-
Προσπερνώντας mobs κλπ φαντάζομαι, ε;
-
Δεν φαντάζομαι να είναι γραμμικό το σενάριο, ε;
-
Ποσο κανει το diablo?Αμα το κατεβασεις παρανομα μπορεις να μπαινεις στους σερβερ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Προσπερνώντας mobs κλπ φαντάζομαι, ε;Υποθετω.
1 που παιζει κανονικα παντως μολις μπηκε Hell.
Και έχει και δουλειά. -
Όποιος παίζει adventureάκια και θέλει να τον spamάρω λίγο ας ρίξει pm
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Μονο εγω περιμενω να τελειωσουν οι πανελληνιες για να παιξω wrc2?
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
gayουλες με τα DIABLO σας...
σιγα το παιχνιδι βρες καποιο που να μπορει να δωσει το 100% στο ffb της g25 σαν δυο τρια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ simulator και τα λεμε
GTR Evolution απο SimBim (ειναι και το Race 07 μεσα)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μονο εγω περιμενω να τελειωσουν οι πανελληνιες για να παιξω wrc2?
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
gayουλες με τα DIABLO σας...
σιγα το παιχνιδι βρες καποιο που να μπορει να δωσει το 100% στο ffb της g25 σαν δυο τρια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ simulator και τα λεμε
GTR Evolution απο SimBim (ειναι και το Race 07 μεσα)
αγορασα το pack που ειχαν με μερικα games μεσα απο την simbin δεν ξερω αν ηταν ιδεα μου αλλα τα λεφτα πηγαν στον πατο πραγματικα
αυτο δεν το εχω δοκιμασει προσπαθησα να παιξω το gtr 2 μεσω της σπασμενης οδου και αυτο μου φανηκε καπως (αλλα ηθελε και πολλα Mods για να δειξει πραγματικα οποτε λογικα πρεπει να ειναι πολυ καλυτερο απο οτι φανηκε)
-
Πέθανε 32χρονος παίζοντας 72 ώρες σερί Diablo
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πέθανε 32χρονος παίζοντας 72 ώρες σερί DiabloSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
κινεζος κορεατης γιαπωνεζος?
-
Πέθανε 32χρονος παίζοντας 72 ώρες σερί DiabloSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Αυτός φταίει που δεν μπορώ να συνδεθώ εδώ και μέρες;
-
δεν φενεται να φταιει και πολυ το d3 για αυτο καθοτι οι φιλοι του αλλα λενε
http://me.ign.com/en/news/1057/Man-Dies ... r-72-Hours
anyway
ενα νεο space scifi hardcore θα ελεγα αρχιζει και ξανα κανει την εμφανιση του -
Πάντως το να πεθάνεις παίζοντας για μένα ειναι ένας ευγενής θάνατος , ίσως πιο σημαντικό και από το να πεθάνεις για τη πατρίδα σου
-
Πάντως το να πεθάνεις παίζοντας για μένα ειναι ένας ευγενής θάνατος , ίσως πιο σημαντικό και από το να πεθάνεις για τη πατρίδα σουSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πέθανε 32χρονος παίζοντας 72 ώρες σερί Diablo
κινεζος κορεατης γιαπωνεζος?
Aμερικανος http://mygaming.co.za/news/news/38404-m ... o-iii.html
-
9,99 το Civ V Game of the Year στο Steam. Μαλλον έφτασε η ωρα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
9,99 το Civ V Game of the Year στο Steam. Μαλλον έφτασε η ωραhttp://www.metacritic.com/game/pc/sid-m ... lization-v
-
Tι θες να πεις; Οτι δεν είναι αντάξιο των προηγουμενων; Τριχες. Για 10 ευρώ είναι παιχνίδαρα. Ασε που τα ίδια διαβαζα όταν βγηκε το 3 ή το 4. Οπως και να εχει εφόσον ειναι το επίσημο Sid Meier game δεν τιθεται συζήτηση σ'αυτη την τιμή
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tι θες να πεις; Οτι δεν είναι αντάξιο των προηγουμενων; Τριχες. Για 10 ευρώ είναι παιχνίδαρα. Ασε που τα ίδια διαβαζα όταν βγηκε το 3 ή το 4. Οπως και να εχει εφόσον ειναι το επίσημο Sid Meier game δεν τιθεται συζήτηση σ'αυτη την τιμήλιγο που το εβαλα (παλια) ειναι σαφως πιο ευκολο απο τα αλλα πιο casual βασικα
-
Μα δεν το θελω για να αντικαταστήσω τα παλιότερα. Ολα τα Civ συνυπάρχουν ειρηνικά στον υπολογιστή μου
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μα δεν το θελω για να αντικαταστήσω τα παλιότερα. Ολα τα Civ συνυπάρχουν ειρηνικά στον υπολογιστή μουempire earth δεν?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)