Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Τί βλέψεις έχουμε για το 2005?
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Τί βλέψεις έχουμε για το 2005?
    • 1 / 1
    Ελληνικοί Αγώνες
    10
    20
    33
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      oikonomoy_racing last edited by

Οι νέες ανακοινώσεις τροποποιοίσεις και κανονισμοί της ΕΘΕΑ είναι γνωστοί λιγο πολύ σε όλους,μας εδώ και ένα μήνα σχεδόν.Μετα λύπης μου λίγους είδα να πάρουνε θέσεις δημόσια παρότι οι περισσότεροι είναι ενοχλημένοι με κάποιες αλαγές.Μέσω απο αυτό εδώ το θέμα ίσως θα έπρεπε όλοι εμείς που το μεράκι μας είναι οι αγώνες να πέρναμε μια θέση για την σημερινή χρονιά.Δηλαδή ατομικά ο καθένας μας εφόσον θέλει,να πει τι σκέψεις έχει για την νέα αγωνιστική χρονιά δικαιολογόντας την αποψή του.Πχ θα τρέξω σε καποιο θεσμό για το χχχχ λόγο η δεν θα τρεξω σε καποιο θεσμό για τον χχχχ λόγο.Ίσως αν όλοι μας προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια θα στείλουμε σίγουρα ένα μύνημα για το τι πρόκειτε να ακολουθήσει φέτος,για το πόσο ικανοποιοιμένοι είμαστε απο τις νέες αλαγές τονίζοντας το υπέρ και το κατά κατα την κρίση του καθενός μας.
      Φυσικά θα ξεκινήσω με το θέμα αυτό με πρώτη την δικιά μου γραμμή για φέτος.Όλοι μου οι αγώνες οι λίγοι θα έλεγα τα 2χρόνια που τρέχω ήταν αναβάσεις και μετα λύπης μου φέτος δεν θα συνεχίσω τον ίδιο θεσμό όσο και αν τον αγαπάω αν και φέτος είδα να γίνετε και ένα καλό στην ομάδα Ν δηλαδή τα αναβασιάρικα Ν ξαναγίνοντε σύμφωνα με την ομολογκασιον του αυτοκινήτου οπως ύσχυε και υσχύει στα ραλύ.
      ό λόγος που δεν θα κάνω αναβάσεις είναι τα αυξημένα παραβολα που στην κλάση μου απο 210 ευρώ που ήταν πήγανε 300.κατά την κρίση μου είναι υπερβολική η αυξηση των παραβολων για όλες τις κλάσεις θα έλεγα ξέροντας οτι θα αντικρίσουμε ξανά την ιδια εικόνα στους αγώνες.Σκέφτομε για φέτος να κάνω καποιους επιλεκτικούς αγώνες ταχύτητας.Ό λόγος για την κίνησή μου αυτή είναι η δωρεάν συμμετοχή.Για εναν αγωνιζόμενο σαν εμένα που κάνω 2 δουλειές για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου είναι ένα καλό κίνητρο ξέροντας βέβεα και τις φθορές τις πίστας και τυχών ζημιών που μπορεί να απακολουθήσουνε.Δηλαδή το συνολικό κόστος μιας ανάβασης = αγώνας πίστας και κάτι παραπάνω,οδηγώντας περισσότερο απο 5 λεπτά αγώνα που έκανα εώς τώρα και προπάντως με περισσότερη ασφάλεια για οδηγούς και θεατές.
      Ίσως αν γυρίσους οι θεατές στις πίστες βρεθούνε και χορηγοί πιάνοντας καλύτερο τόπο η διαφημισή τους.
      Φίλοι μου σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω να πάρετε μια θέση στο παραπάνω θέμα.Ίσως το μύνημα που θα στείλουμε γιατί όλοι τα διαβάζουνε και ας μην πέρνουνε θέση να πιάσει τόπο.
      Οικονόμου Χρυσοβαλάντης

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • O

Οι νέες ανακοινώσεις τροποποιοίσεις και κανονισμοί της ΕΘΕΑ είναι γνωστοί λιγο πολύ σε όλους,μας εδώ και ένα μήνα σχεδόν.Μετα λύπης μου λίγους είδα να πάρουνε θέσεις δημόσια παρότι οι περισσότεροι είναι ενοχλημένοι με κάποιες αλαγές.Μέσω απο αυτό εδώ το θέμα ίσως θα έπρεπε όλοι εμείς που το μεράκι μας είναι οι αγώνες να πέρναμε μια θέση για την σημερινή χρονιά.Δηλαδή ατομικά ο καθένας μας εφόσον θέλει,να πει τι σκέψεις έχει για την νέα αγωνιστική χρονιά δικαιολογόντας την αποψή του.Πχ θα τρέξω σε καποιο θεσμό για το χχχχ λόγο η δεν θα τρεξω σε καποιο θεσμό για τον χχχχ λόγο.Ίσως αν όλοι μας προβούμε σε μια τέτοια ενέργεια θα στείλουμε σίγουρα ένα μύνημα για το τι πρόκειτε να ακολουθήσει φέτος,για το πόσο ικανοποιοιμένοι είμαστε απο τις νέες αλαγές τονίζοντας το υπέρ και το κατά κατα την κρίση του καθενός μας.
        Φυσικά θα ξεκινήσω με το θέμα αυτό με πρώτη την δικιά μου γραμμή για φέτος.Όλοι μου οι αγώνες οι λίγοι θα έλεγα τα 2χρόνια που τρέχω ήταν αναβάσεις και μετα λύπης μου φέτος δεν θα συνεχίσω τον ίδιο θεσμό όσο και αν τον αγαπάω αν και φέτος είδα να γίνετε και ένα καλό στην ομάδα Ν δηλαδή τα αναβασιάρικα Ν ξαναγίνοντε σύμφωνα με την ομολογκασιον του αυτοκινήτου οπως ύσχυε και υσχύει στα ραλύ.
        ό λόγος που δεν θα κάνω αναβάσεις είναι τα αυξημένα παραβολα που στην κλάση μου απο 210 ευρώ που ήταν πήγανε 300.κατά την κρίση μου είναι υπερβολική η αυξηση των παραβολων για όλες τις κλάσεις θα έλεγα ξέροντας οτι θα αντικρίσουμε ξανά την ιδια εικόνα στους αγώνες.Σκέφτομε για φέτος να κάνω καποιους επιλεκτικούς αγώνες ταχύτητας.Ό λόγος για την κίνησή μου αυτή είναι η δωρεάν συμμετοχή.Για εναν αγωνιζόμενο σαν εμένα που κάνω 2 δουλειές για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου είναι ένα καλό κίνητρο ξέροντας βέβεα και τις φθορές τις πίστας και τυχών ζημιών που μπορεί να απακολουθήσουνε.Δηλαδή το συνολικό κόστος μιας ανάβασης = αγώνας πίστας και κάτι παραπάνω,οδηγώντας περισσότερο απο 5 λεπτά αγώνα που έκανα εώς τώρα και προπάντως με περισσότερη ασφάλεια για οδηγούς και θεατές.
        Ίσως αν γυρίσους οι θεατές στις πίστες βρεθούνε και χορηγοί πιάνοντας καλύτερο τόπο η διαφημισή τους.
        Φίλοι μου σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και ελπίζω να πάρετε μια θέση στο παραπάνω θέμα.Ίσως το μύνημα που θα στείλουμε γιατί όλοι τα διαβάζουνε και ας μην πέρνουνε θέση να πιάσει τόπο.
        Οικονόμου Χρυσοβαλάντης

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • O

Οικονόμου Χρυσοβαλάντης

• A
            aaa last edited by

http://www.off-road.gr/article375.html

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • A
              apr last edited by

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ .
              ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ , Η ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ?:roll:

Υ,Γ. Ο aaa ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ,Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?

