-
Σε ενα υποθετικο σεναριο που ο σαμαρας κανει το παιχνιδι της ζωης του, θα σταματησεις να γραφεις σε αυτο το θεμα?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σε ενα υποθετικο σεναριο που ο σαμαρας κανει το παιχνιδι της ζωης του, θα σταματησεις να γραφεις σε αυτο το θεμα?φυσικα και οχι θα συνεχισω να τον βριζω
-
Προβλέψεις;
Θα επαναλάβω το 2-1 εναντίον μας (για γούρι) -
Ψιλοσφυρίγματα ακούω στο γερμανικό ύμνο ή η ιδέα μου;
Ας περάσει το Α' χωρίς ξύλο, γιατί ως τώρα ξυπνάμε μόνο στο Β' (μάλλον γιατί κρατάμε δυνάμεις ).
-
Τους αφηνουμε να μας σφυροκοπούν επι 40 λεπτά και χάνουμε μόνο με 1-0....??? Πολύ καλά πάμε..!!!
Κατοχή 70-30....!!!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τους αφηνουμε να μας σφυροκοπούν επι 40 λεπτά και χάνουμε μόνο με 1-0....??? Πολύ καλά πάμε..!!!καταργησε 2 γραμμες
ξεκινησε καμμενα χαρτια και παλτα
καλα παμε το βλεπω 3 η 4-0 -
Να βαλουν 5 για να ερθεις σε οργασμο?
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τους αφηνουμε να μας σφυροκοπούν επι 40 λεπτά και χάνουμε μόνο με 1-0....??? Πολύ καλά πάμε..!!!Κατοχή 70-30....!!!!
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Σηφάκης. Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Να βαλουν 5 για να ερθεις σε οργασμο?οχι βασικα θελω να κερδισει η ελλαδα επαιξα ημιχρονο γερμανια τελικο ελλαδα
-
Θετικά αμυντικά στοιχεία έχουμε αλλά μετά το χάος. Μόλις πάρει μπάλα Έλληνας παίχτης και δει άσπρη φανέλα στα 100 μέτρα κομπλάρει αυτόματα. Είμαστε υπερβολικά πίσω. Θα έπρεπε να τους έχουμε στο κέντρο όχι στην περιοχή μας αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις παίχτες μηχανάκια όχι στατικούς. Αν δεν πάνε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και δεν αρχίσουν οι σφαλιάρες για να ξυπνήσουν μιλάμε ότι θα μας ξεσκίσουν!!! Αμυντικά οι Γερμανοί δεν είναι ανίκητοι έχουμε κάνει κάποιες καλές ... υποψίες φάσης οπότε μπορούμε για κάτι καλό.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οχι βασικα θελω να κερδισει η ελλαδα επαιξα ημιχρονο γερμανια τελικο ελλαδα
Αν δεν αλλάξει αυτή η στατική άμυνα...
[spoiler:3nzojnsv][/spoiler:3nzojnsv]
-
Μιση φαση, 3 πασες μαξ που αλλαξαμε, ολοι πισω μα ολοι
παλι καλα που εχουμε φαει μονο ενα.Αυτος ο Νινης ρε φουστη μου....
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
οχι βασικα θελω να κερδισει η ελλαδα επαιξα ημιχρονο γερμανια τελικο ελλαδα
Αν δεν αλλάξει αυτή η στατική άμυνα...
[spoiler:2wsjbc2u][/spoiler:2wsjbc2u]
3 ευρω εβαλα για να παρω κοντα στα 10 χιλιαρικα οποτε λογικα κουβα θα παει ετσι και αλλιως αλλα ας παει με στυλ
-
Τώρα, έχω την ελπίδα ότι θα αρχίσουμε να το γυρίσουμε. Αρκεί να κρατήσουμε πίσω. Το 0-1 μας δίνει περιθώρια.
-
Για το γίδι τον Τοροσίδη που παρατάει τον Λαμ για να παει στα πλαγια δεν διαβασα κάτι...
-
Εγω βλεπω να τρωμε και το δευτερο..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για το γίδι τον Τοροσίδη που παρατάει τον Λαμ για να παει στα πλαγια δεν διαβασα κάτι...Eίδα κι εγώ ένα παίχτη να τρώει ντρίπλα και αντί να κυνηγάει τον Λαμ να πηγαίνει προς άλλη κατεύθυνση αλλά δεν είδα ποιός ήταν? Ο Τοροσίδης ήταν? Σαν 'παλτό' αντέδρασε.
-
η πασα του νινη με την πλατη ενω εβλεπε την μπαλα για τον λαμ?
ο σαμαρας(γραφικος κατανταω) που περιμενει την μπαλα να του ερθει αντι να τρεξει?και μου αρεσει που επαιξα να βαλει 3 ο σαμαρας και εβαλε 1!!!!!!!
-
-
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)