-
Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
-
πολλα γραφτηκαν και εχουν και παλαιοτερα γραφτει για το θεμα αυτο.
τελικα ομως δεν πηραμε μια απαντηση απο καποιον κατοχο υπερ-αυτοκινητου για να δουμε τι εχει να πει και αυτος για το θεμα.
παρα μονο θεωρειες με μπολικη μαλιστα κακια απο ορισμενους που το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι τουλαχιστον ατοπο να μπορει καποιος να εκτιμησει-αξιολογησει τις αναγκες ή τις επιθυμιες αλλων ανθρωπων που η οικονομικη τους επιφανεια ειναι τετοια που τους επιτρεπει την κατοχη τετοιων υπερ-αυτοκινητων και καλα κανουν.
σε τελικη αναλυση αν οχι το συνολο τουλαχιστον η συντριπτικη πλειοψηφια οσων με τον ενα ή με τον αλλο τροπο ασχολουνται με το αυτοκινητο εαν μπορουσε οικονομικα θα ειχαν ενα τετοιο υπερ-αυτοκινητο εκτος και αν η μεγαλη τσεπη τους ειχε ''καβουρια''.
ομως τοτε παλι θα βρισκονταν αλλοι που θα τους κατηγορουσαν ως φραγκοφονιαδες αφου εχουν αλλα δεν το περνουν αφου η τσιγκουνια υπερισχυει της αγαπης για το αυτοκινητο.
τελικα σε καθε περιπτωση οι ζηλοφθονοι κακεντρεχεις θα ειχαν κατι να πουν η οπως πολυ σωστα και αλλοι φιλοι νωριτερα επισημαναν με μια απο τις πολλες σοφες παροιμιες που εχουμε..........''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''
περαστικα τους!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κάποτε ο αμίμητος Jeremy Clarkson,μετά τη δοκιμή μιας Diablo είπε το εξής: 'Εξαιρετικό αυτοκίνητο,αλλά του λείπει κάτι απαραίτητο:το σήμα της Ferrari!'Άλλο καλό quote του Clarkson (συγκριτικό GT3-RS με 360 CS): 'To me, Ferrari is a downscaled version...of God'
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
τελικα ομως δεν πηραμε μια απαντηση απο καποιον κατοχο υπερ-αυτοκινητου για να δουμε τι εχει να πει και αυτος για το θεμα.
.....Νομίζεις οτι ένας σοβαρός άνθρωπος θα καθώταν να ασχοληθεί με αυτό το topic; Να πει τι; 'Συγγνώμη παιδιά που έχω λεφτά και πήρα Lambo, Ferrari, Maserati κ.ο.κ. θα είμαι καλό παιδί και θα τα πουλήσω όλα για να πάρω μια 316 ή ένα ATOS';;;
Ενας πολύ καλός μου φίλος με τεράστια περιουσία στην Αγγλία, λίγο πριν 'φύγει' οταν τον ρώτησα τι μπορεί να βρεθεί μπροστά του ('εννοώντας φυσικά για αυτοκίνητα) μου απάντησε παίζοντας με το νόημα των λέξεων 'το μόνο εύκολο που μπορείς να βρεις μπροστά σου με αυτά τα αυτοκίνητα είναι πουτάνες και ζήλεια....'
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
.....Νομίζεις οτι ένας σοβαρός άνθρωπος θα καθώταν να ασχοληθεί με αυτό το topic; Να πει τι; 'Συγγνώμη παιδιά που έχω λεφτά και πήρα Lambo, Ferrari, Maserati κ.ο.κ. θα είμαι καλό παιδί και θα τα πουλήσω όλα για να πάρω μια 316 ή ένα ATOS';;;
Ενας πολύ καλός μου φίλος με τεράστια περιουσία στην Αγγλία, λίγο πριν 'φύγει' οταν τον ρώτησα τι μπορεί να βρεθεί μπροστά του ('εννοώντας φυσικά για αυτοκίνητα) μου απάντησε παίζοντας με το νόημα των λέξεων 'το μόνο εύκολο που μπορείς να βρεις μπροστά σου με αυτά τα αυτοκίνητα είναι πουτάνες και ζήλεια....'
ΡΩΤΩ???
το ΙΜΠΡΕΖΑ 330HP τι ειναι? το σουπερ καρ του φτωχου???
