-
Αν έχει κεραμιδάκι πάνω από το κεφαλάκι μη διαμαρτύρεσαι. Η εναλλακτική είναι χαρτοκιβώτιο στην Ομόνοια.
-
θα μου επιτρεψεις να επιλεξω αυτο που μενω τωρα
οποιος θελει μπορει να παει μια βολτα για να ζησει τον Πραγματικο Κομμουνισμο -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οποιος θελει μπορει να παει μια βολτα για να ζησει τον Πραγματικο Κομμουνισμοο εχων δυο χιτωνια να διδει το ενα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΟΚ, όχι και κάθε μέρα.
Μάνο προτιμάς σε γκέτο στην Ν.Υ. ή σε κρατικό σπίτι στην Αβάνα;
Προτιμώ γκέτο στην Ν.Υ. παρα κρατικο σπιτι στην Pyongyang. Προτιμώ Φαβέλα στη Βραζιλία παρά κρατικό σπιτι στην Αβάνα. Ευνούχος και παντρεμένος απο τα γεννοφάσκια μου μέχρι το τέλος της ζωης μου δεν γίνομαι. (κλισέ το ξέρω )
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οποιος θελει μπορει να παει μια βολτα για να ζησει τον Πραγματικο Κομμουνισμοο εχων δυο χιτωνια να διδει το ενα
μακαρι να ειχα 2
το περιεργο ειναι οτι πολλοι 'αριστεροι' εχουν 2-3-5, αλλα δεν ειδα να δινουν κανενα.
οπως επισης δεν σκεφτονται να πανε σε Λαος, Β. Κορεα και επιλεγουν να ζουν στην καπιταλιστικη Ευρωπη... -
Μα τι θέλεις να κάνουν; Αφού τους αναγκάζει το καπιταλιστικό σύστημα να κρατήσουν και τα 5.
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΟΚ, όχι και κάθε μέρα.
Μάνο προτιμάς σε γκέτο στην Ν.Υ. ή σε κρατικό σπίτι στην Αβάνα;
Προτιμώ να έχω το δικαίωμα να το παλέψω και να ρίχνω και κανένα γαμόσταυρο στο κράτος, χωρίς να με στέλνουν να σπάω πέτρες για αντικρατική δράση κι έπειτα να επιστρέψω στο κρατικό δωμάτιο μ' άλλους 5.
Στο κάτω-κάτω, να το δούμε κι ως εξής:
δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ άστεγο της Δύσης να πηγαίνει στο ανατολικό μπλοκ για να βρει σπίτι. Και ο δρόμος ήταν ανοιχτός, τα σκυλιά δεμένα... -
Ο Γιώργος Κουρής εξηγεί στη Wall Street Journal γιατί στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα
http://www.parapolitiki.com/2012/06/wal ... witterfeed
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το περιεργο ειναι οτι πολλοι 'αριστεροι' εχουν 2-3-5, αλλα δεν ειδα να δινουν κανενα.
οπως επισης δεν σκεφτονται να πανε σε Λαος, Β. Κορεα και επιλεγουν να ζουν στην καπιταλιστικη Ευρωπη...Επίσης νομίζουν ότι στην ΕΣΣΔ ήταν όλα τζάμι, μέλι-γάλα και άπειρες γκόμενες. Προφανώς, για να τα λένε, έχουν ζήσει και ξέρουν
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προτιμώ να έχω το δικαίωμα να το παλέψω και να ρίχνω και κανένα γαμόσταυρο στο κράτος, χωρίς να με στέλνουν να σπάω πέτρες για αντικρατική δράση κι έπειτα να επιστρέψω στο κρατικό δωμάτιο μ' άλλους 5.
τι εννοεις Μανο;
οτι δεν υπαρχει ΑΝΤΑΡΣΥΑ & Συριζα στη Β. Κορεα;
δεν μπορεις να βγεις δηλαδη 'Δημοκρατικα', μαζι με αλλους 158 και να καψεις την πρωτευουσα;
μην κανεις προπαγανδα, σε λιγο θα μας πεις οτι απαγορευονται και οι εκλογες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μακαρι να ειχα 2
Την φιλανθρωπια μερικοί την βλέπουν ως ένα σημαντικό εχθρό της αριστεράς. Φαντάστικο σενάριο, αλλά σκέψου μια οικονομια που δεν έχει καθόλου κοινωνικό κράτος και οι υπηρεσιες αυτες υποκαθίστανται απο ενεργους πολιτες και ενα οργανωμένο δίκτυο συλλογικων οργανώσεων/ΜΚΟ. Σκετη φρίκη θα είναι αυτό για κάποιους.
-
-
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
μακαρι να ειχα 2
Την φιλανθρωπια μερικοί την βλέπουν ως ένα σημαντικό εχθρό της αριστεράς. Φαντάστικο σενάριο, αλλά σκέψου μια οικονομια που δεν έχει καθόλου κοινωνικό κράτος και οι υπηρεσιες αυτες υποκαθίστανται απο ενεργους πολιτες και ενα οργανωμένο δίκτυο συλλογικων οργανώσεων/ΜΚΟ. Σκετη φρίκη θα είναι αυτό για κάποιους.
Μου αρεσουν αυτες οι αναρχικες προσεγγισεις
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
-
-
-
το ριξα πρωί πρωί στην ΔΗΜΑΡ και ο θεός βοηθός.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες