-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
............Έχει ακούσει κανείς αν τελικά θα γίνει κινηματογραφική μεταφορά της σειράς;
Εχω δει σε DVD ταινια αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τον τιτλο.Θα ψαξω να τον βρω,μπορει να ηταν τηλεταινια.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Nα σας επαναφέρω στην ψυχρή πραγματικότητα?
Η Catherine Bach είναι πλεόν 50+ χρονών...
Ορίστε και μία πρόσφατη φωτογραφία της...
click meΚοιτάξτε, για τα χρόνια της δεν είναι και τελείως χάλια. Αλλά δεν είναι πια - σε καμία περίπτωση - η ανάφτρα που ήταν όταν έβλεπα στην (κρατική) τηλεόραση τη σειρά εκείνη....
TAXI λοιπόν δαγκωτό... Είδατε τι ρίχνει στο κρεβάτι του ο Ντανιέλ;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το οποιο ειναι κ στο γκαραζ του! Αυτες ειναι γυναικες, οχι οπως εδω! (λεμε τωρα..)
-
Ελβετίδα κανείς? (σουιςς)...
-
Και στο πρώτο TAXI μας τα έδειξε όλα η κοπέλα του Daniel!!!
Πάντως μεγάλη παράλειψη το LeMans. Βέβαια δύσκολο να το πετύχεις στην τηλεόραση (μια φορά μόνο το έχω δει, 1:30 τη νύχτα )
Μετά βέβαια το πουλούσε το μαγαζί δίπλα στο Metropolis μόνο με 20 Ευρώ... Έννοείται πως το άρπαξα!!! (Με διαφορά η καλύτερη ταινία που εχω δει από όλα τα είδη, εκτος του American History X που σκίζει!!!) -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Το οποιο ειναι κ στο γκαραζ του! Αυτες ειναι γυναικες, οχι οπως εδω! (λεμε τωρα..)
ΤαΞι δαγκωτο γιατι ο Ντανιελ ειναι παιδαρας και κατι ακομα που εσυ σιγουρα δεν εισαι ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
ΤαΞι δαγκωτο γιατι ο Ντανιελ ειναι παιδαρας και κατι ακομα που εσυ σιγουρα δεν εισαι ΠΙΛΟΤΟΣ!!!!!!!!!!!
Καλα, ολο λογια εισαι! Εγω σου εχω πει, anytime!
-
Τώρα μας προκαλεί η τσαπερδόνα δηλαδή; Καλά, να τη βάλουμε στ'αμάξια μας για βολτίτσα, θα της φύγει η καλτσούλα η δικτυωτή (που, εδώ που τα λέμε, οι δικτυωτές λένε τρελά...)! Όποτε θες κοριτσάρα μου, σε πάμε βόλτα!
-
σιγά βρε Ταλιμπάν!
-
DUKES ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ και απο μένα.Ασε που έχω βαλθεί κιόλας να χτυπήσω όλες τις σεζόν σε dvd απο αμερική γιατί εδώ δεν βλέπω ούτε στα επόμενα 20 χρόνια να το βγάζουν. Εχω ήδη την πρώτη σεζόν και απο τα δύο και περιμένω εντός ημερών και την δεύτερη απο dukes.
Αυτά.... -
ΤΑΧΙ από μένα
-
Μα φυσικα οι πρωτοι διδαξαντες....Dukes of Hazard!!!!
Rosco P Coooooouuultrain
Η καλύτερη "αυτοκινητιστική" τηλεοπτική σειρά/ταιν