-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
ok θα το διωρθωσω.
-στο θεμα μας τωρα ο δημητρης ραζης εγραψε οτι φταιω εγω και οτι επρεπε να σταματησω (παρολο που ειχα δυο αμαξια απο πισω) για να στριψει ο αλλος, επειδη δεν ξερω γιατι το λεει πχ για πλακα ή για ειρωνια ή αν θεωρη οτι αυτο επρεπε να κανω, θα απαντησω οτι οταν ειμαστε στο δρομο αλλα ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ KATA ΓΡΑΜΜΑ.
παραδειγμα και εγω ειμαι ευγενικος, αλλα σκεψου να ειμαστε μαζι στο δρομο να εχουμε πρασινο φαναρι και εγω να μην ξεκιναω απο ευγενεια για να περασουν οι αλλοι με το κοκκινο ή να στατησω πατωντας αποτομα φρενο στη μεση του δρομου για να περαση μια κοπελα απεναντι (παντα απο ευγενεια), επειδη το να μεταφερω με τα λογια το ολο συμβαν ειναι δυσκολο αυτο που εκανα και τον προσπερασα δεν ηταν και τοσο ριψοκινδυνο γιατι η μηχανη του (ειδες ευγενεια) ηταν στη μεση του δρομου χωρις αλαρμ και οι ροδες της πατουσαν την διαχωριστικη γραμμη, ακομη αν σταματουσα υπηρχε περιπτωση οι αλλοι που με ακολουθουσαν να πεσουν επανω μου και τελος τον προσπερασα οπως λες αλλα η ταχυτητα μου ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ για αυτο το λογο με ακουσε που μουρμουρισα.Δεν το έγραψα για πλάκα ούτε για ειρωνία.
Απο οτι καταλαβαίνω είσαι σαν τις καλές κυρίες που συναντάω κάθε πρωι και δεν αφήνουν ποτέ μα ποτέ κάποιον να βγεί στον κεντρικό δρόμο απο μικρότερο κάθετο, διότι προφανώς ακολουθούν σαν και εσένα τον ΚΟΚ κατα γράμμα... Για αυτό είμαστε μια ωραία ζούγκλα, θα χαρώ πολύ να σε δω σε αντιστοιχη περίπτωση να περιμένεις κανα 5λεπτο μέχρι να τελειώσει η ουρά για να μπορέσεις να βγείς...
Επίσης είμαι σίγουρος από αυτά που γράφεις οτι κάθε μέρα ακολουθείς τον ΚΟΚ κατα γράμμα σε κάθε περίπτωση και δεν έχεις περάσει ποτέ το όριο ταχύτητας, δεν έχεις πατήσει διπλη διαχωρηστική κλπ κλπ αλλά παρόλα αυτά προσπέρασες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ τον μοτοσυκλετιστή σε δρόμο με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση!!!
Τέλος η ευγένεια σου (που διαφημίζεις στο post σου) φαίνεται και απο τον τρόπο που αντιμετωπίζεις όλους όσους προσπαθούμε να σε διαβάσουμε και σε πρακαλούμε να βάζεις σημεία στίξης και παραγράφους!θα παραβλεψω τα σχολια για το πως γραφω(βλεπεις οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα κοιτας να δρεις τροπο να δικαιολογηθεις) και θα μπω στο ψητο :δεν ηθελα να αρχισω φασαρια, αλλα κυριουλα εισαι εσυ ,βλεπεις εγω δεν στηριζομαι στην ανωνυμια του ιντερνετ για να κανω το μαγκα (αν με ειχες μπροστα σου να δω αν θα τολμαγες να μου πεις οτιδηποτε),επειδη ομως ειμαι δικαιος θα πω την αληθεια δεν ειμαι αγιος και παραβασεις κανω αλλα προσπαθω οσο γινεται να ειμαι σωστος σε αντιθεση με κατι βοδια που κοιτανε μονο την παρτη τους. λοιπον αυτο που λες για τις κυριουλες που δεν αφηνουν τους αλλους να περασουν εχεις αδικο ο νομος λεει αυτο και αυτο θα γινει .- τωρα αν εισαι μονος σου στο δρομο μπορεις να παραχωρησεις προτεραιοτητα (και εγω το κανω αλλα σε κατηλληλο δρομο),αλλα οχι μεσα στην πολη με αμαξια κολλημενα πισω σου (ειναι επικινδυνο), ακομη μπορεις να περασεις απο δεξια καποιον σταματημενο ( ξεκαβαλα το καλαμι ανοιξε το καταραμενο βιβλιο που το εμαθες παπαγαλια μονο για τις εξετασεις και θα δεις τι λεω) και τελοσ για να κλεινει το θεμα δεν καταντησα εγω την κοινωνια ζουγκλα που προσπαθω να ειμαι παντα με το νομο την κοινωνια την κατεστρεψαν ατομα σαν και εσενα που κανουνε οτι τους κατεβει στο κεφαλι επειδη το μικρο μυαλουδακι τους πιστευει οτι ξερουν τα παντα και οτι κανουν τα παντα σωστα ενω στην πραγματικοτητα αποτελουν απειλη για ολους μας
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
ok θα το διωρθωσω.
-στο θεμα μας τωρα ο δημητρης ραζης εγραψε οτι φταιω εγω και οτι επρεπε να σταματησω (παρολο που ειχα δυο αμαξια απο πισω) για να στριψει ο αλλος, επειδη δεν ξερω γιατι το λεει πχ για πλακα ή για ειρωνια ή αν θεωρη οτι αυτο επρεπε να κανω, θα απαντησω οτι οταν ειμαστε στο δρομο αλλα ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚ KATA ΓΡΑΜΜΑ.
παραδειγμα και εγω ειμαι ευγενικος, αλλα σκεψου να ειμαστε μαζι στο δρομο να εχουμε πρασινο φαναρι και εγω να μην ξεκιναω απο ευγενεια για να περασουν οι αλλοι με το κοκκινο ή να στατησω πατωντας αποτομα φρενο στη μεση του δρομου για να περαση μια κοπελα απεναντι (παντα απο ευγενεια), επειδη το να μεταφερω με τα λογια το ολο συμβαν ειναι δυσκολο αυτο που εκανα και τον προσπερασα δεν ηταν και τοσο ριψοκινδυνο γιατι η μηχανη του (ειδες ευγενεια) ηταν στη μεση του δρομου χωρις αλαρμ και οι ροδες της πατουσαν την διαχωριστικη γραμμη, ακομη αν σταματουσα υπηρχε περιπτωση οι αλλοι που με ακολουθουσαν να πεσουν επανω μου και τελος τον προσπερασα οπως λες αλλα η ταχυτητα μου ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ για αυτο το λογο με ακουσε που μουρμουρισα.Δεν το έγραψα για πλάκα ούτε για ειρωνία.
Απο οτι καταλαβαίνω είσαι σαν τις καλές κυρίες που συναντάω κάθε πρωι και δεν αφήνουν ποτέ μα ποτέ κάποιον να βγεί στον κεντρικό δρόμο απο μικρότερο κάθετο, διότι προφανώς ακολουθούν σαν και εσένα τον ΚΟΚ κατα γράμμα... Για αυτό είμαστε μια ωραία ζούγκλα, θα χαρώ πολύ να σε δω σε αντιστοιχη περίπτωση να περιμένεις κανα 5λεπτο μέχρι να τελειώσει η ουρά για να μπορέσεις να βγείς...
Επίσης είμαι σίγουρος από αυτά που γράφεις οτι κάθε μέρα ακολουθείς τον ΚΟΚ κατα γράμμα σε κάθε περίπτωση και δεν έχεις περάσει ποτέ το όριο ταχύτητας, δεν έχεις πατήσει διπλη διαχωρηστική κλπ κλπ αλλά παρόλα αυτά προσπέρασες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ τον μοτοσυκλετιστή σε δρόμο με μια λωρίδα ανα κατεύθυνση!!!
Τέλος η ευγένεια σου (που διαφημίζεις στο post σου) φαίνεται και απο τον τρόπο που αντιμετωπίζεις όλους όσους προσπαθούμε να σε διαβάσουμε και σε πρακαλούμε να βάζεις σημεία στίξης και παραγράφους!θα παραβλεψω τα σχολια για το πως γραφω(βλεπεις οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα κοιτας να δρεις τροπο να δικαιολογηθεις) και θα μπω στο ψητο :δεν ηθελα να αρχισω φασαρια, αλλα κυριουλα εισαι εσυ ,βλεπεις εγω δεν στηριζομαι στην ανωνυμια του ιντερνετ για να κανω το μαγκα (αν με ειχες μπροστα σου να δω αν θα τολμαγες να μου πεις οτιδηποτε),επειδη ομως ειμαι δικαιος θα πω την αληθεια δεν ειμαι αγιος και παραβασεις κανω αλλα προσπαθω οσο γινεται να ειμαι σωστος σε αντιθεση με κατι βοδια που κοιτανε μονο την παρτη τους. λοιπον αυτο που λες για τις κυριουλες που δεν αφηνουν τους αλλους να περασουν εχεις αδικο ο νομος λεει αυτο και αυτο θα γινει .- τωρα αν εισαι μονος σου στο δρομο μπορεις να παραχωρησεις προτεραιοτητα (και εγω το κανω αλλα σε κατηλληλο δρομο),αλλα οχι μεσα στην πολη με αμαξια κολλημενα πισω σου (ειναι επικινδυνο), ακομη μπορεις να περασεις απο δεξια καποιον σταματημενο ( ξεκαβαλα το καλαμι ανοιξε το καταραμενο βιβλιο που το εμαθες παπαγαλια μονο για τις εξετασεις και θα δεις τι λεω) και τελοσ για να κλεινει το θεμα δεν καταντησα εγω την κοινωνια ζουγκλα που προσπαθω να ειμαι παντα με το νομο την κοινωνια την κατεστρεψαν ατομα σαν και εσενα που κανουνε οτι τους κατεβει στο κεφαλι επειδη το μικρο μυαλουδακι τους πιστευει οτι ξερουν τα παντα και οτι κανουν τα παντα σωστα ενω στην πραγματικοτητα αποτελουν απειλη για ολους μας
Ανωνυμος ο Δημήτρης Ραζής ενω εσυ εχεις το vlasis-b;
Τελικα την διαθεση για φασαρια την εχεις εμφυτη.
-
bill για το θεμα με τη φασαρια ΙΣΩΣ να εχεις δικαιο, αλλα με εχουνε σκασει , οταν εφτιαξα λογαριασμο στο φορουμ νομιζα οτι θα βρω ατομα που θα εχουμε κατι κοινο δηλαδη αγαπη για τα αμαξια ομως εγω βρηκα ενα ματσο γκομενες στις δυσκολες μερες του μηνα (σορρυ για τη γλωσσα δεν αφορα ολους )
υστ: γραφω καΙ εγω οτι με λενε timo makkinen ειναι αληθεια? -
bill για το θεμα με τη φασαρια ΙΣΩΣ να εχεις δικαιο αλλα με εχουνε σκασει , οταν εφτιαξα λογαριασμο στο φορουμ νομιζα οτι θα βρω ατομα που θα εχουμε κατι κοινο δηλαδη τα αμαξια ομως εγω βρηκα ενα ματσο γκομενες στις δυσκολες μερες του μηνα (σορρυ για τη γλωσσα δεν αφορα ολους )
γραφω καΙ εγω οτι με λενε timo makkinen ειναι αληθεια?Και παλι απαντας προσβάλλοντας τους αλλους.
Οσο για το αν τον λενε πραγματικα ετσι αστο γιατι εισαι πολυ offside.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σήμερα πέτυχα τουλάχιστον 4 μηχανάκηδες (σκουτεράκια, παπιά κ.λπ. κ.λπ.) να κινούνται χαλαρά πάνω στο πεζοδρόμιο στην Εθν. Αντιστάσεως στην Καισαριανή, σε διάστημα 10 λεπτών.Καμμιά φορά με εξοργίζει πιο πολύ η ανοχή του υπόλοιπου κόσμου σε αυτό το φαινόμενο...
εγω οποτε εχω πετυχει απλα καθομαι μπροστα τους χωρις να μιλησω και εχουν το θρασος να ζητανε να φυγεις κιολας
-
οκ το αφηνω ομως θελω να ακουσω και τη γνωμη σου εφταιγα ή οχι ?
-
NAI!!!
Ειδικά όταν έχει κίνηση, το να παραχωρείς προτεραιότητα είναι κάτι παραπάνω από θέμα καλών τρόπων. Αν λοιπόν εγώ που είμαι μπρστά σου αποφασίσω να δώσω προτεραιότητα (χωρίς φυσικά να βάλω σε κίνδυνο την κυκλοφορία (a.k.a. σταματάω από τα 180χλμ/ώρα... )) εσ'υ που ακολουθείς δεν έχεις το δικαίωμα να με περάσεις ούτε από δεξιά, ούτε από αριστερά ούτε από πουθενά. Να στο θέσω πολύ απλά. Αν σταματήσω για να δώσω προτεραιότητα και πέσεις από πίσω μου, εγώ απλά θα υποστηρίξω ότι σταμάτησα για να μη χτυπήσω κάτι (γατάκι, παιδάκι, ότι βάλει η φαντασία μου). Εσύ απλά θα πληρώσεις. Και αυτό φυσικά είναι από τον Κ.Ο.Κ..
Αν λοιπόν θες να λες ότι σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. πρέπει να τον σέβεσαι παντού και πάντα σαν ευαγγέλιο. Άρα να μην πηγαίνεις πάνω από το όριο, να σταματάς στις διαβάσεις πεζών, να μην προσπερνάς για κανέναν λόγο από δεξιά κ.ο.κ.. Μέχρι να τα κάνεις όλα τα παραπάνω, άφησε όσους έχουν μία κάποια παιδεία και ευγένια να παραχωρούν που και που προτεραιότητα.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
NAI!!!Ειδικά όταν έχει κίνηση, το να παραχωρείς προτεραιότητα είναι κάτι παραπάνω από θέμα καλών τρόπων. Αν λοιπόν εγώ που είμαι μπρστά σου αποφασίσω να δώσω προτεραιότητα (χωρίς φυσικά να βάλω σε κίνδυνο την κυκλοφορία (a.k.a. σταματάω από τα 180χλμ/ώρα... )) εσ'υ που ακολουθείς δεν έχεις το δικαίωμα να με περάσεις ούτε από δεξιά, ούτε από αριστερά ούτε από πουθενά. Να στο θέσω πολύ απλά. Αν σταματήσω για να δώσω προτεραιότητα και πέσεις από πίσω μου, εγώ απλά θα υποστηρίξω ότι σταμάτησα για να μη χτυπήσω κάτι (γατάκι, παιδάκι, ότι βάλει η φαντασία μου). Εσύ απλά θα πληρώσεις. Και αυτό φυσικά είναι από τον Κ.Ο.Κ..
Αν λοιπόν θες να λες ότι σέβεσαι τον Κ.Ο.Κ. πρέπει να τον σέβεσαι παντού και πάντα σαν ευαγγέλιο. Άρα να μην πηγαίνεις πάνω από το όριο, να σταματάς στις διαβάσεις πεζών, να μην προσπερνάς για κανέναν λόγο από δεξιά κ.ο.κ.. Μέχρι να τα κάνεις όλα τα παραπάνω, άφησε όσους έχουν μία κάποια παιδεία και ευγένια να παραχωρούν που και που προτεραιότητα.
Αυτο ειναι σχετικο. Κ εγω θεωρω οτι ειναι βλακας αυτος που προσπερναει εκεινον που σταματησε για να επιτρεψει σε καποιον να περασει/διασχισει/κανει ελιγμο*, αλλα το 'δεν εχει δικαιωμα' ειναι σχετικο. Αν επιτρεπεται να σε προσπερασει (βασει σημανσης/διαγραμμισης), τοτε μπορει πολυ απλα να σε προσπερασει.
*μεχρι ενος σημειου. Αν τον μπροστινο μου τον εχει πιασει μια τρελη κριση ευγενειας, κ ενω ειμαστε σε κεντρικοτατο δρομο σταματαει σε ΚΑΘΕ πιθανο κ απιθανο σημειο για να περασουν αλλοι, ενω δεν εχει κινηση (κοινως μας παει καροτσακι κ σταματα-ξεκινα συνεχεια κ δεν μπορουμε να προχωρησουμε σαν ανθρωποι), τοτε πολυ απλα θα τον περασω.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πλεον ο κοσμος εχει τρελαθει τελειος....Ας πω σημερα στη ζουγκλα του Αιγιου που ζω.Πρωτο ζωο πεταχτηκε απο τυφλο σημειο ενω εγω κατεβαινα με το σκουτερακι μου με 60χλμ μιλωντας στο κινητο...
Δευτερο ζωο πηγε να πεταχτει σε κεντρικο δρομο ενω παλι πηγαινα με 60χλμ και να με σκοτωσει με αγροτικουρα...
Τριτο ζωο με εκανε να ανεβω κεντρικο δρομο με 20χλμ πιανοντας πραγματικα ΟΛΟ τον δρομο να μη μπορω να προσπερασω...Αφου ειμαι καρφωμενος απο πισω εχοντας απιυδησει απο τη καροτσα και στα αριστερα της αποφασιζει να στριψει αριστερα σε στενο χωρις να αναψει φλας και χωρις να δουλευει καποιο φως στοπ εκτος απο το κεντρικο....Οταν χτυπησα τη κορνα κοιταξε τον κεντρικο και εστριψε χωρις πολλα πολλα....Επισης τα καθημερινα ζωα ειναι οι καγκουρεοι που ανεβαινουν μονο με πρωτη ολον αυτον τον κεντρικο δρομο κανοντας θορυβο απο την εξατμιση πηγαινοντας με μισο χλμ....
Την επόμενη φορά που θα κυκλοφορήσεις μεσα στο Αίγιο με δικυκλο ρίξε καμια 10ριά χιλιόμετρα την ταχύτητά σου και θεώρησε οτι δεν έχεις ΠΟΥΘΕΝΑ προτεραιότητα. Ακόμα καλύτερα θεώρησε οτι εισαι αόρατος. Θα δεις οτι θα μειώσεις σημαντικά τη συχνότητα που θα γράφεις στα 'ζώα' για αυτούς που παραλίγο να σε στείλουν.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αυτο ειναι σχετικο. Κ εγω θεωρω οτι ειναι βλακας αυτος που προσπερναει εκεινον που σταματησε για να επιτρεψει σε καποιον να περασει/διασχισει/κανει ελιγμο*, αλλα το 'δεν εχει δικαιωμα' ειναι σχετικο. Αν επιτρεπεται να σε προσπερασει (βασει σημανσης/διαγραμμισης), τοτε μπορει πολυ απλα να σε προσπερασει.
*μεχρι ενος σημειου. Αν τον μπροστινο μου τον εχει πιασει μια τρελη κριση ευγενειας, κ ενω ειμαστε σε κεντρικοτατο δρομο σταματαει σε ΚΑΘΕ πιθανο κ απιθανο σημειο για να περασουν αλλοι, ενω δεν εχει κινηση (κοινως μας παει καροτσακι κ σταματα-ξεκινα συνεχεια κ δεν μπορουμε να προχωρησουμε σαν ανθρωποι), τοτε πολυ απλα θα τον περασω.
Kacey το πας στο άλλο άκρο. Να κάνει κανείς καμιά φορά το καλό είπαμε ρε συ. Όχι τον πορτιέρη.
Σοβαρά τώρα, να παραχωρήσεις προτεραιότητα χρειάζεται σε συνθήκες, που λόγω της πυκνής ροής είναι αδύνατο να 'αδειάσει' ο δρόμος και να περάσει αυτός που δεν έχει προταιρεότητα. Σε τέτοιες συνθήκες δεν νονίζω ότι ενοχλείται κανένας. Σε άδειο δρόμο, δε χρειάζεται να αφήσεις προτεραιότητα.Επίσης πόσα μέρη σε μία πόλη έχουν διαγράμμιση/σήμανση με την οποία θα μπορούσες να κάνεις νόμιμη προσπέραση σε αυτές τις συνθήκες? Αν όχι κανένα, τουλάχιστον λίγα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Σήμερα πέτυχα τουλάχιστον 4 μηχανάκηδες (σκουτεράκια, παπιά κ.λπ. κ.λπ.) να κινούνται χαλαρά πάνω στο πεζοδρόμιο στην Εθν. Αντιστάσεως στην Καισαριανή, σε διάστημα 10 λεπτών.
Καμμιά φορά με εξοργίζει πιο πολύ η ανοχή του υπόλοιπου κόσμου σε αυτό το φαινόμενο...
εγω οποτε εχω πετυχει απλα καθομαι μπροστα τους χωρις να μιλησω και εχουν το θρασος να ζητανε να φυγεις κιολας
του πατάς μια κλωτσιά στη ρόδα και ουπς sorry, παραπάτησα
-
Kacey το πας στο άλλο άκρο. Να κάνει κανείς καμιά φορά το καλό είπαμε ρε συ. Όχι τον πορτιέρη.
Σοβαρά τώρα, να παραχωρήσεις προτεραιότητα χρειάζεται σε συνθήκες, που λόγω της πυκνής ροής είναι αδύνατο να 'αδειάσει' ο δρόμος και να περάσει αυτός που δεν έχει προταιρεότητα. Σε τέτοιες συνθήκες δεν νονίζω ότι ενοχλείται κανένας. Σε άδειο δρόμο, δε χρειάζεται να αφήσεις προτεραιότητα.Επίσης πόσα μέρη σε μία πόλη έχουν διαγράμμιση/σήμανση με την οποία θα μπορούσες να κάνεις νόμιμη προσπέραση σε αυτές τις συνθήκες? Αν όχι κανένα, τουλάχιστον λίγα.
Δεν υπαρχουν παμπολλοι κεντρικοι δρομοι, με καθετα στενακια απο οπου θελουν να βγουν ειτε για να εισελθουν στον κεντρικο ειτε για να τον διασχισουν κ να πανε απεναντι, οπου ο κεντρικος εχει 2 λωριδες ανα ρευμα? Οπου θα μπορουσε καποιος να σταματησει στη μια λωριδα για να περασει ο καθετος, κ ο απο πισω να τον περασει απο την αλλη λωριδα? Πειραιως, Αμφιθεας, Πεντελης, Αχαρνων, Πατησιων, Κηφισσιας μετα την Κηφισσια προς Ερυθραια, κ παει λεγοντας.
-
θα παραβλεψω τα σχολια για το πως γραφω(βλεπεις οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα κοιτας να δρεις τροπο να δικαιολογηθεις) και θα μπω στο ψητο :δεν ηθελα να αρχισω φασαρια, αλλα κυριουλα εισαι εσυ ,βλεπεις εγω δεν στηριζομαι στην ανωνυμια του ιντερνετ για να κανω το μαγκα (αν με ειχες μπροστα σου να δω αν θα τολμαγες να μου πεις οτιδηποτε),επειδη ομως ειμαι δικαιος θα πω την αληθεια δεν ειμαι αγιος και παραβασεις κανω αλλα προσπαθω οσο γινεται να ειμαι σωστος σε αντιθεση με κατι βοδια που κοιτανε μονο την παρτη τους. λοιπον αυτο που λες για τις κυριουλες που δεν αφηνουν τους αλλους να περασουν εχεις αδικο ο νομος λεει αυτο και αυτο θα γινει .- τωρα αν εισαι μονος σου στο δρομο μπορεις να παραχωρησεις προτεραιοτητα (και εγω το κανω αλλα σε κατηλληλο δρομο),αλλα οχι μεσα στην πολη με αμαξια κολλημενα πισω σου (ειναι επικινδυνο), ακομη μπορεις να περασεις απο δεξια καποιον σταματημενο ( ξεκαβαλα το καλαμι ανοιξε το καταραμενο βιβλιο που το εμαθες παπαγαλια μονο για τις εξετασεις και θα δεις τι λεω) και τελοσ για να κλεινει το θεμα δεν καταντησα εγω την κοινωνια ζουγκλα που προσπαθω να ειμαι παντα με το νομο την κοινωνια την κατεστρεψαν ατομα σαν και εσενα που κανουνε οτι τους κατεβει στο κεφαλι επειδη το μικρο μυαλουδακι τους πιστευει οτι ξερουν τα παντα και οτι κανουν τα παντα σωστα ενω στην πραγματικοτητα αποτελουν απειλη για ολους μαςΚακώς, γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, για όλους τους υπόλοιπους τα 'επιχειρήματα' σου ακούγονται κάπως έτσι:
-
Ομολογώ κι εγώ πως έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να διαβάσω τα post του επώνυμου vlasis-b, αλλά τα παρατάω μετά την τρίτη γραμμή αφού έχω ζαλιστεί μη βγάζοντας νόημα, όπως αντίστοιχα και τα greeklish... Κρίμα γιατί μερικές φορές έχουν ενδιαφέρον οι ιστορίες από τη ζούγκλα.
Η παρομοίωση με το βίντεο ήταν πολύ επιτυχημένη. -
Υποδείξεις δε χρειάζονται. Καλά έκανε και στα έσβησε [Mod]
-
διαβαστε στο ποστ ψυχολογια μετα απο ατυχημα να δειτε τη ανθρωπος λεει οτι εφταιγα , ασε αδερφε θα μπορουσες να δωσεις συμβουλη αν εισουν καλος αλλα απ'ότι διαβασα καλυτερα να αφησεις το αμαξι και να πας με τα ποδια
-
Σε αντίθεση με εσένα, ποτέ δεν ανέφερα το σεβασμό στον Κ.Ο.Κ..
Τον τρόπο με τον οποίο οδηγώ δεν τον έκρυψε ποτέ. Ούτε στην τροχαία. Όταν κάνω βλακεία πάντως σίγουρα δε ζητάω τα ρέστα. Ζητάω συγνώμη και εφόσων δεν έχει δημιουργηθεί χάος συνεχίζω κανονικά. Σε αντίθεση με εσένα που κάνεις βλακεία και θες και συγχαρητήρια. -
διαβαστε στο ποστ ψυχολογια μετα απο ατυχημα να δειτε τη ανθρωπος λεει οτι εφταιγα , ασε αδερφεΡε συ zorz, τα έκανες χειρότερα τα πράγματα. Τώρα μιλάει ακριβώς σαν τον Παράγοντα Εδεσσαϊκού (TM)
-
-
σε ωραίο σημείο βρήκε να κάνει προσπέραση....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]