-
Θα πρέπει να ρυθμιστεί το τηλέφωνο από την αρχή και να περαστούν πάλι οι εφαρμογές, ή θα είναι όπως είναι και τώρα, απλά με τη νέα έκδοση πάνω;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πφφφ ας περνατε iphone τοτεή νεξους
-
Μετά απο 1 μήνα περίπου με το Galaxy nexus πλέον δέν το θεωρώ παντόφλα και δέν θα με πείραζε να ήταν λίγο μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποιά σκαλίσματα και ποια μπερδέματα. Official ROM είναι.Aυτό λέω δυο-τρεις σελίδες τώρα αλλά
Θα πρέπει να ρυθμιστεί το τηλέφωνο από την αρχή και να περαστούν πάλι οι εφαρμογές, ή θα είναι όπως είναι και τώρα, απλά με τη νέα έκδοση πάνω;
Με την ICS στο Neo V αλλάζει το UI ελάχισταν νομίζω. Για τις εφαρμογές έγραψα στον spyros.s τους δύο τρόπους. Βασικά εάν κάνεις απλά αναβάθμιση μέσω OTA ή pc companion δεν θα πειραχθεί τίποτα. Αλλά πολλοί στο myphone παραπονέθηκαν για χαζοκολλήματα μέσω απλής αναβάθμισης οπότε συνίστούν μια επιδιόρθωση τηλεφώνου μέσω του Seus(κάτι σαν επαναφορά εργοσταστιακών ρυθμίσεων) οπότε εκεί τα χάνεις όλα.
-
Μετά την αναβάθμιση δεν αποκλείεται να υπάρχουν μερικά χαζοκολλήματα μέχρι να στρώσει το τηλέφωνο να δημιουργήσει ξανά τις cache κλπ αλλά συνήθως δεν υπάρχει κανα θέμα. Αν υπάρξει οι επαφές κλπ είναι στο gmail δε χάνονται και τα apps τα ξανακατεβάζεις αν δεν έχει κάνει backup.
-
Για πείτε οι ειδικοί:
-
Τι είναι και τι πλεονεκτήματα που δίνει ένας launcher ?
-
O Go Launcher συγκεκριμένα ?
-
Κάποιος καλός συμβατικός (POP, IMAP) e-Mail client ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
- Τρελή παραμετροποίηση σε ότι μπορεί να φανταστεί.
- Ο Go launcher έχει ωραία γραφικά,μπόλικα themes,lock screens,widgets.(και εγώ αυτόν χρησιμοποιώ)
3.https://play.google.com/store/apps/deta ... k.k9&hl=el
https://play.google.com/store/apps/deta ... HJvaWQiXQ..
-
εγω με το ics , πρωτη φορα στη ζωη μου δεν ενδιαφερθηκα για launcher
δεν ενδιαφερομαι για μετρητη δεδομενων, γενικα δεν ενδιαφερομαι -
Πως παιρνετε τα screenshots (πχ της οθονης που δειχνει που εχει σπαταληθει η μπαταρια);
-
edit
τι κινητο εχεις? googlαρε το , σε καθε συσκευη ο τροπος διαφερει
-
Νομιζα οτι ηταν καποια εφαρμογη βασικα. Εγινε, θα το κοιταξω.
-
υπαρχουν και εφαρμογες οπως το screenshot it , αλλα καποια κινητα οπως η κινηταρα μου και το tablet το κανουν και μονες τους
στο προηγουμενο ηθελα εφαρμογη
now playing mass effect
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ενδιαφερομαι για μετρητη δεδομενων, γενικα δεν ενδιαφερομαιτο αυτό! Άμα έχεις ICS, τα launchers περιττεύουν...
Το βάρεσα με την πρεμιουμ ταμπλα μου... για σένα το λεω Ελτεο!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν ενδιαφερομαι για μετρητη δεδομενων, γενικα δεν ενδιαφερομαιΕγω παρολο το ιcs και το ομολογουμενος πολυ καλοsense, μετα απο μια βδομαδα ξαναγυρισα στον go launcher..
Eχω επισης αγορασμενο τον launcher pro αλλα εχει κοληματα με το παγωτο και περιμενω την αναβαθμιση τουSent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
εσυ λογω sense δε βλεπεις τον στοκ launcher της google, αλλα αυτον της htc
o stock ειναι απλος, λιτος, γρηγορος, ευχρηστος
εχει οτι χρειαζεσαι, εκτος και αν θες πολυ συγκεκριμενα πραγματα
εμενα παντως με καλυπτει με το παραπανω , δηλαδη και aftermarket που εβαζα δεν εκανα κατι τρομερο μαζι τους, κυριως για τη ταχυτητα τους τους προτιμουσα και καποια επιπλεον παραμετροποιησηπλεον ομως καλυπτομαι σχεδον πληρως
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
δεν ενδιαφερομαι για μετρητη δεδομενων, γενικα δεν ενδιαφερομαιτο αυτό! Άμα έχεις ICS, τα launchers περιττεύουν...
Το βάρεσα με την πρεμιουμ ταμπλα μου... για σένα το λεω Ελτεο!
+1 είναι πλήρες με 100% λιπαρά το ics.
Το βάρεσα στο κεφάλι του ψορσαιρ μπας και συνέλθει.
-
πληρης και παπαριες
Go Launcher EX
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πληρης και παπαριεςGo Launcher EX
Θα σε παρακαλουσα να μην αναφέρεις σκουπίδια στο τοπικο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
πληρης και παπαριες
Go Launcher EX
Θα σε παρακαλουσα να μην αναφέρεις σκουπίδια στο τοπικο