-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
@christos.dimouΕγραψες ενα σεντονι και αναφερεις ενα σωρο ασχετα με τα μη εξυπηρετουμενα δανεια θεματα. Τι υψους ποσο ειναι τα μη εξυπηρετουμενα δανεια (εχω βαλει λινκ) ? Το υψους ποσο ειναι τα τραπεζικα ομολογα που εχουν παρκαρει οι ελληνικες τραπεζες στην ΕΚΤ και τα οποια εχει εγγυηθει το ελληνικο κρατος ?
Δεν είναι μόνον για τα δάνεια... Αν το πρόβλημα σου είναι μόνον οι τράπεζες δεν σημαίνει ότι για όλους είναι μόνον αυτό. Ο πολύς κόσμος αγνοεί βασικά θέματα το τι σημαίνει ΕΕ.
Αγνοεί ότι αν δεν ήταν η ΕΕ να χρηματοδοτήσει τα πρώτα ΔΠΜΣ ακόμα και σήμερα η έννοια Διδακτορικό και υποτροφία θα ήταν έννοιες άγνωστες στην Ελλάδα και ο διδάκτωρ θα ήταν ο porta-borse του καθηγητή. Αγνοεί ότι σχεδόν το σύνολο του βασικού δικτύου των πανεπιστημίων φτιάχτηκε με χρήμα από την κακιά ΕΕ. Ότι σχεδόν το σύνολο της χρηματοδότησης της έρευνας στην Ελλάδα οφείλεται σε προγράμματα της ΕΕ που για χρόνια όριζαν την χώρα ως χώρα πρώτης επιλογής. Αγνοεί ένα σωρό πράγματα για χρήματα που κατέληξαν σε απλούς πολίτες που έφτιαξαν πέντε πράγματα... Αγνοεί πολλά.
Δεν με ενδιαφέρει να γράψω άλλο σεντόνι. Έτσι και αλλιώς οι κολλημένοι δεν αλλάζουν άποψη με τίποτα. Απλά στην λαίλαπα των λαλίστατων κειμένων των προοδευτικών του φόρουμ που θυμήθηκαν να σηκώσουν την παντιέρα της επανάστασης καμία φορά έχει ενδιαφέρον να ακουστεί και μία άλλη άποψη.
Και καθώς το διακύβευμα δεν είναι αν θα σωθούν οι Τραπεζίτες αλλά αν η Ελλάδα πρέπει να έχει Ευρωπαϊκή ή όχι προοπτική έχεις να πεις τίποτα σε αυτά; ή θα συνεχίσεις στη γνωστή καραμέλα του δεν απαντώ εκεί που δεν με βολεύει γιατί απλά δεν με συμφέρει να απαντήσω; Και δεν αφορά εσένα μόνον προσωπικά αλλά και πολλούς άλλους που δεν ομιλούν ποτέ για την ταμπακιέρα.
Και μία και μιλάμε περί πολιτικής. Τι ήθελε σήμερα ο Τσίπρας με τους συνδικαλιστές; Γιατί όλοι εδώ ξιφουλκούν ενάντια των συντεχνιών (είτε ταξιτζήδες είτε ΔΕΗΤΖΙΔΕΣ είτε whatever?). Ή μήπως όταν ο αρχηγός μας βλέπει τις συντεχνίες είναι όλα καλά αλλά όταν τους βλέπει ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος είναι παρακράτος; Τι σημαίνει συνομιλία με τις κοινωνικές ομάδες; Αυτές ψήφισαν ως άτομα; Σε αυτές λογοδοτεί; Δλδ θα έχω τον Φωτόπουλο να αποφασίζει και το Σπάρτακο για τι ενεργειακή πολιτική θα ακολουθήσω; Τα μοιραία λάθη του 80 δεν μας μόρφωσαν;;;;
Αλλά τώρα μιλάμε για κάποιους που κάνουν φωτομοντάζ στις φωτογραφίες της συγκέντρωσης για να μην φανεί το ΚΟΕ και δεν τσιμπήσουν άλλο οι αστοί ψηφοφόροι....
-
Φωτομονταζ να μη φανει η ΚΟΕ;
Wtf αυτη μετα τη διασπαση της ειναι απο τις πλεον δεξιες οργανωσεις του συριζα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μεταξύ μας (φαντάζομαι δεν εννοείς μόνο εσού και εμού) μπορούμε φυσικά και μπορούμε, στο βαθμό που δεν αναπαράγονται οι εΜΜΕτοι
Γενικότερα, μακάρι να μπορούσα να τα ξεχάσω, αλλά θα ήταν μάλλον αφελές εκ μέρους μου
να δώ οταν θα σου πάρει τις καταθέσεις ο τσίπρας και το πιο εξωτικό υποθαλάσσιο ων που θα βλέπεις θα είναι μπαρμπούνια στον σαρονικό τι θα λες
-
Το προβλημα μου δεν ειναι οι τραπεζες. Βασικα, δεν εχω προβληματα.
Απαντωντας σε ενα σχολιο που αφορουσε τα μη εξυπηρετουμενα δανεια (και το υψος τους) αποφασισες να 'εξηγησεις' καποια βασικα θεματα για το τι σημαινει ΕΕ (και αναφεροντας στην παραγραφο 'εγγυησεις' μονο 28 δις (το ρευστο και οι εγγυησεις ειναι πολυ περισσοτερα). ΟΚ , περι ορεξεως κρεμ μπρυλε.
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και καθώς το διακύβευμα δεν είναι αν θα σωθούν οι Τραπεζίτες αλλά αν η Ελλάδα πρέπει να έχει Ευρωπαϊκή ή όχι προοπτική έχεις να πεις τίποτα σε αυτά; ή θα συνεχίσεις στη γνωστή καραμέλα του δεν απαντώ εκεί που δεν με βολεύει γιατί απλά δεν με συμφέρει να απαντήσω; Και δεν αφορά εσένα μόνον προσωπικά αλλά και πολλούς άλλους που δεν ομιλούν ποτέ για την ταμπακιέρα.
Περιμενω να βαλεις τα (δικα σου) ποστ , τα οποια αφορουσαν απαντηση σε δικα μου σχολια, και στα οποια 'οφειλα' να ανταπαντησω και δεν το εκανα.
Επισης οταν καταλογιζεις σε καποιους κατι ('δεν αφορά εσένα μόνον προσωπικά αλλά και πολλούς άλλους' ) πρεπει να τους κατονομαζεις.
Γενικα, οταν καταλογιζεις σε καποιον μια 'συμπεριφορα' πρεπει να αναφερεσαι συγκεκριμενα (και στο ποιος/οι ειναι ο/οι καποιος/καποιο και σε συγκεκριμενες περιπτωσεις απο τις οποιες προκυπτει η 'συμπεριφορα')
ΥΓ. Αναφερεσαι στην συναντηση του Τσιπρα με καποιες κοινωνικες ομαδες και αφηνεις υπονοουμενα. Πες καθαρα για ποιο λογο νομιζεις οτι συναντηθηκε ο Τσιπρας μαζι τους.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τώρα, μεταξύ του 'κάνω κινήσεις εντυπωσιασμού' και του 'διαστρεβλώνω χυδαία τα λεγόμενα' είναι η μέρα με τη νύχτα.
Αν βάλουμε -δε- στο παιχνίδι και το σκοπούμενο της ενέργειας, μιλάμε πλέον για το χάος. Γιατί και αυτό είναι ένας κοινός τόπος στις συζητήσεις μας, ότι για μένα δεν είναι κουλ ουάχατ η φάση.Να σου πω όμως κάτι; ΞΕΧΝΑ τα ΜΜΕ, παράτα κάθε γ@μημένο παπαγαλάκι.
Μεταξύ μας νομίζω πως μπορούμε να μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα - και εν προκειμένω να συζητήσουμε για τις ίδιες τις κινήσεις των κομμάτων. Αντί να λέμε για τον κάθε καραγκιόζη, ας σκεφτούμε πως μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα.
Μεταξύ μας (φαντάζομαι δεν εννοείς μόνο εσού και εμού) μπορούμε φυσικά και μπορούμε, στο βαθμό που δεν αναπαράγονται οι εΜΜΕτοι
Γενικότερα, μακάρι να μπορούσα να τα ξεχάσω, αλλά θα ήταν μάλλον αφελές εκ μέρους μου
Ωραία, χέσε τα ΜΜΕ λοιπόν - ούτως η άλλως δεν αναφέρθηκα ποτέ συγκεκριμένα σε άρθρο τους. Όταν η χώρα βρίσκεται σε τραγικό σημείο και 4 πολιτικές δυνάμεις δε μπορούν να συννενοηθούν, δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι δεν φταίνε όλοι τους. Μου φαίνεται αδιανόητο να βλέπω κόσμο να επιχαίρει λέγοντας 'τους χορεύει στο ταψί', λες και μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα που είναι 4-0 στο 80' και κάνεις πασούλες για 'όλε'.
Επ' ουδενί δεν πιστεύω ότι ο Βενιζέλος εμφανίστηκε διαλλακτικός επειδή τον έπιασε μεγαλοψυχία - προφανώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς! Απλώς αντί ο Τσίπρας να κοιτάξει να τους ξεφτιλίσει τελείως(με κίνδυνο να πολώσει τα πράγματα), θα μπορούσε να βάλει κι αυτός νερό στο κρασί του και να δουν πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Το γεγονός μάλιστα ότι έτρεξε αμέσως να δει τους Φωτοπουλαίους και δεν ανέφερε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α για μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό μου έκατσε κάπως στραβά.
Επαναλαμβάνω, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ΠΟΛΛΑ στην παρούσα φαση με συνεργασία και τον Τσίπρα σε ρόλο 'κακού μπάτσου'.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Wtf αυτη μετα τη διασπαση της ειναι απο τις πλεον δεξιες οργανωσεις του συριζαέλα ρε τα κατάφερε να διασπαστεί Εμ ονόματα είναι αυτά, ΚΟΕ και μλκίες Ενώ Α/συνέχεια
Νταξ γιατί δεξιά; Νομίζω υπερβάλλεις -
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει πολιτικό ενδιαφέρον η έκθεση της Blackrock, τι περιμένετε ότι θα αποκαλυφθεί με τη δημοσιοποίησή της;
Η έκθεση θα είναι μια βαρετή και πολύπλοκη λογιστική ανάλυση, με αμέτρητα νούμερα και υπολογισμούς, ακατανόητα για τους περισσότερους. Αυτό που θα έχει σημασία είναι ο τελικός λογαριασμός, δηλαδή πόσα δις πρέπει να βρει κάθε τράπεζα για να είναι οκ.
Στοιχεία για συγκεκριμένα δάνεια και για περίεργες πρακτικές δε νομίζω να υπάρχουν στην έκθεση, δεν ήταν αυτός ο σκοπός της.Ο λόγος που δεν δημοσιοποιείται μέχρι σήμερα είναι ότι πρέπει να βρουν οι τράπεζες πως θα καλύψουν το ποσό που λείπει.
Γιατί αν έχεις καταθέσεις σε μια τράπεζα που πρέπει σύμφωνα με την έκθεση να βρει 10 δις και δεν ξέρει που θα τα βρει και την ίδια ώρα η διπλανή τράπεζα ψάχνει 'μόνο' για 1 δις, σε χρόνο μηδέν θα μεταφέρεις τα λεφτά σου εκεί, μεγαλώνοντας έτσι την τρύπα της πρώτης... -
Και επειδη ειναι μη εξυπηρετουμενα καποιοι δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους.
νταξ αυτό δεν είναι απαραίτητο. Δεν μπορείς να πέφτεις σε όλα μέσα.
ΑΛΛΑ υπάρχουν και οι καραμπινάτες εγκληματικές περιπτώσεις.Ναι, σωστα .Βεβαια, ειναι γνωστο οτι σημαντικο μερος των δανειων δινοταν με βασικα κριτηρια τη μιζα που θα παρει ο τραπεζικος (και εννοω ο δ/ντης της τραπεζας) για την εγκριση του δανειου ή/και το μπονους που θα παρει βασει του ποσου των δανειων που θα δωσει ,κλπ (αυτο εννοουσα). Και το ερωτημα ειναι 'γιατι να επωμισθω και εγω τη ζημια ?'.
Έχεις έστω και στοιχειώδη επαφή με τον Τραπεζικό Τομέα; Γιατί αν έχεις και τα λες αυτά τα πράγματα τότε τι να πω; Η γυναίκα μου κλείνει 15 χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα του ελέγχου των δανείων. Και μπορώ να σου πω ότι αν δεν υπάρχει εχέγγυο δάνειο δεν δίνεται... Και στις Ιδιωτικές τράπεζες τουλάχιστον είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν τέτοιες λαμογιές. Όχι ότι το εσωτερικό σύστημα ελέγχου δεν αστοχεί... Αλλά από το να υπάρχουν κάποιες λαμογιές στο σημαντικο μερος των δανειων έχει μία διαφορά...
Και ζημιές δεν επωμίζεσαι μόνον όταν γίνεται η λαμογιά από τον τραπεζικό. Επωμίζεσαι όταν το κράτος με νόμους κομμένους και ραμμένους για μερικά ψηφουλάκια παγώνει τη διαδικασία των πλειστηριασμών δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιους να μένουν τζάμπα με τη δική σου επιβάρυνση. Γιατί η τράπεζα δεν είναι ευαγές ίδρυμα. Όσο αυξάνεται το ποσοστό των μη εξυπηρετούμενων δανείων τόσο θα μεγαλώνει το επιπλέον κόστος.
ΥΓ. Πιέσεις πολιτικές υπάρχουν πάντα. Αλλά εκεί όταν χρηματοδοτείται ο καλός εργοδότης ο αριστερός ο προοδευτικός (βλέπε Γερμανός) είναι καλά μήπως; Και πάλι μπλέκεις την ωμή επέμβαση των πολιτικών στο τραπεζικό σύστημα. Μία επέμβαση που ο κύριος Στρατούλης θέλει να επαναφέρει όπως άλλοτε. Με σκοπό μόνον να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο Ανδρέας τα δικά του τζάκια.... Αρκετά δεν το πληρώσαμε αυτό;;;;
-
@christos.dimouΥΓ. Αναφερεσαι στην συναντηση του Τσιπρα με καποιες κοινωνικες ομαδες και αφηνεις υπονοουμενα. Πες καθαρα για ποιο λογο νομιζεις οτι συναντηθηκε ο Τσιπρας μαζι τους.
- Για να τσιμπήσει ψήφους τάζοντας λαγούς με πετραχήλια
- Για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.
- Να παίξει το παιγνίδι το media με τον φίλο του τον Λαζόπουλο...
Πάντως έχει πλάκα που όλοι φέρονται κατά των ΜΜΕ που διαβάλουν το ΤΣΥΡΙΖΑ και τον Σίπρα... Αχού το παιδί... όταν μου καθόταν με τις ώρες στον Λαζό ήταν καλά εε;;; Όταν τον έπαιζαν το Mega ANT1 ομοίως;;;
Κοίτα μνήμη χρυσόψαρου....
-
http://gr.news.yahoo.com/επιτέθηκαν-σε-19χρονο-γιατί-νόμισαν-ότι-είναι-χρυσαυγίτης-064456728.html
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ σε καφετέρια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, με το νεαρό που δέχθηκε την επίθεση να ενημερώνει για το συμβάν τον επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.
Τί γράφει για το περιαστατικό το athens indymedia
http://bloko.gr/index.php?option=com_k2 ... Itemid=667
'Σημερα κατα τις 9 η ώρα εντοπίστηκαν 2 φασίστες κοντά στην πλατεία (στην σολωμου) και έφαγαν ξύλο ενώ ο ένας έφυγε και με το σώβρακο. Επίσης φωναχτηκαν και αντιφασιστικά συνθήματα'.
-
Ένα νόμισμα, δυο όψεις....
-
http://gr.news.yahoo.com/-185018096.html
Ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει μερικό μνημόνιο σημειώνοντας με νόημα πως όπως δεν υπάρχει στη ζωή ολίγον έγκυος έτσι δεν υπάρχει και ολίγον μνημόνιο. Όπως τόνισε η εντολή του λαού μέσω των εκλογών είναι η ανατροπή του μνημονίου και σημείωσε πως η κρίση δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, αλλά συστημική.
¨Το πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάργηση του μνημονίου, να μην υπάρξει κανένα μέτρο τον Ιούνιο, η αλλαγή του εκλογικού νομου και να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα επίπεδα πριν από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.
Ή για όσους θέλουν μετάφραση: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Ότι είπε για αναδιαπραγμάτευση είπε.
Τώρα μπαίνει πάλι σε εκλογές mode ON, οπότε η αναδιαπραγμάτευση πάει περίπατο.
Τώρα πάλι ζώστηκε τα φισεκλίκια και άρχισε το αντάρτικο. -
καλα κατσε ισως εκβιασουν νδ και πασοκ τον κουβελη περιμενε..
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ωραία, χέσε τα ΜΜΕ λοιπόν - ούτως η άλλως δεν αναφέρθηκα ποτέ συγκεκριμένα σε άρθρο τους. Όταν η χώρα βρίσκεται σε τραγικό σημείο και 4 πολιτικές δυνάμεις δε μπορούν να συννενοηθούν, δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι δεν φταίνε όλοι τους. Μου φαίνεται αδιανόητο να βλέπω κόσμο να επιχαίρει λέγοντας 'τους χορεύει στο ταψί', λες και μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα που είναι 4-0 στο 80' και κάνεις πασούλες για 'όλε'.Επ' ουδενί δεν πιστεύω ότι ο Βενιζέλος εμφανίστηκε διαλλακτικός επειδή τον έπιασε μεγαλοψυχία - προφανώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς! Απλώς αντί ο Τσίπρας να κοιτάξει να τους ξεφτιλίσει τελείως(με κίνδυνο να πολώσει τα πράγματα), θα μπορούσε να βάλει κι αυτός νερό στο κρασί του και να δουν πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Το γεγονός μάλιστα ότι έτρεξε αμέσως να δει τους Φωτοπουλαίους και δεν ανέφερε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α για μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό μου έκατσε κάπως στραβά.
Επαναλαμβάνω, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ΠΟΛΛΑ στην παρούσα φαση με συνεργασία και τον Τσίπρα σε ρόλο 'κακού μπάτσου'.
Νωρίτερα θα συμφωνούσα σε πολύ μεγάλο βαθμό μαζί σου.
Τώρα, νομίζω πως ό,τι αγγίζουν αυτοί οι άνθρωποι (του ΠΑΣΟΚ/ΝΔ) γίνεται σκατά. Το πιστεύω πως η σωτηρία έρχεται από την εξαφάνισή τους.
Να φανταστείς μέχρι και το φανταστικό σωτήριο μνημόνιο, σκατά το έκαναν -
Tα επισφαλή δάνεια είναι δυναμικό στοιχείο. Όσο μεγαλώνει η ύφεση και η ανεργία μεγαλώνουν και αυτα.
Τα δάνεια τα μη εξυπηρετουμενα τα έχουν οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας. Τόσο παράξενο σας φαίνεται?