• S
                sx last edited by

Καλημερα
                Δεν ξέρω τι υπονοεί ο μικρούλης... Έπί της ουσίας... Σαν περιοδικό θα πάμε στο καπ της πεζό με Κωσταντίνο Χαλι και Γιάννη Χαρπίδη. Μέχρις εκεί.Δεν υπάρχει δεκάρα για παραπέρα και ουδείς χορηγός δέχεται να μας ακούσει. Μακάρι ο κουμπας ΙΒΑΝ να βρεί λύση και να πυροβολήσει. Μακάρι να πηγαίνουμε θεατές και να καμαρώνουμε τα πίτσι... Το Λευτέρη, το Λάμπρο, το Γιάννη, το Σάββα κ.α. και χίλιες φορές μακάρι να κάνει τα μαγικά του το Κουλέικο και να πυροβολήσει ο Νικολάκης. Δεν μπορούμε φέτος να βάλουμε πλάτη γμτ.
                Επί προσωπικού, το λευκό 7αρι πωλείται, έτοιμο να αγωνιστεί. Το έφτιαξαν οι Κυρκαίοι να πάμε Κορίνθου και δεν τα καταφέραμε. Η πολύ δουλειά είναι δικαιολογία. Ο λόγος είναι το παράλογο κόστος εμπλοκής σε όλα τα επίπεδα. Από προετοιμασία-εξέλιξη μέχρι τη συμμετοχή και την υποστήριξη στη μάχη. Το όνειρο για λευκό αυτοκίνηυτο χωρίς υποχρεώσεις που δίνουν δικαιώματα για σχόλια και χαμόγελα δεν είναι δυνατόν να γίνει πραγματικότητα.

Σε όσους πυροβολήσουν, καλό δρόμο! Δεν υπάρχει πιό όμορφη εμπειρία όπως και αν εμπλέκεσαι όπου και αν συμμετέχεις. Δεν είναι απλά χόμπι-σπορ-άθλημα. Αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής αυτή η επιλογή. Δηλαδή η συμμετοχή σε αγώνες.

Στρατισινο

• T
                  tsilis last edited by

Δηλαδή,τέλος Στράτη το χώμα?
                  Υπάρχει πιθανότητα για κάτι μικρότερο με λιγότερο κόστος εμπλοκής?

• G
                    glf last edited by

Εμείς είμαστε ακόμα φλου. Βασικά ακόμα πονάει η περυσινή χρονιά μιας και οικονομικά στραγγίξαμε...
                    και για συνέχεια που να πάμε ? εγώ με τα ράλλυ είμαι μια χαρά καλυμένος, με τα σπριντ δένει το γλυκό. αλλά επειδή πάντα θέλω να δοκιμάζω αν μου κάτσει εύκολα μια πίστα στις Σέρρες μπορεί και να το βάλω. Έτσι κι αλλιώς πήγαινα στο Αιγίνιο όταν μαζεύοταν η παρέα..
                    Αλλά.... θέλω και λίγο χώμα! πέρυσι που να προλάβω... κάθε ΣΚ ήμασταν σε αγώνα ή γράφαμε...
                    φέτος το πιο εύκολο θα ήταν κάποιο φιλικό προς τα κάτω ή ακόμα καλύτερα κάποιος αγώνας του χωμάτινου κυπέλλου (οχι πρωταθληματικός λόγω παραβόλου) που να έχει φλατ χώμα. και σεις που ξέρετε, ποιος είναι αυτός ? Από ότι βλέπω οι επιλογές είναι Ποσειδών και Φθιώτιδας..

Το κακό είναι οτι δε ψαχτήκαμε ακόμα για χορηγό φέτος. Τώρα τελείωσα και με το DVD και ήθελα να το έχω για να πάει στο 'πακέτο πρότασης'
                    Αν βρώ χορηγό που να θέλει πανελλήνια προβολή δεν έχω πρόβλημα να κάνω πάλι τους ασφάλτινους αγώνες ράλλυ, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.
                    Πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο οικονομική επιλογή είναι τα ράλλυ Β. Ελλάδος αφού οδηγικά είναι τελικά πολύ καλά σε εθνικό επίπεδο αλλά και οργανωτικά μια χαρά είναι τελικά. για ΔΕΘ και Θερμαϊκού ούτε λόγος, το Φίλιππος πάντα στέκεται καλά και πέρυσι ήταν και Πανελλήνιο (ακόμα δεν έχω τρέξει απροβλημάτιστα το κατηφορικό Σέλι που θέλει γερά... φρένα. πρόπερσι ακυρώθηκε η ειδική, πέρυσι η μισή ήταν σε βαριά ομίχλη). Το Αλεξ/πολής επίσης με καταπληκτικές ειδικές και οργάνωση ΑΟΘ.... τι να λέμε δηλαδή.
                    και φυσικά θα ρίξω και κάνα σπριντάκι που είναι ότι οι αναβάσεις για τα ράλλυ... ΤΑΠΑ και περνάς καλά με λίγα έξοδα.

χμ.. πολλά έγραψα πάλι..

• R
                      roadrunner_gr last edited by

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • S
                        sx last edited by

Ο χρήστης glf έγραψε:
                        Εμείς είμαστε ακόμα φλου. Βασικά ακόμα πονάει η περυσινή χρονιά μιας και οικονομικά στραγγίξαμε...
                        και για συνέχεια που να πάμε ? εγώ με τα ράλλυ είμαι μια χαρά καλυμένος, με τα σπριντ δένει το γλυκό. αλλά επειδή πάντα θέλω να δοκιμάζω αν μου κάτσει εύκολα μια πίστα στις Σέρρες μπορεί και να το βάλω. Έτσι κι αλλιώς πήγαινα στο Αιγίνιο όταν μαζεύοταν η παρέα..
                        Αλλά.... θέλω και λίγο χώμα! πέρυσι που να προλάβω... κάθε ΣΚ ήμασταν σε αγώνα ή γράφαμε...
                        φέτος το πιο εύκολο θα ήταν κάποιο φιλικό προς τα κάτω ή ακόμα καλύτερα κάποιος αγώνας του χωμάτινου κυπέλλου (οχι πρωταθληματικός λόγω παραβόλου) που να έχει φλατ χώμα. και σεις που ξέρετε, ποιος είναι αυτός ? Από ότι βλέπω οι επιλογές είναι Ποσειδών και Φθιώτιδας..

Το κακό είναι οτι δε ψαχτήκαμε ακόμα για χορηγό φέτος. Τώρα τελείωσα και με το DVD και ήθελα να το έχω για να πάει στο 'πακέτο πρότασης'
                        Αν βρώ χορηγό που να θέλει πανελλήνια προβολή δεν έχω πρόβλημα να κάνω πάλι τους ασφάλτινους αγώνες ράλλυ, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.
                        Πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο οικονομική επιλογή είναι τα ράλλυ Β. Ελλάδος αφού οδηγικά είναι τελικά πολύ καλά σε εθνικό επίπεδο αλλά και οργανωτικά μια χαρά είναι τελικά. για ΔΕΘ και Θερμαϊκού ούτε λόγος, το Φίλιππος πάντα στέκεται καλά και πέρυσι ήταν και Πανελλήνιο (ακόμα δεν έχω τρέξει απροβλημάτιστα το κατηφορικό Σέλι που θέλει γερά... φρένα. πρόπερσι ακυρώθηκε η ειδική, πέρυσι η μισή ήταν σε βαριά ομίχλη). Το Αλεξ/πολής επίσης με καταπληκτικές ειδικές και οργάνωση ΑΟΘ.... τι να λέμε δηλαδή.
                        και φυσικά θα ρίξω και κάνα σπριντάκι που είναι ότι οι αναβάσεις για τα ράλλυ... ΤΑΠΑ και περνάς καλά με λίγα έξοδα.

χμ.. πολλά έγραψα πάλι..

Νίκο...
                        Μακάρι να κάνεις και Πανελλήνιο και Βόρειο...
                        Όμως.... Καμιά δουλειά θα κάνουμε? Ελαβες pm?

Στρ

Υ.Γ... tsillis.... ποτέ μην λες ποτέ! Απλά σημειώνω πως δεν θα κάνω αγώνα με χορηγία που υπάρχει πιθανότητα έστω και μία/χίλια να τη χάσει νέος με προοπτική... Ας πουληθεί ο πανάκριβος Μίτσος και βλέπουμε!

• S
                          sx last edited by

aaa/dromeas...
                          δηλαδή αυτοί 170 και εμείς 35, καπως έτσι... Και τη διαφορλά την κάνει το παράβολο... Να τοποθετηθώ θέλεις? Ευγενικό το θεωρείς σε σχέση με ΑΜ με Κατερίνα, πρόεδρο Γιάννη κ.λπ... κ.λπ....??

ΟΚ!

Λοιπόν... Σαφέστατα μου ανήκει τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε σχέση με την τρελλή αύξηση των παραβόλων παρά τις διορθωτικές κινήσεις για νέους και για πίστες! Και βέβαια κρίμα που δεν ήρθε καμία τεκμηριωμένη και γραπτή πρόταση και για άλλες διορθώσεις. Πάντως η απόφαση όπως και όλες οι απόφάσεις αυτής της ΕΘΕΑ λαμβάνονται παμψηφεί!

Τα χρήματα της αύξησης, διευκρηνίζω, δεν θα πάνε στο ταμείο της ΕΛΠΑ αλλά σε αυτό κάθε οργανωτή με σκοπό να γίνουν μία σειρά από πράγματα που έχουν να κάνουν με την αναβαθμισμένη ποιότητα της οργάνωσης των αγώνων και κυρίως σε σχέση με προβοή και ασφάλεια! Δεν πρόκειται για προτάσεις αλλά για ΕΝΤΟΛΕΣ που αν δεν τηρηθούν δεν θα γίνει αγώνας και σίγουρα η λέσχη που θα τα ρίξει στο ταμείο δεν θα κάνει αγώνα τον επόμενο χρόνο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ! Παιδιά ο τύπος δεν μασάει! Και θέλει και μπορεί!

Τώρα σαν αγωνιζόμενος (πρωην, σύμφωνοι...) λειτούργησα και κάτω από μία άλλη γωνία. Εχω Μίτσου..., έχει γιάρις, έχει δεν ξέρω τι... Ισως πεζό περίπου ενιαίου.. Θέλω ντοκ μποξ και πιρέλι αλλοιώς δεν καταδέχομαι να πάω, θέλει μοτέρ Μάττης και Πιρέλι αλλοιώς θα χάσει, ενώ στα ίδια 106 επέτρεψαν και κιβώτια ώστε να ικανοποιούνται ακόμα περισσότερο. Οπότε... 100 γιου + για καλύτερη οργάνωση κρίναμε πως χαλάλι!
                          Γίνεται πολύ κουβέντα για αυτό... Πολλές θέσεις είναι σωστές. Ισως μάλιστα μαζί με την ασφάλεια και τις δοκιμές είναι από τα πράγματα που πρέπει να ασχοληθεί το νέο ΔΣ του ΣΟΑΑ αν δεν χαθεί σε βεντούρια και σε άλλα που χρόνια μας βασανίζουν. Εδώ είμαστε, ώστε αν ευαισθητοποιηθούμε κατάλληλα από όσυς δεν έχουν Μίτσους, Γιάρις και 106 1809 ίππων να πράξουμε τα πρέποντα ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να το κάνουν με χαρά και άνεση..

Επιμένω όμως..

Μήπως, λέω μήπως ο σωστός δρόμος είναι να προκύψουν προτάσεις ώστε να συμπληρώσουν αυτές της ΕΘΕΑ και εν τέλει γίνει το 8ο θαύμα και οι οργανωτές αναβαθμίσουν την ποιότητα των αγώνων;

Πάντα έτοιμος για διάλογο και βέβαια πανέτοιμος να δεχτώ την όιποια κριτική

Στρατισινο

• R

ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

• G
                              glf last edited by

Ο χρήστης sx έγραψε:

Τα χρήματα της αύξησης, διευκρηνίζω, δεν θα πάνε στο ταμείο της ΕΛΠΑ αλλά σε αυτό κάθε οργανωτή με σκοπό να γίνουν μία σειρά από πράγματα που έχουν να κάνουν με την αναβαθμισμένη ποιότητα της οργάνωσης των αγώνων και κυρίως σε σχέση με προβοή και ασφάλεια! Δεν πρόκειται για προτάσεις αλλά για ΕΝΤΟΛΕΣ που αν δεν τηρηθούν δεν θα γίνει αγώνας και σίγουρα η λέσχη που θα τα ρίξει στο ταμείο δεν θα κάνει αγώνα τον επόμενο χρόνο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ! Παιδιά ο τύπος δεν μασάει! Και θέλει και μπορεί!

Αυτό πρέπει να βγει προς τα έξω από την ΕΘΕΑ. Να είμαστε καλυμένοι οτι οι ΕΝΤΟΛΕΣ θα ΤΗΡΗΘΟΥΝ και αν ΔΕΝ, τότε να ακυρωθεί ο αγώνας !!!!
                              Καλύτερα να πέσει μια καμπάνα μέσα στη χρονιά για να τρομάξουν και μια φορά οι οργανωτές. Γιατί κάθε φορά τρομάζουν οι αγωνιζόμενοι.....

sx είχα απαντήσει, αλλά με email !

• A
                                aaa last edited by

Ρωτήσατε για το προσωπικό αγωνιστικό πρόγραμμα του καθενός.
                                Κατόπιν ωρίμου (λέμε τώρα) σκέψεως, έβαλα το μόνο το λινκ της μοτοσυκλέτας.
                                Αντε να είχα γράψει και τα υπόλοιπα: http://www.skoe.gr
                                Θα με πηγαίνατε μέσα για απειλή!

Υ.Γ. Το ένα κουσούρι, παλαιό. Στο μηχανοκίνητο σκέλος, όμως, αλλαξοπίστησα, έχω γίνει βαμμένος 0300. Θα ήθελα και τα φτερά του αρχηγού των ινδιάνων, αλλά μόνο το πνεύμα πρόθυμον... Παραμένω μαθητευόμενο ινδιανάκι σε δύο ρόδες (ενίοτε και σε μία).

• R

• W
                                    whogamihicup last edited by

• W
                                      whogamihicup last edited by

Tι θα λεγατε για το προγραμμα 4χ4 . Τα πραγματα εδω ειναι ηρεμα και οικονομικα !
                                      Με λιγη προβολη , θα γινουν ωραιοτερα .

Εκει θα με δειτε φετος , σε επιλεγμενους αγωνες ! λογο περιορισμενου προυπολογισμου και στο Nurburgring στον αγωνα των mod.-88
                                      Kαλο βολι !

• L
                                        lambis last edited by

Τα χρήματα της αύξησης, διευκρηνίζω, δεν θα πάνε στο ταμείο της ΕΛΠΑ αλλά σε αυτό κάθε οργανωτή με σκοπό να γίνουν μία σειρά από πράγματα που έχουν να κάνουν με την αναβαθμισμένη ποιότητα της οργάνωσης των αγώνων και κυρίως σε σχέση με προβοή και ασφάλεια!

Μωρέ Στράτη καλά τα λές (γράφεις). Μα το γεγονός της αύξησης των χιλιομέτρων των ειδικών 110- 120 στα πρωταθληματικά και 70-80 στα μίνι ράλι, υποννοεί την αύξηση των ειδικών κατά μία τουλάχιστον, δηλαδή ένα 'σετ' επιπλέον, άρα, πρακτικά η αύξηση του παραβόλου πάει στην κάλυψη των έξτρα εξόδων. Επί πλέον,επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω αν τα παραπάνω χιλιόμετρα ειδικών, προσθέτουν στην ασφάλεια των αγωνιζομένων και στην αστυνόμευση των αναγνωρίσεων. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Φοβάμαι,ότι τα περισσότερα χλμ ειδικών, απλά προσθέτουν στο κόστος αφ' ενός και αφ' ετέρου θα ανοίξει η ψαλίδα ανάμεσα σε αυτούς που 'κλέβουν' στις αναγνωρίσεις και στους 'αγνούς'.
                                        Έγραψες ότι το δυσβάστακτο κόστος προετοιμασίας και πραγματοποίησης του αγώνα σε απέτρεψε από τη συμμετοχή σου στο Κορίνθου- Μ.Ρόδο. Ένα αγώνα 'μόλις' 95 χλμ (άσχετο αν έγιναν τα 58). Δηλαδή αν τα χλμ ήταν 120, ούτε καν θα δήλωνες συμμετοχή! Αν θέλεις τη γνώμη μου (όσο μετράει), καλά θα έκανες. Όντως τα κοστολόγια είναι απαγορευτικά. Το χειρότερο όμως για εμάς τους άλλους, είναι το ποιός τα λέει αυτά! Αν δηλαδή το περιοδικό δεν μπορεί να εξασφαλίσει υποστήριξη για τον αρχηγό - υπαρχηγό, φίδι που μας έφαγε.
                                        Προτάσεις; Κατέθεσα προ τριμήνου με mail στην ΕΘΕΑ, μαζί με τη γνωστοποίηση ίδρυσης της Λέσχης Παραλληλοδρόμιο ΛΕΜΑΘ, αίτηση για κάποιους αγώνες super mini ράλι, με 30 χλμ ειδικών, χωρίς σέρβις. Φαίνεται ότι το μοντέλο μικρών και φθηνών αγώνων απέχει από τη φιλοσοφία της ΕΘΕΑ και προκρίθηκε το υπάρχον μοντέλο, αλλά με περισσότερα χλμ. ειδικών. Κανένα πρόβλημα και σεβαστές οι αποφάσεις της αρχής. Παρ' όλα αυτά εκφέρω την απαισιόδοξη άποψη ότι δεν θα γίνει τίποτα περισσότερο στην προβολή και στην ασφάλεια των αγώνων ράλι, γιατί το οικονομικό όφελος του οργανωτή, απλά θα εξαφανιστεί εν τη γεννέσει του για την κάλυψη της επιπλέον ειδικής.
                                        Με εκτίμηση και με πολύ ανησυχία για το μέλλον.
                                        Λάμπης Κουρέσης.

• R

• L
                                            lambis last edited by

ΣΕ/ΜΑΣ ΒΥΣΜΑΤΩΣΑΝ???

Γιατί, περίμενες κάτι άλλο;
                                            Λάμπης Κουρτέσης

• T
                                              taurus last edited by

Ο χρήστης Lambis έγραψε:
                                              ...Κατέθεσα προ τριμήνου με mail στην ΕΘΕΑ, μαζί με τη γνωστοποίηση ίδρυσης της Λέσχης Παραλληλοδρόμιο ΛΕΜΑΘ, αίτηση για κάποιους αγώνες super mini ράλι, με 30 χλμ ειδικών, χωρίς σέρβις

Κύριε Λάμπη, με όλο το σεβασμό, ποια θα είναι η ουσιαστική διαφορά αυτών των αγώνων από τα Ράλλυ Σπριντ? Έχουμε την πολυτέλεια σαν χώρα να έχουμε τόσο μεγάλη γκάμα αγώνων στο καλεντάρι μας?

• First post
                                                Last post
                                              • 1 / 1
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                                • ΕΛΛΑΔΑ
                                                • ΚΟΣΜΟΣ
                                                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                                • TEST