-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σωστή ερώτηση μια κι οι υπόλοιποι θα είμαστε εκεί... -
Σήμερα δεν μπόρεσα ...
-
Ωσάν τροχονόμος εσταμάτησα Focus MK2 οδηγούμενο υπό του κ. famas και συνοδηγούμενο υπό του κ. panos2171. Έπειτα από τις προβλεπόμενες νουθεσίες τους αποδέσμευσα ούτε ώστοις ούτοι πράξουσι τα δέοντα.
-
Κύριοι,
αρριβάρω στη συμπρωτεύουσα μετά της συμβίας μου το άλλο Σάββατο για ένα γάμο και θα μείνω εκεί και την Κυριακή.
Το αναφέρω από τώρα για να κανονίσετε καφέ-φαγητό-ποτό-ό,τι θέλετε (και να μας πάτε στα καλυτερότερα φυσικά).
Σε περίπτωση βέβαια που φύγετε όλοι για τριήμερο... ε, τι να κάνουμε, θα βγούμε μόνοι μας την Κυριακή. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κύριοι,
αρριβάρω στη συμπρωτεύουσα μετά της συμβίας μου το άλλο Σάββατο για ένα γάμο και θα μείνω εκεί και την Κυριακή.
Το αναφέρω από τώρα για να κανονίσετε καφέ-φαγητό-ποτό-ό,τι θέλετε (και να μας πάτε στα καλυτερότερα φυσικά).
Σε περίπτωση βέβαια που φύγετε όλοι για τριήμερο... ε, τι να κάνουμε, θα βγούμε μόνοι μας την Κυριακή.Πλάκα κάνεις; Θα μας υποστείς θες δε θες!
-
Σήμερα υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με καφέ στο Πλαιζίρ, απέναντι από ΙΚΕΑ στις 7 η ώρα.
-
Σήμερα υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με καφέ στο Πλαιζίρ, απέναντι από ΙΚΕΑ στις 7 η ώρα.
-
Λογω ανωτερας βιας, δεν θα συμμετασχω σημερα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λογω ανωτερας βιας, δεν θα συμμετασχω σημερα.Θα πας στα συμπεθέρια ειδεμή παντόφλα;
-
Δεν πειράζει, θα σε έχουμε σε ψηφιακή μορφή στο τραπέζι.
-
Δε θα μπορέσω σήμερα.
-
Μια ακόμα απουσία κ από μένα!!!
-
Κρεββατωμένος;
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Μια ακόμα απουσία κ από μένα!!!Κρεββατωμένος;
-
Ούτε και εγώ παίδες, θα επανορθώσω όμως. 8-)
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Μόνο εγώ κι ο famas θα είμαστε και θα συζητήσουμε για υγραέριο.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κύριοι,
Σε περίπτωση βέβαια που φύγετε όλοι για τριήμερο... ε, τι να κάνουμε, θα βγούμε μόνοι μας την Κυριακή.Ερχόμαστε!
Πού θα πάμε, πού θα φάμε, πού θα πιούμε καφέ;
Έχω να έρθω από το 2005 (πέρισυ δεν πιάνεται, πήγα για δουλειά και για λιγότερες από 18 ώρες). -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε και εγώ παίδες, θα επανορθώσω όμως. 8-)Sent from my GNex using smoke signals.
Δε νομίζω να προλάβω να έρθω για καφέ στο Τ5 dr
-
Ελπιζω να σας προλαβω και να ερθω
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόνο εγώ κι ο famas θα είμαστε και θα συζητήσουμε για υγραέριο.αμα ειναι να σας αφησουμε τα δυο σας
δεν ξερω ακομα... μαλλον θα τα καταφερω...
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)