Μαζι τα φάγαμε να δούμε ποιος θα τα πληρώσει.Το έχει ο ταξιτζής που πήρε την άδεια 200,000 με εγγύηση το 2αρι της πεθερας του
Το έχει ο ειδικός φρουρός που πήρε καταναλωτικό να πάρει δικό του περιστροφο
Το πήρε ο wannabe για να πάρει S5 4τραλιτρο
Το πήρε ο έξυπνος που βρήκε ευκαιρία το σπίτι 200τμ με δάνειο σε ελβετικο
Το πήρε ο μαγαζατωρας για να πληρώσει αέρα στον προηγούμενο
Το πήρε ο μοναχός για να αγοράσει parking 100 θέσεων
Το πήρε ο συνταξιούχος για να παντρέψει το παιδι του σε κτήμα
Το πήρε ο αγρότης για το μεγάλο τρακτέρ
Το πήρε
Το πήρε
Το πήρεΤι λεφτα πήραν όλοι αυτοί?
Τα λεφτα των όσων έχουν καταθέσεις. Αυτα που νομίζει ο stratoulis ότι θα μοιράσει αυτός σαν νέος μιδας.
Με τι κριτήρια τα πήραν?
Χαλαρα.......Σήμερα
Την πεθερα του ταρίφα δεν την πετάς έξω γιατι είναι πρώτη κατοικία
Ο ειδικός φρουρός με 900 euro μισθο πλέον πρέπει να βρει η τράπεζα πόσα θα του κρατάει απο τον μισθο για μην παίρνει πλέον 600.
To s5 είναι στην αλάνα της τράπεζας στον ασπροπυργο
Ο μαγαζωτορας αγνοείται
Στο μοναστήρι πέρα απο το parking ζητάνε και τα κόκκαλα του οσιου
Ο έξυπνος της πολυεθνικής είναι πλέον άνεργος και έχει σταματήσει να κοιτάει την ισοτιμία του ελβετικου
Ο συνταξιούχος που έκανε το party των 40,000 για την κορη στο κτήμα πλέον δεν παίρνει σύνταξη 2,500 αλλα 1,300 και το παράτησε το δάνειο.
Ο δικαστικός επιμελητής δεν βρίσκει το τρακτέρ στην άνω ραχουλα όταν παει για έλεγχο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://gr.news.yahoo.com/επιτέθηκαν-σε-19χρονο-γιατί-νόμισαν-ότι-είναι-χρυσαυγίτης-064456728.htmlΤο περιστατικό σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ σε καφετέρια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, με το νεαρό που δέχθηκε την επίθεση να ενημερώνει για το συμβάν τον επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας.
Τί γράφει για το περιαστατικό το athens indymedia
http://bloko.gr/index.php?option=com_k2 ... Itemid=667
'Σημερα κατα τις 9 η ώρα εντοπίστηκαν 2 φασίστες κοντά στην πλατεία (στην σολωμου) και έφαγαν ξύλο ενώ ο ένας έφυγε και με το σώβρακο. Επίσης φωναχτηκαν και αντιφασιστικά συνθήματα'.
Απο το indymedia
Το παιδί βρισκόταν στην πλατεία μαζί με δύο κορίτσια. Ούτε η συμπεριφορά τους ούτε η εμφάνιση τους έδειχναν οτι είναι φασίστες. Το αποτέλεσμα ήταν οτι ο τύπος έφαγε πολύ ξύλο, ξεγυμνώθηκε (έλεος, αυτά μόνο στην γαδα και στο ιράκ γίνονται) και τα πράγματα του έκαναν φτερά. Για άλλη μια φορά ας κρυφτούμε πίσω απ το δάχτυλο μας...
Den kserw an to sykekgrimeno htan lathos kserw omws oti thn idia mera to apogeyma lintsaristike h mallon ithelan na lintsaroun kati tupakia ths plateias ena metanastash epeidh eklepse an den htan ekei merikoi syntrofoi isws kai na to eixan kataferh dhladh me aytes ths mpatsologikes den nomizw na phgainoume kai polh mprosta
Για αλλη μια φορα επιβεβαιώνετα οτι το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια ειναι άπειρα
και τον δειρανε χωρις λογο και τον κλεψανε ! Γεια σας ρε επαναστατες του κωλου
-
ωραια οσοι εχουν γουλι τωρα θα τρωνε ξυλο
α ρε ελληναρες -
Ο χρήστης ThanasisN έγραψε:
Στοιχεία για συγκεκριμένα δάνεια και για περίεργες πρακτικές δε νομίζω να υπάρχουν στην έκθεση, δεν ήταν αυτός ο σκοπός της.Και όμως έχει, π.χ. μέλη ΔΣ
Έχεις έστω και στοιχειώδη επαφή με τον Τραπεζικό Τομέα; Γιατί αν έχεις και τα λες αυτά τα πράγματα τότε τι να πω; Η γυναίκα μου κλείνει 15 χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα του ελέγχου των δανείων. Και μπορώ να σου πω ότι αν δεν υπάρχει εχέγγυο δάνειο δεν δίνεται... Και στις Ιδιωτικές τράπεζες τουλάχιστον είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν τέτοιες λαμογιές. Όχι ότι το εσωτερικό σύστημα ελέγχου δεν αστοχεί... Αλλά από το να υπάρχουν κάποιες λαμογιές στο σημαντικο μερος των δανειων έχει μία διαφορά...
Προς τι λοιπόν αυτός ο πανικός;
Για μέχρι τι ύψους δάνεια ή επενδύσεις ήταν υπεύθυνη να βάλει υπογραφή η γυναίκα σου;
Κοίτα, επειδή κι άλλοι μπορεί να έχουν μια κάποια επαφή με τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα, μεγάλα λόγια μη λες, μεγάλη μπουκιά φάε -
Κολητό μαύρο μπλουζάκι κομμένο αν πάτε βόλτα Εξάρχεια.
Μικρή θυσία για την επανάσταση.Κατά τ' άλλα ελάτε λίγο να κρεμάσουμε καμμιά πλερέζα που μπήκε στη Βουλή ο καλοχαιρέτας.
Μπου-χου... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://gr.news.yahoo.com/-185018096.htmlΞεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει μερικό μνημόνιο σημειώνοντας με νόημα πως όπως δεν υπάρχει στη ζωή ολίγον έγκυος έτσι δεν υπάρχει και ολίγον μνημόνιο. Όπως τόνισε η εντολή του λαού μέσω των εκλογών είναι η ανατροπή του μνημονίου και σημείωσε πως η κρίση δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο, αλλά συστημική.
¨Το πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάργηση του μνημονίου, να μην υπάρξει κανένα μέτρο τον Ιούνιο, η αλλαγή του εκλογικού νομου και να επανέλθει ο κατώτατος μισθός στα επίπεδα πριν από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.
Ή για όσους θέλουν μετάφραση: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Ότι είπε για αναδιαπραγμάτευση είπε.
Τώρα μπαίνει πάλι σε εκλογές mode ON, οπότε η αναδιαπραγμάτευση πάει περίπατο.
Τώρα πάλι ζώστηκε τα φισεκλίκια και άρχισε το αντάρτικο.ο Τσιπρας μαζεψε τα σκλια που εφυγαν*** απο πασοκ-νδ γιατι ειπε οτι δεν θα κανει απολυσεις ΔΥ. Θα κανει και το προεκλογικο του ταξιμο τωρα, σε οτι κινειται και σε οτι πεταει, και θα παει σε εκλογες.
μου φαινεται οτι ο λαος θελει ενα Συριζα στη θεση του Πασοκ του '80-90. Και μαλλον θα το εχει. Με απ'ολα μαλιστα
*** δεν ειναι δικη μου εκτιμιση, οι ιδιοι μου τα λενε.
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα