-
http://www.techiechan.com/?p=1721
'Η πραγματικότητα μπορεί να μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αλλά προσωπικά έχω αποφασίσει να συνεχίσω να τη ζω χωρίς να φοβάμαι πως θα πέσει ένα μετεωρίτης στο κεφάλι μου. Όχι επειδή δεν είναι πιθανό να συμβεί, αλλά επειδή όλα τα στοιχεία μου λένε πως μάλλον δεν θα συμβεί στο δικό μου προσδόκιμο ζωής και προτιμώ να ασχοληθώ με εκείνο το airbus που έχει περάσει την ταράτσα μου για αεροδιάδρομο και προσπαθεί να προσγειωθεί. Το βλέπουμε όλοι, μόνο που ο σαμαράς του κουνάει το μαντίλι λέγοντας πως ήρθε επιτέλους η ευρωπαϊκή βοήθεια.' -
έλα μωρε μίζερε, μην κάνεις σα κοπελίτσα τώρα.
Δεν είμαι Ολλανδία, στο τρόμσο είμαι, είναι πιο σοσιαλιστικάhttp://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/201 ... t_405.html
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!
Να πρόκειται άραγε για λάθος, σύμπτωση ή...κάτι άλλο;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το αστέρι στο σήμα του Σύριζα είναι εντελώς διαφορετικό, όπως φαίνεται στην φωτογραφία:
-
«Πρέπει να αποκτήσουμε κυβέρνηση»
«Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα μείνουμε στην Ευρώπη» λέει ο Κων.Μητσοτάκης«Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα μείνουμε ή όχι στην Ευρώπη» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι στις 18 Ιουνίου πρέπει η χώρα να έχει κυβέρνηση.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει καμία ομοιότητα με τον Ανδρέα Παπανδρέου. «Εκείνος είχε ήδη μια σημαντική καριέρα στο εξωτερικό, ενώ κατάφερε να λάβει το 48% του ελληνικού λαού» τόνισε.
Συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν βγει πρώτο κόμμα και πάρει το μπόνους των 50 εδρών, δεν θα βρει συμμάχους για το σχηματισμό κυβέρνησης.
«Κατά συνέπεια, η λύση είναι να πάρει την πρωτιά η ΝΔ, ώστε η χώρα να έχει φιλο-ευρωπαϊκό προορισμό μαζί με κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ ή το κόμμα του κ. Κουβέλη».
Στην ερώτηση για το αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αντιπολίτευση, ο κ. Μητσοτάκης, σχολίασε ότι αυτό είναι ένα από τα παράδοξα της ελληνικής πολιτικής ζωής.
Άσκησε μάλιστα κριτική στα υπόλοιπα κόμματα που δεν σχημάτισαν κυβέρνηση το Μάιο και επέμεναν στη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Λείπει το κουράγιο από τη χώρα» εξήγησε.
Σε ερώτηση για το τι κυβέρνηση πρέπει να σχηματιστεί, τόνισε ότι το καλύτερο θα ήταν μια κυβέρνηση «τύπου Παπαδήμου ή Μόντι», χωρίς τα αρνητικά τους και «με ό,τι καλύτερο έχει ο τόπος σε πολιτικούς και τεχνοκράτες».
Σημείωσε επιπλέον ότι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας υπό τη ΝΔ -εφόσον είναι πρώτο κόμμα- δεν είναι απαραίτητο να είναι πρωθυπουργός ο αρχηγός του πρώτου κόμματος.Υπενθύμισε μάλιστα την περίπτωση της δικής του εκλογικής νίκης το 1989 και το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, όπου ο ίδιος δεν επέμεινε να είναι πρωθυπουργός.
«Αυτή την ώρα προέχει να σωθεί η χώρα και για να σωθεί η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση ΝΔ» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης σε ερώτηση για την απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι η Ευρώπη δίνει περιθώρια αλλαγών στο Μνημόνιο, όπου πράγματι υπήρξαν λάθη, όμως η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
Σε άλλη ερώτηση για τη βία, ο κ. Μητσοτάκης συνέστησε «να μην παίζουμε με τη φωτιά», **αποδίδοντας ευθύνες και στον ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία κουκουλοφόρων.
