-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ξυλο στο ΚΚΕ, Προσκυνημα στη Ντορουλα.
Αφού η Ντόρα θα τους πλακώσει
οχι φυσικα μια νεα ομαδα εχει κανει την εμφανιση της
the klamengers
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φαντάζομαι πως ο ξυλοδαρμός των άκρων απο την μια και η αυτοδικία στη ληστεία απο την άλλη θα μας βγαλουν απο προβλήματα, ακυβερνησία, μνημόνια, εφορίες (τρίτο σπανιο ειδος πλεόν μετα τους δεινόσαυρους, τις παρθένες και αυτός με πιστωτικό φορο), ανεργία (νέα στοιχεία στη δημοσιότητα), φαρμακα (πολλά τα δραματα πλέον) κλπ.
Ας μην πέσουμε στην παγίδα των media παραπάνω απο 24 ώρες!Από την μια νέος σκοτώνει με κυνηγετικό τυφέκιο Αλβανό που μπούκαρε σε όλη την γείτονια για να κλέψει και στο σπίτι του twice την ίδια νύχτα, δεν έχουν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, δημιουργείται ΕΕ 2 ταχυτήτων, η εφορία μας πηδάει ασάλιωτα και από την άλλη 4 χαστούκια & μισό ποτήρι νερό σε 'αριστερές' από έναν ακροδεξιό.
Χμμμ ... γάμα τα...Μπάμπη...
-
Το κοινοβουλιο μας μεχρι τωρα ηταν παραδεκτα ησυχο
Σε κοινοβουλια οπως Τουρκια,Ν.Κορεα και πολλα αλλα πεφτει και λιγο φαπα
Καιρος να ζωντανεψουν τα πραγματα
Και μου πει καποιος οτι η Κανελλη δεν χρειαζοταν επιτελους ενα χαστουκι -
http://parallhlografos.wordpress.com/20 ... %BF%CF%82/
Δικαιολογίες τέλος…
Posted on 7 Ιουνίου, 2012 5:53 μμ by xtremyst 3Ο φασισμός εχει 2 πλευρές… Εκφράζεται πότε χαμηλόφωνα και πότε δυνατά… Ξεκινάει απο τον πατέρα που βρίζει το μεσημέρι στο τραπέζι τους μετανάστες, περνάει απο τη δασκάλα που βλέπει τα παιδιά να τραμπουκίζουν εναν μετανάστη μαθητη στο σχολείο και σιωπά, φτάνει στην καθημερινή αναπαραγωγή του ρατιστικού λόγου πάνω απο ενα φραπέ και καταλήγει στην εκλογική αντιπροσώπευση όλων αυτών με προκάλυμμα κάποιες αστείες δικαιολογίες. Ο φασισμός εχει 2 πρόσωπα, το ένα πρόσωπο είναι αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση ή στις φωτογραφίες (που δεν φτανουν όμως ποτε ως την tv) και δείχνουν ξυρισμένα κεφάλια με μαχαίρια στα χέρια… το άλλο πρόσωπο είσαι εσύ, που σήμερα γελούσες στη δουλειά με τους συναδέλφους σου για τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας 60 χρονών απο ενα θρασύδειλο ανθρωπάριο. Είσαι εσύ που είπες “καλά της έκανε” και κρύβεις πίσω απο μια τόσο μικρή φράση ενα βουνό απο μίσος, κόμπλεξ και ψυχολογικά προβλήματα… το άλλο πρόσωπο του φασισμού είσαι εσύ που επικροτείς τον νεοναζί και τον οπλίζεις για την επόμενη επίθεση.
Η ΧΑ πήρε βήμα στην τηλεόραση, αύξησε τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών και απεργών επειδή κάποιοι την ψήφισαν, επειδή κάποιοι έριξαν ενα ψηφοδέλτιο στην κάλπη με την χαζή δικαιολογία “να ψηφίσουμε κατι μικρό μωρε, οτι να’ναι”, ή με ηλίθια επιχειρήματα του στυλ “να πάνε στη βουλή να τους δείρουν” ή “να κανουν κάτι για τους λαθρομετανάστες”. Όμως το κόμμα που ψήφισες δεν είναι “οτι να’ναι”… είναι ενα νεοναζιστικό μόρφωμα που μαχαιρώνει και ξυλοκοπεί αδύναμους ανθρώπους, είναι ενα συνοθύλευμα απο αμόρφωτους τραμπούκους της νύχτας που δρούν σαν δολοφονική συμμορία υπο την κάλυψη της αστυνομίας. Και εσύ το ψήφισες. Όχι, δεν θα δείρει τα λαμόγια της βουλής… χτυπάει μετανάστες και νεα παιδιά επειδη δεν τους αρέσει η εμφάνισή τους, χτυπάει αριστερούς, χτυπάει κομμουνιστές, χτυπάει αναρχικούς, χτυπάει απεργούς εργάτες.
Η κρίση δεν είναι δικαιολογία, δεν φταίει οτι είσαι άνεργος, δεν φταίει οτι σου κόψαν τον μισθό. Στην κατοχή οι άνθρωποι πεθαίναν στους δρόμους απο την πείνα, τρέμανε μην εκτελεστούν σε κάποιο μπλόκο… δεν στράφηκαν όμως στους ναζιστές, δεν δικαιολόγησαν τους εγκληματίες φασίστες, δεν λύγισαν, έμειναν πιστοί στις αρχές τους. Σε θυμάμαι και πριν το 2009, προτού ξεσπάσει η κρίση να βρίζεις τους αλβανούς, να πανηγυρίζεις για το μαχαίρωμα των αλβανών στην Ομόνοια, σε είδα και πρίν την κρίση να βρίζεις τους ομοφυλόφιλους ή τα παιδιά που κατεβαίναν στην πορεία. Η κρίση σε αγρίεψε αλλα δεν σε άλλαξε και τόσο…Όσο και να ισχυρίζεσαι οτι δεν είσαι φασίστας μέσα σου κουβαλάς ολα τα συστατικά του φασισμού… τη δειλία, την μισανθρωπιά, τα κόμπλεξ, την εξουσιομανία, τον φόβο… Όσο και αν το παίζεις ηθικός, πολιτισμένος, λογικός ή δημοκράτης, καθημερινά -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- υποστηρίζεις την ακροδεξιά βία, υποστηρίζεις και δικαιολογείς δολοφόνους. Πρώτα είπες “οι μετανάστες φταίνε, είναι εγκληματίες”, σήμερα είπες “αυτες φταίνε, ήταν προκλητικές”, αύριο θα λές “εκείνοι φταίνε, είναι απεργοί, είναι κουμούνια, είναι ανώμαλοι”… και ο φασίστας θα χτυπάει ξανά γιατι εσύ τον επιβραβεύεις, εσύ τον δικαιολογείς, εσύ τον υποστηρίζεις, εσύ αναπαράγεις τα επιχειρήματα και την προπαγάνδα του, εσύ τον ψηφίζεις…
Κάθομαι πολλές φορές και εγώ μουδιασμένος απέναντί σου και δεν σηκώθηκα μια φορά να σου πώ οτι όσες δικαιολογίες και να βρείς η αλήθεια δεν αλλάζει…δικαιολογείς μαχαιροβγάλτες, χαίρεσαι με τις επιθέσεις στους μετάνάστες, γουστάρεις να βλέπεις γυναίκες να τρωνε ξύλο, μισείς τους ομοφυλόφιλους, γουστάρεις να βλέπεις αίμα.
…είσαι φασίστας, τόσο δειλός που φοβάσαι να αναλάβεις το βάρος αυτών που υποστηρίζεις.Δικαιολογίες τέλος…
-
μιλησε και η μουμια μια φορα επιτελους
Προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα η βιαιοπραγία Κασιδιάρη, λέει ο Πρόεδρος
«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο» προσθέτει.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, κατά την είσοδο των δημοσιογράφων στο γραφεία του, με αφορμή την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, σχολίασε με έμμεσο δηκτικό τρόπο το επεισόδιο λέγοντας: «Εσείς οι γυναίκες να προσέχετε...».
Η βίαιη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά των δύο βουλευτών έχει προκαλέσει αναστάτωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας, ενώ όλα τα κόμματα καταδικάζουν συλλογικά και απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές.
Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος τηλεφώνησε σε όλους τους πολιτιύς αρχηγούς, ενώ μιλώντας με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο του ζήτησε να τηρηθεί αυστηρά η νομιμότητα κατά την προεκλογική περίοδο.
Από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε: «Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα αυτό που ήταν ευρέως γνωστό. Το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και μου πει καποιος οτι η Κανελλη δεν χρειαζοταν επιτελους ενα χαστουκι
Κανενας δε χρειαζεται ενα χαστουκι εκτος αν αυτος που το δινει ειναι σε αμυνα απεναντι σε βιαιοπραγια. Αλλιως ο καθενας χρειαζεται ενα χαστουκι εφοσον δε μας αρεσουν οι αποψεις ή το υφος του ή η ομαδα που υποστηριζει ή whatever. Σε οποιον δεν αρεσει η Λιανα, η TV εχει και off.
-
Ο φασισμος εχει επισης 2 'ακρα', αν και το ξεχναμε αυτο.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί γιατί κάθε φορά που μπαίνω έχουν προστεθεί καμιά 15ριά σελίδες αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους της ΧΑ το εξής:Αν υπήρχε περίπτωση να κυβερνήσει τη χώρα η Χρυσή Αυγή, με αυτοδυναμία, θα θέλατε να γίνει αυτό?
Να κάνουν κουμάντο στη χώρα ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Λαγός, ο Μπαρμπαρούσης, κλπ, κλπ, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλους τους τομείς (από φορολογία και γραφειοκρατία μέχρι επενδύσεις, παιδεία, υγεία, κ.ο.κ)?Ή απλά θεωρείτε ότι είναι καλό να υπάρχει και η φωνή της ΧΑ μέσα στη Βουλή, να πιέζει προς συγκεκριμένες λύσεις σε ακόμα πιο συγκεκριμένα θέματα, για να μην τα γράφουν οι άλλοι στα @@ τους?....
Απλά το είχα απορία...
κουτο, πολωτικο ερωτημα...
δεν υπαρχει περιπτωση να κυβερνησει η χα, κ ειναι πολυ περιεργο ο ελληνας να ψαχνει με το στανιο αυτοδυναμιες και μετα να κατηγορει τον ... δικομματισμο.
απο την αλλη, γιατι δεν θα πειραζε κανεναν να μπει στη βουλη το ανταρσυα, τα κκεμλκκε, κλπ κλπ κλπ, κ πειραζει μονον αν μπει η χα!!!!!! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κανενας δε χρειαζεται ενα χαστουκι εκτος αν αυτος που το δινει ειναι σε αμυνα απεναντι σε βιαιοπραγια. Αλλιως ο καθενας χρειαζεται ενα χαστουκι εφοσον δε μας αρεσουν οι αποψεις ή το υφος του ή η ομαδα που υποστηριζει ή whatever. Σε οποιον δεν αρεσει η Λιανα, η TV εχει και off.
το off δεν δουλευει στην πολιτικη σκηνη ομως
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μια χαρά δουλεύει και στην πολιτική σκηνή με την ψήφο μας.
-
drifter συμφωνώ 100% με το άρθρο που πόσταρες αλλά έχε υπόψη σου ότι είναι περίπτωση ΝΗΨΟΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΗΝ.
Γράφεται/διαβάζεται και από τις δυο πλευρές ντουμπλ φας. Και σε μαυράκι και σε κοκκινάκι. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μια χαρά δουλεύει και στην πολιτική σκηνή με την ψήφο μας.
νομιζω εχεις καταλαβει λαθος
μαυριζεις το κομμα οι αλλοι ομως περνουν μεταθεση σε αλλο κομμα και στην ουσια εχεις κανει μια τρυπα στο νερο -
drifter το αρθρο σου ειναι φασισμος γιατι ειναι γραμμενο απο καποιους πους μας εχουν πει οτι θεωρειται ακρο για να το φοβομαστε.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
drifter συμφωνώ 100% με το άρθρο που πόσταρες αλλά έχε υπόψη σου ότι είναι περίπτωση ΝΗΨΟΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΗΝ.
