-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι γουρουνόπουλο ρολό ρε Bill στον παράδεισο της γουρουνοπούλας
Αν μιλαμε για Λεβιδι..
Ελα παππουλη να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου!
Ωραια η γουρνοπουλα(δεν ξεχασα το 'ου',ετσι την λεμε εμεις),αν την εχουν ψησει και στον ξυλοφουρνο της κυρα Ντινας (στο Λεβιδι ,στο πλαι της εκκλησιας,ξυλοφουρνος με καταπληκτικο ψωμι) ακομα πιο νοστιμη .Αλλα ο Κουμπουρης φτιαχνει χοιρινο ρολο με πανσετα και με την πετσα ξεροψημμενηΠεινασα και σημερα εχει αρακα με πατατες
Σωστός για το γουρνοπούλα. Συγνώμη για το λάθος. Να πείς πως δεν το ξέρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι γουρουνόπουλο ρολό ρε Bill στον παράδεισο της γουρουνοπούλας
Αν μιλαμε για Λεβιδι..
Ελα παππουλη να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου!
Ωραια η γουρνοπουλα(δεν ξεχασα το 'ου',ετσι την λεμε εμεις),αν την εχουν ψησει και στον ξυλοφουρνο της κυρα Ντινας (στο Λεβιδι ,στο πλαι της εκκλησιας,ξυλοφουρνος με καταπληκτικο ψωμι) ακομα πιο νοστιμη .Αλλα ο Κουμπουρης φτιαχνει χοιρινο ρολο με πανσετα και με την πετσα ξεροψημμενηΠεινασα και σημερα εχει αρακα με πατατες
Σωστός για το γουρνοπούλα. Συγνώμη για το λάθος. Να πείς πως δεν το ξέρα
Για τιμωρια κερναω γουρνοπουλα στο Δρεπανο.
Μου εχουν πει οτι εχει πολυ καλη.
Ή αν θες σουβλακια στους Μυλους!!! -
Να πας οπωσδήποτε στο ναό του Επικούριου Απόλλωνα στις Βάσες. Και ο ναός και η διαδρομή μέχρι εκεί πολύ ωραία.
-
Kαι ειναι κοντά στους καταρράκτες της Νέδας, οπότε μπορεί να γίνει μία ενιαία εκδρομή. Και μετά φαΐ-καφέ στην Κυπαρισσία.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για τιμωρια κερναω γουρνοπουλα στο Δρεπανο.
Μου εχουν πει οτι εχει πολυ καλη.
Ή αν θες σουβλακια στους Μυλους!!!+1 για το Δρέπανο
Το έχω τιμήσει πολλάκις κατά τον Δεκαπενταύγουστο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ή αν θες σουβλακια στους Μυλους!!!
Η στις γκομενες η διπλα στον κατσαουνη... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η στις γκομενες η διπλα στον κατσαουνη...εγω προτιμω εκεινο που ειναι πανω στην στροφη για Αργος ερχομενοι απο Νεα Κιο.
-
Και για μπογάνα στον Πανταζή
-
Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά το Σάββατο?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η στις γκομενες η διπλα στον κατσαουνη...εγω προτιμω εκεινο που ειναι πανω στην στροφη για Αργος ερχομενοι απο Νεα Κιο.
Κοντα στον τσακιρη λες; Που εχει εκει σουβλακια εκει; Η τη σπηλια με το κοτοπουλο μπλουμ;
Και για μπογάνα στον Πανταζή
Εγγυηση κι ο πανταζης αλλα καλυτερη μπογανα ever εχω φαει στον (δε θυμαμαι ονομα) ειναι μεγαλη ταβερνα γνωστη,φευγοντας απο μυλους και πηγαινοντας προς κιβερι,στη διασταυρωση που ειναι οι γραμμες του τρενου,δεν στριβουμε αριστερα για κιβερι αλλα συνεχιζουμε δεξια στο δρομο προς αστρος.. Στο αριστερο χερι..πωωω τι κολλημα ,δε θυμαμαι ονομα,μπιλ τον ξερεις;Βοηθα γιατι σκαλωσα,πρεπει να χει και Β μεσα το ονομα του.
-
Στο τριγωνο λεω http://goo.gl/maps/H64F .Πανω ακριβως στην διασταυρωση αφου περασεις το τριγωνο στο δεξι σου χερι προς Αργος.Δεν θυμαμαι το ονομα τους.
Αυτον που λες στο Κιβερι δεν τον ξερω.
-
Αυτα τα 200+ ευρω για πηγαινε-ελα 2 ατομα και αμαξι στις Κυκλαδες και τα 60+ για δωματιο, σκοτωνουν...
-
Η λύση είναι να τους γειώσεις. Όταν το κάνεις εσύ και μερικοί χιλιάδες ακόμα, τότε μπορεί να βάλουν μυαλό.
-
Μωρε να τους γειωσεις, συμφωνω. Το θεμα ειναι οτι το ξεσκασμα χρειαζεται και η ερωτηση ειναι που θα γινει
-
λευκαδα? μανη?
-
Επιλογές υπάρχουν ρε συ, αρκετά όμορφα μέρη και σε πολύ πιο λογικές τιμές.
-
Σκεφτομασταν για Σκυρο ή Σκιαθο (στα εκει νησια δηλαδη), που τα ακτοπλοϊκα ειναι πολυ φθηνα (~100 πηγαινε ελα για 2 ατομα + αυτοκινητο). Το θεμα ειναι τι παιζει απο διανυκτερευσεις εκει. Τα 60 και 70€ που βλεπω παντου μας τα κανουν δυσκολα θα ελεγα...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και για μπογάνα στον ΠανταζήTι είναι αυτό το/ η μπογάνα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σκεφτομασταν για Σκυρο ή Σκιαθο (στα εκει νησια δηλαδη), που τα ακτοπλοϊκα ειναι πολυ φθηνα (~100 πηγαινε ελα για 2 ατομα + αυτοκινητο). Το θεμα ειναι τι παιζει απο διανυκτερευσεις εκει. Τα 60 και 70€ που βλεπω παντου μας τα κανουν δυσκολα θα ελεγα...Μπορεί να είναι κοντινά νησιά η Σκύρος και η Σκιάθος, αλλά η πρόσβασή τους είναι πολύ διαφορετική. Στη Σκιάθο φθάνεις πολύ εύκολα μόνο από Βόλο, ενώ για Σκύρο πλέεις μόνο από Εύβοια
-
Τοτε αυτες οι τιμες που ειπα ειναι για Σκυρο (ειδα ομως οτι υπαρχουν δρομολογια για Σκοπελο, Αλονησο και υπεθεσα οτι και Σκιαθος θα ηταν απο Κυμη με κοντινες τιμες).
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)