-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ωχ! μου θύμισε τόπικ σε άλλο φόρουμ αυτό!
θυμάσαι kouk?τέσπα, ο δικός μου κουβάς (1,0) 190 σε κατηφορίτσα, και κάπου τα ίδια πάλι κολλημένος πίσω από μια 145 1,6 που μου έκοβε τον αέρα φυσικά. (που ήταν κολλημένη σε... μερικές 147, που ήταν κολλημένες σε μια κορόλλα, που ήταν κολλημένη σε μια BMW, τελικά όλους η BMW μας 'έσερνε' )
ο έτερος κουβάς (1,3), θα δοκιμαστεί σήμερα στην Κορίνθου-Τριπόλεως
Ο δικός σου 'κουβάς' πάει μέχρι και 194. Ο έταιρος κουβάς θα δείξει μέχρι 199 (το led στο ψηφιακό δεν έχει το 2... )
- το ξέρω (αλλά θα με λέγατε 'δράκο-φίδο')
- επίσης το ξέρω, το ανακάλυψα μια μέρα που έπεσε το φώς του ήλιου μέσα στην τρύπα του ηλεκ. πίνακα οργάνων. Αν φτάσει 199 μετά μηδενίζει??? 'Κανονάκι' στα πόσα παίρνω???
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
............
To εβγαλα μια και δεν ειναι σωστο.Ελα βρε Νίκο,που δεν είναι σωστό!!!Μια χαρά είναι!!Βάλτο πάλι please να το απολαμβάνουμε!!!Ειλικρινά!!!
ΥΓ Ελπίζω να μην πήρες στραβά το σχόλιο μου!Αφορούσε συζήτηση σε άλλο θέμα σχετικά με ταχύτητες μέσα σε πόλη!!!
Τελικά όλα μια BMW τα τραβάει Σπύρο!!!
-
Αθηνών Θεσσαλονίκης κάπου στο 260 χιλιόμετρο που έχει τεράστια ευθεία με κατηφόρα.
Honda S2000 258χμ/ω μπορούσε να πιάσει άνετα 265 αλλά ο οδηγός φοβήθηκε(κότα)...
Δεν ξέρω βέβαια πόσα πραγματικά είναι αφού το s2000 έχει τελική κιβωτίου κάπου 262.
Και για να μην κράζετε εγώ είμουν απλός συνοδηγός -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο δικός σου 'κουβάς' πάει μέχρι και 194. Ο έταιρος κουβάς θα δείξει μέχρι 199 ** (το led στο ψηφιακό δεν έχει το 2... )**
-
-SAXO VTS 225 kph στην ευθεία της Θήβας κοντεράτα με 2 άτομα και 3/3 καύσιμα!
-HONDA VTi 240 kph στον APEX-i με 4 άτομα θεσσαλονίκη-Κατερίνη 3/3 καύσιμα!
Μ@$^&*%κίες της νιότης!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αθηνών Θεσσαλονίκης κάπου στο 260 χιλιόμετρο που έχει τεράστια ευθεία με κατηφόρα.
Honda S2000 258χμ/ω μπορούσε να πιάσει άνετα 265 αλλά ο οδηγός φοβήθηκε(κότα)...
Δεν ξέρω βέβαια πόσα πραγματικά είναι αφού το s2000 έχει τελική κιβωτίου κάπου 262.
Και για να μην κράζετε εγώ είμουν απλός συνοδηγόςΈχω κατεβάσει ένα βιντεάκι από το νετ με S2000 σε τεράστια κατηφορά να πιάνει 280!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά όλα τα προβλήματα μια BMW τα τραβάει Σπύρο!!!Να προσέχουμε τι λέμε, μας διαβάζουν και μη διαζευμένοι με την αλήθεια! [user GeorgeTabs]
-
Πριν 2 περιπου χρονια. Απο Παπαναστασιου προς Γιοφυρο (4-5 χλμ) μισο κατηφορα μισο ευθεια με στροφη, 210χλμ. Αν ειχα περιθοριο στο δρομο, μπορει να πηγαινε 215-220.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θυμάσαι kouk?τέσπα, ο δικός μου κουβάς (1,0) 190 σε κατηφορίτσα, και κάπου τα ίδια πάλι κολλημένος πίσω από μια 145 1,6 που μου έκοβε τον αέρα φυσικά. (που ήταν κολλημένη σε... μερικές 147, που ήταν κολλημένες σε μια κορόλλα, που ήταν κολλημένη σε μια BMW, τελικά όλους η BMW μας 'έσερνε' )
Ο δικός σου 'κουβάς' πάει μέχρι και 194. Ο έταιρος κουβάς θα δείξει μέχρι 199 (το led στο ψηφιακό δεν έχει το 2... )
Ξεφτίλα!!
Τόσα δείχνει και το 125άρι σκουτεράκι μου, Χόντα 19ετίας!!Βέβαι ποτέ δεν έχω πιάσει πάνω από 092, γιατί μου φαίνεται πως θα ανατιναχθεί ο κινητήρας!!!
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
LADA με εξτρα εξοπλισμο το ψηφιακο ρολοι!
Αμα τραβηξω καμμια φωτο απο το κοντερ του Lada στις καλες του (οταν δηλαδη δεν κολλαει η δευτερη πεταλουδα του carb. και μενει απο βενζινη ψηλα ) , θα τρεξεις να κρυφτεις
Βγαλε μου μια!!
Ειναι λουξ μοντελο??Έχω εγώ μια με 160 km/h πραγματικά (ελεγμένο με terratrip). Μόλις μπορέσω θα την σηκώσω.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
- το ξέρω (αλλά θα με λέγατε 'δράκο-φίδο')
- επίσης το ξέρω, το ανακάλυψα μια μέρα που έπεσε το φώς του ήλιου μέσα στην τρύπα του ηλεκ. πίνακα οργάνων. Αν φτάσει 199 μετά μηδενίζει??? 'Κανονάκι' στα πόσα παίρνω???
λοιπόν:
ο στόχος ήταν Πειραιάς-Πόρος.
η διαδρομή ήταν Πειραιάς-Νεμέα-Άργος-Ναύπλιο-Πόρος, ας πούμε ότι 'χάθηκα' ηθελημένα
199 δεν έπιασα, γιατί με τα κωλο-αμορτισέρ που του βάζει η Τογιότα, τα στενά λάστιχα (175 ) και το πανάλαφρο τιμόνι της μετά-facelift έκδοσης ( ), το φοβήθηκα λίγο, φυσούσε κιόλας και το αμαξάκι στους πλευρικούς ανέμους συμπεριφέρεται λίγο σαν καντίνα . Να μην τα πολυλογώ, είδα μέχρι 190, χωρίς κάποιον μπροστά να με 'τραβάει' όμως, και το μοτέρ έδειχνε να έχει κι άλλο
στο στροφιλίκι, τσαντίλα, τσαντίλα, τσαντίλα (τους λόγους τους ανέφερα ήδη). Ωστόσο, είχα ωραίο παιχνίδι με ένα τουμπανιασμένο Φόκους (μοτέρ μάλλον 1,4 ή 1,6), που όμως ο οδηγός του ήξερε να στρίψει και πήγαμε όμορφα
περιττό να πω ότι πριν λίγο που το παρκάρισα, το αμαξάκι έβγαζε καπνούς
αυτά. Μια μέρα θ'ανέβω στον Ταΰγετο, να δω και πόσα πιάνει σε ελεύθερη πτώση απ'τον γκρεμό της Έλωνας
-
Εγώ πάντως με αυτό το αυτοκίνητο πήγα σε κατηφόρα με ευνοικό άνεμο μέχρι ............. το stop
http://www.cybersalt.org/cleanlaugh/ima ... espeed.jpg
-
Το πρώτο;
-
Το ανώτερο που έχω δει είναι 193 χλμ. σε κατηφόρα Βόλος-Αθήνα.....
...με Cinque Sporting!!
Για να σας προλάβω...τα κοντέρ των Sporting τελειώνουν στα 180,εκτός αν έχεις Βirba όργανα,όπως εγώ,που τελειώνουν στα 200!
Επίσης 'κλέβουν' πολύ,δεν πιστεύω ότι ήταν πολύ πάνω από 170 πραγματικά ,αν και το εργοστάσιο δίνει τελική 155...δεν είχε μετρηθεί σε κατηφορικά κομμάτια -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ πάντως με αυτό το αυτοκίνητο πήγα σε κατηφόρα με ευνοικό άνεμο μέχρι ............. το stophttp://www.cybersalt.org/cleanlaugh/ima ... espeed.jpg
δηλαδή να μην το ξανακάνω ε?
-
Τώρα μετά από τα 200-220+ χλμ που διαβάζω εδώ, εγώ τι να πω για τις δικές μου τελικές ??
Τέλος πάντων, ό καθένας με ότι έχει προσπαθεί για το καλύτερο
Με το saxo 1.1 στην ευθεία ευθεία έξω από την Θήβα έπιασα κοντερίσια κάτι λιγότερο από 170, μόνος μου μέσα, μεσημέρι βέβαια
Με το A4 1.6 του πατέρα μου στην ευθεία έξω από την Λάρισα στο καινούργιο κομμάτι της Εθνικής, με την κοπελιά μέσα έπιασα κοντερίσια 195 χλμ περίπου. Πήγαινε και άλλο, αλλά κάπου φοβήθηκα και δεν ήθελα να το πιέσω άλλο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ πάντως με αυτό το αυτοκίνητο πήγα σε κατηφόρα με ευνοικό άνεμο μέχρι ............. το stop
http://www.cybersalt.org/cleanlaugh/ima ... espeed.jpg
δηλαδή να μην το ξανακάνω ε?
Οχι βέβαια .... μόνο μέχρι το shut eyes
Αυτό το κοντέρ είχε κυκλοφορήσει σαν ..... women speedometer
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Τώρα μετά από τα 200-220+ χλμ που διαβάζω εδώ, εγώ τι να πω για τις δικές μου τελικές ??Τέλος πάντων, ό καθένας με ότι έχει προσπαθεί για το καλύτερο
Με το saxo 1.1 στην ευθεία ευθεία έξω από την Θήβα έπιασα κοντερίσια κάτι λιγότερο από 170, μόνος μου μέσα, μεσημέρι βέβαια
Με το A4 1.6 του πατέρα μου στην ευθεία έξω από την Λάρισα στο καινούργιο κομμάτι της Εθνικής, με την κοπελιά μέσα έπιασα κοντερίσια 195 χλμ περίπου. Πήγαινε και άλλο, αλλά κάπου φοβήθηκα και δεν ήθελα να το πιέσω άλλο
Γιατι ρε Κωστα, λιγα ειναι τα 170 για το Σαξο; Προσωπικα το εχω παει 180 αλλα για το μοτερ του ειναι 'αφρος'.
Πεταει τα Σαξακι!!! -
Στην ευθεία της Τρίπολης* έχω δει 195 κοντερίσια με το Κλιό σχετικά εύκολα - μπορεί να πήγαινε και παραπάνω, αλλά το βιο-speed-checker (η γυναίκα μου) είχε αρχίσει να κρασάρει άσχημα (είχε περάσει από το χλομό στο κόκκινο..), οπότε δεν συνέχισα.
- Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι κατηφόρα προς Τρίπολη, νομίζω ότι είναι εντελώς επίπεδη, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μήκος της.
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
- Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είναι κατηφόρα προς Τρίπολη, νομίζω ότι είναι εντελώς επίπεδη, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μήκος της.
κι όμως είναι λίγο κατηφόρα. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι εκεί πιάνω πάντα περισσότερα από άλλες εξακριβωμένα επίπεδες ευθείες
Τερμα τα γκαζια, τερμα τα γκαζια