-
Μην φανταστείς και εγώ καψιμιτζής ήμουν και σέρβιρα μέλανα ζωμό !
Μιά ζωή στη λούφα !
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τι μου θύμησες τώρα ... 18 χρονών - άνεμος - ανδροπαρέα και 20 μέρες σε Κω - Πάρο Μύκονο ....Επικές ξιφομαχίες στο δωμάτιο
-
Και όμως όχι σταθήκαμε 'τυχεροί' άπαντες σε εκείνες τις διακοπές !!!
-
-
Άνα γεια σου ....
edit: αυτό το side boob της Ελίζαμπεθ Σου μου έχει μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη μου ...
-
Ωραία τώρα που το λύσαμε κι αυτό θα πιούμε κανα κοκτέιλ στο Κρισταλ Μπαρ υπερπαραγωγή τέλη Ιουλίου;
edit +1 για το side boob -
Εννοείται !!! με μπόλικη γρεναδίνη και 4 σημαιάκια !!!!
-
http://taxalia.blogspot.com/2012/06/blo ... gle+Reader
-
Όλο μ@λακίες αυτός ο άνθρωπος.
-
Άστα να πάνε....
-
Σήμερα ήρθε πάλι στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο AIDA, έκαναν βόλτα οι τουρίστες στην πόλη και πήρε προμήθειες (αρκετά φορτηγά).
Μαντέψτε ποιοι οργανώθηκαν και έκαναν φασαρίες στο λιμάνι για να μην κατεβαίνουν οι τουρίστες, δηλαδή να μην έρχεται το πλοίο.
-
οι πουστηδες
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σήμερα ήρθε πάλι στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο AIDA, έκαναν βόλτα οι τουρίστες στην πόλη και πήρε προμήθειες (αρκετά φορτηγά).Μαντέψτε ποιοι οργανώθηκαν και έκαναν φασαρίες στο λιμάνι για να μην κατεβαίνουν οι τουρίστες, δηλαδή να μην έρχεται το πλοίο.
Πήγες καμιά τουρίστρια βόλτα στο τσινάρι??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
οι πουστηδεςΚαθυστερημενοι 'αναρχικοι', 'αριστεροι', 'επαναστατες' λεω εγω.
-
Έφυγε το Aura:

-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα θυμήθηκα και τον Άνεμο, άλλος σκυλοπνίχτης και αυτός.Αρχες 90s, Πασχα απο Θεσσαλονικη για Ηρακλειο... Τι μου θυμισες... Καλμα θαλασσα και να κουναει διαολεμενα - το μονο καραβι που με εχει ζαλισει. Συνεχιζει να ταλαιπωρει τον κοσμο ακομα και σημερα ως Aqua Maria.
Ενα ακομη που επιανε Θεσσαλονικη καποια εποχη το αειμνηστο Πατμος. -
ετσι εξηγούνται τελικα όλα:
Ανησυχία μεταξύ των εκπροσώπων του τουρισμού σε Σκιάθο και Σκόπελο
Δυσάρεστα ίσως είναι τα νέα στο χώρο των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, καθώς πληροφορίες από το χώρο των Βορείων Σποράδων, αναφέρουν ότι το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Αλκυόνη», που επρόκειτο να ξεκινήσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σποράδες – Βόλος, από σήμερα Πέμπτη, δεν θα δρομολογηθεί.
Η εξέλιξη αυτή, προκαλεί «πονοκέφαλο» σε Σκόπελο και Σκιάθο, που περιμένουν να επιβιώσουν από τον εσωτερικό τουρισμό και συγκεκριμένα από τους επιβάτες της Βόρειας Ελλάδας.
Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο λόγος για τον οποίο το πλοίο δεν θα δρομολογηθεί τελικά στη γραμμή, είναι οικονομικές διαφορές της εταιρίας ΝΕΛ με τον πλοιοκτήτη.
Σε ρεπορτάζ αθηναϊκών μέσων προχθές, αναφερόταν παράλληλα, ότι υπάρχουν χρέη και του υπουργείου προς την εταιρία ύψους εκατομμυρίων Ευρώ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει προβλήματα.
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Τώρα θυμήθηκα και τον Άνεμο, άλλος σκυλοπνίχτης και αυτός.
Αρχες 90s, Πασχα απο Θεσσαλονικη για Ηρακλειο... Τι μου θυμισες... Καλμα θαλασσα και να κουναει διαολεμενα - το μονο καραβι που με εχει ζαλισει. Συνεχιζει να ταλαιπωρει τον κοσμο ακομα και σημερα ως Aqua Maria.
Ενα ακομη που επιανε Θεσσαλονικη καποια εποχη το αειμνηστο Πατμος.Μια φορά έτυχε και το πήρα από Τήνο. Είχε καιρό και μέχρι την Θεσσαλονίκη μπορείς να φανταστείς τι έγινε στα σαλόνια... Το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού το πέρασα στο κατάστρωμα παρά το κρύο, τον αέρα και τα νερά γιατί δεν παλευόταν η κατάσταση μέσα.
-
Αναφέρθηκε νωρίτερα το El Greco?? 26 ώρες Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Αναφέρθηκε νωρίτερα το El Greco?? 26 ώρες Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο!αστο....δεν θυμαμε πως λεγεται αλλα ηταν ενα παλιο πλοιο-καζινο, εκανα σαμο-θεσσαλονικη 23 ωρες και απο κουνημα...σεικερ...
Posts προς Θεσσαλονικείς