-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ερνανι, δεν κάνει shuffle. Bάζω Shuffle Songs , πάω στην playlist μου που έχει 105 τραγούδια και μου τα παίζει με την σειρά παρότι δείχνει το σύμβολο του Shuffle.Το κάνει βρε συ. Μόλις το δοκίμασα στο δικό μου. Μήπως δεν πατάς το κουμπί play (Music -> Playlists, επιλέγω με το click wheel τη λίστα που θέλω να κάνω Shuffle και κατόπιν πατάω το κουμπί play);
-
Οχι δεν το κάνει, δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε.
edit: ξεκόλλησε, όλα ΟΚ!
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Τώρα περιμένω να πέσουν οι τιμές για να πάω σε SSD 250gb για OS-τους 640αρηδες σε RAID για data και i5 με 8 gb DDR3, αν και τα παιχνίδια που είναι ότι πιο απαιτητικό τρέχω δεν έχω πρόβλημα σε 24άρα με 1920χ1200 full detail
Για να βάλεις το λειτουργικό δεν χρειάζεσαι τόσο μεγάλο δίσκο.Με έναν μικρότερο θα κερδίσεις περισσότερη ταχύτητα.Εκτός και αν το χωρίσεις σε διαμερίσματα.Ένας ssd της τάξης των 60GB είναι η καλύτερη λύση για να βάλεις το λειτουργικό μαζί με λίγα προγραμματάκια και τα υπόλοιπα στους κλασσικούς sata που έχεις υποθέτω.
Ο 640 που έχω αυτή την στιγμή για OS έχει 250 γιγα ελέυθερα, θέλω στον SSD να έχω εκτός από Windows, όλα τα προγράμματα, τα παιχνίδια (μέσω steam κυρίως) και χώρο για να δεσμεύουν τα torrent-ταινίες κυρίως-μέχρι να τις δω και να τις σβήσω.
Στο data storage θα μπουν μόνο πράγματα που δεν χρησιμοποιώ συχνά, φωτογραφίες,μουσική, σημαντικά έγγραφα και για ασφάλεια θα γίνεται backup μέσω sync με exernal 2Tb.
Οπότε τα 250 gb τα θεωρώ οριακά για τις ανάγκες μου. Πρόβλημα ταχύτητας δεν έχω ουσιαστικά, στο multitasking θα ήθελα μόνο παραπάνω ταχύτητα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ο 640 που έχω αυτή την στιγμή για OS έχει 250 γιγα ελέυθερα, θέλω στον SSD να έχω εκτός από Windows, όλα τα προγράμματα, τα παιχνίδια (μέσω steam κυρίως) και χώρο για να δεσμεύουν τα torrent-ταινίες κυρίως-μέχρι να τις δω και να τις σβήσω.Κακή χρήση για SSD αυτό το πράγμα, τζάμπα θα φθείρεις τα cells του.
-
To πρόβλημα του SSD είναι τα πολλά γράψε σβήσε!μετά από κάποιο καιρό καπούτ ο δίσκος!
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
To πρόβλημα του SSD είναι τα πολλά γράψε σβήσε!μετά από κάποιο καιρό καπούτ ο δίσκος!Δηλαδή τα Win που γράφουν-σβήνουν συνέχεια τον καταστρέφουν?
-
Ταινία ανούσιο να μπει σε ssd
Και πολλά παιχνίδια ίσως είναι ανούσιο , αλλά τελοσπάντων πες αυτά είναι πρόγραμματαSent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
To πρόβλημα του SSD είναι τα πολλά γράψε σβήσε!μετά από κάποιο καιρό καπούτ ο δίσκος!
Δηλαδή τα Win που γράφουν-σβήνουν συνέχεια τον καταστρέφουν?
Για να καταστραφεί θέλει παρα πολύ καιρό , πρακτικά δε σε ενδιαφέρει
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δηλαδή τα Win που γράφουν-σβήνουν συνέχεια τον καταστρέφουν?
Για να καταστραφεί θέλει παρα πολύ καιρό , πρακτικά δε σε ενδιαφέρει
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
Αυτό ήξερα κι εγώ
-
-
Πρέπει να χει ξεπουλήσει αυτή η ψύκτρα.
-
δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος του να βαλει κανεις μια ψυκτρα γαιδουρι γιατι δεν το γυρισατε σε υδροψηξη η να βαλετε ολο το pc μεσα σε λαδι?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μόνο έτσι μπορεί να μπει, αλλιώς δεξιά ή πάνω/κάτω θα βρει στις μνήμες. δεν το βρίσκω σωστό όμως
επειδη το ψιλοκαταλαβα τι προβλημα εχεις , για αυτο σου ζητησα φωτο
ετσι οπως το εχεις χανεις πολυ σε αποδοση
βγαλε τον ανεμιστηρα απο τη βαση που κουμπωνει στη ψυκτρα και δεσε τον σκετο πανω στη ψυκτρα ειτε με συρματακια ειτε με zip ties
αμα γυρισεις πισωκαι δεις πιο προσεκτικα το δικο μου pc ο ανεμιστηρας ειναι δεμενος, δεν χρησιμοποιω τα κλιψακια της ψυκτρας γιατι βρισκουν στις μνημες μου
στη τελικη ακομα και αν ο ανεμιστηρας ειναι λιγο πιο ψηλα ωστε να μη βρισκει στις μνημες δεν πειραζει, αυτο που εχει σημασια ειναι να ριχνει κρυο αερα στη ψυκτρα, γιατι το να τραβαει ειναι ψιλομπουρδα (για αυτο δεν εβαλα και 2ο πισω εγω, εχουμε κανει τα σχετικα πειραματα , δε στα λεω στη τυχη αυτα )
δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος του να βαλει κανεις μια ψυκτρα γαιδουρι γιατι δεν το γυρισατε σε υδροψηξη η να βαλετε ολο το pc μεσα σε λαδι?
το λαδι μπορει να χυθει και να τα κανει ολα πουτανα , το παραφινελαιο (που ειναι και διαφανο) ειναι επισης ευφλεκτο
ειχαν βαλει κατι φιλοι μου ενα παλιο χρεπι σε ηλιελαιο, ειχε πολυ γελιοη υδροψυξη ειναι πολυ πιο ακριβη, εκτος αν παρεις καμια απο τις ετοιμες corsair που ειναι επισης πιο ακριβες και οχι σημαντικα πιο αποδοτικες , επισης θελουν και αυτες το χωρο τους, απλα δεν στριμωχνεσαι γυρω απο το socket
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ψαχνω λυση για ψηφιοποιηση παλιων κασετων VHS-C απο αναλογικη (φυσικα) βιντεοκαμερα.Δανείστηκα (για αρχή) ένα (παλιό) DVD recorder Pioneer, για να αντιγράψω τις κασέτες ολόκληρες σε DVD. Τα δισκάκια αντιγράφονται και αναπαράγονται άψογα στο συγκεκριμένο μηχάνημα, αλλά δεν παίζουν σε άλλα DVD ή στον υπολογιστή.
Η συσκευή είναι η DVR3100 και γράφει μόνο δίσκους DVD-
Η αναπαραγωγή απέτυχε σε DVD player Philips και σε 2 Η/Υ.Κάνω κάτι λάθος;
Μπορεί κανείς να δώσει κάποια συμβουλή;Ευχαριστώ.
-
Μήπως πρέπει να κλείσεις (finalize) το δισκάκι;
Στον υπολογιστή βλέπεις αρχεία vob στο δισκάκι;
-
thanks Q θα το δοκιμάσω. Το tie wrap όμως θα αντέξει στις θερμοκρασίες αυτές;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μόνο έτσι μπορεί να μπει, αλλιώς δεξιά ή πάνω/κάτω θα βρει στις μνήμες. δεν το βρίσκω σωστό όμως
ι το να τραβαει ειναι ψιλομπουρδα (για αυτο δεν εβαλα και 2ο πισω εγω, εχουμε κανει τα σχετικα πειραματα , δε στα λεω στη τυχη αυτα )
[
όχι απαραίτητα αρκεί να έπεται και ανεμιστήρας εξαγωγής κουτιού....σε μένα εκεί που τελειώνει η d14 υπάρχει σε απόσταση λιγότερη των 3-4 εκατοστών έτερος 12άρης της noctua που κάνει την δουλειά άριστα.
Καλύτερα να πειραματιστεί και με τους 2 τρόπους και να δει ποιος αποδίδει καλύτερα. Μεταξύ μας βέβαια η διαφορά θα είναι ελάχιστη!
edit: Μόλις πρόσεξα την φωτογραφία σου...ο πίσω ανεμιστήρας τι είναι; Μεγάλος δείχνει 12άρης τουλάχιστον...νομίζω θα κάνει δουλειά! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
thanks Q θα το δοκιμάσω. Το tie wrap όμως θα αντέξει στις θερμοκρασίες αυτές;σιγά τις θερμοκρασίες...αν επιλέξεις αυτή την λύση πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα
-
ναι ρε συ σιγα τις θερμοκρασιες, στους 100 αλλωστε το pc σβηνει μονο του
εσυ θα παιζεις το παρα παρα πολυ μεχρι καμια 50αρα, συνηθως θα εισαι 30-40
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ι το να τραβαει ειναι ψιλομπουρδα (για αυτο δεν εβαλα και 2ο πισω εγω, εχουμε κανει τα σχετικα πειραματα , δε στα λεω στη τυχη αυτα )
[
όχι απαραίτητα αρκεί να έπεται και ανεμιστήρας εξαγωγής κουτιού....σε μένα εκεί που τελειώνει η d14 υπάρχει σε απόσταση λιγότερη των 3-4 εκατοστών έτερος 12άρης της noctua που κάνει την δουλειά άριστα.
Καλύτερα να πειραματιστεί και με τους 2 τρόπους και να δει ποιος αποδίδει καλύτερα. Μεταξύ μας βέβαια η διαφορά θα είναι ελάχιστη!
edit: Μόλις πρόσεξα την φωτογραφία σου...ο πίσω ανεμιστήρας τι είναι; Μεγάλος δείχνει 12άρης τουλάχιστον...νομίζω θα κάνει δουλειά!κοιτα με μονο pull δεν εχω δοκιμασει
εχω ομως δοκιμασει χωρις καθολου ανεμιστηρα και σε stress πηγε 80 με το καλημερα , οποτε και το σταματησα μην κανω ζημια (εγω εχω το πολυ 60 με μονο push ανεμιστηρα)
αν μπει και 2ος σε pull , η διαφορα ειναι -3 βαθμους, σιγα τα ωα..
πισω στο κουτι exhaust επιβαλλεται να υπαρχει ετσι κι αλλιως, οποιοδηποτε συστημα χωρις τετοιο μπορει να εχει σοβαροτατο προβλημα
απλα ο dimstpan αυτη τη στιγμη εχει εναν ανεμιστηρα να τραβαει μονο αερα και σιγουρα δε θα ειναι εξισου αποδοτικο με το να εχει εναν να ριχνει κρυο αερα πανω στη ψυκτρα
τη δουλεια του pull την κανει σε ενα μεγαλο βαθμο και αυτος που ειναι πανω στο κουτι -
Στα πλαίσια μιας μελέτης-εργασίας που μου έχει δωθεί ψάχνω κάποιο πρόγραμμα αυτοματισμού σε κτίρια...(αφορά ουσιαστικά τον έλεγχο φωτιστικών-κλιματισμού κτλ σε μια κεντρική οθόνη...)
Μπορείτε να βοηθήσετε;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]