-
Η μανα μου, φοβηθηκε τωρα με την κακοκαιρια και τα χιονια και πηγε και αγορασε ενα Touareg... Αντιμετωπιζει προβλημα και ξερετε πως ειναι οι μαναδες .... Αν αντιμετωπιζουν προβλημα, αντιμετωπιζει ΟΛΗ η οικογενεια προβλημα... Το θεμα ειναι το εξης: Το αυτοκινητο ειναι ΠΟΛΥ ψηλο και δεν την βολευει να φορτωνει τα ψωνια του σουπερ μαρκετ.. οπως και να το κανουμε δεν ειναι δα και 30 χρονων πλεον! Ηθελα να ρωτησω λοιπον, τι αμορτισερ - ελατηρια να του βαλω, ωστε να μπορει η μανουλα μου να φορτωνει - ξεφορτωνει τα ψωνια ευκολα και απροβληματιστα, ασε που θα την βοηθησει στο να μπαινοβγαινει απο το αυτοκινητο, γιατι τωρα ειναι λες και καβαλαει .... τρακτορα απο νταλικα!!
Το κοστος δε με απασχολει! Λεφτα εχουμε!!!Καμμια ιδεα ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Η μανα μου, φοβηθηκε τωρα με την κακοκαιρια και τα χιονια και πηγε και αγορασε ενα Touareg... Αντιμετωπιζει προβλημα και ξερετε πως ειναι οι μαναδες .... Αν αντιμετωπιζουν προβλημα, αντιμετωπιζει ΟΛΗ η οικογενεια προβλημα... Το θεμα ειναι το εξης: Το αυτοκινητο ειναι ΠΟΛΥ ψηλο και δεν την βολευει να φορτωνει τα ψωνια του σουπερ μαρκετ.. οπως και να το κανουμε δεν ειναι δα και 30 χρονων πλεον! Ηθελα να ρωτησω λοιπον, τι αμορτισερ - ελατηρια να του βαλω, ωστε να μπορει η μανουλα μου να φορτωνει - ξεφορτωνει τα ψωνια ευκολα και απροβληματιστα, ασε που θα την βοηθησει στο να μπαινοβγαινει απο το αυτοκινητο, γιατι τωρα ειναι λες και καβαλαει .... τρακτορα απο νταλικα!!
Το κοστος δε με απασχολει! Λεφτα εχουμε!!!Καμμια ιδεα ??
αμορτισέρ-ελατήρια βγάλτα τελείως Τριαντάφυλλε, βάλε ατσαλοδοκούς, θα χαμηλώσει καμιά 30αριά πόντους και θα γίνει και 'τραπέζι', να το παίρνεις τα βράδια κρυφά να σκίζεις τους ανυποψίαστους με τα Σαξόραλλα στα λιμς και στη Μαύρη
-
**Διαμαρτύρομαι εντόνως ** επειδή ο Κος Κώστας Φούκης - Moderator μου κλείδωσε την αγγελία και εγώ τώρα τι να τους κάνω του κινητήρες από f16?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
**Διαμαρτύρομαι εντόνως ** επειδή ο Κος Κώστας Φούκης - Moderator μου κλείδωσε την αγγελία και εγώ τώρα τι να τους κάνω του κινητήρες από f16?Τώρα με το πολύ κρύο θέλω να βελτιώσω λίγο το καλοριφέρ στο σπίτι, να αποδίδει καλύτερα στις χαμηλές (θερμοκρασίες).
Μπαίνει ο κινητήρας σε ιταλικό καζάνι 30.000 θερμίδων; Τι μετατροπές θέλει; Πόσο καίει την ώρα στη μετάκαυση;
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
**Διαμαρτύρομαι εντόνως ** επειδή ο Κος Κώστας Φούκης - Moderator μου κλείδωσε την αγγελία και εγώ τώρα τι να τους κάνω του κινητήρες από f16?
Τώρα με το πολύ κρύο θέλω να βελτιώσω λίγο το καλοριφέρ στο σπίτι, να αποδίδει καλύτερα στις χαμηλές (θερμοκρασίες).
Μπαίνει ο κινητήρας σε ιταλικό καζάνι 30.000 θερμίδων; Τι μετατροπές θέλει; Πόσο καίει την ώρα στη μετάκαυση;
Ευχαριστώ.Βαλε Νιτρο.
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
**Διαμαρτύρομαι εντόνως ** επειδή ο Κος Κώστας Φούκης - Moderator μου κλείδωσε την αγγελία και εγώ τώρα τι να τους κάνω του κινητήρες από f16?Μια φίλη μου διαμαρτύρεται μονίμως ότι της παίρνει τρεις ώρες να στεγνώσει τα μαλλιά της. Θα της προτείνω λοιπόν να αντικαταστήσει το σεσουάρ με κάτι πιο αποτελεσματικό.
-
Παιδιά, με την κοροϊδία όμως δεν τον βλέπω να ξαναμπαίνει τον Dude και αυτό είναι πολύ κρίμα...
Έπρεπε να είμαστε πιο ήπιοι. -
[Sherlock mode]
Ο χρήστης Fil έγραψε:
Είμαι 33 χρονών στα 34 και παρακολουθώ αρκετό καιρό τα φόρουμ γιατί έχουν θεματάκια που με ενδιαφέρουν αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να γράψω.Ένταξη: 17 Ιαν 2005
Τόπος: ΑθήναElementary, dear Watson. Το forum είναι κλειστό στους επισκέπτες και πρέπει να έχεις εγγραφεί ως μέλος για να το διαβάσεις.
[/Sherlock mode]
Πάω να βάλω τη ρόμπα μου και να καπνίσω την πίπα μου.
-
Νικόλα εκεί πήγαινε και το δικό μου το....
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
χμ.... -
Mr. Sherlock n_olympios το ξέρω ότι το φορουμ είναι κλειστό για τους επισκέπτες και πολύ σωστά είναι έτσι. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα φορουμ...
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορώ να δώ τα φόρουμ με άλλο username.
Και επειδή δεν είμαι άνθρωπος του παρασκηνίου αλλά φανερός και πολύ πραγματικός και δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να κρύβομαι αλλά ούτε και να απολογούμαι σε κανέναν εδώ μέσα, παρακολουθώ τα φόρουμ αρκετό καιρό και ξαναεπαναλαμβάνω ότι το κάνω γιατί ορισμένα θέματα πραγματικά αξίζουν, με το Username μέλους της ομάδας μου 'Fast 14-71' που προέρχεται από το κωδικό εταιρίας Blower (Kobelko Superman Blower Fast 14-71 για παροχή έως 6000 άλογα). Το Username αυτό έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε κανα δυο θεματάκια και κυρίως για τη πώληση ενός αυτοκινήτου dragster από τη Καβάλα και για τη πώληση ενος τρειλερ και ενος φορτηγού δικού μου.
Οκ θέλει κανείς άλλος κάποια άλλη επεξήγηση?? Με χαρά να του την απαντήσω.
-
Τότε γιατί 2 usernames?
Είναι και αντίθετα με τον κανονισμό του forum, ας μην ξεχνιόμαστε (προλαβαίνω τον nass).
-
Ο χρήστης Fil έγραψε:
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορώ να δώ τα φόρουμ με άλλο username.γιατί όχι με το δικό σου username??? (με πρόλαβες olympie που πρόλαβες τον nass...)
-
Ο χρήστης Fil έγραψε:
Mr. Sherlock n_olympios το ξέρω ότι το φορουμ είναι κλειστό για τους επισκέπτες και πολύ σωστά είναι έτσι. Έτσι θα έπρεπε να είναι όλα τα φορουμ...Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορώ να δώ τα φόρουμ με άλλο username.
Και επειδή δεν είμαι άνθρωπος του παρασκηνίου αλλά φανερός και πολύ πραγματικός και δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να κρύβομαι αλλά ούτε και να απολογούμαι σε κανέναν εδώ μέσα, παρακολουθώ τα φόρουμ αρκετό καιρό και ξαναεπαναλαμβάνω ότι το κάνω γιατί ορισμένα θέματα πραγματικά αξίζουν, με το Username μέλους της ομάδας μου 'Fast 14-71' που προέρχεται από το κωδικό εταιρίας Blower (Kobelko Superman Blower Fast 14-71 για παροχή έως 6000 άλογα). Το Username αυτό έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε κανα δυο θεματάκια και κυρίως για τη πώληση ενός αυτοκινήτου dragster από τη Καβάλα και για τη πώληση ενος τρειλερ και ενος φορτηγού δικού μου.
Οκ θέλει κανείς άλλος κάποια άλλη επεξήγηση?? Με χαρά να του την απαντήσω.
Επειδη ο ανθρωπος εχει και δουλειες και επειδη μαλλον καταλαβα τι εννοει, αν καταλαβα σωστα τοσο καιρο απλα παρακολουθουσε το φορουμ χρησιμοποιωντας το nick καποιοιυ αλλου γνωστου του και τωρα που θελησε να γραψει κατι εκατσε και γραφτηκε ο ιδιος με δικο του nick. Αμαν παιδια, ηρεμηστε λιγο.
-
Αγαπητέ Krusenstern και n_olympie, δεν έχω 2 Usernames.
Ξανα εξηγώ το username 'Fast 14-71' δεν είναι δικό μου. Ανήκει σε άλλο άνθρωπο και έχει χρησιμοποιηθεί και από εμένα απο συμφέρον στις αγγελείες...
Εγώ με το που αισθάνθηκα ότι θέλω να γράψω τη προσωπική μου άποψη, το έκανα, κάνοντας register με το όνομα μου.
Άν αυτό ενοχλεί....τι να πω.
-
Και στο φινάλε βρε παιδιά, εσας τι σας κόφτει...
Ας έρθει ένας moderator, administrator αν έχει πρόβλημα ή αν δημιουργώ πρόβλημα σε κάποιον ή καποιους......να μου ζητήσει εξηγήσεις.
-
Ok, ok, case dropped, no worries. Καλωσήρθες (εντάξει, πέρασες από τον αρχικό έλεγχο).
Νικόλας (θέλει να γίνει moderator στη θέση του moderator).
-
Δεν ενοχλεί.
Απλά, σε ένα 'ύποπτο' τόπικ, όταν η πρώτη δημοσίευση κάποιου λέει 'παρακολουθώ αρκετό καιρό' και αυτός ο κάποιος εγγράφηκε στο φόρουμ μόλις χθες, αυτό κινεί υποψίες.
από τη μεριά μου να με συμπαθάς για την καχυποψία μου. Καλώς όρισες.
-
Ηρέμησε ρέ σύ Φίλιππα.Δέν προκαλείς κανένα πρόβλημα καί δέν θά σου 'τήν πεί' κανένας.
Απλά,έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωποι μέ φαινόμενα διπλού νίκνέιμ,καί είμαστε λίγο επιφυλακτικοί.
Καλοσώρισες στήν παρέα μας. -
Καλως σας βρήκα όλους.
Ευχαριστώ πολύ.
-
OK, αφού χαλαρώσατε εγώ είμαι ευχαριστημένος
Φίλε fil καλώς ήλθες. Εκείνο το dragster στις αγγελίες πολύ ζόρικο. Και το φορτηγό επίσης ωραίο
(Moderator nass)
NITRO...