-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι.Άλλα.Σορτάκια.Ρε αει τράβα κανε κανα κρύο ντους γερομπισμπίκη που δεν θες και σορτάκια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το γεγονός πως στην επόμενη μου ζωή θα είμαι γυναίκα και θα...έλα πίσω γρήγορα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο Κον5 που είναι να ενημερώσει
Aυτή την περίοδο ρίχνω βάρος στην μετεωρολογική ενημέρωση.
34 βαθμούς στο κέντρο τώρα. Καιγόμαστε.
Κίνηση ομαλή. Μπούτια έξω. -
... http://news247.gr/eidiseis/koinonia/kseshkwthhke_o_anthimos_gia_to_gay_pride.1825170.html
H Λουκά με tattoo την 'Ανασταση' στο μπρατσο και piercing με σταυρούς, επανω σε μοτοσακό θα περάσει απο απέναντι!!!!
-
ρεεεεεε
αυτοι στην παρελαση θα το μελωσουνε το στραγαλι
-
να πάς να γλυκαθείς τότε
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ρεεεεεεαυτοι στην παρελαση θα το μελωσουνε το στραγαλι
Φαγώθηκες με την ρουλεμανάτη
-
drdino για τουρμπινες λες?
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να πάς να γλυκαθείς τότεποτε δεν ξερεις
-
να πάς να γλυκαθείς τότε
εσυ τι ζορι τραβας
υπερασπιστης?
Ζόρι κανένα, αμα είσαι τόσο περίεργος να πάς να δείς και μπορεί να περάσεις και καλά στην τελική. Δεν δαγκώνουν οι άνθρωποι.
-
drdino για τουρμπινες λες?Φυσικά και όχι.
-
Ψάχνει κανείς δουλειά;
http://cheekybutler.webs.com/ -
Σίγουρα δεν postaρω στο σωστό σημείο, αλλά επειδή όλο και κάποιος θεσσαλονικιός θα δεί το post το βάζω εδώ.
Σε μια έρευνα αγοράς που έκανα για τοποθέτηση κλιματιστικού βλέπω ότι όλοι ζητάνε από 80 μέχρι και 100 ευρώ.
Εχει κανένας κανέναν γνωστό η τελως πάντων κάποιον που να παίρνει λιγότερα;
Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί κάποτε δίνανε δώρο την εγκατάσταση στο κλιματιστικό.
Εκεί που θα τοποθετήσω το νέο κλιματιστικό υπήρχε παλιό, υπάρχει τρύπα στον τοίχο, και επιπλέον έχω κατεβάσει την παλιά
εξωτερική μονάδα, εντός ημερών θα ξεφορτωθώ και την εσωτερική. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Σίγουρα δεν postaρω στο σωστό σημείο, αλλά επειδή όλο και κάποιος θεσσαλονικιός θα δεί το post το βάζω εδώ.
Σε μια έρευνα αγοράς που έκανα για τοποθέτηση κλιματιστικού βλέπω ότι όλοι ζητάνε από 80 μέχρι και 100 ευρώ.
Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί κάποτε δίνανε δώρο την εγκατάσταση στο κλιματιστικό.
Εκεί που θα τοποθετήσω το νέο κλιματιστικό υπήρχε παλιό, υπάρχει τρύπα στον τοίχο, και επιπλέον έχω κατεβάσει την παλιά
εξωτερική μονάδα, εντός ημερών θα ξεφορτωθώ και την εσωτερική..
Οι τιμές εκεί παιζουν αλλα εσυ εχεις τη μιση δουλεια ετοιμη. Παρε κανα τηλεφωνο και ρωτα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
εξωτερική μονάδα, εντός ημερών θα ξεφορτωθώ και την εσωτερική..
Οι τιμές εκεί παιζουν αλλα εσυ εχεις τη μιση δουλεια ετοιμη. Παρε κανα τηλεφωνο και ρωτα...
Σε όσους και αν έχω ρωτήσει μέχρι τώρα 3-4 άτομα στο σύνολο τους είναι αδιάφορο αν είναι έτοιμη η τρύπα, οι βάσεις
κ.τ.λ. τα 80 80.... -
Ο χρήστης piii έγραψε:
εξωτερική μονάδα, εντός ημερών θα ξεφορτωθώ και την εσωτερική.Τοποθέτησέ το μόνος σου . Χρειάζεσαι ένα ένα τρυπάνι , στριφόνια για την εσωτερική μονάδα , χαλκοσωλήνα (23 ευρώ/κιλό) ,διαχυλωτή για τις άκρες του σωλήνα, σκάλα ή καρέκλα και μια σειρά (μικρή) κλειδιών . ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ
-
Αν φτάνει η σωλήνα του εσωτερικού μηχανήματος μέχρι το εξωτερικό και δεν θέλει προέκταση, μη το σκέφτεσαι - βάλτο μόνος σου.
Διάβασε τις οδηγίες και βάλτο.
-
Θέλω 'Ytong 8άρι'! Δυο κομματια ή πλακες μου ειπαν. Δεν θυμαμαι! Που θα βρω ανατολικά?
-
Έχει μάντρες με Ytong στη Νέα Ελβετία, Βούλγαρη με Παπαναστασίου.
-
Εκει βρηκα τελικα. Και επειδη τιποτα δεν ειναι ευκολο για μενα ... 7,5 υπαρχει και οχι 8αρι.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Posts προς Θεσσαλονικείς