Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Υπεροψία κατόχων αυτοκινήτων
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Υπεροψία κατόχων αυτοκινήτων
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 5 / 7
    Περί αυτοκίνησης
    40
    128
    178
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      techadmin admin last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
      Το αμάξι σου είναι ιδανικό για άνετα ταξιδάκια εκδρομούλες κλπ, και για να τραβάει τα βλέμματα των γυναικών (και των αντρών φυσικά). Μη το πιέζεις να κάνει κάτι παραπάνω!

Τώρα θα φταίω εγώ δηλαδή;

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        ratanplan last edited by

Καλά ότι θα φταις, θα φταις!Έχεις πει πολλά στις τελευταίες 2-3 σελίδες!Για πες όμως να δούμε αν θα σου δώσουμε κάπιοι ελαφρυντικό!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • T
          theorallye last edited by

Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
          Τα καλορίζικα τα έχω πει και ' οικογενειακώς'

Πάντος αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι το κομπλεξ απέναντι στη GT το έχουν κατα 90% κάτοχοι σαξοραλοιδων κουβάδων!!! Και εδω στο φορουμ το έχω διαπιστώσει αλλα και στην πραγματικότητα. Έχω σταματήσει πια να μετράω καθημερινώς τα σαξοραλα που μου κολάνε σαν βδέλες στο δρόμο ελπίζοντας να γυρίσει να τα κοιτάξει η GT μου. Φυσικά τα αγνοεί περιφρονητικά και τα αφήνει να συνεχίζουν μαλιοκούβαρα απο την τσαντίλα το μοναχικό τους ταξίδι, μπάς και πετύχουν πιο κάτω κανένα άλλο κουβαδάκι

Αυτό τώρα το πρόσεξα. Φίλε xristos69, ποιοι είναι οι κάτοχοι σαξοραλοειδών κουβάδων που είχες δει ότι έχουν κόμπλεξ απέναντι στην GT ( ); Γράφεις ότι το είχες διαπιστώσει στο φόρουμ. Από πού το διαπίστωσες, με την οξυδέρκεια που σε διακρίνει; Υποθέτω εννοείς εμένα. Αν ναι, πώς κατάλαβες ότι έχω κόμπλεξ απέναντι στην GT , από το ότι είπα 'είμαι ο μόνος που δεν με τρελαίνει αυτό το αυτοκίνητο;'.
          Ξέρεις τι σημαίνει 'κόμπλεξ'; Αν ναι , πού το είδες;

• T

Καλά ότι θα φταις, θα φταις!Έχεις πει πολλά στις τελευταίες 2-3 σελίδες!Για πες όμως να δούμε αν θα σου δώσουμε κάπιοι ελαφρυντικό!

Α, μπα; Μήπως δικάζομαι κιόλας και δεν το κατάλαβα;

Και ποιοί ακριβώς; είστε 'εσείς' δηλαδή; Εγώ έναν βλέπω.

• S
              spiros19 last edited by

Ελα ηρεμια. Ηρθα ο αντικειμενικος εγω, να κανω το σχολιο να κλισει το θεμα εδω!
              Λοιπον.
              Η αλφα εχει ξεκινησει μετα τις 156-147 και **ΚΥΡΙΩΣ ** την GT, να τραβαει και νεοπλουτους αγοραστες με αποτελεσμα να γινονται γενικευσεις.

Τα σαξοραλα, τα εχουν σε μεγαλο ποσοστο ατομα που δεν εχουν αλλη δουλεια να κανουν ολη μερα, απο το να κανουν βολτες με το αμαξι, ψαχνοντας για κοντρα, και κανοντας θορυβο με μπουρια, μπασα, και αλλα... ΚΑι αυτο ειναι γεγονος παιδια, αλλα δεν αποκλειει το να τα εχουν και νορμαλ ατομα...
              Τι τα παιρνετε τοσο προσωπικα δεν καταλαβαινω...

• R
                ratanplan last edited by

Όχι καλέ η δίκη θα γίνει στα Μέγαρα!

Εμείς είμαστε οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ!

Αλήθεια τι σε πείραξε στο ποστ μου και αναρωτιόσουν αν θα έφταιγες εσυ?

• T

Όχι καλέ η δίκη θα γίνει στα Μέγαρα!

Η 'δίκη' θα γίνει με την Alfasud όμως. Όχι με την 147. 😉

Εμείς είμαστε οι υπόλοιποι χρήστες του φόρουμ!

Ανέλαβες εκπρόσωπος όλων των χρηστών του φόρουμ βλέπω! Μπράβο πρωτοβουλία!

Αλήθεια τι σε πείραξε στο ποστ μου και αναρωτιόσουν αν θα έφταιγες εσυ?

Σοβαρά μιλάς τώρα;

Ότι παρουσιάζεις την 147 σαν να είναι ατμοσφαιρική Mercedes C180 (μόνο για εκδρομές και μόστρα κτλ). Εντάξει, δεν την έχεις οδηγήσει. Κανα σχόλιο περιοδικού δεν έχεις διαβάσει που λένε ότι είναι το πιο διασκεδαστικό και σπορ αυτοκίνητο στην κατηγορία του; Οι 4Τ το έχουν ονομάσει 'βασίλισσα' της κατηγορίας και ο ΣΧ έχει πει τα καλύτερα λόγια. Τα αμφισβητείς όλα αυτά;

• R
                    ratanplan last edited by

Ρε νόμιζα πως έχει Alfa GT.

Ε, καλά άμα έχεις 147 αλλάζει το πράγμα!

Πάντως το ότι είναι το πιο διασκεδαστικό στην κατηγορία του δεν μου λέει κάτι!Μιας και το αμάξι μου είναι πολύ πιο διασκεδαστικό αλλά ανήκει σε άλλη κατηγορία!Δλδ κάποιος που έχει MX-5 τι να του πει η 147 σε θέμα διασκέδασης?Όλα είναι απο ποια πλευρά τα κοιτάς!

• X
                      xristos69 last edited by

Ο χρήστης tazz έγραψε:

Και το οτι είναι κουβαδάκια τα σαξόραλα δεν είναι υποτιμητικό γι αυτά. Αντιθέτως μάλιστα βρίσκουν θέση πάρκιν πολύ πιο εύκολα απο μένα και είναι πολύ πιο χρηστικά για την κίνηση στην πόλη.

από ένα κλασικό σπορ αυτοκίνητο των καιρών μας, το μόνο που κρατάς είναι η ευκολία του στο παρκάρισμα;

οκ, τότε κάποιος άλλος δικαιολογείται να πει: 'μια χαρά αυτοκίνητο είναι η gt, είναι βαριά, δεν πάει μία, δεν στρίβει, αλλά την προσέχουν όλοι όταν είναι παρκαρισμένη'.

παίζεις με τις λέξεις ή μου φαίνεται;

btw, πού να δεις πόσο χρηστικά είναι τα 'κουβαδάκια' στο βουνό

το οτι ανέφερα μόνο το παρκάρισμα είναι γιατι ο χαρακτηρισμός 'κουβαδάκι' έχει να κάνει με το μέγεθος το οποίο μέγεθος έχει να κάνει και με το παρκάρισμα. Απλό είναι νομίζω. Άλλωστε σκοπός μου δεν ήταν να απαριθμήσω όλα τα + και - του Rallye

• T

Εμένα δεν θα μου απαντήσεις;

• T

Πάντως το ότι είναι το πιο διασκεδαστικό στην κατηγορία του δεν μου λέει κάτι!Μιας και το αμάξι μου είναι πολύ πιο διασκεδαστικό αλλά ανήκει σε άλλη κατηγορία!Δλδ κάποιος που έχει MX-5 τι να του πει η 147 σε θέμα διασκέδασης?Όλα είναι απο ποια πλευρά τα κοιτάς!

Εξαρτάται τι ακριβώς ζητάς. Εγώ φερ'ειπείν δεν διασκεδάζω ιδιαίτερα με 'μπαντιλίκια' αλλά προτιμώ ένα καλά ζυγισμένο, ρυθμίσιμο αλλά και ασφαλές προσθιοκίνητο αυτοκίνητο. Τέτοια είναι η 147, η Alfasud, το SportKa και άλλα. Το Rallye (και κατά μείζον λόγο το Saxo) μπορεί να είναι πιο διασκεδαστικό και πιο γρήγορο σε κλειστό στροφιλίκι που το ξέρεις πολύ καλά ή σε πίστα αλλά σε άγνωστο δρόμο και ειδικά με μεγάλες ταχύτητες γίνεται επικίνδυνο. Να στο πω αλλιώς: Μια 147 και ένα Rallye (και μία Alfasud και ένα SportKa for that matter) θα βγάλουν τις στροφές της Υλίκης με την ίδια ταχύτητα μόνο που ο οδηγός της 147 θα είναι χαλαρός ενώ ο οδηγός του Rallye θα σφίγγει με τα δύο χέρια το τιμόνι του παρακαλώντας να μη χρειαστεί να φρενάρει μέα σε στροφή. Και αυτά είναι λεγόμενα περήφανου κατόχου Rallye.

Και για να μην παρεξηγηθώ άλλο, ξαναλέω για άλλη μια φορά (τρίτη ή τέταρτη) πως μου αρέσει πολύ το Rallye, το θεωρώ από τα τελευταία αγνά μικρά GTI και πως κατά πάσα πιθανότητα θα είχα ένα τέτοιο αν δεν υπήρχε η 147. 😉

• R
                            ratanplan last edited by

Δεν ξέρω τις στροφές της υλίκης, αλλά προφανός θα λές για στροφές των 180+ ή παρατεταμένες πολλών χλμ! Οκ σε ανοιχτά κομάτια υστερεί λόγω μεταξονίου! Δεν νομίζω αυτό να λες διασκέδαση, να είσαι στην εθνική και να στρίβεις με 200+, αν και δεν είνα ιδιέτερα δύσκολο, είναι μια δεξια παρατεταμένη πριν τα Μέγαρα που την περνάς άνετα με 180, διασκέδαση κάτι άλλο θα εννοείς, εγώ ας πούμε διασκεδαστικό λέω το γύρισμα που κάνει στο άφημα ή στο φρένο!Καλήτερα να πούμε τα υπόλοιπα με πμ γιατί χαλάσαμε το τόπικ του παιδιού....και δεν θυμάμαι αν το άνοιξε ο Σταύρος (Sado)...γιατί δεν μας γλυτώνει τπτ μετά!

• X
                              xristos69 last edited by

Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:

Πάντος αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι το κομπλεξ απέναντι στη GT το έχουν κατα 90% κάτοχοι σαξοραλοιδων κουβάδων!!! Και εδω στο φορουμ το έχω διαπιστώσει αλλα και στην πραγματικότητα. Έχω σταματήσει πια να μετράω καθημερινώς τα σαξοραλα που μου κολάνε σαν βδέλες στο δρόμο ελπίζοντας να γυρίσει να τα κοιτάξει η GT μου. Φυσικά τα αγνοεί περιφρονητικά και τα αφήνει να συνεχίζουν μαλιοκούβαρα απο την τσαντίλα το μοναχικό τους ταξίδι, μπάς και πετύχουν πιο κάτω κανένα άλλο κουβαδάκι

Αυτό τώρα το πρόσεξα. Φίλε xristos69, ποιοι είναι οι κάτοχοι σαξοραλοειδών κουβάδων που είχες δει ότι έχουν κόμπλεξ απέναντι στην GT ( ); Γράφεις ότι το είχες διαπιστώσει στο φόρουμ. Από πού το διαπίστωσες, με την οξυδέρκεια που σε διακρίνει; Υποθέτω εννοείς εμένα. Αν ναι, πώς κατάλαβες ότι έχω κόμπλεξ απέναντι στην GT , από το ότι είπα 'είμαι ο μόνος που δεν με τρελαίνει αυτό το αυτοκίνητο;'.

ε?

Ωπα!!! καλώς τον!! Τώρα φίλε μου τι να πώ??? μάλλον δεν θα πιστέψεις οτι είναι το 1ο post σου που διαβάζω ή μάλλον το 1ο που πρόσεξα ιδιαιτέρως γιατί απευθύνεται σε μένα. Οπότε θέλω να πω οτι δεν έχω υπονοήσει κάτι για σένα.
                              Γιατί νομίζεις οτι θεωρώ εσένα κομπλεξικό ή και εγω δεν ξέρω τι άλλο???? Έχεις μήπως κάποιους λόγους τους οποίους δεν έχω προσέξει και εγω με τη σειρά μου?

Όσο για κάτι σχόλιά σου που διάβασα τωρα σε προηγούμενες σελίδες για την φράση μου του στυλ 'πάρκαρα την GT δίπλα από μια SLK 55 AMG και όλοι κοίταζαν την GT και όχι το άλλο' δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί και που θεωρείς οτι υπάρχει κάτι το μεμπτό εκ μέρους μου.
                              Αυτό έβλεπα αυτό ανέφερα θέλοντας να τονίσω το αυτονόητο. Την κατα την πλειοψηφεία των απόψεων όμορφη εμφάνιση της GT. Τί είπα? οτι είναι καλύτερη απο την AMG??? Αυτό κατάλαβες??? μην τρελαθούμε Μακάρι να είχα την SLK 55 AMG στην κατοχή μου και όχι την GT. Τι να λέμε τώρα?

• W
                                wantone last edited by

Ο χρήστης alfasud έγραψε:
                                nass
                                διαβαζοντας τον τροπο με το οποιο γραφεις και οχι ποιο πολυ το τι γραφεις, φαινεται πεντακαθαρα οτι πειραχτηκες/ζηλεψες αυτην ευφορια που ο sado απεκτησε απο αυτο το αυτοκινητο!
                                Μαλλον δεν καταλαβαινεις ΤΙΠΟΤΑ απο την ωραια κατασταση που βρισκεται ο sado!
                                Πολυ απλο, αγορασε και εσυ μια Αλφα Ρομεο και θα καταλαβεις αυτο που ζουμε εμεις!
                                Σπυρος
                                ΥΓ. Μπορει φυσικα να μην καταλαβεις τιποτα αν δεν εισαι 'ευαισθητος χαρακτηρας'

sympa8w poli ton Sado kai alla paidia me Alfa alla 8a symfwnisw me tous Nass, Meco. kai gia na se prolabw egw odigaw 147 sthn A8hna (tou adelfou mou). ta autokinita auta exoun ena ekpliktiko design kai apo ekei kai pera tipota pou na dikaiologei thn timi tous. to problima mou einai sto eukapmpto ama3wma, stous palious kinitires kai stin mprostokinisi. alla kai apo ergonomia/ka8ismata klp einai metria.

• T

Ο χρήστης xristos69 έγραψε:

ε?

Ωπα!!! καλώς τον!! Τώρα φίλε μου τι να πώ??? μάλλον δεν θα πιστέψεις οτι είναι το 1ο post σου που διαβάζω ή μάλλον το 1ο που πρόσεξα ιδιαιτέρως γιατί απευθύνεται σε μένα. Οπότε θέλω να πω οτι δεν έχω υπονοήσει κάτι για σένα.
                                  Γιατί νομίζεις οτι θεωρώ εσένα κομπλεξικό ή και εγω δεν ξέρω τι άλλο???? Έχεις μήπως κάποιους λόγους τους οποίους δεν έχω προσέξει και εγω με τη σειρά μου?

Όσο για κάτι σχόλιά σου που διάβασα τωρα σε προηγούμενες σελίδες για την φράση μου του στυλ 'πάρκαρα την GT δίπλα από μια SLK 55 AMG και όλοι κοίταζαν την GT και όχι το άλλο' δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί και που θεωρείς οτι υπάρχει κάτι το μεμπτό εκ μέρους μου.
                                  Αυτό έβλεπα αυτό ανέφερα θέλοντας να τονίσω το αυτονόητο. Την κατα την πλειοψηφεία των απόψεων όμορφη εμφάνιση της GT. Τί είπα? οτι είναι καλύτερη απο την AMG??? Αυτό κατάλαβες??? μην τρελαθούμε Μακάρι να είχα την SLK 55 AMG στην κατοχή μου και όχι την GT. Τι να λέμε τώρα?

Στο άλλο σου post ανέφερες ότι είδες μέσα στο φόρουμ κόμπλεξ προς την GT από κατόχους σαξόραλων. Πού το είδες ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ αυτό το κόμπλεξ, μπορείς να μου απαντήσεις;

• X
                                    xristos69 last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                                    @xristos69

Μόνος σου το λες περί υπεροψίας:

Εγώ τους αγνοώ και συνεχίζω υπεροπτικά το ταξίδι μου

Επίσης έχει σημασία το εξής που είχες πει στην αρχική σου δημοσίευση:

Πάντος αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι το κομπλεξ απέναντι στη GT το έχουν κατα 90% κάτοχοι σαξοραλοιδων κουβάδων

Δηλαδή με κάποιο τρόπο κατάλαβες πως υπάρχει κόσμος που έχει κόμπλεξ απέναντι στην GT, δηλ. το αυτοκίνητο, πρόσεξε, ενώ εσύ μόλις τώρα λες πως δεν ασχολείσαι με το αυτοκίνητο αλλά με τον οδηγό, δηλ. οι άλλοι έχουν κόμπλεξ με τη GT αλλά εσύ απαξιοίς να ασχοληθείς με τους οδηγούς των κουβάδων τους. Κάπου δεν 'κολλάει', δε νομίζεις ?

Χώρια που όπως παραδέχονται πολλοί, οι συγκεκριμένοι οδηγοί που αναφέρεις δεν κάνουν διακρίσεις, κολλάνε στους πάντες. Αρα πως αποδεικνύεται 'το κόμπλεξ απέναντι στη GT' ?

Εννοείται φυσικά πως οι χαρακτηρισμοί 'κουβάδες' και 'κουβαδάκια' σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν θετικοί και είναι γραφικό μόνο και μόνο που το υποστηρίζεις αυτό. Καλύτερα να έλεγες 'λάθος' ΙΜΗΟ.

Η απλή ερώτηση είναι: υπάρχουν αυτοκίνητα ή οδηγοί που, αν κάνουν το ίδιο με τους οδηγούς των 'κουβάδων' που λες, θα ασχοληθείς μαζί τους ή δεν σε απασχολεί κανένας ?

Μάλλον δεν έπιασες σωστά το νόημα αυτών που είπα ή δεν το εξέφρασα σωστά. Λέγοντας 'υπεροπτικά' ενοούσα απέναντι στις διαθέσεις τους περι κόντρας και όχι απέναντι στο αυτοκίνητό τους.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που λές.....μα αφού ΕΙΝΑΙ κουβαδάκια τα σάξο ραλύ και ένα σωρό άλλα σε σχέση με άλλα μεγαλύτερων διαστάσεων αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σε ενοχλεί αυτός ο χαρακτηρισμός. Εγω ισα ισα τον θεωρώ εύηχο και χαριτωμένο.Και δίνει και ενα τόνο...γλυκύτητας στα αυτοκίνητα αυτά. Θέλω να πω οτι δεν τα χαρακτήρισα κουβαδάκια με υπεροπτικό ύφος αυτά τα κουβαδάκια τα οποία παρεμπιπτόντως σίγουρα θα με 'πάταγαν' με την GT αν είχα διάθεση να κοντραριστώ μαζί τους. Αν είχα τέτοιες βλέψεις με λιγότερα λεφτά θα έπαιρνα ενα Type-R ή με πολυ λιγότερα ενα rallye και θα το τουμπάνιαζα.
                                    Πάντος το ποσοστό 90% ενόχληση μου απο Σαξόραλα υσχύει. Πάνω απο 10 κρούσματα σε 1 μήνα. Το άλλο 10% είναι Punto GT, BMW 320 και.... PT Cruiser . Όλα αγνοήθηκαν χαρακτηριστικά και......υπεροπτικά (όπως θες ερμήνευσέ το)

• X
                                      xristos69 last edited by

Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:

Στο άλλο σου post ανέφερες ότι είδες μέσα στο φόρουμ κόμπλεξ προς την GT από κατόχους σαξόραλων. Πού το είδες ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ αυτό το κόμπλεξ, μπορείς να μου απαντήσεις;

Ναι, αφορά μερικά PM που είχα πριν καιρό με κάποιους κατόχους σε σχέση με το θέμα για τις κόντρες. Κόμπλεξ όχι μόνο με την GT αλλα γενικώς. Ε και όπως καταλαβαίνεις λεπτομέρειες δεν μπορείς να έχεις

• M
                                        maxmara last edited by

Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για τις εμπειρίες μου την εποχή (πρόσφατα) που οδηγούσα μία γυαλιστερή off-the-box SLK και ένα Peugeot 304 κληρονομιά απο την γιαγιά μου με έντονα σημάδια εγκατάλειψης .

Επειδή οδηγούσα τα αυτοκίνητα εναλλακτικά (επειδή με βόλευε + επειδή δεν με κατέχει ιδιαίτερα το σύνδρομο εντυπωσιασμού), παρατηρόύσα με φοβερό ενδιαφέρον την αντιμετώπισή που είχα απο άλλους οδηγούς , απο τις γυναίκες , απο υποψήφιες πεθερές .

Πραγματικά είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία τέτοιου κοινωνικού πειραματισμού!

• N
                                          n_olympios last edited by

Ανακεφαλαίωση, για να μη χαθούμε:

1. Οι κάτοχοι Mercedes είναι υπερόπτες γιατί έχουν το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο
                                          2. Οι κάτοχοι VW είναι υπερόπτες γιατί έχουν το πιο καλά κατασκευασμένο αυτοκίνητο στον κόσμο
                                          3. Οι κάτοχοι Honda είναι υπερόπτες γιατί έχουν τον καλύτερο κινητήρα στον κόσμο
                                          4. Οι κάτοχοι Toyota είναι υπερόπτες γιατί έχουν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο στον κόσμο
                                          5. Οι κάτοχοι Alfa Romeo είναι υπερόπτες γιατί έχουν το πιο συναισθηματικό αυτοκίνητο στον κόσμο
                                          6. Οι κάτοχοι Saxo/Rallye είναι υπερόπτες γιατί έχουν το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο
                                          7. Οι κάτοχοι Saab είναι υπερόπτες γιατί έχουν το πιο alter ego αυτοκίνητο στον κόσμο
                                            08 ) Οι κάτοχοι BMW είναι υπερόπτες γιατί δεν είναι Mercedes
                                          8. Οι κάτοχοι Volvo είναι υπερόπτες γιατί έχουν τανκ
                                          9. Οι κάτοχοι Opel είναι υπερόπτες γιατί έτσι τους αρέσει
                                          10. Οι κάτοχοι Ford είναι υπερόπτες γιατί είναι πολυεθνική
                                          11. Οι κάτοχοι Fiat είναι υπερόπτες γιατί η Ferrari ανήκει στον ίδιο όμιλο
                                          12. Οι κάτοχοι Lancia είναι υπερόπτες γιατί έχουν καθίσματα με alcantara
                                          13. Οι κάτοχοι Lada είναι υπερόπτες γιατί πάνε παντού, δε χαλάνε σαν τις Alfa και είναι και φτηνά
                                          14. Οι κάτοχοι Peugeot είναι υπερόπτες γιατί δεν έχουν Citroen
                                          15. Οι κάτοχοι Citroen είναι υπερόπτες γιατί έχουν Citroen

Από την άλλη πλευρά

1. Ο κόσμος μισεί τα Mercedes γιατί αποκλείεται να είναι αυτό το καλύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο
                                          2. Ο κόσμος μισεί τα VW γιατί σαφώς δεν είναι το πιο καλά κατασκευασμένο αυτοκίνητο στουν κόσμο
                                          3. Ο κόσμος μισεί τα Honda γιατί το μόνο που αξίζει από δαύτα είναι ο κινητήρας
                                          4. Ο κόσμος μισεί τα Toyota γιατί τα οδηγούν οι γύφτοι / δεν είναι πλέον το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο στον κόσμο
                                          5. Ο κόσμος μισεί τα Alfa Romeo γιατί παραμένουν προβληματικά, όσο κι αν θέλουν να το κρύβουν οι Alfisti
                                          6. Ο κόσμος μισεί τα Saxo/Rallye γιατί ξέρει ότι δύσκολα θα τα προσπεράσει (δεν είναι τόσο θέμα αυτοκινήτου όσο οδηγού)
                                          7. Ο κόσμος μισεί τα BMW γιατί δε βλέπονται / τα οδηγούν οι γύφτοι (#2)
                                            08 ) Ο κόσμος μισεί τα Saab γιατί είναι ακριβά και όχι γερμανικά
                                          8. Ο κόσμος μισεί τα Volvo γιατί είναι τανκ
                                          9. Ο κόσμος μισεί τα Opel γιατί δεν τους αρέσουν
                                          10. O κόσμος μισεί τα Ford γιατί είναι πολυεθνική
                                          11. O κόσμος μισεί τα Fiat γιατί η Ferrari ανήκει στον ίδιο όμιλο
                                          12. Ο κόσμος μισεί τα Lancia γιατί είναι είδος προς εξαφάνιση
                                          13. Ο κόσμος μισεί τα Lada γιατί δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη φιλοσοφία του ψυχρού πολέμου
                                          14. Ο κόσμος μισεί τα Peugeot γιατί είναι γαλλικά
                                          15. Ο κόσμος μισεί τα Citroen γιατί όχι μόνο είναι γαλλικά, αλλά είναι και Citroen

Στα παραπάνω μπορούν να προστεθούν και κατηγορίες, όπως SUV, MPV, 4X4, Roadster, Cabrio, Coupe, κοκ.

• L
                                            lkar last edited by

Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
                                            Ανακεφαλαίωση, για να μη χαθούμε:

1. .... 16)

Στα παραπάνω μπορούν να προστεθούν και κατηγορίες, όπως SUV, MPV, 4X4, Roadster, Cabrio, Coupe, κοκ.

Αν είδα καλά, δεν έχει Skoda μέσα

Τη γλυτώσαμε την υπεροψία

Στο θέμα μας τώρα -που λέει κι ο nass-

Τα χουμε γράψει αρκετές φορές κι ορισμένοι νομίζουν ότι το αυτοκινητό ΤΟΥΣ είναι το καλύτερο, το γρηγορότερο, το ομρφότερο κλπ Αντίστοιχα φυσικά και η εταιρεία ΤΟΥΣ. (αφού έχουν μετοχές )

Για τη GT επίσης έχουν γραφτεί. Μάλλον κλείσαμε καρέ με όσους δεν τους λέει τίποτα. Μία αρκετά ακριβότερη, δίπορτη 156 με εσωτερικό 147 που κάνει 1:18:00 στα Μέγαρα με το Μιχελακάκη οδηγό.

Αυτό έλειπε να ενδώσει σε 'κόντρα' με σαξόαραλο!!! Ούτε με C2 VTS για να μην πούμε για RX-8 (δεν υπάρχει έτοιμο smiley εδώ)

Υ.Γ: μία μέρα έλειψα και το κάνατε μπάχαλο και χωρίς εμένα

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 5 / 7
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