-
Μου άρεσαν τα WP8 ...
-
Λοιπόν τις επαφές τις πέρασα πολύ εύκολα.
Να πω και τον οδηγό.
Μπαίνεις στο gmail.com από το pc και πας στις ρυθμίσεις των επαφών. Από εκεί ανοίγει μια καρτέλα που βρίσκεις Λογαριασμοί και Εισαγωγή.
Σου ζητάει το email και τον κωδικό και γίνονται import.
Όμορφα και νοικοκυρεμένα.Το κινητό πραγματικά τα σπάει και δεν πιστεύω ότι πήρα αυτό το ΚΑΡΑποιοτικό πράμα με την ζουμερή οθονάρα Super AMOLED Advanced των 4.3 ιντσών, με 2πύρηνο και 1Gb Ram για 299 ευρώ!!!
Το Lumia το έχω καπαρωθεί για 250 ευρώ σε μια φίλη, αν έχετε την περιέργεια τι το έκανα.Κορσέρ, με εμένα μην κάνεις προβλέψεις!!! Θα εκπλαγείς. Μη μου πεις ότι περίμενες να πάρω το ξυράφι τώρα?
Το οποίο αν θυμάστε, το ήθελα εξ αρχής αλλά προέκυψε το παραθυρόφωνο της Νόκια.Τρέχω με την 2.3.6 και αναμένω ICS σε 1-2 εβδομάδες. Για να δούμε τι θα δούμε.
-
Για φίλο.
Motorola fire XT λέει τίποτα ή να στραφεί σε κανα samsung ή κάτι άλλο; -
Ψαχνομουν καιρο να αλλαξω το milestone, ημουν μεταξυ razr και nexus (2 μήνες τώρα) , ε οταν ειδα οτι το βγαλε στα 299 το media markt (πριν 20 λεπτα , απο το post του busso) , εβαλα παπουτσια και πηγα και το πηρα
-
Τέλεια .... να έχω και παρέα.
-
Περιστατικό ανάφλεξης με πρωταγωνιστή το Samsung Galaxy S III
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337595 -
θυμίζει κάτι από ferrari...lamborghini...golf...
-
Δεν χωραει η εφαρμογη του facebook στο κινητο μου!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν χωραει η εφαρμογη του facebook στο κινητο μου!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Νομίζω πως ήρθε η ώρα για αγορά νέου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν χωραει η εφαρμογη του facebook στο κινητο μου!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Νομίζω πως ήρθε η ώρα για αγορά νέου
+1.Είναι από τα στοιχεία που σου δείχνουν ότι επιβάλλεται η αγορά νέου.
(παθών και σε λίγο πληρών για καινούργιο )
-
Να κλεισει χρόνο ... και να φύγει το αρωμα ΠοπΠερφιουμ!!!
-
απο ποτε το bloatware του facebook εγινε το k για το ποτε θα αλλαξεις καποιος κινητο?
-
Για σένα bloatware, για άλλον εφαρμογή που θέλει να έχει.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν χωραει η εφαρμογη του facebook στο κινητο μου!Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Το είχα καταευχαριστηθεί το HTC Desire. 17 μηνάκια μου έκανε παρέα.
Τραγικό μειονέκτημα ακόμα και τότε όμως ήταν η μικρή εσωτερική μνήμη.
Φαντάσου ότι όταν το πήρα εγώ έτρεχε την 2.1 και περίμενα την 2.2 για να περνάω εφαρμογές στην microSD. -
https://play.google.com/store/apps/deta ... mZyZWUiXQ..
*** ROOTED DEVICES ONLY ***
*** GALAXY NEXUS ONLY ***δεν παιζει με ολους τους κερνελ, παιζει ομως με τον 'μαμα'.
αψογο
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι εννοείς δεν χωράει;
Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι; -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
απο ποτε το bloatware του facebook εγινε το k για το ποτε θα αλλαξεις καποιος κινητο?Μην βλέπεις το αλλά το
Kοινώς δεν το λέμε για την εφαρμογή του Facebook συγκεκριμένα αλλά μια τέτοια δήλωση δείχνει ότι έχει 2.1 την στιγμή που υπάρχει 4.0.4 σε άλλα κινητά. Με άλλα λόγια μια επικείμενη αλλαγή κινητού θα είναι καθαρά για λόγους προσαρμογής στις εξελίξεις.
-
2.3 νομίζω ότι έχει ο cosneo. Απλά η μνήμη του είναι γεμάτη. Δε ξέρω αν μπορεί να μεταφέρει τίποτα στην κάρτα, πρέπει να επιληφθούν οι ειδικοί.
-
ακομη το παιζει βαρυ πεπονι και δε θελει να περασει custom rom?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.ponury.pgm2free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5wb251cnkucGdtMmZyZWUiXQ..*** ROOTED DEVICES ONLY ***
*** GALAXY NEXUS ONLY ***δεν παιζει με ολους τους κερνελ, παιζει ομως με τον 'μαμα'.
αψογο
Σπύρο πλάκα με κάνεις έτσι; Moυ θύμισες το παρακάτω στο top gear:
Youtube Video – [01:56..]
Περι συσκευών Android...