-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:

-
Χαλασε και η κλειδαρια του πορτ μπαγκαζ και δεν κλειδωνε....
Αντικατασταθηκε με καινουρια ---> 70,00 € -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Χαλασε και η κλειδαρια του πορτ μπαγκαζ και δεν κλειδωνε....
Αντικατασταθηκε με καινουρια ---> 70,00 €ακριβη δεν ειναι ? (ειμαι ασχετος, απλα ετσι μου ακουστηκε)
-
Ακριβη ξεακριβη δεν μπορεις να αφησεις το αυτοκινητο ξεκλειδωτο...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:

Αγόρασε ένα 5 Turbo (έχει και άλλα καλά Renault) σαν και αυτά της φωτο ένας γνωστός μου πριν από λίγο καιρό. Τον ψήνω να πάω να το δω να βγάλω καμιά φωτογραφία και να κάνω καμιά βόλτα. Θα δούμε
-
Μια χαρά το Talisman. Το Val Satis πήγε άπατο αν και ήταν τρομερό αμάξι τουλάχιστον εμφανησιακά. Ένα μόνο έχω δει να κυκλοφορεί στους Ελληνικούς δρομους κι αυτό ήταν ένα 3λιτρο turbo diesel με Γαλλικές πινακίδες.
-
Έχεις δίκιο, ήταν τρομερό... προκαλούσε τον τρόμο σε όποιον είχε την ατυχία να το αντικρίσει!
-
Σε φαντάζομαι τουρίστα στο Παρίσι
-
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που έχω να πάω 15 χρόνια εκεί Θανάση! Ευτυχώς μετά από το τότε σοκ, επέστρεψα στο Λονδίνο και αποθεραπεύτηκα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχεις δίκιο, ήταν τρομερό... προκαλούσε τον τρόμο σε όποιον είχε την ατυχία να το αντικρίσει!Είσαι εγκάθετος!!!
-
Ο RealZeus παρατηρεί ένα VelSatis

-
Ποτέ δε μου άρεσαν τα Ρενώ, πάντα έβρισκα καλύτερες προτάσεις σε άλλους, αλλά το Βελσάτις νομίζω υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Μια φορά το είδα δια ζώσης για αρκετή ώρα στη Μεσογείων και γέλαγα.Οι άνθρωποι ήταν πολύ μακρυά νυχτωμένοι, και μετά λέμε για τους Κινέζους ή τους Κορεάτες.
-
Μου κανει εντυπωση γιατι προκαλει σε καποιους τοση αποστροφη το vel satis..Δε το θεωρω ασχημο σε καμια περιπτωση..Αν ειναι ωραιο οκ συζητιεται.Μια νεα bmw 1 ,ενα spark μου φαινεται τραγικα γελοια σε σχεση με το vel.
-
Vel Satis, BMW 1, Fiat multipla, VW Polo (το καινουργιο),μακραν απο τα εκτρωματα, αποστροφικα οπως θελετε πειτε τα. Moνο εγω συναντω Vel Satis??
Ορεστη παθε το εγκεφαλικο τωρα -
Εσωτερικα ηταν πολυ καλο. Εξωτερικα ομως εξεζητημενο.
Σιγουρα δεν ειχε το 'πακετο'.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
'Εξεζητημένη' είναι ο κομψός όρος για να περιγράψεις την εμφάνιση της Γεωργίας Βασιλειάδου;
Το Vel Satis έχει μια άξια θέση δίπλα σε άλλες καλλονές της αυτοκίνησης σαν το Ford Scorpio (της δεκαετίας του 1990 - εκείνο με τα κλαμένα φώτα), την 7άρα - κουκουβάγια με καμπούρα του Bangle, το μπαούλο- Multipla και το έντομο - Juke!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
'Εξεζητημένη' είναι ο κομψός όρος για να περιγράψεις την εμφάνιση της Γεωργίας Βασιλειάδου;Το Vel Satis έχει μια άξια θέση δίπλα σε άλλες καλλονές της αυτοκίνησης σαν το Ford Scorpio (της δεκαετίας του 1990 - εκείνο με τα κλαμένα φώτα), την 7άρα - κουκουβάγια με καμπούρα του Bangle, το μπαούλο- Multipla και το έντομο - Juke!
Το Juke τι το θυμησες, εχει ενα απο κατω και σκεφτομαι να το πυρπολησω μπας και ομορφυνει ετσι.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Το Juke τι το θυμησες, εχει ενα απο κατω και σκεφτομαι να το πυρπολησω μπας και ομορφυνει ετσι.αν ειναι diesel μηπως αλλαξεις γνωμη?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Vel Satis, BMW 1, Fiat multipla, VW Polo (το καινουργιο),μακραν απο τα εκτρωματα, αποστροφικα οπως θελετε πειτε τα. Moνο εγω συναντω Vel Satis??
Ορεστη παθε το εγκεφαλικο τωρααν στη θέση του πόλο βάλεις το τζουκ , τα αγόραζα όλα τα παραπάνω , το καθένα για διαφορετικούς λόγους
-
προσωπικά δεν το βρίσκω άσχημο , το βρίσκω τρομακτικά βαρετό και αδιάφορο ...
RENAULT FORUM