-
γιατί ξέρει τι είναι το ICS?
Η σωστή ερώτηση είναι τι gadget θα παίρνατε στη μάνα σας για να το χρησιμοποιείτε κι εσείς
-
οτιδηποτε εχει 2.2 και ειναι φτηνο ειναι πιο λογικο κινεζια κατα προτιμηση
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
Τι tablet θα παίρνατε στη μάνα σας
Οποιοδήποτε σύγχρονο 10αρι που έχει ή θα πάρει σίγουρα ICS.
Sent from my GNex using smoke signals.
Δεν νομίζω να είχε προβλημα με κανα Samsung tab 2 10.1 αλλά το iPad μου φάνηκε πιο απλό σε χρήση κατα κάποιο τρόπο. (χώρια που σαν να της γυάλισε και περισσότερο -δεν είναι μάνα δικιά μου αυτή)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γιατί ξέρει τι είναι το ICS?Η σωστή ερώτηση είναι τι gadget θα παίρνατε στη μάνα σας για να το χρησιμοποιείτε κι εσείς
Ακριβώς επειδή δεν ξέρει εκείνη αλλά ξέρουμε εμείς, μιλάμε.
Πρέπει πάντα να ξεσκίζουμε την συζήτηση, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η σωστή ερώτηση είναι τι gadget θα παίρνατε στη μάνα σας για να το χρησιμοποιείτε κι εσείς
μηπως η μανα ειναι technology freak και θα προσεχει κατι που μοιαζει σαν μελλοντικο παγκο κουζινας?
-
Κυκλοφορεί κάποιο μικρόβιο και ζητάνε οι μαμάδες tablet ξαφνικά;
Καταλήξτε σε κάποιο να πάω να ψωνίσω κι εγώ (εμείς έχουμε μια προτίμηση σε αϊπάντ) -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:Τι tablet θα παίρνατε στη μάνα σας
Ασυζητητί iPad.-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:Τι tablet θα παίρνατε στη μάνα σας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
Οποιοδήποτε σύγχρονο 10αρι που έχει ή θα πάρει σίγουρα ICS.
Δεν νομίζω να είχε προβλημα με κανα Samsung tab 2 10.1 αλλά το iPad μου φάνηκε πιο απλό σε χρήση κατα κάποιο τρόπο. (χώρια που σαν να της γυάλισε και περισσότερο -δεν είναι μάνα δικιά μου αυτή)
H μάνα μου έχει ένα Galaxy tab 10.1 που της το πήρα δώρο. ICS ακόμα δεν έβαλε γιατί δεν ξέρει πως να το κάνει αλλά όταν κατέβω Ελλάδα θα το περάσω.
Η εμπειρία λέει πως δεν προβληματίστηκε καθόλου ούτε της φάνηκε περίπλοκο και μιλάμε για χρήστη με σχεδόν μηδενική επαφή με την τεχνολογία
Το iPad δείχνει λίγο πιο απλό αλλά τελικά και το Android είναι απλούστατο και φυσικά αν θες μπορείς να το κάνεις να μοιάζει με iPad χωρίς widgets κλπ -
κινεζικό να πάρεις στη δικιά σου μάνα
Απο εκεί και πέρα μάλλον θα πάμε να ξαναπαίξει αν παρθεί η απόφαση. Ευκολία χρήσης είναι το βασικό που κοιτάω.
-
Αν είναι για την κουζίνα που λέει ο cabala υπάρχει αυτό
http://www.gizmodo.co.uk/2012/01/saucy-splashproof-kitchen-tablet-serves-up-hot-recipe-action// -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@cabala10κινεζικό να πάρεις στη δικιά σου μάνα
Απο εκεί και πέρα μάλλον θα πάμε να ξαναπαίξει αν παρθεί η απόφαση. Ευκολία χρήσης είναι το βασικό που κοιτάω.
Δεν θα δεις τραγικές διαφορές, learning curve υπάρχουν και στα δύο, με λίγη βοήθεια στο στήσιμο από κάποιον που ξέρει οι όποιες δυσκολίες ξεπερνιόνται και στα δύο.
μηπως η μανα ειναι technology freak και θα προσεχει κατι που μοιαζει σαν μελλοντικο παγκο κουζινας?
Και συνεχίζεις να πετάς την μπάλα έξω από το γήπεδο. Εσύ πάρει και ταμπλέτα με win 3.1, δεν πειράζει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ημιθεωρητικό το ερώτημα:
laptop
Fail
NOT
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν θα δεις τραγικές διαφορές, learning curve υπάρχουν και στα δύο, με λίγη βοήθεια στο στήσιμο από κάποιον που ξέρει οι όποιες δυσκολίες ξεπερνιόνται και στα δύο.
Να μπει στα webernets, ΙΜ, να στείλει κανα mail κλπ μπορεί αν της τα στήσεις και τα εξηγήσεις. Με linux που την είχα έναν καιρό τα κατάφερνε. Τεσπα θα δείξει.
-
όπως τα είπε ο ντινος, ενα 4.0 αντροιντ να είναι μες στα πράγματα,μην είναι δηλαδή αναχρονιστική ταμπλέτα σαν τη μοτορολα του κορσερ, ελαφρύ να είναικαι δε θέλει τπτ άλλο...
αν υπάρχουν φραγκα ipad και για λίγο πόζα δε θα τη χάλαγε βέβαια
-
το μικρό ipad ΙΙ χωρίς 3g είναι φτηνό.
Η μάνα μου το καταφχαριστήθηκε τόσο που αν άξιζε το 3άρι θα της το έκανα δώρο, αλλά προς το παρόν της κουβάλησα το υπερθερμενόμενο λάπτοπ της dell, τιμή και καμάρι του mirage
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η μάνα μου το καταφχαριστήθηκε τόσο που αν δεν ήμουνα γύφτος θα της το έκανα δώρο, αλλά προς το παρόν της κουβάλησα το υπερθερμενόμενο λάπτοπ της dell, τιμή και καμάρι του miragefixed
θα βλαστημάει το talc που σου βαζε για να μην συγκαίγεσαι ρε με το dell η γυναίκα
-
τώρα που το σκέφτομαι, θα έπρεπε μαζί με την τηλεόραση να της στείλω το ipad με air tv, είμαι γύφτος τελικά.
Ας ψήφιζε τσίπρα να μου τα κατασχέσει
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]