«Αυτά τα φαινόμενα γέννησαν τη Χρυσή Αυγή. Δεν επιτρέπεται η βία ούτε από πλευρά της αριστεράς, ούτε από την πλευρά της δεξιάς.» **
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ δεν θα λαϊκίσω να πω ότι επειδή δούλεψε εκεί, ήταν ψυχοπαίδι του υπουργού. Και ειδικά 'αυτού' του υπουργού.
Αλλά από βιογραφικό...Άλλο όμως μου τη δίδει πραγματικά:
το ότι ο Νταβούτογλου ασκεί μια άκρως επιθετική (σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά και με απειλές για στρατιωτικές επεμβάσεις) στο Αιγαίο, τη Ν.Α. Μεσόγειο και τη Θράκη και η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι 'τουρκική μειονότητα' και 'ελληνοτουρκική φιλία' (την είδαμε και με το ΓΑΠ ως ΥΠΕΞ και Πρωθυπουργό πόσο βοήθησε).Θα είχε αξία το μήνυμα σου αν προτού, αν και σωστά κατά τα άλλα, επικρίνεις τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα εθνικά θέματα αναρωτιόσουν πόσο διαφορετική ήταν η πολιτική των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε αυτά τα ζητήματα.
Απο την συμφωνία της Μαδρίτης, τα περίφημα Μ.Ο.Ε, την παράδοση Οτσαλάν, την κομματικοποίηση και ουσιαστικά διάλυση των Ε.Δ μέχρι την πλήρη δαιμονοποίηση κάθε τι που χαρακτηρίζει την άμυνα και την ασφάλεια μιας χώρας, την πλήρη υποστήριξη στο έκτρωμα ΑΝΑΝ με μια τρομοκράτηση στους Κύπριους που θυμίζει αρκετά την τρομοκράτηση που υφίσταται σήμερα ο μέσος Έλληνας, τα βιβλία ιστορίας της Ρεπούση και τις περίφημες συμφωνίες σε τέτοια θέματα με τους απέναντι μαρτυρία των Αμερικάνων διπλωματών κλπ θα δείς ένα πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο να υποστηρίζει μετά μανίας όλα τα παραπάνω. Σε αυτή την ιστορία ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν παρά η ουρά της όλης αθλιότητας.
Πρόσεξε γιατί χάνεις το ουσιώδες των πραγμάτων.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έλα μωρε μίζερε, μην κάνεις σα κοπελίτσα τώρα.
Δεν είμαι Ολλανδία, στο τρόμσο είμαι, είναι πιο σοσιαλιστικάhttp://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/201 ... t_405.html
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!
Να πρόκειται άραγε για λάθος, σύμπτωση ή...κάτι άλλο;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το αστέρι στο σήμα του Σύριζα είναι εντελώς διαφορετικό, όπως φαίνεται στην φωτογραφία:
Ετσι εξηγουνται ολα.
-
εσύ είσαι κάτι μεταξύ Ιταλάκια και Delsol, μοναδικό κομμάτι
-
δεν ειναι κατι μεταξυ, ΕΙΝΑΙ ο ιταλακιας
οβιδιακη μεταμορφωση ο ατιμος -
Eνα δάκρυ κύλησε..
Σας γνωστοποιούμε επιστολή παραίτησης από μέλη της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ.
Επιστολής Παραίτησης
Αθήνα 12 Ιουνίου 2012
Με μεγάλη θλίψη διαπιστώνουμε ακόμη και σήμερα πως ο σημερινός Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως υπάλληλος της Μέρκελ, της Λαγκάρντ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σα να μη βλέπει τι έχει προκαλέσει η πολιτική του μνημονίου στον ελληνικό λαό, που και ο ίδιος συνυπέγραψε. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε έστω την ύστατη στιγμή να αναθεωρήσει τις απόψεις του για το καλό πάντα της ίδιας μας της χώρας. Άλλωστε προερχόμαστε από μια γενιά που γαλουχήθηκε από τις απόψεις και τις ιδέες του Κώστα Καραμανλή που πρότασσε πάντοτε το εθνικό συμφέρον. Αυτή λοιπόν η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και την παρακαταθήκη που άφησε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι πλέον φανερό πως μέσα στις τάξεις της έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι με ακραίες απόψεις και αμαρτωλό παρελθόν που λίγο – πολύ είναι γνωστοί σε όλους.
Όσο αναφορά την ΟΝΝΕΔ που τόσο αγαπήσαμε και παλέψαμε για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία, έχει πάψει να υπάρχει εδώ και καιρό. Απούσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, ειδικά σήμερα, η νεολαία της πατρίδας μας, μην τολμώντας να υψώσει τη φωνή της απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, όσο και από απλά μέλη της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.
Δηλώνουμε επίσης με πλήρες αίσθημα ευθύνης πως προσχωρούμε στο μόνο λαϊκό και πατριωτικό χώρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη πατρίδα μας, προσπαθώντας να αποδεσμεύσει τη χώρα από τους «παγκόσμιους τοκογλύφους» και αυτός δεν είναι άλλος παρά το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο.
Καλούμε ακόμα κάθε νέα και νέο ανεξαρτήτως τι πίστευε μέχρι χθες να συμπορευτεί στον αγώνα που γίνεται για να απαλλαγεί η Ελλάδα μας από τη μέγγενη των μνημονίων που μας έβαλαν προσωπικά με τις υπογραφές τους τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου στην αρχή όσο και ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέχεια.Μετά τιμής
Γιώνας Σωτήρης, Μέλος Κ. Ε ΟΝΝΕΔ
Καλογρίδης Κώστας, Μέλος Κ.Ε ΟΝΝΕΔ -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αλλά ΝΔ με Πανίκα on decks είναι σαν να αυτοκτονείς με τουλούμπες.Μέχρι πριν κάποιους μήνες μπορεί να θεωρούσα το Σαμαρά μη χοίρον .
Τώρα όμως θεωρώ ότι τα παλουκάρια προκειμένου να βγει αρχηγός ο Καλαματιανός θα ρημάξουν ότι έχει μείνει αρήμαχτο.
Κοίταξε, πρέπει όλοι να συστρατευτούμε γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη κομμουνιστική απειλή. Και το Πανίκα θα πάρουμε, και το Μπουμπούκο, και τα Χρυσά Αυγά θα γλείψουμε, και τους ταγματασφαλίτες θα προσεγγίσουμε. Δεν είναι καιρός να είμαστε επιλεκτικοί.
Τα σποτάκια της ΝΔ (της οννεδ είναι για την ακρίβεια) τα σπάνε. Καθρεφτίζουν την νοοτροπία
Πχιότητα μελλοντικών στελεχών!
Ποτε θα αποκτησεις πολιτικη αποψη;
Αλήθεια ... τι δουλειά έχεις εσύ σε μια καπιταλιστική, για τα δικά σου μέτρα νεοφιλευλεύθερη χώρα όπως η Ολλανδία (αν θυμάμαι καλά) ;
Τώρα θα στεναχωρήσω το αριστερό παρεάκι, αλλά ήρθε η ώρα να ξεμπροστιάσω το καπετάνιο του γλυκού νερού... Ιδού τι κάνει ο Von Klampjanos στην Ολλάνδία:
-
Αν δεν ηταν τοσο σοβαρα τα πραγματα αυτες θα ηταν οι πιο λολ εκλογες ολων των εποχων!!!
Επαναδιατυπωση:Ειναι οι πιο λολ εκλογες!!!!
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ζουμε ιστορικες στιγμες.
Ενα μεγαλο respect στον Τσιπρα και την παρεα του που υποχρεωσε επι εναν και πλεον μηνα ενα μεγαλο κομματι των 'νοικοκυρεων' αυτου του τοπου, αλλα και τους αρχοντες με την κουταλα και τα ζουμια, ν' αδειαζουν τα ραφια με τις πανες ακρατειας. Κι ολα αυτα με ενα light ρεφορμιστικο κινημα που πολλοι παραδοσιακοι αριστεροι αντιμετωπιζαν κι αντιμετωπιζουν με σκεπτικισμο και καχυποψια.
Ειναι τετοια η λυσσα τους, στην τηλεοραση, στο ραδιοφωνο, στα φορα, στα σοσιαλ μιντια, στους χωρους δουλειας, στα καφενεια (γιατι μην ξεχναμε ειναι και καποιας ηλικιας ), που προκαλει γελιο και απεραντη ικανοποιηση
Τεραστια, απεραντη μαγκια: αν συνεχιστει αυτο το πανηγυρι των χεσμενων μεχρι την Κυριακη, πολλοι απο μας απο σεβασμο και μονο στο επιτευγμα θα ψηφισουμε ΣΥΡΙΖΑ (ο ντριφτης ηδη το εταξε)! Κι ας μην ειναι διατεθειμενος να κανει ουτε το 10% απο αυτα που εξαγγελει. Κι ας αισθανομαστε μετα κι εμεις 'κοψοχερηδες' , οπως τοσοι και τοσοι συμπατριωτες μαςΖούμε σε παράλληλα σύμπαντα. Στο σύμπαν όπου ζω εγώ, από το ραδιόφωνο, τα φόρα, την τηλεόραση (όποτε, τεσπα, βλέπω), στους δρόμους, σε Δημ Υπηρ κλπ κλπ, όλοι λένε για τον Τσίπρα που θα μας σώσει. Αυτό, στο δικό μου, παράλληλο στου Asimov, σύμπαν, αντικατοπτρίστηκε στις προηγούμενες εκλογές κ διαφαίνεται για τις νέες.
Ο Asimov (όχι μόνον, τον χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα γιατί είναι φίλος μου, τσαντίζεται κ μ' αρέσει) βλέπει όλοι να πολεμάνε ένα κόμμα που από το 4% φτάνει στο 30. Φαντάσου, δλδ, να μην το πολεμούσαν κιόλας. 99% θα έπαιρνε.Οδηγώντας χτες τ' απόγευμα άκουγα Τσίπρα. Ερώτηση δημοσιογράφου: Είπατε πως θα δημιουργήσετε 100.000 θέσεις εργασίας ΔΥ, πως θα το κάνετε? Κ πως θα τους πληρώνετε?
Απάντηση Τσίπρα: *Είπε ο Σαμαράς πως θα δημιουργήσει 150.000 θέσεις στον ΙΤ. Αυτό δεν γίνεται γιατί μπλα μπλα μπλα. *
Μλκες, το πασόκ του 1981 είναι εδώ!!!!!!!!!ΥΓ. Βαθιά μέσα μου (αλλά κ ρηχά, απ' έξω μου) ελπίζω να βγει ο Τσίπρας, ν' ακούω μετά τους νοικοκυραίους τύπου Asimov να σκούζουν σαν τα γουρούνια που τα σφάζουν (εκείνα με το λεμόνι στο στόμα, ξέρετε).
-
+1
Μόνο με ξύλο καταλαβαίνει ο Έλληνας. Ας φάει, να καταλάβει.
Αλλά έχει ο Έλλην άλλο ένα χαρακτηριστικό: ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ! δεν παραδέχεται ότι τα έκανε μαντάρα, ότι πήρε αποφάσεις για ξύλο.
