-
Προχθες στην Λ. Βουλιαγμενης.
-
τι εβαλε ακριβως, δεν μπορω να καταλαβω.... :Σ
-
Mike πες μου οτι εχεις κανει φωτομονταζ....
δε μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει ΤΟΣΟ καφρος.... -
Τι είναι αυτό πάνω από την αεροτομή, πουλί??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι είναι αυτό πάνω από την αεροτομή, πουλί??Μαλλον μοιαζει με καθετο πτερυγιο..... Για να στηριξει το αετωμα....
-
Και ομως! Δεν ειναι photoshop!
Διπλη πτερυγα, σε τριγωνη συνδεσμολογια, με καθετο πτερυγιο και κεραιουλα on top...
Το τραγικο ειναι οτι ολα αυτα βρισκονται σε ενα αξιοπρεπεστατο κατα τα αλλα Saab... -
Έχει ταριχεύσει το νεκρό του παπαγάλο, και τον έβαλε στη μέση;
-
-
αντε και σε ενυδρειο !!!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δεν τον λεω Αυστραλό, αλλά δεν ξέρω που αλλού να το βάλω και μιας κ δεν είναι ούτε καρσποτινγκ ούτε σπάνιο, το βάζω εδώ να πείτε την άποψη σάς:Αν και δεν είναι φαν των ματ πρωσοπικα μου άρεσε η συγκεκριμένη αλλαγή
Sent from my finger's to your eye's!
γνησιο opc ειναι με 210 αλογα μπλοκε τετραπιστονα brembo και bilstein coiloer απο το εργοσστασιο σε περιορισμενη παραγωγη.
-
-
Και νομιζα οτι δεν μπορουσε να γινει πιο ασχημο!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Σαξο;
-
Πάει κι έρχεται αν είναι όντως Saxo, αν είναι κανένα Xantia εκεί τι του λες!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Κρίμα το αυτοκίνητο...http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2620233/
Νίκος.
Δε βλέπω καμία διαφορά από το νορμάλ.
-
Νορμαλ παιζει να ειναι απο τα ασχημοτερα OEM καγκουρεμενα αμαξια ever
θα ηθελα να γνωρισω εναν ιδιοκτητη του και να μιλησουμε να καταλαβω γιατι μπορει να το πηρε.. -
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Πάει κι έρχεται αν είναι όντως Saxo, αν είναι κανένα Xantia εκεί τι του λες!Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
θα ηθελα να γνωρισω εναν ιδιοκτητη του και να μιλησουμε να καταλαβω γιατι μπορει να το πηρε..
Για την ενεργητική και παθητική ασφάλεια, φυσικά.
Σιγά μην το πήρε για να πουλάει μούρη. -
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Νορμαλ παιζει να ειναι απο τα ασχημοτερα OEM καγκουρεμενα αμαξια ever
θα ηθελα να γνωρισω εναν ιδιοκτητη του και να μιλησουμε να καταλαβω γιατι μπορει να το πηρε..Θεωρω την Χ6 ενα απο τα πιο brutal και macho οχηματα που κυκλοφορουν . Πετυχαίνει τον σκοπο της (να ειναι προκλητικη) καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο του ειδους της , αν ειχα τα χρηματα θα το αγοραζα
Australia Uber Alles!!!!! [#5]