Ο χρήστης jlian έγραψε:
Η παραπληροφόρηση πάντως πάει συννεφο. Περνάω τώρα το απόγευμα απο κατάστημα Ρενο πάνω στον Κηφισό (δεν κατονομάζω) και ο πωλητής προσπαθούσε να με πείσει οτι ο TCe 130 καταργήθηκε και δεν ξανάρχεται Ελλάδα, και η απόδειξη ειναι το scenic που διατιθεται μόνο στον 1.2.
Είχα δει το πρωι τον παραπάνω κατάλογο του samatista και του ανέφερα αόριστα οτι κάπου πήρε το ματι μου κάτι, αλλα έκείνος επέμενε. Επίσης μου διαβεβαιωνε οτι τα diesel megane θα ειναι μονο σε 1.5 energy και μάλιστα έχει 3-4 παραγγελίες μεχρι το τέλος του μήνα. Ισχυρίστηκε επίσης οτι δεν θα έρθουν με τον dci 1.6 καθόλου
Πήγα να μάθω μερικές λεπτομέρειες, βασικά αν ξέρει κανείς πως θα ειναι η καινούργια μάσκα του coupe (αν θα εχει χρωμιωμένους αεραγωγούς και σε ποιά έκδοση) και με άρχισε σε κάτι του στιλ 'τα dynamic θα εχουν κάτι σαν τη μάσκα του παλιού GT Line', οπότε εκεί παραδώθηκα και οπισθοχώρησα ατάκτως.
Επειδή δεν μου φάνηκε άσχετος με το όλο θέμα, μου πέρασε απο το μυαλό να θέλουν να προωθήσουν συγκεκριμένες εκδόσεις, γι αυτό προσοχή όποιος πάει, όπου πάει, να την ψάχνει λίγο με αυτά που του σερβίρουν.
αν ήταν ο πωλητής με τα γυαλιά σίγουρα ξέρει, ενώ ο άλλος δεν είναι και τόσο ενημερωμένος. Το λέω από προσωπική πείρα κατά την αγορά του δικού μου, όπου είχα ρωτήσει και τους δύο.