-
Πάντως δεν τις ειρωνεύομαι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση. Μπορούμε ΟΛΟΙ (και εδώ γενικεύω) να συνυπάρξουμε αρμονικά...
-
Προσοχή με τις μπηχτές παρακαλώ! Αν δω ότι πάει να ξεφύγει η κατάσταση στο προσωπικό θα το κλειδώσω!
-
Εκτός απ'όσους κατέχουν εμπειρία και έχουν μάθει καλά πως, για να περάσουν καλά, πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως οι γυναίκες είναι για να ομορφαίνουν τον κόσμο, κάτι που γίνεται μόνον με τον κατάλληλο χειρισμό εκ μέρους του ανδρός (δηλαδή αποφυγή άσκοπης κόντρας).
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάντως δεν τις ειρωνεύομαι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση. Μπορούμε ΟΛΟΙ (και εδώ γενικεύω) να συνυπάρξουμε αρμονικά...Μπααααα... δεν το πολυβλέπω!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάντως δεν τις ειρωνεύομαι. Και δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση. Μπορούμε ΟΛΟΙ (και εδώ γενικεύω) να συνυπάρξουμε αρμονικά...Μα φυσικά! Οι γυναίκες συμπληρώνουν τους άνδρες και οι άνδρες τις γυναίκες. Φαντάζεσαι έναν κόσμο χωρίς γυναίκες; Ή, αντίστροφα, για τις γυναίκες, έναν κόσμο χωρίς άνδρες;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Προσοχή με τις μπηχτές παρακαλώ! Αν δω ότι πάει να ξεφύγει η κατάσταση στο προσωπικό θα το κλειδώσω!Μην ανησυχείς δεν είχα πρόθεση και λόγο να προσβάλω κανέναν. Πλακίτσα έκανα η οποία δεν πιστεύω να ενόχλησε κανέναν και εαν το έκανα άθελα μου λυπάμαι!Καλο μεσημερι
-
Εγώ πάντως δεν ενοχλήθηκα...
- Έχω κάποια εμπειρία από γυναίκες και έχω ψιλομάθει πότε να δίνω σημασία και πότε όχι.
- Είναι ΦΟΡΟΥΜ εδώ πέρα. Ακόμη κι αν κάτι όντως μ'ενοχλεί, δεν θα κάτσω να χαλάσω και τη ζαχαρένια μου. Εδώ δεν τη χαλάω γι'άλλα πράγματα, για ένα φόρουμ θα τη χαλάσω;
-
Marily μαλλον δεν καταλαβες... Αυτοκινηση δεν σημαινει επιδειξη. Εγω πιο πολυ χαιρομαι τους φιλους εδω μεσα με παλια αλλα σημαντικα (κι οχι απαραιτητα ακριβα) αυτοκινητα, με μερακι για τα τεχνικα θεματα και την οδηγηση... Μακρια απο μας το πουλ-μουρ. Αρα, το να παρακολουθεις το Forum δε σημαινει απαραιτητα οτι παρακολουθεις ενα ματσο κομπλεξικους, το αντιθετο θα ελεγα, προκειται (στην πλειοψηφια, ελπιζω) για αντρες-γυναικες με ενδιαφεροντα Η αναφορα μου πριν ειχε να κανει με αλλη κατηγορια ανδρων (και των γυναικων που τους συνοδευουν).
ΥΓ Εχασα την προηγουμενη συζητηση λογω πτωσης τασης.. Ποτε προλαβαινετε και γεμιζετε σελιδες ρε ανθρωποι;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Marily μαλλον δεν καταλαβες... Αυτοκινηση δεν σημαινει επιδειξη. Εγω πιο πολυ χαιρομαι τους φιλους εδω μεσα με παλια αλλα σημαντικα (κι οχι απαραιτητα ακριβα) αυτοκινητα, με μερακι για τα τεχνικα θεματα και την οδηγηση... Μακρια απο μας το πουλ-μουρ. Αρα, το να παρακολουθεις το Forum δε σημαινει απαραιτητα οτι παρακολουθεις ενα ματσο κομπλεξικους, το αντιθετο θα ελεγα, προκειται (στην πλειοψηφια, ελπιζω) για αντρες-γυναικες με ενδιαφεροντα Η αναφορα μου πριν ειχε να κανει με αλλη κατηγορια ανδρων (και των γυναικων που τους συνοδευουν).ΥΓ Εχασα την προηγουμενη συζητηση λογω πτωσης τασης.. Ποτε προλαβαινετε και γεμιζετε σελιδες ρε ανθρωποι;
Μάλλον δεν με κατάλαβες ! Στις γυναίκες αρέσουν τα ωραία και γρήγορα αυτοκίνητα. Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις νομίζω. Και εμείς αγαπάμε τα αυτοκίνητα αλλά για άλλους λόγους. Καλώς ή κακώς θα πρέπει να μάθουμε να μην στεκόμαστε πίσω από λέξεις και να μην βάζουμε ταμπέλες. Μία γυναίκα μπορεί να είναι το ίδιο αξιόλογη με έναν άνδρα ακόμα και εαν της αρέσει να κυκλοφορεί με ωραία αυτοκίνητα. Και το ωραίο σου θυμίζω ότι για τον καθένα μας είναι υποκειμενικό!
-
Marily αν θέλεις define 'ωραίο'.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Marily αν θέλεις define 'ωραίο'.θεωρω ωραιο αυτοκινητο ενα sierra cosworth που μπαινει σε ολες τις στροφες με τις πορτες!
-
Πάσο!
Επόμενη ερώτηση: πόσες γυναίκες θεωρείς ότι θα έβρισκαν 'ωραίο' ένα τέτοιο αυτοκίνητο? Δώσε ένα ποστοστό έτσι, κατά τη γνώμη σου.
-
Πάσο!Επόμενη ερώτηση: πόσες γυναίκες θεωρείς ότι θα έβρισκαν 'ωραίο' ένα τέτοιο αυτοκίνητο? Δώσε ένα ποστοστό έτσι, κατά τη γνώμη σου.
25% θα έλεγα
-
Πάσο!Επόμενη ερώτηση: πόσες γυναίκες θεωρείς ότι θα έβρισκαν 'ωραίο' ένα τέτοιο αυτοκίνητο? Δώσε ένα ποστοστό έτσι, κατά τη γνώμη σου.
Θα αργήσει να απαντήσει.
Έχει πολλά δεκαδικά μετά το μηδέν μέχρι να 'αποκτήσει το ποσοστό θετική υπόσταση'!! -
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Πάσο!
Επόμενη ερώτηση: πόσες γυναίκες θεωρείς ότι θα έβρισκαν 'ωραίο' ένα τέτοιο αυτοκίνητο? Δώσε ένα ποστοστό έτσι, κατά τη γνώμη σου.
25% θα έλεγα
Ε, όχι δα!
Εκτός κι αν μιλάμε για ηλικίες κάτω των 22.
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Πάσο!
Θα αργήσει να απαντήσει.
Έχει πολλά δεκαδικά μετά το μηδέν μέχρι να 'αποκτήσει το ποσοστό θετική υπόσταση'!!Rally Maniac θα ελεγα οτι απο σενα είμαι πιο γρηγορη παντως!
-
Τελικά απάντησε γρήγορα. Και δεν ήταν 0.000000000000000000000000000025, αλλά 25% .
Μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι Marily. Τόσο έξω να πέφτουμε όλοι?!?
Και εντάξει με το 0,0000... κάνω πλάκα. Αλλά 1 στις 4 πάει πολύ! -
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Rally Maniac θα ελεγα οτι απο σενα είμαι πιο γρηγορη παντως!Σε παραδέχομαι!
By the way, καλωσήρθες στο forum! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πάσο!
25% θα έλεγα
Ε, όχι δα!
Εκτός κι αν μιλάμε για ηλικίες κάτω των 22.
Καλη η προσπαθεια αλλα δεν θα τσιμπισω!
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Rally Maniac θα ελεγα οτι απο σενα είμαι πιο γρηγορη παντως!
Σε παραδέχομαι!
By the way, καλωσήρθες στο forum!ty
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?