-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω τη γρουσουζεψα τη σκυλιτσα, χθες την ειδαν να βγαζει αφρους..
τωρα φιδι ειναι , ποντικοφαρμακο ειναι , λυσσα ειναι..? κανεις δεν ξερει..αλλα υπαρχει ακομα λυσσα? παιζει να το επαθε απο καμια αλεπου?
Mπορει να εφαγε κατι και να ειδατε τα σαλια που βγαζουν οταν κανουν εμετο.
Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. -
το καλο ειναι οτι αυτο εγινε χθες, αλλα την ειδαν και σημερα το πρωι ζωντανη αλλα ετρεμαν τα ποδια της και ηταν αγριεμενη
το κακο ειναι οτι κανεις δεν προκειται να τη περιθαλψει.. (ελπιζω να κανω λαθος, αλλα εκει μεσα ειναι δυσκολο)
-
http://news247.gr/eidiseis/paraksena/ek ... 02994.html
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/paraksena/ekane_th_nekrh_toy_gata_thlekateythynomeno.1802994.html -
τελικα η σκυλιτσα μας παει, ποντικοφαρμακο (+ )
-
τελικα η σκυλιτσα μας παει, ποντικοφαρμακο (+ ) -
εχει πεσει ξεκληρισμα μεσα σε μια βδομαδα, και ενα αλλο που ειχαμε το πατησε ενας σειρουλας (αν και αυτο θα ζησει το πηρε φιλοζωικη απο οσο ξερω) , μονο με ενα γερικο ψωριαρικο μειναμε που δε το πλησιαζουμε και δε μας πλησιαζει
τωρα πια ποιος θα σκουζει στη σημαια ?
-
τελικα η σκυλιτσα μας παει, ποντικοφαρμακο (+ ) -
τελικα η σκυλιτσα μας παει, ποντικοφαρμακο (+ )Κριμα.
-
κρίμα μωρέ το ζωντανό
κανάς πουστόβλαχος θα την έκανε τη ζημιά
-
Η οικογενεια μας (εγω δηλαδη, και η.. παντοφλα) απεκτησε ενα πανεμορφο, υγειεστατο golden retriever 3 μηνων. 1η επισκεψη σημερα σε κτηνιατρο, 1η αντιδραση 'μικρε, θα εχει προβληματα συμπεριφορας'. Βγηκε δυστροπος, σαν το αφεντικο του.
Ελπιζω να τον στρωσω, μιας και η ρατσα του ειναι τετοια. Περα απο μια λοιμωξη στα αυτια, για την οποια λαμβανει αγωγη, εγινε το πρωτο εμβολιο, τον ελουσα με αντιπαρασιτικο σπρει, και πηρε και χαπακι για τα σκουληκια.
Sent from my Nexus One using Tapatalk
-
να σου ζήσει
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
... -
έχω καιρό να κάνω πρωτο εμβόλιο σε κουτάβι ή τα έχουν ακριβύνει τόσο πολύ ?
-
Εγώ σήμερα έδωσα 50 ευρώ για το 1ο εμβόλιο (με την επίσκεψη συμπεριλαμβανόμενη στην τιμή εννοείται), άλλα 13 ευρώ για το σπρέυ για τσιμπούρια και ψύλλους και 7 ευρώ για 2 ταμπλέτες. Πόσα σου πήρε;;
Ευχαριστώ dimitrispan και umaga! Γύρισα μόλις από τη σχολή, και είχε μασήσει ένα περιοδικό (παμπάλαιο drive), σκουπίζω τα χαρτάκια όσο ήταν στην αυλή και έπαιζε, μπαίνει μετά από 5' μέσα τρέχοντας όλο χαρά, βλέπει το σπίτι σκουπισμένο, ξενερώνει και ξαναβγαίνει στην αυλή
Τις τελευταίες 2 μέρες με ξυπνάει εκείνος αφότου ακούει το ξυπνητήρι (που εγώ ακούω και πατάω dismiss )
-
-
Ενας τετοιος κουταβος, με το ονομα ''Zeus'' , ηρθε να αναπληρωσει το κενο του Ριτριβερ της ξαδερφης Αυριο ελπιζω να εχω και φωτογραφικο υλικο , αλλα απο οσο μαθαινω καταφερνει να ειναι το ιδιο ανακατώστρας με τον προκατοχο του
-
pierce21 & matt21 , καλώς δεχθήκατε τα κουτάβια σας!
-
Και πριν αλλεκτωρ λαλησει 3... Ο Διας . Πεισματαρης, του αρεσει να δαγκωνει αν και προσπαθουν να του το κοψουν, εχει μαθει τις βασικες εντολες , και μεγαλωνει σαν πο ς. Α εχει καταστρεψει και 5-6 φυτα Εδω πριν 10 μερες
και αυτη πριν λιγο (που ειναι +2.5 κιλα)
edit: thanks Κωνσταντινε
-
και οχι χαμηλο φρακτη για αυτα ε...(πηδανε ανετα πανω απο 1.5 μετρο)
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]