-
Αν η κατανάλωση αυξάνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου κάτι δεν πάει καλά. Να το τσεκάρεις και να μας ενημερώσεις πως αντιμετωπίστηκε.
Εγώ μετά από 57.000χλμ έχω σταθερή κατανάλωση περί το 1λτ ανά 6-7.000χλμ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν η κατανάλωση αυξάνεται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου κάτι δεν πάει καλά. Να το τσεκάρεις και να μας ενημερώσεις πως αντιμετωπίστηκε.Εγώ μετά από 57.000χλμ έχω σταθερή κατανάλωση περί το 1λτ ανά 6-7.000χλμ.
-
It's a feature και μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Τι να κάνουμε...
-
Ο χρήστης allegro έγραψε:
Τι κατανάλωση λαδιού έχετε κατα μέσο όρο?Εγω ξεκίνησα να συμπληρώνω λάδια στα περίπου 7.500χλμ, μετά ~ 6.000χλμ, την προηγούμενη φορά στα 4.000χλμ και τώρα στα 2.000χλμ.
Έκλεισα ραντεβού με την αντιπροσωπεία να ακολουθηθεί η διαδικασία ελέγχου κατανάλωσης λαδιού.
Κανένας άλλος που να έχει την ίδια 'τύχη' με μένα υπάρχει?
(τέτοιες καταναλώσεις έχουν ξαναδεί σε Q5 και το έχουν διορθώσει, έτσι τουλάχιστον μου είπαν.)επικοινωνησε με τον χρηστη newborn αυτος ειχε προβλημα και του το επισκευασαν
-
Καλημερα σε ολους. Πριν απο μερικες βδομαδες ελαβα sms απο το εξουσιοδοτημενο της Ιερας Οδου για προσφορα στο λιπαντικο service . Ανεφερε μαλιστα ' ΑΠΟ 69 ευρω'. Ξερει κανεις τιποτα ;
-
Καλημέρα
Παιδιά έχει κανείς ζάντες που της άλλαξε και δεν τις χρειάζεται
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης azor έγραψε:
Καλημέρα
Παιδιά έχει κανείς ζάντες που της άλλαξε και δεν τις χρειάζεται
ΕυχαριστώΚαλημερα Μιχαλη ,
μπορεις να γραψεις ποια μαρκα και τι τυπο χιονολαστιχα εβαλες το χειμωνα ,
επισης τι δεικτη ταχυτητας εχουν, αν ηταν εξ ολοκληρου χιονολαστιχα και
πως τα ενοιωθες στην ασφαλτο στο ταξιδι με υψηλες ταχυτητες ......Ευχαριστω
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Καλημερα Μιχαλη ,
μπορεις να γραψεις ποια μαρκα και τι τυπο χιονολαστιχα εβαλες το χειμωνα ,
επισης τι δεικτη ταχυτητας εχουν, αν ηταν εξ ολοκληρου χιονολαστιχα και
πως τα ενοιωθες στην ασφαλτο στο ταξιδι με υψηλες ταχυτητες ......Ευχαριστω
Τα χιονολάστιχα που φοράω είναι MICHELIN LATITUDE ALPIN HP
είναι καθαρά χειμερινό ο δείκτης ταχύτητας είναι ( Η ) = 210χιλ/h, είμαι
πολύ ικανοποιημένος απο τα λάστιχα στα χιόνια ειδικά στο φρενάρισμα
που εκεί που λες αρχίζω να γλιστράω εκεί σταματά (στην περιοχή μου τα
χιόνια και η παγωνιές όταν ξεκινήσουν φεύγουν την άνοιξη).
Στο δρόμο δεν με προβλημάτισαν νομίζεις ότι φοράς τα καλοκαιρινά
Αυτά απο τα χειμερινά τώρα έχουμε μπροστά μας το καλοκαίρι και
πάμε για θερινές βόλτες -
Ευχαριστώ Μιχάλη .
Πρέπει να πω εδώ ότι τελικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τα continental cross lx 235/65/17 που έβαλα και οι λόγοι είναι οι εξής .
Για πρώτη φορά μετά από πολλές αλλαγές ελαστικών σε αλλά αυτοκίνητα , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ευθυγραμμισω το αυτοκίνητο !!!
Όταν τα έβαλα το αυτοκίνητο τραβούσε προς τα δεξιά .....
Το ευθυγραμμισα στην Audi και μετά από λίγο τραβούσε πάλι δεξιά .
Άλλαξα τα πίσω εμπρός (λάστιχα ) και το ξαναπηγα στην Audi .
Έκει ο τεχνικός μου τα άλλαξε με δικό του τροπο ....( δεν ξέρω αν επιτρέπεται διότι δεν είδα να έχει κάπου δείκτη φοράς του ελαστικόυ ) ( μόνο γράφει outside )
Μετα απο αυτή την αλλαγή και ακόμα μια ευθυγραμμιση το αυτοκίνητο τραβάει ελαφρώς αριστερά !Η αλήθεια είναι πως τα λάστιχα έχουν καλό κράτημα είναι αθόρυβα και συμπεριφέρονται Πολυ καλά στο χιόνι
Εκεί που χάνουν είναι στην αίσθηση ασφαλείας στις υψηλές ταχύτητες , δηλαδή ενώ πριν με τα Michelin diamaris πήγαινα άνετα με 175 χιλιόμετρα με αίσθηση πλήρους ασφαλείας , αυτή η αίσθηση τώρα έχει κατέβει στα 165 χλμαο.
Βέβαια το λάστιχο έχει συντελεστή ταχύτητας Η.Θα πάω την Παρασκευή στον λάστιχα και θα ζητήσω αντικατάσταση .... Εάν τα καταφέρω , θα βάλω τα Michelin diamaris που ήταν άψογα ( εκτός απο χιόνι φυσικά που ήταν απαράδεκτα )
Αλλά εγώ πήγα για όλα και την πάτησα .... Δεν μπορείς να έχεις ένα άσφαλτινο λάστιχο που στο χιόνι να μεταμορφώνεται σε χιόνολαστιχο ......
Βρήκα επίσης και αυτά τα reviews :
Και
Τελικά εάν θέλεις να χαίρεσαι αυτό το αυτοκίνητο δεν θα πρέπει να κανείς τσίγκουνιες .
Το χειμώνα θέλει χειμερινά και όλο τον άλλο χρόνο άσφαλτινα για suv υψηλών επιδόσεων . -
Λεύτερη οταν πας στο λαστιχά πες να σου δείξει αυτα
http://imageshack.us/photo/my-images/24 ... tourhp.jpg
αντι για αυτό που θέλεις -
Ποια είναι αυτά δηλαδή Μιχάλη ?
-
Λευτέρη
Το MICHELIN LATITUDE TOUR HP
για δες Εδώ -
αέριο για Q 5 , ξέρει κανείς κάτι ?
-
Ξέρουμε ότι μακριά και αγαπημένοι, γιατί με άμεσο ψεκασμό και διάφορα συστήματα valvelift κτλ δεν παίζουμε με γυφτιές τύπου αέριο. Ήδη η αξιοπιστία του αυτοκινήτου κινείται σε μέτρια επίπεδα οπότε θα ήταν σώφρον να μην επιβαρύνουμε την κατάσταση. Με συνετή οδήγηση η κατανάλωση του Q5 μπορεί να είναι πολύ λογική για το μέγεθος και το βάρος του αυτοκινήτου (9-10λτ).
-
Παίδες, ξέρετε κανένα καλο φαναρτζή στα Βόρεια- Βορειανατολικα προάστια που να μην μου πάρει το σκαλπ;
Έφαγα λίγο την πορτα σε ένα χαμηλο τοιχάκι και οι εξουσιοδοτημένοι ζητούν 1600 ευρω για την επισκευη/αντικατασταση πορτας... -
στη μεταμορφωση υπάρχει ένας για τον οποιο έχω ακουσει καλά λόγια. αν σε ενδιααφερει πες μου με pm
-
Γιατί δε ρωτάς για τοπική επισκευή (Paintbull, ChipsAway κτλ); Λογικά θα σου έρθει φθηνότερα. Η μόνη προσωπική εμπειρία που έχω είναι στην Paintbull στο Γέρακα και ήταν θετική. Έχει περάσει ένας περίπου χρόνος από την επισκευή και όλα ΟΚ.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
στη μεταμορφωση υπάρχει ένας για τον οποιο έχω ακουσει καλά λόγια. αν σε ενδιααφερει πες μου με pmΕνδιαφέρομαι κι εγώ...για πες...
-
Επειδή πλησιάζει ο χρόνος για το 3ο service σε λίγο καιρό (...και θέλω να προετοιμαστω ψυχολογικά), θα ήθελα πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Αφορά Q5 2.0 TFSI S-tronic 211hp το οποιο χρησιμοποιειται μονο για αποδρασεις - εκδρομες , κι εχει πολύ λίγα χλμ. στο ενεργητικό του ( αυτή τη στιγμή μόλις 17.000 χλμ.). Υπόψιν ότι λόγω επέκτασης εγγύησης πρέπει να γίνει σε εξουσιοδοτημένο.
Επίσης θα ήθελα τα φώτα σας και για κάτι άλλο που με ανησύχησε . Πριν απο μερικές μέρες σταματημενος και έχοντας νεκρά στο κιβώτιο , σε έναν ανηφορικό δρόμο, μόλις σήκωσα το πόδι μου απο το φρένο και το αμάξι άρχισε να τσουλαει σιγά σιγά προς τα πίσω ,έπιασε το αυτί μου έναν ελαφρύ ρυθμικο θόρυβο που ερχόταν κάτω απο το λεβιε ταχυτήτων σαν κάτι να ψιλοβρισκει όσο το αμάξι τσουλαγε.Τι μπορεί να είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο γύρης, υγρά φρένων και όλους τους τυπικούς ελέγχους που προβλέπει η Audi (που να είσαι σίγουρος ότι τους πραγματοποιούν σχολαστικά δε όλες τις αντιπροσωπείες ). Κάνα 250αρι θα υπολόγιζα με δικά σου λάδια, +50-80€ με δικά τους.
AUDI Q5