-
κασιδιαρη αμα το βλεπεις οταν γυρισει η εθνικη περιμενε στο αεροδρομιο
-
Και μόνο που τους αφήσαμε με 10 κέρδος είναι. Τώρα ντάξει για τον Καραγκούναρ ότι και να πούμε είναι λίγο...μπήκε ο άλλος ο κακομοίρης, γύρισε το ματς μόνος του και το πέναλτυ έπρεπε να το κάνει Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
-
Αχ ρε καρα...
-
Αν τελικα ηταν off side οποιος το εντοπισε πρεπει να εχει σουπερ οραση και ο ανθρωπος χαραμιζεται εκει που ειναι.....
-
σαμαρα έξω ΤΩΡΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
live μεσω web, υπάρχει....?
http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... reece.html
Ευχαριστω...!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Σαμαράς πρέπει να είναι πιο άμπαλος κι απ' το Ζήση το Βρύζα.Μη σου πω κι απ΄τον Χαριστέα που τον εχω στην κορυφή.....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ο Σαμαράς πρέπει να είναι πιο άμπαλος κι απ' το Ζήση το Βρύζα.
Μη σου πω κι απ΄τον Χαριστέα που τον εχω στην κορυφή.....
πατο θες να πεις
-
....των άμπαλων ρε....!!
-
...έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας νιώθουμε και αδικημένοι από το αποτέλεσμα.
Με στεναχώρησε ο Κάρα αλλά χαλάλι στα παιδιά της Εθνικής, έδειξαν τι έχουν στα παντελόνια τους στους φαφλατάδες Πολωνούς!(Ακόμα γελάω με το πανό....)
-
Κοίτα να δεις που το είχαμε το ματσάκι. Οι Πολωνοί ήταν μονο δύναμη και ταχύτητα γιατί κατά τα άλλα συνονθύλευμα η ομάδα τους.
-
Εμένα μου άρεσε η Εθνική στο δεύτερο ημίχρονο. Μπράβο στα παιδιά. Είχαν τσαγανό.
-
Συμπεράσματα:
-τί άμπαλοι ήταν οι Πολωνοί της άμυνας;!! Ιδίως αυτός ο αριστερός μπακ, είναι από τα μεγαλύτερα κριάρια που έχω πετύχει
-Ο Γιώργος Σαμαράς έγινε Αντώνης Σαμαράς.
-Το πέναλτυ του Καραγκούνη παίζει να φαινόταν και από την απέναντι κερκίδα το πού θα το ρίξει
-Έχω μια υποψία πως επί Ρεχάγκελ θα είχαμε φάει τριάρα
-Ο Χολέμπας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ. Αν τον είχε στη θέση του Σαμαρά με τον Τζαβέλλα από πίσω του, θα ήμασταν πολύ καλύτεροι.
-Οι επιλογές Καραγκούνη και Νίνη ήταν εμπνευσμένες, δεδομένου πως έχουν να παίξουν ποδόσφαιρο λίγο λιγότερο από ό,τι ο Βαζέχα.
-
Μπράβο Ελλαδάρα τα κατάφερες και με 10 παίκτες μια χαρά....για να μην πω καλύτερα αποτι με 11.
Καλό αποτέλεσμα και αξίζαμε και την νίκη!
Δεν πειράζει ρε Καραγκούνη…Το χρωστάς για το επόμενο ματς!!
Το γκολ που ακυρώθηκε πως σας φάνηκε? -
με καραγκουνη σαμαρα μονο κυπελλο σε τσιρκο κερδιζεις τραγικο απλα αυτη η κλικα πρεπει να φυγει asap
-
Kouliscd στη θέση του Santos τώρα.
-
-Αποβολη του Παπασταθοπουλου δεν ηταν
-Ο τυπαρας φαινοταν οτι θα το στειλει εξω πριν καν το ριξει.. Το πα κι εγινε..
-Το δευτερο ηταν κανονικο ,καλυπτοταν..
-Ο Χολεμπας δε κανει για εκει που τον εβαλε..Ευχαριστημενοι μονο και μονο γιατι το ματσακι πηγε τελειως στραβα στο πρωτο.. ΓΤΠΚ διαιτησια και το 1-2 επρεπε να εχει γινει με καποιο τροπο.. Μακαρι να ρθει Χ και η Τσεχια με τη Ρωσσια. Αφησαν υποσχεσεις για τη συνεχεια παντως..
-
Μακάρι να φέρουν ισοπαλία και οι άλλοι δυο, για να μη φύγει με 2 βαθμούς μπροστά, κανείς.
-
καλα σοβαρα ειμαι ο μονος εδω που θελει να αποκλειστει αυτο το τσιρκο μπας και φυγουν μια ωρα αρχιτερα οι μουμιες της εθνικης?
-
Ποιος σου πε εσενα οτι αν αποκλειστουμε θα φυγουν..? Και ναι μαλλον εισαι ο μονος.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)