το απερχόμενο Clio III.
Χώρος αποσκευών 300 λίτρα.
-
Απο το δικο σου?
Σαφέστατα και ναι.Είναι ήδη μη σου πω.Πριν καν αλλαξει -
και 100 kg ελαφρύτερο από το απερχόμενο Clio III.
Μωρέ μπράβο.
-
Εγώ πάντως στο άβαταρ σου βλέπω λιμνούλα κάτω απο το αμαξι
Για τράβα δες τι είναι
Πρέπει να χάνεις ακόμα -
Θα βγαίνει με σκληρά και μαλακά πλαστικά ανάλογα την έκδοση, όπως το προηγούμενο?
-
Nope
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εξωτερικά ειναι Corsair approved, εσωτερικά... αμα λειπει η κοκκινη φάσα όλα καλά. Ηδη στα χαρτιά νομίζω we have a winner. To 208 θα περάσει δυσκολα χρόνια υποπτεύομαι.Σοβαρός αντίπαλος...
-
αρκετά όμορφο με την πρώτη ματιά, και σίγουρα πολύ καλύτερο σχεδιαστικά από το απερχόμενο μοντέλο. Το πίσω μέρος θα μπορούσε να 'ναι πιο εμπνευσμένο, με τα φωτιστικά και το κρυφό χερούλι στις πίσω πόρτες να θυμίζουν alfa 147 ή seat leon.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
εξωτερικά ειναι Corsair approved, εσωτερικά... αμα λειπει η κοκκινη φάσα όλα καλά. Ηδη στα χαρτιά νομίζω we have a winner. To 208 θα περάσει δυσκολα χρόνια υποπτεύομαι.
Σοβαρός αντίπαλος...
Δεν υπαρχει ακόμα BMW series 0.5 οπότε αρκούμαστε σε αυτό προς το παρόν
Renault Clio IV