-
Για μένα προσωπικά, αυτό ακριβώς είναι: το supercar του φτωχού. Και το εννοώ με την καλή του έννοια, ειλικρινά.
-
Ε μη τα ισωπεδωνουμε ολα.
Τοτε τι νοημα να εχεις βιλα, κοτερο, ενισχυτη Mark Levinson (πανω απο 60000 ευρω), σαλε στην Αραχωβα και παει λεγοντας...
Μακαρι να'χα και εγω Ferrari και τοσα αλλα, καιαφηστε με μονο μου να λυσω τα τυχον προβληματα...
Το μονο που δε μου αρεσει σ'αυτους τους κατοχους αντικειμενων υπερπολυτελειας ειναι υπεροψια τους και ολο το υφος τους γενικοτερα
Πιστευω οτι αν ειχα και εγω Ferrari δεν θα ημουν ετσι... -
Παιδιά, το υπερ-αυτοκίνητο, όπως και πολλά άλλα 'υπερ' - τα παίρνεις για έναν και μόνο λόγο: επειδή μπορείς!![/i]
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Παιδιά, το υπερ-αυτοκίνητο, όπως και πολλά άλλα 'υπερ' - τα παίρνεις για έναν και μόνο λόγο: επειδή μπορείς!![/i]Συμφωνω απολυτα!!!
Βγαζω τοσα, οσα μου επιτρεπουν να μην τρελαινομαι που εχει τρελη καταναλωση, που εχει κοστος συντηρησης που προκαλει εμφραγματα σε κοινους θνητους. Ασε που για την αγορασεις θελει... -
Ο χρήστης sado έγραψε:
.....Νομίζεις οτι ένας σοβαρός άνθρωπος θα καθώταν να ασχοληθεί με αυτό το topic; Να πει τι; 'Συγγνώμη παιδιά που έχω λεφτά και πήρα Lambo, Ferrari, Maserati κ.ο.κ. θα είμαι καλό παιδί και θα τα πουλήσω όλα για να .................'
φυσικα και δεν περιμενω να εχουμε μελη στο φορουμ με υπερ-αυτοκινητα και το σχολιο μου ηταν ειρωνικο .......απλα δεν το συνοδεψα με καποια εμοτικονς ωστε να γινει αυτο κατανοητο.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
.....Νομίζεις οτι ένας σοβαρός άνθρωπος θα καθώταν να ασχοληθεί με αυτό το topic; Να πει τι; 'Συγγνώμη παιδιά που έχω λεφτά και πήρα Lambo, Ferrari, Maserati κ.ο.κ. θα είμαι καλό παιδί και θα τα πουλήσω όλα για να .................'
φυσικα και δεν περιμενω να εχουμε μελη στο φορουμ με υπερ-αυτοκινητα και το σχολιο μου ηταν ειρωνικο .......απλα δεν το συνοδεψα με καποια εμοτικονς ωστε να γινει αυτο κατανοητο.
Συγνωμη που δεν εχω γραψει αλλα δεν ηθελα να σας κομπλαρω !!!
ΠΤΩΧΟΙ!!!!Ε ΠΤΩΧΟΙ!!!! -
Υπεραυτοκινητο αγοραζεις:
Γιατι σε αρρωσταινει η συγκεκριμενη μαρκα, που σου εχει γινει παθος
Για τις επιδοσεις του σε στροφες και ευθεια. Και να θα την εσκιζα στον δρομο καθε μερα.
Γιατι τα ακριβα πραγματα ειναι και ωραια
(=)για να εχεις κατι που δεν εχουν οι πολλοι
(=)Για να μπορεις να λες 'Εχω Ferrari'
Για να μπορεις να λες οτι οδηγησες Ferrari (οπως πχ εγω θα ηθελα να αγορασω μια Μ3 Ε30 εδω στην Αγγλια και ας την δωσω μετα απο ενα μηνα, αρκει να μπορω να λεω - στον εαυτο μου, οχι να το παιζω μαγκας σε αλλους - οτι ειχα καποτε εναν θρυλο)
γιατι με την λογικη του 'τι νοημα εχουν τα υπεραυτοκινητα' δεν θα υπηρχαν σημερα F40, Μ3 Ε30, Audi Quattro, τεχνολογικα θαυματα οπως η μεγαλυτερη αναρτομενη γεφυρα του κοσμου στο Milleau ('μια χαρα δεν ειναι ο δρομος που διασχιζει την πεδιαδα ρε μαστορα?'), ανταγωνιστικοτητα (αρα και προοδος) γενικα, και παει λεγοντας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Υπεραυτοκινητο αγοραζεις:Γιατι σε αρρωσταινει η συγκεκριμενη μαρκα, που σου εχει γινει παθος
Για τις επιδοσεις του σε στροφες και ευθεια. Και να θα την εσκιζα στον δρομο καθε μερα.
Γιατι τα ακριβα πραγματα ειναι και ωραια
(=)για να εχεις κατι που δεν εχουν οι πολλοι
(=)Για να μπορεις να λες 'Εχω Ferrari'
Εγω πληρώ όλα αυτά κριτήρια που λες αλλα μου λείπει κάτι. ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Μια λεπτομέρεια που ξέχασες να αναφέρεις
-
Ïðïõ Ferrari êáé ...Ìéá ðïëý êáëÞ äéêáéïëïãßá ãéá üëïõò ìáò íá óêåöôüìáóôå :
1.Ïôé ôçí Ý÷ïõìå (Ý÷ïõìå êáé ëåöôÜ)
2.Ïôé ôçí Ý÷ïõìå êáé ôçí óêßæïõìå óå êÜðïéá ðßóôá êáé ñß÷íïõìå íôïõæßíåò ãýñïõò óôïõò Üëëïõò(åßìáóôå êáé ÷åñÜäåò)
3.Ïôé ôçí ðñïóðåñíÜìå ìå ïôéäÞðïôå Ý÷ïõìå äéáèÝóéìï êáé áðïäåéêíýïõìå üôé ôá ñÜóá äåí êÜíïõí ôïí ðáðÜ ,áëëÜ ç ãåíåßáäá (óýìâïëï óïößáò êáôá ôçí áñ÷áéüôçôá ) ôïõôÝóôéí ïé ìç÷áíéêïß óôï ÖéïñÜíï ðáñáêáëþ óôï ôáìåßï áíåñãßáò.(áò ôïõò ìÜèåé êÜðïéïò íá öôéÜ÷íïõí áõôïêßíçôá )...üðùò üëá ôá õðåñáõôïêßíçôá öôéÜ÷íïíôáé ãéáôß ìðïñïýí êÜðïéïé íá ôéò áãïñÜóïõí üðùò êáé ôéò Ëáìðï ,Ðüñóå êôë êôë êôë
Éäáßôåñá ï Åíæï ÖåññÜñé êáé óôçí óõíÝ÷åéá ôá äçìéïõñãÞìáôÜ ôïõ áðïôÝëåóáí êáé áðïôåëïýí 'ôï êüêêéíï ðáíß' ìå ôçí êïììáôÜêé õðåñïðôéêÞ ôïõò óôÜóç äßíïíôáò ôï áðáñáßôçôï Üëëïèé óå üëïõò ôïõò êáôáóêåõáóôÝò íá îåöýãïõí ëßãï áðï ôïí êáèùðñåðéóìü ôïõò êáé íá öôéÜîïõí êáé áõôïß ìå ôçí óåéñÜ ôïõò áñéóôïõñãÞìáôá (×ïíôá NSX ) Þ êáé åôáéñßåò (Ëáìðïñãêßíé ).
Ôþñá ãéá ôçí ÷ñçóéìüôçôá ôïõò å êáé âÝâáéá åßíáé Ü÷ñçóôåò áêüìá êáé óå óýãêñéóç ìå ôï 206 ðïõ ÷ñçóéìïðïéþ ãéáôß ðáñêÜñïõí ðéï äýóêïëá ,âñßóêïõí ðéï åýêïëá êÜôù,êáßíå ðåñéóóüôåñï êáé êáìéá öïñÜ êáé ôá ëÜóôé÷Ü ôïõò êáé áðï ïäçãçóéìüôçôá Üóôá íá ðÜíå ,Üóå ðïõ êÜíïõí êáé öáóáñßá âÝâáéá óôï íõöïðÜæáñï åßíáé ìåãÜëï áôïý üðùò êáé óôï ìðÜóéìï óôï ìÜôé ôïõ ãåßôïíá ,îÜäåëöïõ ößëïõ êáé Üëëùí ðïëëþí .
Τι νόημα έχει η κατοχή ενός υπεραυτοκινήτου;