Ο Ανδρέας έκανε καλό (εκατοντάδες χιλιάδες βρήκαν ανθρώπινη δουλειά ), ο λαός ήταν αγνός, το πελατειακό κράτος δεν αφορά εμάς, αλλά κάποιους άλλους (ΠΑΣΠ-ΟΝΝΕΔ μόνο), άλλους δεν γνωρίζουμε, εμείς θέλαμε το καλό της χώρας και του λαού, αλλά μας ξεγέλασαν (παιδική αθωότης) κι άλλα εύμορφα. -
edit [πρόσθεση του quote] >Ο χρήστης ililias έγραψε:
Βαθιά μέσα μου (αλλά κ ρηχά, απ' έξω μου) ελπίζω να βγει ο Τσίπρας, ν' ακούω μετά τους νοικοκυραίους τύπου Asimov να σκούζουν σαν τα γουρούνια που τα σφάζουν (εκείνα με το λεμόνι στο στόμα, ξέρετε).
παραφράζοντας ένα παλιό ανέκδοτο:
θα μας γαμήσουν που θα μας γαμήσουν
τουλάχιστον να υπάρχει συναίσθημα -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Την κατηγορείς επειδή απλά εργάζεται στο υπουργείο πολιτισμού (που νομίζω ότι δεν το έκρυψε) ή έχεις κάποια παραπάνω στοιχεία;Τουλάχιστον, δικαιολόγησε τους ισχυρισμούς σου για να καταλάβουμε κι εμείς που το πηγαίνεις.
Με κάτι τέτοια τέτοια post, που επαναλαμβάνονται όποτε γράφω κάτι, δεν νομίζω ότι αξίζει το κόπο, να κάτσω να γράψω τις απόψεις μου:
Αν δεν εχεις καταλαβει, η μονη συζητηση που μπορεις να κανεις με τον στορμ ειναι για υποβραχιονια σε πεζω, μην το κουρασεις παραπερα
-
Μου θυμίζει Παναθηναϊκούς - Ολυμπιακούς που το ΙΔΙΟ ρεπορτάζ εφημερίδας το παρουσιάζουν σαν προπαγάνδα, ο καθένας από τη μεριά του.
Ε, οι ΝΔκράτες φαντασιώνονται ανελέητο 'σπρώξιμο' στον Τσίπρα, οι άλλοι το ακριβώς ανάποδο.
-
Οι πασοκτσήδες, να δεις.
Άκουσα για λίγο και Βενιζέλο, χτες. Ο άνθρωπος πιστεύει πως προεδρεύει κόμματος εξουσίας!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την κατηγορείς επειδή απλά εργάζεται στο υπουργείο πολιτισμού (που νομίζω ότι δεν το έκρυψε) ή έχεις κάποια παραπάνω στοιχεία;
Τουλάχιστον, δικαιολόγησε τους ισχυρισμούς σου για να καταλάβουμε κι εμείς που το πηγαίνεις.
Με κάτι τέτοια τέτοια post, που επαναλαμβάνονται όποτε γράφω κάτι, δεν νομίζω ότι αξίζει το κόπο, να κάτσω να γράψω τις απόψεις μου:
Αν δεν εχεις καταλαβει, η μονη συζητηση που μπορεις να κανεις με τον στορμ ειναι για υποβραχιονια σε πεζω, μην το κουρασεις παραπερα
Πραγματικά offside drifter. Δεν χρειάζεται να προσβάλλεις τον συνομιλητή σου.
Εν τω μεταξύ ο Κουρής συνεχίζει....
Μικρός θεούλης!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
KI EΓΩδεν είναι θεϊκό να σου κουνάει το δάχτυλο νεοδημοκράτης?
Είναι απίστευτο που υπάρχει Νεοδημοκράτης που πιστεύει πως το κόμμα του είναι σοβαρό
Ένα παράδειγμα σοβαρότητας
Ας μην αναφέρουμε και στελέχη με διαπιστωμένη ικανότητα διακυβέρνησης όπως ο Δημήτρης ο Αβραμόπουλος, ο Προκόπης ο Παυλόπουλος κ.ό.κ.
@ililias
Είσαι σίγουρος πως άκουσες τη σωστή συνέντευξη; -
Μου αρέσετε που δείχνετε πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει χαμηλότερο επίπεδο έλλειψης σοβαρότητας από αυτό της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ. shifty
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες