-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά ένας μη κομμουνιστής δεν κατανοεί αυτές τις έννοιες. Όχι επειδή δεν είναι έξυπνος, αλλά επειδή του φαίνονται αδιανόητες λόγω του αξιακού συστήματος που έχει υιοθετήσει και αυτό εκφράζεται και από τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Χωρίς καμία μομφή προς κανέναν, απλά αυτό το έχω συμπεράνει εδώ και πολλά χρόνια σε συζητήσεις μεταξύ κομμουνιστών και μη.
Το θέμα είναι γιατί κάποιος κομουνιστής αντί να προσπαθεί να αλλάξει τους υπόλοιπους μη κομουνιστές και όλο το (παγκόσμιο;) σύστημα, δεν αποφασίζει να πάει ο ίδιος και η οικογένεια του να ζήσουν σε μια κομουνιστική χώρα ή σε ότι πιο κοντινό και να είναι ευτυχισμένοι ;
Γιατί να θέλει να ταλαιπωρείται και ο ίδιος σε ένα σύστημα αποτελούμενο από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν το συμφέρον τους ;
Νιώθει ότι εκπληρώνει κάποιου είδους αποστολή προσπαθώντας να αλλάξει τους άλλους ;Την ίδια ακριβώς που νιώθεις κι εσύ αν σου 'τραβήξει' μια καπιταλιστική (δια)κυβέρνηση ένα τριπλασιασμό των φόρων στα ακίνητά σου και στα εισοδήματά σου και εσύ αρχίζεις να σκούζεις για να το αλλάξουν και ζητάς άλλη (δια)κυβέρνηση και κρώζεις και διαμαρτύρεσαι κλπ κλπ. Τι αποστολή εκτελείς εσύ προσπαθώντας να αλλάξεις τα ανωτέρω ;
Εγώ θα σου πρότεινα λοιπόν να πουλήσεις τα ακίνητά σου, να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και τις οικονομίες σου και να πας να εγκατασταθείς κάπου όπου δεν φορολογούν τα ακίνητα και εν ολίγοις είναι όπως εσένα σου αρέσει. Από καπιταλιστικούς παραδείσους είναι γεμάτος ο κόσμος άλλωστε, όλοι το ξέρουμε. Κάπου θα σου αρέσει.
Εσύ δηλ. γιατί σκούζεις σα γουρούνι που το σφάζουν αν δε σου αρέσει κάτι, αντί να μας κουνήσεις το μαντήλι και να πας κάπου αλλού να γίνεις ευτυχισμένος ;Καλό ταξίδι
-
μόνο εδώ έχουν κόψει τη χρηματοδότηση από τα ιδρύματα και τους έχουμε ελεύθερους
-
delsol
είσαι πολύ μπροστά Μετά την εξαιρετική άποψη για ιδρυματοποίηση των πολιτικών αντιπάλων, επανέρχεσαι με την έξοχη άποψη για εξορία(προς το παρόν αυτοεξορία) όσων πιστεύουν σε ένα διαφορειτκό σύστημα. Άντε, με το καλό να ανακαλύψεις και τους φούρνους -
Αίτηση για άδεια οπλοφορίας κατέθεσε ο Η. Κασιδιάρης
Μαζί με τον κ. Κασιδιάρη, πληροφορίες θέλουν άλλα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής να έχουν καταθέσει ανάλογη αίτηση.Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης εθεάθη την Τρίτη στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από τους σωματοφύλακές τους και ένα ιερέα και κατευθύνθηκε στον έκτο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Ο λόγος ήταν γιατί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει αίτηση μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου για άδεια οπλοφορίας μιας και είχε εκλεγεί βουλευτής.
Τώρα λοιπόν που επανεξελέγη πήγε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησής του για άδεια οπλοφορίας, έτσι ώστε να φέρει νόμιμα το όπλο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν καταθέσει ανάλογη αίτηση για άδεια οπλοφορίας.
Εμείς δικαιούμαστε άδεια οπλοφορίας τώρα που ο κάθε Χ.Α. βουλευτής θα κυκλοφορεί κουμπουροφόρος και με βουλευτική ασυλία;
-
Αυτή η βουλευτική ασυλία είναι χειρότερη και απο το πανεπιστημιακό άσυλο αλλά δεν βλέπω κανένας να χύνει τόνους μελανιού για πάρτη της.
-
απολυτως θετικη εξελιξη. ολο και καποιον θα καθαρισει, καθως δεν εχει ψυχραιμια καθολου, θα τον μπουζουριασουν μια και καλη. ελπιζω να γινει ον καμερα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά ένας μη κομμουνιστής δεν κατανοεί αυτές τις έννοιες. Όχι επειδή δεν είναι έξυπνος, αλλά επειδή του φαίνονται αδιανόητες λόγω του αξιακού συστήματος που έχει υιοθετήσει και αυτό εκφράζεται και από τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Χωρίς καμία μομφή προς κανέναν, απλά αυτό το έχω συμπεράνει εδώ και πολλά χρόνια σε συζητήσεις μεταξύ κομμουνιστών και μη.
Το θέμα είναι γιατί κάποιος κομουνιστής αντί να προσπαθεί να αλλάξει τους υπόλοιπους μη κομουνιστές και όλο το (παγκόσμιο;) σύστημα, δεν αποφασίζει να πάει ο ίδιος και η οικογένεια του να ζήσουν σε μια κομουνιστική χώρα ή σε ότι πιο κοντινό και να είναι ευτυχισμένοι ;
Γιατί να θέλει να ταλαιπωρείται και ο ίδιος σε ένα σύστημα αποτελούμενο από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν το συμφέρον τους ;
Νιώθει ότι εκπληρώνει κάποιου είδους αποστολή προσπαθώντας να αλλάξει τους άλλους ;Την ίδια ακριβώς που νιώθεις κι εσύ αν σου 'τραβήξει' μια καπιταλιστική (δια)κυβέρνηση ένα τριπλασιασμό των φόρων στα ακίνητά σου και στα εισοδήματά σου και εσύ αρχίζεις να σκούζεις για να το αλλάξουν και ζητάς άλλη (δια)κυβέρνηση και κρώζεις και διαμαρτύρεσαι κλπ κλπ. Τι αποστολή εκτελείς εσύ προσπαθώντας να αλλάξεις τα ανωτέρω ;
Εγώ θα σου πρότεινα λοιπόν να πουλήσεις τα ακίνητά σου, να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και τις οικονομίες σου και να πας να εγκατασταθείς κάπου όπου δεν φορολογούν τα ακίνητα και εν ολίγοις είναι όπως εσένα σου αρέσει. Από καπιταλιστικούς παραδείσους είναι γεμάτος ο κόσμος άλλωστε, όλοι το ξέρουμε. Κάπου θα σου αρέσει.
Εσύ δηλ. γιατί σκούζεις σα γουρούνι που το σφάζουν αν δε σου αρέσει κάτι, αντί να μας κουνήσεις το μαντήλι και να πας κάπου αλλού να γίνεις ευτυχισμένος ;Καλό ταξίδι
Μα εκεί είναι το θέμα . Οτι δεν θα σκούζω μόνο εγώ αλλά οι περισσότεροι πολίτες γιατί τέτοια τρελή φορολογία που περιγράφεις (δημευτική ουσιαστικά) δεν είναι φυσιολογική και ειδικά σε ένα πραγματικά καπιταλιστικό κράτος.
Εγώ θα κράξω και θα διαμαρτυρηθώ αλλά αν σε δυο τρεις εκλογές ο κόσμος ψηφίζει και στηρίζει τέτοιες σοσιαληστρικές (γιατί αυτές λατρεύουν την υπερφορολόγηση) πρακτικές, θα το πάρω απόφαση με πολύ βαριά καρδιά και θα πουλήσω ότι μου έχουν αφήσει οι κλέφτες για να πάω να μείνω κάπου που θα μου αρέσει καλύτερα.Στην περίπτωση σου ας πούμε θα μπορούσες να αφήσεις τα υπάρχοντα σου σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και να πας να ζήσεις το όνειρο στην Κούβα για αρχή που είναι πιο light η κατάσταση και μόλις δεις ότι αρχίσει και παραγίνεται καπιταλιστική συνεχίζεις το ταξίδι στο όνειρο στην β. κορέα ή όπου αλλού ψάξεις και βρεις αυτό που ζητάς.
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά δεν νομίζεις ; -
Ο ιερέας πού κολλάει; Θα κάνει αγιασμό;
-
Ωραία. Την επόμενη φορά που θα του τα σκάσει άσχημα η κοκίτσα που πίνει το πρωί θα ξεμουδιάσει το δάχτυλό του στην σκανδάλη.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Μα εκεί είναι το θέμα . Οτι δεν θα σκούζω μόνο εγώ αλλά οι περισσότεροι πολίτες γιατί τέτοια τρελή φορολογία που περιγράφεις (δημευτική ουσιαστικά) δεν είναι φυσιολογική και ειδικά σε ένα πραγματικά καπιταλιστικό κράτος.
Εγώ θα κράξω και θα διαμαρτυρηθώ αλλά αν σε δυο τρεις εκλογές ο κόσμος ψηφίζει και στηρίζει τέτοιες σοσιαληστρικές (γιατί αυτές λατρεύουν την υπερφορολόγηση) πρακτικές, θα το πάρω απόφαση με πολύ βαριά καρδιά και θα πουλήσω ότι μου έχουν αφήσει οι κλέφτες για να πάω να μείνω κάπου που θα μου αρέσει καλύτερα.Στην περίπτωση σου ας πούμε θα μπορούσες να αφήσεις τα υπάρχοντα σου σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και να πας να ζήσεις το όνειρο στην Κούβα για αρχή που είναι πιο light η κατάσταση και μόλις δεις ότι αρχίσει και παραγίνεται καπιταλιστική συνεχίζεις το ταξίδι στο όνειρο στην β. κορέα ή όπου αλλού ψάξεις και βρεις αυτό που ζητάς.
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά δεν νομίζεις ;Πράγματι πολύ απλά.
Καλό μου παλικάρι εγώ περνάω τζι τζι εδώ, μου αρέσει πολύ και δεν έχω κανένα λόγο να πάω αλλού, ζούσα 7 χρόνια στο Παρίσι και επέστρεψα εδώ. Μια χαρά τα βρίσκω τα πράγματα εδώ με την ωραία φορολογία μας, τους Πακιστανούς μας, εγώ περνάω ζάχαρη. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί μένεις ;
Προς το παρόν λοιπόν δεν σκέφτομαι να φύγω και ούτε κλαψουρίζω κάθε μέρα για τους φόρους στα ακίνητα, οπότε μάλλον εσύ θα στερήσεις από τη χώρα την πολύτιμη παρουσία σου και όχι εγώ. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
γιατι ενας φασιστας αφου του αρεσει ο φασισμος,δε παει να ζησει σε ενα φασιστικο καθεστως χωρις να εχει δικαιωμα να μιλαει και να επικοινωνει με αλλους?
μόνο εδώ έχουν κόψει τη χρηματοδότηση από τα ιδρύματα και τους έχουμε ελεύθερους
delsol
είσαι πολύ μπροστά Μετά την εξαιρετική άποψη για ιδρυματοποίηση των πολιτικών αντιπάλων, επανέρχεσαι με την έξοχη άποψη για εξορία(προς το παρόν αυτοεξορία) όσων πιστεύουν σε ένα διαφορειτκό σύστημα. Άντε, με το καλό να ανακαλύψεις και τους φούρνουςΡε σεις, συνέλθετε επιτέλους δεν σας κυνηγάει κανείς
Ούτε είπα ποτέ να σας κλείσουν με την βία σε ίδρυμα άσχετα αν προσωπικά σας το πρότεινα και πιστεύω ότι θα σας έκανε καλό
Ο άλλος λέει εξορία - αυτοεξορία την επιλογή που έχει ως ελεύθερος άνθρωπος να πάει να ζήσει αύριο κιόλας, σε μια χώρα που έχει το πολίτευμα των ονείρων του Αν αυτό δεν είναι παράνοια τότε τι είναι ;
-
ξαναρωταω.
αφου εισαι φασισταριο και γουσταρεις φασισμο γιατι δεν αυτοφιμωνεσαι να γλιτωσουμε και το πρηξιμο? -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πράγματι πολύ απλά.
Καλό μου παλικάρι εγώ περνάω τζι τζι εδώ, μου αρέσει πολύ και δεν έχω κανένα λόγο να πάω αλλού, ζούσα 7 χρόνια στο Παρίσι και επέστρεψα εδώ. Μια χαρά τα βρίσκω τα πράγματα εδώ με την ωραία φορολογία μας, τους Πακιστανούς μας, εγώ περνάω ζάχαρη. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί μένεις ;
Προς το παρόν λοιπόν δεν σκέφτομαι να φύγω και ούτε κλαψουρίζω κάθε μέρα για τους φόρους στα ακίνητα, οπότε μάλλον εσύ θα στερήσεις από τη χώρα την πολύτιμη παρουσία σου και όχι εγώ.Αποκλείεται να περνάς μια χαρά στην καπιταλιστική (ο θεος να την κάνει ) Ελλάδα !
Τα συντρόφια τι λένε γι αυτό , προλάβενετε να συζητήσετε όταν σχολάνε σκοτωμένοι απο την κούραση γυρνώντας από τις φάμπρικες των κακών καπιταλιστών ή είναι εργοδότες οι ίδιοι ;
Μάλλον τα συντρόφια κοιμούνται και ξυπνάνε με το όνειρο να ζήσουν την δική σου καπιταλιστική ζωή γιατί αλλιώς θα έπαιρναν την πρώτη πτήση για μια υπέροχη ζωή στην Β. Κορέα.Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί εξακολουθούν και μένουν εδώ. Σωστά ;
Δηλαδή εκτός από σένα που δηλώνεις ανοιχτά ότι είσαι υποκριτής, να υποθέσουμε και για τα συντρόφια για το ίδιο ;
-
Απαντάς σε μένα, μιλώντας για άλλους και ρωτάς εμένα γιατί κάνουν οι άλλοι αυτό που κάνουν ;
Πλάκα έχειςΈλα τώρα πες μου γιατί εσύ μένεις εδώ ενώ δε σου αρέσει, αλλά θέλεις 'οι άλλοι' να φύγουν ;
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ξαναρωταω.
αφου εισαι φασισταριο και γουσταρεις φασισμο γιατι δεν αυτοφιμωνεσαι να γλιτωσουμε και το πρηξιμο?Καλά άσε την λέξη καραμέλα που έχετε μάθει να πετάτε με όποιον δεν συμφωνεί με τις απόψεις σας (αλήθεια τι πιστεύεις ότι δείχνει αυτό για την δημοκρατική σας αντίληψη ; ) και απάντα σε αυτό που ρώτησα εξ αρχής και πετάχτηκες σαν τον nintza να μου την πεις.
Νιώθει ότι εκπληρώνει κάποιου είδους αποστολή προσπαθώντας να αλλάξει τους άλλους ;Αν δεν έχεις κάτι να απαντήσεις μπορείς να γράψεις το φασίστας τρεις φορές σε μια πρόταση και νίκησες
-
Δεν ανοίγουμε και ένα θέμα για πότε βλέπουμε τις επόμενες εκλογές?
-
Γελιέσαι αν νομίζεις ότι θα πάμε στην ειδυλλιακή Β.Κορέα (είναι το σκοτεινό τμήμα πάνω από τη Ν.Κορέα, έχει 6 ωρες να το ποσταρει ο ροζ πάνθηρ και είπα να σας το θυμίσω) να ζήσουμε τον παράδεισο.
ΕΔΩ θα κανουμε λαϊκη δημοκρατία, το δικό σου αμάξι θα οδηγούμε εμείς τα κομματόσκυλα, στο δικό σου σαλόνι θα χέζουμε και στο δικό μας κοτέτσι θα μένεις. Θα σου δώσω και το τρικυκλο ποδηλατάκι του γιου μου για να μετακινείσαι. -
Βρε μη τον (τους) λες τέτοια και κάνει και ζέστες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΕΔΩ θα κανουμε λαϊκη δημοκρατία, το δικό σου αμάξι θα οδηγούμε εμείς τα κομματόσκυλα, στο δικό σου σαλόνι θα χέζουμε και στο δικό μας κοτέτσι θα μένεις. Θα σου δώσω και το τρικυκλο ποδηλατάκι του γιου μου για να μετακινείσαι.
υπομονη, καποια στιγμη θα ξυπνησει ο λαος και θα ερθει η ωρα του ΚΚΕ
ΝΟΤ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν ανοίγουμε και ένα θέμα για πότε βλέπουμε τις επόμενες εκλογές?Εγώ βλέπω στανταράκι εκλογές μέχρι το Δεκέμβριο
(ξερογλείφεσαι για 3η εκλογική αποζημίωση μέσα στη χρονιά ; )
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]