-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
δυστυχως ειχε και μια heckflosse 220 με καρμπυρατερ, με το χρωμα του εργοστασιου γκριζο ποντικι , και καναπε μπρος πισω χρωματος μπορντω επισης αυθεντικο. παροτι καποτε ειχαμε κανει συμφωνια οτι αν ποτε τη πουλουσε θα ημουν εγω ο επομενος ιδιοκτητης....επεσε σε λαθος χερια(ωπου κι εκει ειχα απευθυνθει για να το παρω...αλλα δεν το πουλαγε γιατι ηταν αντικα και θα το εφτιαχνε, αφου πρωτα το ειχε καγκουρεψει κι ειχε καταστρεψει καποια αυθεντικα ανταλλακτικα )....μεχρι που το μαζεψαν οι γυφτοι για παλιοσιδερα.
βλεπεις ρε παιδι μου ποσο λαλακες υπαρχουν και αφηνουν αστερια να χαθουν?
-
Το ποσο παραξενευτηκα οταν κοιταζα τις φωτογραφιες απο το μηχανοστασιο δε λεγεται... Lancia λοιπον το μοτερ..
Η γκρι 220 μηπως ηταν μια που κατεληξε παραπλευρως μαντρας μεταχειρισμενων αυτοκινητων επι της Ν.Ε.Ο Πατρας και οντως οπως εμαθα απο τον ιδιοκτητη της μαντρας τη σηκωσαν γυφτοι? Οχι τιποτα αλλο αλλα που και που εκει γυρω εμφανιζεται και ενας απιστευτος λευκος βατραχος..
-
η 220 κατεληξε κακοβαμμενη μπορντω χανοτας προφυλακτηρες γνησιους και καθισματα . μεχρι που εμεινε μια 5 ετια εκτεθειμενη σε ενα οικοπεδο....εως να δωσει το οκ να παει για παλιοσιδερα, μιας...και δεν ηθελε να μου τη δωσει. αν ειχε ακομα τη μηχανη της δεν ξερω. οσο την ηξερα ομως..σε κυκλοφορια απο το παππου...ηταν οπως επρεπε να ειναι... πολυ καθαρες γραμμες... και πολυ λιγο μεταχειρισμενη
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ποσο παραξενευτηκα οταν κοιταζα τις φωτογραφιες απο το μηχανοστασιο δε λεγεται... Lancia λοιπον το μοτερ..Και το αντίστροφο: πριν πολλά χρόνια (1988-1989, κάπου εκεί) σταμάτησα σε βενζινάδικο της Ε.Ο. κοντά στη Λάρισα, όπου υπήρχε παρατημένη πορτοκαλοκόκκινη Lancia, την οποία, με τις τότε γνώσεις μου, τη θεώρησα Flavia cabriolet (δηλ. Vignale). Ανοίγοντας το καπώ είδα μέσα το γνωστό κινητήρα της BMW 1800.
Εκ των υστέρων σκέφτομαι το μάγκα που πάντρεψε τον κινητήρα αυτόν στο προσθιοκίνητο Flavia και την κακή μοίρα του σπάνιου αυτού οχήματος. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, λες να ήταν η πισωκίνητη Flaminia Touring; [Αλλά πού να έχει βρεθεί αυτή εκεί;] -
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
αυτο καποτε ανηκε σε γνωστο μερακλη, που σημερα συντηρει εναν πολυ καλο βατραχο λευκου χρωματος. ειχε 2 στην κατοχη του και αν δεν απατωμαι περα, απο μια pontiac catalina λευκη με βινυλ οροφη και μπορντω σαλονι, ειχε περασει απο τα χερια του κι ενα πολυ καλο NSU RO80. με τα χρονια τα πουλησε, αφου πρωτιστως στο εικονιζομενο ειχε κανει αντικατασταση μοτερ, με 2λιτρο Lancia ατμοσφαιρικο απο Thema. .
Το Ro80 υπάρχει ακόμα αλλα με μοτέρ Mazda.
Το 2ο Princess ανηκε σε συγγενικο του προσωπο και έιχε υποστει την ιδια μετατροπή κινητηρα απόσο γνωρίζω.
Οσο θυμαμαι την Αγγλιδα και την βλεπω πως κατεληξε έιναι να σε πιάνει κλάμα....Μπορντω με οροφη βυνιλιο και λουστραρισμενα φιλετα ξυλου...Αντικαταστάθηκε απο Fiat Stilo......
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Το ποσο παραξενευτηκα οταν κοιταζα τις φωτογραφιες απο το μηχανοστασιο δε λεγεται... Lancia λοιπον το μοτερ..
Και το αντίστροφο: πριν πολλά χρόνια (1988-1989, κάπου εκεί) σταμάτησα σε βενζινάδικο της Ε.Ο. κοντά στη Λάρισα, όπου υπήρχε παρατημένη πορτοκαλοκόκκινη Lancia, την οποία, με τις τότε γνώσεις μου, τη θεώρησα Flavia cabriolet (δηλ. Vignale). Ανοίγοντας το καπώ είδα μέσα το γνωστό κινητήρα της BMW 1800.
Εκ των υστέρων σκέφτομαι το μάγκα που πάντρεψε τον κινητήρα αυτόν στο προσθιοκίνητο Flavia και την κακή μοίρα του σπάνιου αυτού οχήματος. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, λες να ήταν η πισωκίνητη Flaminia Touring; [Αλλά πού να έχει βρεθεί αυτή εκεί;]Kι ομως ηταν flaminia turing πισωκινητη.Την θυμαμαι απο μικρος αυτην την lancia στο βενζιναδικο.
-
Μήπως είχε και κάτι μαύρες γραμμές?
Για την ιστορία, στο site του superstrada, υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό αγγελία για μία τέτοια convertible, πορτοκαλί με μαύρες γραμμές, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς μοτέρ (και πάτωμα). Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου ήταν σκαναρισμένες από κανονικές, παλιότερες των 15-20 ετών (κρίνωντας από το κιτρίνισμα και το ντύσιμο). Μάλιστα μαζί με αυτήν δίνονταν και μία τετράπορτη ασημένια σαν και αυτή:
http://world-viewer.com/photos/lancia-flaminia/01/
Αυτή ήταν σε κακή κατάσταση, χωρίς καθόλου χρώμια ή φανάρια, και την έδιναν για τα μηχανικά της μέρη. Γενικά η κατάσταση και των δύο ήταν επιοικώς άθλια, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Touring άξιζε να σωθεί. Το αμάξι ήταν σίγουρα Ελλάδα, δεν γνωρίζω τιμή πώλησης, και δεν ξέρω τι έγινε. Δυστυχώς η αγγελία δεν υπάρχει πλέον, και δεν έχω τις φωτογραφίες της. Έχω την εντύπωση ότι ίσως να πέρασε από τα χέρια του Ανδρωνή, καθώς η αγγελία αυτή σβήστικε ταυτόχρονα με μία ακόμα αγγελία ελληνικής σπάνιας Lancia Zagato που 100% ανήκει στον Ανδρωνή αφού την έχω δει με τα μάτια μου.
-
-
Την Alfa την είδαμε τις προάλες με το Βίκτωρα. Τα μαύρα της τα χάλια έχει.
-
Πληρης παντως φαινεται και οχι σαπια.. Φυσικα για ουτε καν τα μισα δεν αξιζει αλλα τοσο χαλια δε φαινεται..Για να την ειδατε απο κοντα μαλλον ξερετε περισσοτερα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πληρης παντως φαινεται και οχι σαπια.. Φυσικα για ουτε καν τα μισα δεν αξιζει αλλα τοσο χαλια δε φαινεται..Για να την ειδατε απο κοντα μαλλον ξερετε περισσοτερα.πληρης . . . . μετατροπη πιθανοτατα
-
Και είναι σάπια. Πιθανότατα ΠΟΛΥ σάπια...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Και είναι σάπια. Πιθανότατα ΠΟΛΥ σάπια...Πώς βγαίνει το συμπέρασμα??????? (?)
-
Σου λεει πιο πανω οτι την ειδανε...
-
Όπως τα λέει ο Μιχάλης.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Όπως τα λέει ο Μιχάλης.Sorry Pro,δεν είχα προσέξει ότι την είδατε από κοντά..
-
Eskort mk2
http://ikosilan.car.gr/parts/photos/1943547/Εν τω μεταξυ στο πλαι του ειναι παρκαρισμενο ενα αγροτικο Moskvich..Πρεπει να ειναι μετρημενα στα δαχτυλα αυτα που επιβιωνουν στην ελλαδα,και προσωπικα δεν εχω δει ποτε απο κοντα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Fulvia coupe..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2595295/Το δύσμοιρο...
Έπρεπε να γράψει 'αναβαθισμένα πίσω φώτα' (αλήθεια, από τι είναι;).
Όσο για τα extra του: ζάντες αλουμινίου γνήσιες σιδερένιες και ρ/κ (λέτε να του δίνει αξία;) -
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Έπρεπε να γράψει 'αναβαθισμένα πίσω φώτα' (αλήθεια, από τι είναι;).
Μαλλον απο καποιο σενταν Beta
Η διαταξη των ταχυτητων ειναι τοσο περιεργη οσο περιγραφεται στο πομολο του λεβιε;
Επισης ειχε 5 ταχυτητες;
Η απλα εχει βαλει πομολο απο αλλο αυτοκινητο; -
η fulvia η 1300 ειχε βγει και με 5αρι σαζμαν dogleg, δηλαδη με την πρωτη κατω αριστερα, ειτε επροκειτο για 4θυρη εκδοση ειτε για κουπε. τα πισω φαναρια που εχει βαλει ο καλλιτεχνης μαλλον ειναι απο Lancia Beta Berlina 2ης σειρας
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών