-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο λαός του φόρουμ ψηφίζει.
Επειδή τώρα δεν μπορώ να ψάξω, για τις δηλώσεις Παπαδημούλη τι κωλοτούμπα να βάλω;
-Ρυθμική γυμναστική
-Breakdance
-Κωλοτούμπα μωρούΌσοι απαντήσουν μπαίνουν σε κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα.
Ρυθμική γυμναστική
κούτες νουνου θα ήθελα για δώρο
neslac που είναι και ελληνικό προϊόν όχι ολλανδικό.
Παλιοπροδότη... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ο μεσος ψηφοφορος της δεν ξερει ορθογραφια,περιμενεις να ξερει ιστορια?
στο δημοτικο πρωτα μαθαινες ορθογραφια και μετα ιστορια...Συγνώμη που θα στο πω αλλά γράφεις αρλούμπες.
Αυτός που περιγράφεις είναι ο μέσος ψηφοφόρος του Πασόκ.το 31% που λειπει απο το πασοκ και το 20% της νδ που νομιζεις πηγε?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
beggars can't be choosersο φιλελευθερισμός που δήθεν ευαγγελίζεσαι, ποθεν ακριβώς μας προέκυψε;
Α ναι, από κάτι beggars που έγιναν choosers. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
στο δημοτικο πρωτα μαθαινες ορθογραφια και μετα ιστορια...Συγνώμη που θα στο πω αλλά γράφεις αρλούμπες.
Αυτός που περιγράφεις είναι ο μέσος ψηφοφόρος του Πασόκ.το 31% που λειπει απο το πασοκ και το 20% της νδ που νομιζεις πηγε?
Άρα αυτό που απέμεινε στους άλλους είναι ο μέσος ψηφοφόρος. Άρα συμφωνείς μαζί μου χωρίς να το κατάλαβες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ανοιχτή επιστολή Τζήμερου στη Μέρκελ[τι εδώ δεν έχει σχόλιο γιατί το 1.5% μιλάει με τους ξένοι;
-
Ο μέσος ψηφοφόρος της ΧΑ, ηλίθιος, αγράμματος, ανιστόρητος, νεοναζής και ότι άλλο του καταλογίζουν, δεν προήλθε από παρθενογέννεση.
Μέχρι και χτε ψήφιζε άλλο κόμμα, ή προετοιμαζόταν να κάνει για πρώτη φορά κάτι τέτοιο, ή έστω έριχνε λευκό, άκυρο ή πήγαινε για φραπόγαλο.
Ας το θυμούνται αυτό οι των άλλων κομμάτων, και ας αφήσουν τα αλεξίπτωτα για άλλη φορά. -
Άρα αυτό που απέμεινε στους άλλους είναι ο μέσος ψηφοφόρος. Άρα συμφωνείς μαζί μου χωρίς να το κατάλαβες.
ο μεσος ψηφοφορος ειναι πιθηκος σε οποιο κομμα και να πηγε.
ποσο μαλλον στη ΧΑ. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
beggars can't be choosers
ο φιλελευθερισμός που δήθεν ευαγγελίζεσαι, ποθεν ακριβώς μας προέκυψε;
Α ναι, από κάτι beggars που έγιναν choosers.πείσε με οτι είμαστε σε θέση να έιμαστε choosers. το κυριότερο** λεφτά απο πού** αφού επιστρέψουμε τα κάποιοες εκατοντάδες δις που μας δόσανε. για να είμαστε και αξιοπρεπείς.
Ανοιχτή επιστολή Τζήμερου στη Μέρκελ[
τι εδώ δεν έχει σχόλιο γιατί το 1.5% μιλάει με τους ξένοι;
καλός μαλάκας ΚΑΙ αυτός
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
η επιστολη σταλθηκε 10/2011
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ανοιχτή επιστολή είναι αφενός, τότε δεν είχε πάρει το 2% αφετέρου. Ήταν κάτι σαν (αυτο)διαφημιστική καταχώρηση, αλλά τέλος πάντων, ας το σχολιάσουν όσοι θέλουν. Εγώ πρώτη φορά το βλέπω.
-
Tο καβάλησε το καλάμι και τούτος..............
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ο μέσος ψηφοφόρος της ΧΑ, ηλίθιος, αγράμματος, ανιστόρητος, νεοναζής και ότι άλλο του καταλογίζουν, δεν προήλθε από παρθενογέννεση.
Μέχρι και χτε ψήφιζε άλλο κόμμα, ή προετοιμαζόταν να κάνει για πρώτη φορά κάτι τέτοιο, ή έστω έριχνε λευκό, άκυρο ή πήγαινε για φραπόγαλο.
Ας το θυμούνται αυτό οι των άλλων κομμάτων, και ας αφήσουν τα αλεξίπτωτα για άλλη φορά.Καλύφτηκα απολύτως.
Επίσης χαζεύοντας στο utube
Πόσοι έχουν αμφιβολίες ότι δεν θα αυξήσουν τα ποσοστά τους?
Μιλούν ξεκάθαρα, στα δύσκολα είναι παρόντες κλπ που δεν είμαι αρμόδιος για να επισημάνω.
Νοιάζει τον άνεργο, τη γριούλα, το συνταξιούχο αν είναι ναζί ή όχι νομίζετε?
Το κυριότερο που υπάρχει στην συνείδηση του ψηφοφόρου τους είναι ότι πρόκειται για έναν πολιτικό φορέα που δεν ρήμαξε δημόσιο χρήμα!!! Με την τωρινή κατάσταση πιστεύετε ότι το ποτάμι θέλει πολύ για να γίνει εκλογικός χείμαρρος? -
με παγίδεψε ο manosk δεν πάτησα καν το link
-
Ας το θυμούνται αυτό οι των άλλων κομμάτων, και ας αφήσουν τα αλεξίπτωτα για άλλη φορά.Καλύφτηκα απολύτως.
Επίσης χαζεύοντας στο utube
Μιλούν ξεκάθαρα, στα δύσκολα είναι παρόντες κλπ που δεν είμαι αρμόδιος για να επισημάνω.
Το κυριότερο που υπάρχει στην συνείδηση του ψηφοφόρου τους είναι ότι πρόκειται για έναν πολιτικό φορέα που δεν ρήμαξε δημόσιο χρήμα!!! Με την τωρινή κατάσταση πιστεύετε ότι το ποτάμι θέλει πολύ για να γίνει εκλογικός χείμαρρος?δηλαδη εσενα σε νοιαζει η βιτρινα και οχι η ουσια.
αυτα γιατι δε τα κανανε πριν βαλουν υποψηφιοτητα για εκλογες? -
πριν τις εκλογες τα εκαναν...
-
Το κυριότερο που υπάρχει στην συνείδηση του ψηφοφόρου τους είναι ότι πρόκειται για έναν πολιτικό φορέα που δεν ρήμαξε δημόσιο χρήμα!!! Με την τωρινή κατάσταση πιστεύετε ότι το ποτάμι θέλει πολύ για να γίνει εκλογικός χείμαρρος?Το -για μία ακόμα φορά- λυπηρό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι -όπως και τόσοι άλλοι σε αντίστοιχες περιπτώσεις- είναι το μπαλλάκι στην πολιτική αντισφαίριση (ή αν θέλεις την πολιτική μαλακοσφαίριση).
-
Νοιάζει τον άνεργο, τη γριούλα, το συνταξιούχο αν είναι ναζί ή όχι νομίζετε?Οταν τα κανει ομως αυτα το ΠΑΜΕ ή η αυτονομη παρεμβαση, σας χαλαει
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Νοιάζει τον άνεργο, τη γριούλα, το συνταξιούχο αν είναι ναζί ή όχι νομίζετε?Οταν τα κανει ομως αυτα το ΠΑΜΕ ή η αυτονομη παρεμβαση, σας χαλαει
ε νταξ, δεν βγαζει μονο λογους συμπαραστασης το ΠΑΜΕ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα