-
ναι το Z68 είναι. ρε γμτ cpu, mb Gigabyte Z68AP-D3, 8gb ram corsair 4gbx2 μου βγαίνει κοντά στο 350ρι και δεν είμαι σε θέση. σκατα
-
κανε καποια υπομονη τοτε, ή δες αν παιζει τιποτα σε λιγο παλαιοτερο συστημα με μεταχειρισμενα κομματια
-
θελω να δω τα μουτρα των sandy bridge fanboys οταν βγουν τα 8ρια windows
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θελω να δω τα μουτρα των sandy bridge fanboys οταν βγουν τα 8ρια windowsγιατι θες να τα δεις? Και ποιος ασχολείται πλεον με 8αρια? Αυτα κάηκαν πριν καν βγουνε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
γιατι θες να τα δεις? Και ποιος ασχολείται πλεον με 8αρια? Αυτα κάηκαν πριν καν βγουνε...
τα 8 ειναι τα 7 με καθολικες multithread δυνατοτητες αυτο και μονο λεει πολλα σε οσους εχουν πανω απο 4 πυρηνες για οτι προγραμμα και να χρησιμοποιησουν
(revenge is near ) -
δηλαδη εσυ χτιζεις συστημα με τα 'αν' και ατενιζοντας το μελλον ?
καποια στιγμη υποστηριζες οτι και οι διπυρηνοι/πολυπυρηνοι γενικα δεν ειχαν νοημα (ενω ενας c2d διεσυρε κατα πολυ οτι ειχε βγει μεχρι τοτε και ας μην υπηρχαν εφαρμογες οταν πρωτοβγηκαν τους εκμεταλλευονταν πληρως) και καποια χρονια μετα μου λες οτι οσο περισσοτεροι πυρηνες τοσο το καλυτερο
η λογικη αυτο λεει, αλλα τα benchmark σημερα δειχνουν οτι οι sandy εχουν τη καλυτερη σχεση τιμης/αξιας
εγω προσωπικα δεν εχω κολλημα με την intel ή την amd (amd καρτα γραφικων εχω γιατι ηταν καλυτερη απο την 560τι στα ιδια χρηματα τοτε), εχω κολλημα να παιρνω το πιο δυνατο με τα χρηματα μου
εσυ μαλλον εισαι φανμποι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γιατι θες να τα δεις? Και ποιος ασχολείται πλεον με 8αρια? Αυτα κάηκαν πριν καν βγουνε...
τα 8 ειναι τα 7 με καθολικες multithread δυνατοτητες αυτο και μονο λεει πολλα σε οσους εχουν πανω απο 4 πυρηνες για οτι προγραμμα και να χρησιμοποιησουν
(revenge is near )Αυτο απο μόνο του αντιλαμβάνεσαι οτι 1) δεν λεει τιποτα απο μόνο του 2) ελάχιστοι το ξέρουν και κατ επέκταση τους ενδιαφέρει....
Η MS χάνει το τρένο με ταχύτατο ρυθμό. Το ζήτημα δεν ειναι τα specs, αλλά η εμπειρία. Το ζήτημα δεν ειναι τα specs, αλλα οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Και όταν μου πετά μισά interfaces (τεμεκ touch, τεμεκ desktop), τρέχει καταιδρωμένη στο cloud και δεν παρουσιάζει κάτι ολοκληρωμένο πουθενα, δέσμια ισως του παρελθόντος της... τα πράγματα δεν ειναι καλά.
-
ποιος ο λόγος να 'χτίζεις' ένα δυνατό σύστημα ή σχετικά δυνατό όταν δεν χρησιμοποιείς ούτε το 50%?Ποιος ο λόγος να πάρεις ferrari όταν οδηγάς με 60χλμ/ω?(σύμφνα με το φόρουμ!!! )
-
γιατι ενα δυνατο συστημα , ειδικα με τα σημερινα δεδομενα θα σου μεινει για χρονια και οχι απλα θα μεινει, αλλα θα ειναι και δυνατο
ενταξει 3-4 κατοσταρικα για μια πρωτη αναβαθμιση δεν ειναι και ευκαταφρονητο ποσο, αλλα δεν ειναι και εκτος πραγματικοτητας
αλλωστε εγω δε μιλησα για καποιον ανουσιο extreme i7 των 300-400-500 ευρω , για εναν 'mainstream' i5 μιλησα που ναι μεν ειναι high end, αλλα λογω του κοστους του αξιζει τα λεφτα του
ετσι το βλεπω εγω, ισως κανω και λαθος
απλα επειδη κραταω καιρο τα μηχανακια μου, θελω να τη παλευουν και με το παραπανω για καιρο, οχι απλα να ειναι επαρκη -
βασικά το σχόλιο μου πήγαινε στον φίλο που θέλει να κάνει media pc, και επειδή είπε ότι δεν χρησιμοποιεί βαριές εφαρμογές τάχθηκα κατά τέτοιας αναβάθμησης-αγοράς.
-
Δυνατό σύστημα θες όταν παίζεις παιχνίδια η σχεδιάζεις, που σημαίνει ότι και θα σε ικανοποιήσουν και θα σου αντέξουν λίγο παραπάνω στο χρόνο .
Αν το χεις για βασικές εφαρμογές δεν υπάρχει λόγος δυνατού PC απλά και μόνο για να μην χρειαστεί αναβάθμιση στο μέλλον. -
από άποψη οικονομίας και εξοικονόμησης χρημάτων.Αλλιώς οκ κάνει αυτό που λες Qsis.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δυνατό σύστημα θες όταν παίζεις παιχνίδια η σχεδιάζεις, που σημαίνει ότι και θα σε ικανοποιήσουν και θα σου αντέξουν λίγο παραπάνω στο χρόνο .
Αν το χεις για βασικές εφαρμογές δεν υπάρχει λόγος δυνατού PC απλά και μόνο για να μην χρειαστεί αναβάθμιση στο μέλλον.αυτό ακριβώς!αν πχ μπαίνεις μόνο ιντερνετ ,και ένας P4 κάνει την δουλειά του..
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
βασικά το σχόλιο μου πήγαινε στον φίλο που θέλει να κάνει media pc, και επειδή είπε ότι δεν χρησιμοποιεί βαριές εφαρμογές τάχθηκα κατά τέτοιας αναβάθμησης-αγοράς.αν αναφέρεσαι σε μένα αυτό που με καίει είναι να αυξήσω την μνήμη στον κύριό μου υπολογιστή και αυτό γίνεται με 2 τρόπους, είτε σκάζοντας ένα σωρό λεφτά για ακριβή ddr2, είτε κάνοντας την καλή αναβάθμιση που πρότεινε ο Qsis και τα παλιά να τα κάνω media pc είτε να πάρω μια φθηνή μητρική s775 που να υποστηρίζει ddr3 και να βάλω εκεί μνήμες και το υπόλοιπο κύριο σύστημα και θα μου μείνει μια gigabyte τέρας και μνήμη ψάχνοντας μετά να βρω επεξεργαστή + gpu για να τα κάνω media pc. Βασικά μία η άλλη βγαίνει. anyway να μπει ο Μάης να οργανωθούμε.
Μπορώ να επιστρέψω ένα προιόν στο πλαίσιο σε οποιοδήποτε κατάστημα ή απ'αυτό που το αγόρασα; Μην πάρετε φλασάκι turbox ούτε καν γτπ δεν αξίζει
-
τιποτα turbo x δεν παιρνουμε πλεον οσοι εχουμε καει απο αυτα
σε οποιοδηποτε καταστημα εννοειται και προτιμησε με το πιστωτικο να πας σε αλλη μαρκα μην ξαναπαρεις το ιδιο
κι επειδη τα πιστωτικα οπως τα ξεραμε εκει εχουν καταργηθει, απλα πες τους οτι θες παλι ενα ιδιο προιον (φλασακι), απλα αλλη μαρκα αυτο δε στο αρνουνται
θα σου αρνουνταν ισως αν ηθελες να παρεις κατι αλλο στα ιδια λεφτα (οπως γινοταν παλιοτερα με τα πιστωτικα, οπου γινοταν παρτυ απο μερικους που κατεστρεφαν επιτηδες hw )ετσι ειχα κανει κι εγω με το ups , αφου μου καηκαν 2 turbox
-
ο i3 2100 είναι ψόφιος;
επίσης αυτοί οι sandybridge τα πάνε καλά με τις full hd ταινίες αν χρησιμοποιήσεις τα γραφικά της cpu (με H67/Ζ68 chipset στο m/b) ?
-
Υποστηρίζει Full HD, έχει υποστήριξη για HDMI-7.1 digital output, δεν βλέπω γιατί να χωλαίνει σε ταινίες υψηλής ανάλυσης.
Μόνο στα παιχνίδια θα έχει θέμα. -
για να δεις μια hd ταινια δεν εχεις ιδιαιτερη αναγκη απο το hw acceleration της οποιας καρτας γραφικων
με οτιδηποτε καλυτερο απο P4 (ακομα και με εναν c2d 6ετιας) βλεπεις μια χαρα , οι επεξεργαστες απο μονοι τους δεν εχουν κανενα προβλημα να τα βγαλουν περα με βιντεο τετοιας αναλυσης, το hw acceleration μαλλον ειναι 'bonus' δε μιλαμε για cpu κινητων οπου το χεις μεγαλυτερη αναγκηεπισης ειχε μια ωραια πρωτη παρουσιαση των ivy στο insomnia
αν εχουν καλες τιμες, γιατι οχι
(και παλι βεβαια τα παραπανω ευρω ισως να μην αξιζουν αν δε σε ενδιαφερουν συγκεκριμενα χαρακτηριστικα )http://www.insomnia.gr/page/reviews/_/h ... bridge-r96
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τιποτα turbo x δεν παιρνουμε πλεον οσοι εχουμε καει απο αυταΔηλαδή ούτε ενα MP3 player της πλάκας που είδα με 23 Ευρώ δεν αξίζει να πάρεις;
ο i3 2100 είναι ψόφιος;
Τα Σκληρά Μέρη του Θωμά ( ) λένε ότι είναι καλός ακόμα και για entry level gaming, οπότε άριστος για δουλειές γραφείου και γενική χρήση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
τιποτα turbo x δεν παιρνουμε πλεον οσοι εχουμε καει απο αυτα
Δηλαδή ούτε ενα MP3 player της πλάκας που είδα με 23 Ευρώ δεν αξίζει να πάρεις;
Ούτε.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]