-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Καλησπερα σας , εδω και μια εβδομαδα ανηκω στην οικογενεια των αεριοκινητων....αχαχαχαχαχα
Λοιπον εχω βαλει συστημα lo.gas στην Καλλιθεα χωρις λαδοτηρα. Θυμιζω οτι εχω ενα landrover 1.8
Η εγκατασταση φαινεται καλη. Εχω κανει εως τωρα 200χλμ χωρις προβλημα. Θα σας ενημερωσω για τα περαιτερω
Περιμενω σχολιαLo gas τι ειναι αυτο ρε συ κάτι σαν j lo ? το ξέρει κανείς εδω ; Προέλευση ;Μάστορας ; Στοιχεία ;
Kαι εγω οταν ειχα ακουσει για το prins νόμιζα οτι εννοει τον prince (τον τραγουδιστη)....μετα όταν ανέλαβες την προωθηση του ....................εσύ..................... το έμαθα , βλέπεις δεν έχουν όλοι τετοιο promotion.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
τετοιο promotion.Δε παιζεστε
-
τωρα με προκαλεις που δεν το ειχες ακουσει !!! και στα γιαννενα αλλα υπαρχει το Prince σαν κιτ στην Ιαπωνια http://princegas.jp/english/?cont=technology αλλα μιας και ειδα το σιτε της εταιριας λο γκας ( ποιοτητα σιτε λεμε )
αλλα τελικά κανω καλο προμοτιον ρε φοκιων να κανουμε ενα κιτ και εμεις σαν και αυτο Fokion GAS πνευμονα απο πολωνια ηλεκτρονικά απο AEB μπεκ απο ΚΟΡΕΑ hanna απο ολους αυτους 10 φορες καλυτερα υλικα θα μπορουσαμε να εχουμε !!
-
Το ειχα ακουσει και το prince αλλα επειδη δεν παιζει ρολο το τι πουλαει καποιος αλλα πως το πλασαρει αν δεν το καταλαβες σου εκανα κοπλιμεντο. Κατα τα αλλα λιγο πλακα δεν βλαπτει....αλλα εχεις δικιο και στην ουσια ερχεσαι στα λογια μου το πιο γαματο συστημα να ειναι αμα ειναι μαπα το site................ ισχυει βεβαια και το αντιστροφο...........( βλεπε promotion )..ο καθενας λεει αυτο που θελει και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του
-
Νομιζω ρε σεις οτι με παρεξηγησατε...... ουτε γω το ξερα..... Γι αυτο σας ρωταω!!!!
Απλα η εγκατασταση εγινε μεσω φιλου και γι αυτο το αναφερω.
Θελω να μιραστω μαζι σας πιθανες εμπειριες ωστε να εχω ενα μπουσουλα. στο δικτυο που εψαξα δεν βρηκα τιποτα περισσοτερο απο τον κατασκευαστη. εχουν πολυ μικρο μεριδιο αγορας και ουσιαστικα το εβαλα μονο και μονο λογω εμπιστοσυνης...... ( λιγο αφελες ισως αλλα ειδα και τα υπολοιπα ιταλικα....) -
Αυτοκίνητο Hyundai i30 1.4
Έκλεισα για την Παρασκευή ραντεβού για σέρβις 95000χλμ. Επίσης ζήτησα να γίνει και έλεγχος-ρύθμιση διακένου βαλβίδων. Το κάθε καπελότο που ρυθμίζει την κάθε βαλβίδα κοστίζει 30ευρώ και συνεπώς στην χείριστη περίπτωση μόνο για ανταλλακτικά θα χρειαστούν 16Χ30=480 ευρώ!!! Περαστικά μου..
Βέβαια ίσως να μην χρειαστούν όλες οι βαλβίδες ρύθμιση και επίσης κάθε καπελότο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλη βαλβίδα ανάλογα με το πόσο έχει κλείσει το διάκενό της.
Αν είναι έτσι τότε το υγραέριο θα αποδειχθεί μεγάλη μ@λ@κι@ γιατί πράγματι αν το είχα μόνο βενζίνη φυσικά και δεν θα το ρύθμιζα ποτέ.
Είδωμεν.... Ίσως τα διάκενα είναι οκ και είναι όλα μια χαρά. Υπόψιν πως το βιβλίο σέρβις λέει έλεγχος-ρύθμιση στις 75000 χλμ...
Μην κάνεις στους άλλους αυτό που οι άλλοι δεν θέλεις να
-
Δεν ειναι υδραυλικα ρυθμιζόμενες?
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Αυτοκίνητο Hyundai i30 1.4Έκλεισα για την Παρασκευή ραντεβού για σέρβις 95000χλμ. Επίσης ζήτησα να γίνει και έλεγχος-ρύθμιση διακένου βαλβίδων. Το κάθε καπελότο που ρυθμίζει την κάθε βαλβίδα κοστίζει 30ευρώ και συνεπώς στην χείριστη περίπτωση μόνο για ανταλλακτικά θα χρειαστούν 16Χ30=480 ευρώ!!! Περαστικά μου..
Βέβαια ίσως να μην χρειαστούν όλες οι βαλβίδες ρύθμιση και επίσης κάθε καπελότο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλη βαλβίδα ανάλογα με το πόσο έχει κλείσει το διάκενό της.
Αν είναι έτσι τότε το υγραέριο θα αποδειχθεί μεγάλη μ@λ@κι@ γιατί πράγματι αν το είχα μόνο βενζίνη φυσικά και δεν θα το ρύθμιζα ποτέ.
Είδωμεν.... Ίσως τα διάκενα είναι οκ και είναι όλα μια χαρά. Υπόψιν πως το βιβλίο σέρβις λέει έλεγχος-ρύθμιση στις 75000 χλμ...
Παίζει και άλλο σενάριο. Αν τα καπελότα είναι σαν τα δικά μου, έχουν από κάτω στη μέση την προεξοχή που πατάει τη βαλβίδα. Αυτήν την τρως με το σβουράκι, μετρώντας με μικρόμετρο για να τη φέρεις εκεί που πρέπει. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν 70000 χλμ χωρίς προβλήματα. Σε συνεννόηση με το μηχανικό σου αυτό βέβαια, μη σε πάρω και στο λαιμό μου.
Και κατι άλλο. Το τελευταίο διάστημα έχω ελαττώσει σημαντικά την ταχύτητα με την οποία κινούμαι ( τα 100 είναι max) και βλέπω σημαντικά ελαττωμένη (έως μηδενική) φθορά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειναι υδραυλικα ρυθμιζόμενες?Όχι δυστυχώς...
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Αυτοκίνητο Hyundai i30 1.4
Έκλεισα για την Παρασκευή ραντεβού για σέρβις 95000χλμ. Επίσης ζήτησα να γίνει και έλεγχος-ρύθμιση διακένου βαλβίδων. Το κάθε καπελότο που ρυθμίζει την κάθε βαλβίδα κοστίζει 30ευρώ και συνεπώς στην χείριστη περίπτωση μόνο για ανταλλακτικά θα χρειαστούν 16Χ30=480 ευρώ!!! Περαστικά μου..
Παίζει και άλλο σενάριο. Αν τα καπελότα είναι σαν τα δικά μου, έχουν από κάτω στη μέση την προεξοχή που πατάει τη βαλβίδα. Αυτήν την τρως με το σβουράκι, μετρώντας με μικρόμετρο για να τη φέρεις εκεί που πρέπει. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν 70000 χλμ χωρίς προβλήματα. Σε συνεννόηση με το μηχανικό σου αυτό βέβαια, μη σε πάρω και στο λαιμό μου.
Και κατι άλλο. Το τελευταίο διάστημα έχω ελαττώσει σημαντικά την ταχύτητα με την οποία κινούμαι ( τα 100 είναι max) και βλέπω σημαντικά ελαττωμένη (έως μηδενική) φθορά.
Καλή η σκέψη σου αλλά στην αντιπροσωπεία δεν νομίζω να ενδιαφερθούν να κάνουν κάτι τέτοιο... Ας όψεται που έβαλα εκεί το υγραέριο...
-
Σου πιάνουν το κ...λο ..καπάκι... βαλβίδες..καπέλοτα.. τζιολας στον Πειραιά πιο κάτω σπο όσα σου ζήτησαν τα έκανα εγω μακρυα απο την αντιπροσωπεία δεν έχουν τό Θεό τους , έχεις Λαδιερα ;
-
Σήμερα πήρα και τη νέα άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που αναφέρει και το υγραέριο. Φυσικά δεν είναι σε κανονικό έντυπο, αλλά σε φύλλο χαρτί. Απομένει η δήλωση στην ασφάλεια.
-
εκανα εναν έλεγχο στις βαρβίδες για 'τον φοβο των ιουδαίων'
Δεν καταλαβα τι εννοει ο φιλος παραπανω για αλλαγη καπελότα κλπ.
εμενα μου χρεωσαν 15€ για τον έλεγχο (στην αντιπροσωπία), μου αλλαξαν και κατι φλαντζουλες ,ε την ευκαιρια ( )οι βαλδίδες δεν ειχαν σημαντική αποκλιση απο την εργοστασιακή ρυθμιση, τα χιλιομετρα με το υγραεριο ειναι 12000 και τα χιλιομετρα απο τον τελευταιο ελεγχο 45000 (μαλλον). (τα συνολικα χιλιομετρα ειναι 128000 και το αυτοκινητο Wagon R 1300 mod 2001)
τα καλα νεα ειναι οτι εδω και δυο γεμισματα το αεριο ειναι στα 0,8€.
προσφατα ειδα οτι ενα πρατηριο το κατεβασε στα 0.795 κι ενα αλλο στα 0.807.Ενα καινουριο που ειναι πανω στο δρομο μου επιμενει στα 0.878 ή παραπανω και φυσικα εχει να με δει 1,5 μηνα τωρα.
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Σου πιάνουν το κ...λο ..καπάκι... βαλβίδες..καπέλοτα.. τζιολας στον Πειραιά πιο κάτω σπο όσα σου ζήτησαν τα έκανα εγω μακρυα απο την αντιπροσωπεία δεν έχουν τό Θεό τους , έχεις Λαδιερα ;Δυστυχώς. Έχω λαδιέρα (απλή υποπίεσης) αλλά επειδή το έβαλα στην αντιπροσωπεία εν ολίγοις είμαι δεμένος να τα κάνω εκεί...
-
bebes
για θυμησε μου που εισαι γιατι εδω Αθηνα η τιμη ειναι μετα κοπων και βασανων στα 87.5 απο εκει που βαζω.
Υπ,οψιν οι τιμες εισαγωγης εχουν πεσει κατα 20% αλλα η λιανικη καλα κρατει ακομα.
Και μετα περιμενουμε προκοπη σ'αυτον τον τοπο, οπου ακομα και μεσα στην τωρινη καασταση εξαθλιωσης μας τα καρτελ στην
Αθηνα προσπαθουν να απομυζησουν οτι μπορουν χωρις κανενα ιχνος ευαισθησιας.
Το οτι κλεινουν βενζιναδικα δεν ειναι τυχαιο, να δουμε ποτε θα αρχισουν να κλεινουν και αυτα που εχουν και υγραεριο γιατι η αισχροκερδια αργα η γρηγορα εκει θα τα κανει να καταληξουν.
Δεν μπορει να θελουνε να βγαζουν τη χασουρα τους απο την μειωμενη καταναλωση βενζινης μεσω αυξησης της τιμης του υγραεριου!
Αυτο θα τους οδηγησει καποια στιγμη και σε μειωμενη καταναλωση υγραεριου και το εχω παρατηρησει στο πρατηριο που βαζω. Ακομα και πριν μισο χρονο ηταν σχεδον ουρα για υγραεριο και τωρα πρωι-απογευμα που συνηθως βαζω δεν περιμενω σχεδον ποτε, και αν αντε να ειναι μονο ενα αυτοκινητο μπροστα μου.
Ουρα εχω να δω κατι μηνες, αλλα η τιμη εκει στα ψηλα περβαζια.
Τι να κανω ομως που δεν εχω αλλο κοντα στον δρομο μου, αν και στην Αθηνα νομιζω οτι οι τιμες ειναι ουτως η αλλως εναρμονισμενες ψηλα, λογω ατυπων συμφωνιων. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
bebes
για θυμησε μου που εισαι γιατι εδω Αθηνα η τιμη ειναι μετα κοπων και βασανων στα 87.5 απο εκει που βαζω.
Υπ,οψιν οι τιμες εισαγωγης εχουν πεσει κατα 20% αλλα η λιανικη καλα κρατει ακομα.
Και μετα περιμενουμε προκοπη σ'αυτον τον τοπο, οπου ακομα και μεσα στην τωρινη καασταση εξαθλιωσης μας τα καρτελ στην
Αθηνα προσπαθουν να απομυζησουν οτι μπορουν χωρις κανενα ιχνος ευαισθησιας.
Το οτι κλεινουν βενζιναδικα δεν ειναι τυχαιο, να δουμε ποτε θα αρχισουν να κλεινουν και αυτα που εχουν και υγραεριο γιατι η αισχροκερδια αργα η γρηγορα εκει θα τα κανει να καταληξουν.
Δεν μπορει να θελουνε να βγαζουν τη χασουρα τους απο την μειωμενη καταναλωση βενζινης μεσω αυξησης της τιμης του υγραεριου!
Αυτο θα τους οδηγησει καποια στιγμη και σε μειωμενη καταναλωση υγραεριου και το εχω παρατηρησει στο πρατηριο που βαζω. Ακομα και πριν μισο χρονο ηταν σχεδον ουρα για υγραεριο και τωρα πρωι-απογευμα που συνηθως βαζω δεν περιμενω σχεδον ποτε, και αν αντε να ειναι μονο ενα αυτοκινητο μπροστα μου.
Ουρα εχω να δω κατι μηνες, αλλα η τιμη εκει στα ψηλα περβαζια.
Τι να κανω ομως που δεν εχω αλλο κοντα στον δρομο μου, αν και στην Αθηνα νομιζω οτι οι τιμες ειναι ουτως η αλλως εναρμονισμενες ψηλα, λογω ατυπων συμφωνιων.+1000 Σε όλα φίλε. ειδικά στο ότι πια βαζεις αεριο κ δεν περιμένεις ουρά όπως μερικούς μήνες πριν. κ δεν έχουν ανοιξει καινουργια πρατήρια για να πει κάποιος οτι εκει οφείλεται.
- ότι όσοι γνωστοί μου σκεφτοντουσαν να βάλον lpg το ανεβαλλαν, αφού βλέπαν οτι κ αυτό όλο ανέβαινε
-
Γιαννενα σημερα Φαρμακης 0,79
-
Γιατι μας το κανεις τωρα αυτο? Παιζεις με τον πονο μας.
Εγω εχω μηνιαια καταναλωση περιπου στα 250+ λιτρα (εντος Αθηνων) οποτε αυτη η διαφορα με βαζει μεσα περιπου 25 ευρω το μηνα χωρις κανενα απολυτως λογο.
Θα μου πεις 25 ευρω το μηνα δεν ειναι και μεγαλο νουμερο. Εγω το βλεπω οτι ειναι πχ το κοστος ασφαλειας μου, οποτε αντιπροσωπευει κατι ουσιαστικο. -
Αν δεν ηταν ο Φαρμάκης στην Ηπειρο να κραταει τις τιμές κάτω, τα υπόλοιπα λαμόγια θα μας είχαν ρουφηξει το μεδούλι (βλέπε Κοζάνη - Καστορια), αλλά δεν μπορούν να ανεβάσουν πολύ γιατί θα πάρουν τα @@ μου...........
-
Αν ανεβασουν πολυ στην Βορειο Ελλαδα ειδικά θα κανουν συμφεροντα τα ταξιδακια Σκοπια - Βουλβαρια, που αν τα συνδιασεις και με τιποτα ψωνια.... Συφαιρει σα τρελλο....
Υγραεριοκίνηση!