-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τελικά χρονίζοντας σε 1600 τη ram όλο προβλήματα έχω, είτε βάλω manual τα timings είτε όχι, είτε με xmp είτε χωρίς. το χω στα 1333 και είναι σταθερό μέχρι στιγμής.
δεν το εχω δοκιμάσει στο δικό μου διότι μου φαίνεται μια χαρά γρήγορο στα 1333...μεταξύ μας μην περιμένεις να δεις την τρελή διαφορά...αμφιβάλλω και αν θα είναι διακριτή πέραν των όποιων τεστς
-
ο υπολογιστής άνοιξε μόνος του
τον είχα αφήσει κλειστό με hibernateέκανα disable όλα τα wake up στο bios μπας και
δε το πιστεύω πάλι ανοιχτό τον βρήκα wtf ?
Πιθανά αίτια:
-
Βραχυκυκλώνει το power switch. Βαλε στη θέση του power στη μητρική το καλώδιο του reset και θα το ανοίγεις απο το κουμπί του reset προσωρινά. Στο reset μήν συνδέσεις τίποτα.
-
Έχει κάποιο πρόβλημα το τροφοδοτικό
-
Κάποια εφαρμογή των Windows δέν κλείνει σωστά και κάνει automatic restart. Πώς να το απενεργοποιήσεις: http://pcsupport.about.com/od/windows7/ ... dows-7.htm
-
-
δε το πιστεύω πάλι ανοιχτό τον βρήκα wtf ?Μήπως έχεις γάτα;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
ο υπολογιστής άνοιξε μόνος του
τον είχα αφήσει κλειστό με hibernateέκανα disable όλα τα wake up στο bios μπας και
δε το πιστεύω πάλι ανοιχτό τον βρήκα wtf ?
Πιθανά αίτια:
-
Βραχυκυκλώνει το power switch. Βαλε στη θέση του power στη μητρική το καλώδιο του reset και θα το ανοίγεις απο το κουμπί του reset προσωρινά. Στο reset μήν συνδέσεις τίποτα.
-
Έχει κάποιο πρόβλημα το τροφοδοτικό
-
Κάποια εφαρμογή των Windows δέν κλείνει σωστά και κάνει automatic restart. Πώς να το απενεργοποιήσεις: http://pcsupport.about.com/od/windows7/ ... dows-7.htm
τα 1,2 αποκλείονται αφού μέχρι την περασμένη βδομάδα είχα ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα και με την αναβάθμιση τροφοδοτικό και κουτί έχουν μείνει ίδια. Το 3 το ξετσέκαρα αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό τι να πω
Άρη, όχι, κανένα ζωντανό
-
-
Αν ο υπολογιστής επανεκινεί λογω του 3 τότε θα υπάρχει καταγραφή στο event viewer: http://windows.microsoft.com/el-GR/wind ... ent-Viewer
-
τίποτα χρήσιμο δεν έχει. Τον υπολογιστή τον αφήνω κλειστό (hibernate) και τον βρίσκω ανοιχτό, δεν είναι ότι ήταν ανοιχτός απλά κάνει επανεκκίνηση. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το hibernate
-
τίποτα χρήσιμο δεν έχει. Τον υπολογιστή τον αφήνω κλειστό (hibernate) και τον βρίσκω ανοιχτό, δεν είναι ότι ήταν ανοιχτός απλά κάνει επανεκκίνηση. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το hibernateΕγώ θεωρώ ότι είναι bug.
-
Μήπως έγινε κανένα μπέρδεμα με τα διαφορά πινάκια στην μητρική για κουμπί τροφοδοσίας/reset/ηχείο;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
windows NOTIFICATIONS
-
Το pc το βλέπεις να κλείνει κανονικά?? Και να υποθέσω αναβοσβήνει το λαμπάκι?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
windows NOTIFICATIONSbe more specific
-
windows NOTIFICATIONS
be more specific
γινεται συνηθως αμα εχεις πειρατικα windows οπου στελνει δεδομενα για να σου πεταξει το γνωστο συννεφακι..
αλλιως ειναι τα Push που κανει το os για τα ndc του
κοινως wake up from lan ειναι -
ρε μαν disabled έχω όλα τα wake up*.* στο bios
θα τσεκάρω και αυτό που λέει ο Κων/νος αλλά και λίγο κουλό ακούγεται αν συμβαίνει. -
Έχεις κανά ποντίκι βαλμένο σε usb θύρα??
-
ασύρματο είναι, το stick του είναι σε usb.
-
Δε πάμε καλά τώρα του πατάω Hibernate κλείνει κανονικά και ξανανοίγει μετά από 2 sec
-
Φορματ. Ή πέτα το και πάρε imac.
-
ασύρματο είναι, το stick του είναι σε usb.Για βγάλτο μια και ξαναδοκίμασε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φορματ. Ή πέτα το και πάρε imac.Νομίζω πως σε καποια φάση πρεπει να αρχίσετε και να σβήνετε τα ποστ του, γιατι κουράζουν... ουτε καν σκεφτηκε να το βγαζει απο την πρίζα... φαντάσου
-
εξυπνάκια ψορσαιρ το χω δοκιμάσει κι αυτό πολλάκις
έβγαλα απ'το device manager σε κάποια devices στο power managemest το wake up, ίδομεν..
όπως και να χει αυτή η αναβάθμιση δεν έχει κάτσει καλά, όλο προβλήματα, μία με τις μνήμες, μία με αυτό, καμιά φορά κολλάει το POST. Και την είχα σε εκτίμηση την gigabyte
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]