Γράφεται/διαβάζεται και από τις δυο πλευρές ντουμπλ φας. Και σε μαυράκι και σε κοκκινάκι.Οποιος θελει να συμψηφησει be my guest, αλλα ας μην αναρωτιεται πως εφτασε εδω η ΧΑ μετα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γράφεται/διαβάζεται και από τις δυο πλευρές ντουμπλ φας. Και σε μαυράκι και σε κοκκινάκι.Ακριβώς
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Γράφεται/διαβάζεται και από τις δυο πλευρές ντουμπλ φας. Και σε μαυράκι και σε κοκκινάκι.Ακριβώς
+2
H εκκόλαψη των ακραίων συμπεριφορών χρειάζεται χρόνια και συστηματική διολίσθηση σε ανομία, ατιμωρησία και διαστρέβλωση των αξιών, αρχών και δομών της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, είτε στο όνομα της 'δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών', είτε στο όνομα του 'πατριωτισμού και της ηθικής' -
Ο χρήστης greo έγραψε:
ρε παντελονια φορατε? οπως καμαρωνετε που εχετε βυσμα και το χρησιμοποιησατε ετσι να βγειτε και να το παραδεχτειτε...οποιος δεν το κανει ειναι χειροτερος απο τσαμπα μαγκας...
Eπαναλαμβανω ότι είπα προ σχεδόν 10ετίας. Το 2001 όταν ήμουν στο στρατό ΟΛΟΙ όσοι εργάζονταν σαν κι εμένα σε ερευνητικά προγράμματα έγιναν με το νόμο Ρέππα, υπάλληλοι ΙΔΑΧ (ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου). Χαμπαρι δεν πήρα, τελείωσα τον στρατό και απλά έκανα μία αίτηση και μετατράπηκε η συμβαση μου. Όλοι έγιναν είτε βίσματα είτε μη βύσματα, πάντως εγω τα δούλευα τα προγράμματα και πως άλλωστε να έκανα αφου ήταν η χρηματοδότηση του δικού μου διδακτορικού και όχι κανένα βολεψοπρόγραμμα που δουλεύουν 3 και φαίνονται 113. Αν η διαδικασία ήταν νόμιμη ή συνταγματική, έχει κριθεί αυτό επανειλλημένα. Οποιου του ξίνιζε μπορούσε να πει όχι, εγω εψαχνα δουλειά και βρήκα δουλειά. Αυτό. Το πως μεταφράζει ο καθένας είναι συνάρτηση της νοητικής του ικανότητας.
Όταν κάνεις διδακτορικό σπουδάζεις για το διδακτορικό δίπλωμα. Αν παίρνεις κάποια υποτροφία ή αμοιβή από πρόγραμμα (έχει αρχή και λήξη), από που κι ως πού σημαίνει ότι καλύπτεις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του φορέα για να γίνεις αορίστου χρόνου!
Διεγράφη επί προσωπικού προσβλητικός χαρακτηρισμός, δε νομίζω ότι αξίζει να φτάσει μέχρι τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς [Mod]
Και είναι άδικο για όποιον μετακινήθηκε για να βελτιώσει τις γνώσεις του, γιατί θα υπάρχουν λιγότερες ευκαιρίες να ανοίξει μιά θεση.
-
**Δεν το αφήνουμε καλύτερα;
Τώρα που είμαι πιο χαλαρός, πίνω και τον καπουσίνο φρένδο, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τα επί προσωπικού σχόλια που έκανα νωρίτερα προς τον greo (το αν προκλήθηκα ή όχι δεν έχει σημασία, δεν μου αρέσει ν' αντιδρώ έτσι ).**
-
Πάει ο Τσίπρας και ο Στρατούλης στην Αγγλία για μία συνάντηση με τον Κάμερον.
·Πηγαίνουν στο ξενοδοχείο και ανοίγουν την ντουλάπα να βάλουν μέσα τα ρούχα τους και βλέπουν ένα ποντικό.- 'Ρε συ', λέει ο Τσίπρας, 'ξέρεις πως είναι ο ποντικός στα αγγλικά για να πάρουμε τηλέφωνο ...στην Reception να τους πούμε ότι βρήκαμε ένα;'
- 'Όχι' λέει ο Στρατούλης, 'εσύ';
- 'Ούτε εγώ' λέει ο Τσίπρας, 'αλλά άσε, θα πάρω εγώ... εγώ να εξηγηθώ!!'
. . . . - Yes, Reception?
- Yes, how can I help you?
- Do you know Tom and Jerry?
- Yes, of course.
- Jerry is here.!!
-
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες