-
Τσαμπα ρουφιανεψα δηλαδή
Δεν έχω την ευνοια του προέδρου??? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τσαμπα ρουφιανεψα δηλαδή
Δεν έχω την ευνοια του προέδρου???Θα το σκεφτώ....Η Hyundai πάντως το 2004 βγήκε 2η....
-
Σε τι βγήκε 2η?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σε τι βγήκε 2η?Σε πωλήσεις το 2004
-
Ε και τι με ενδιαφέρει μέτοχος της είμαι??
-
Δεν το αποκλείω...
Εξομώτη.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ε και τι με ενδιαφέρει μέτοχος της είμαι??Σε λίγο θα γίνεις και μέτοχος...τι να πω
-
Πήγε και πήρε το Γκέ(ι)τζ.
-
skullone μήπως μπορείς να με βρίζεις με λέξεις που γνωρίζω??
Ευχαριστώ
-
Εξομώτης = προδότης
-
Έτσι τώρα κατάλαβα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πήγε και πήρε το Γκέ(ι)τζ.Kαι επιπλέον παω με αυτό στις εκδηλώσεις του φόρουμ σαν εκπρόσωπος του Citroen Forum.
Στατιστικά οι δύο από τους τρεις του Citroen Forum πήγαμε στην κοπή της πίτας με Hyundai
-
Αυτό σας αρέσει?
http://www.ami8.com/picturebook/albums/ ... cjbstr.jpg
-
photoshop είναι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
photoshop είναιΑμέσως να το καρφώσεις εσύ!!!!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στατιστικά οι δύο από τους τρεις του Citroen Forum πήγαμε στην κοπή της πίτας με HyundaiΕ και? Ο ένας εκπρόσωπος του 307 πήγε με δίτροχο.
Αυτό σας αρέσει?
http://www.ami8.com/picturebook/albums/ ... cjbstr.jpg
Χάλια είναι. Αντε να το παρκάρεις στην Κυψέλη.
-
Εχεις την εντύπωση οτι θα καταφέρεις να το στρίψεις στα στενά της Κυψέλης...;;;;
-
Εμένα πάντως μου αρέσει. Ξεφεύγει από την κλασσική limo και δείχνει πιο κομψό πιο γαλλικό βρε παιδί μου. Είναι και στο σωστό 'υπουργικό' μπλέ
Προτείνω να μαζέψουμε χρήματα για να το αγοράσουμε στον πρόεδρο. Άλλωστε ένας πρόεδρος δεν μπορεί παρά να κινείται με το σωστό αυτοκίνητο
Αλήθεια βγαίνει και σε θωρακισμένο? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα πάντως μου αρέσει. Ξεφεύγει από την κλασσική limo και δείχνει πιο κομψό πιο γαλλικό βρε παιδί μου. Είναι και στο σωστό 'υπουργικό' μπλέ
Προτείνω να μαζέψουμε χρήματα για να το αγοράσουμε στον πρόεδρο. Άλλωστε ένας πρόεδρος δεν μπορεί παρά να κινείται με το σωστό αυτοκίνητο
Αλήθεια βγαίνει και σε θωρακισμένο?Ορίστε και ένας που κατάλαβε γιατί σας έδειξα την φωτογραφία..
Άντε μαζέψτε λεφτά...
Αν και για να γίνει αυτό που κάποιος έφτιαξε με το photoshop θέλει δουλειά..άσε που το σασί του Ami είναι έτσι που το βλέπω να γέρνει στη μέση το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλήθεια βγαίνει και σε θωρακισμένο?Αν και για να γίνει αυτό που κάποιος έφτιαξε με το photoshop θέλει δουλειά..
Πολυ αποτυχημένο photoshop. ή δεν δούλεψε πολύ ή δεν ήξερε.
CITROËN FORUM