Ο χρήστης djalma έγραψε:
'Ξέρω να παρκάρω'.
Ξεπάρκαρε τη στιγμή που την έβγαζα φωτό.Ο ήχος όταν παίρνει μπρος είναι τα πάντα όλα.Μετά ήταν πολύ ήσυχη,δεν είχαν ανοίξει οι βαλβίδες της κολάσεως..
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
Χθες στην Θεσσαλονίκης - Περαίας λαδί Bentley GT Continental με γερμανικές πινακίδες SHA - κάτι..
αργότερα λευκή Lamborghini Murcielago με ελληνικές πινακίδες ΙΚΒ - **** στην Βασ. Όλγας.
Aργησατε κυριε την lambo την ειδαμε πρωτοι και την αναφεραμε
Δεν υπάρχει πλέον λόγος αναφοράς της Murci.Ή στην γύρω περιοχή της Μητροπόλεως θα τη βλέπουμε, ή στο βνζινάδικο στα ΙΚΕΑ, ή στην Όλγας.
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Χθες στην Θεσσαλονίκης - Περαίας λαδί Bentley GT Continental με γερμανικές πινακίδες SHA - κάτι..
αργότερα λευκή Lamborghini Murcielago με ελληνικές πινακίδες ΙΚΒ - **** στην Βασ. Όλγας.
Δεν υπάρχει πλέον λόγος αναφοράς της Murci.Ή στην γύρω περιοχή της Μητροπόλεως θα τη βλέπουμε, ή στο βνζινάδικο στα ΙΚΕΑ, ή στην Όλγας.
Sorry παιδιά, εγώ πρώτη φορά την είδα και δεν πρόσεξα αναφορά στο φόρουμ .
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Sorry παιδιά, εγώ πρώτη φορά την είδα και δεν πρόσεξα αναφορά στο φόρουμ .
τον εχω πετυχει καμια 10αρια φορες...
Η προηγούμενη εξάρα είχε κάτι το διαφορετικό κυρίως στο πίσω μέρος που την έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κουπέ της κατηγορίας, η συγκεκριμένη δεν τα κατάφερε καλά σ αυτό το θέμα.
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η προηγούμενη εξάρα είχε κάτι το διαφορετικό κυρίως στο πίσω μέρος που την έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κουπέ της κατηγορίας, η συγκεκριμένη δεν τα κατάφερε καλά σ αυτό το θέμα.
Συμφωνώ σε αυτό που λες,απλά θα ήθελα να προσθέσω,ότι το προφίλ της τωρινής είναι υπέροχο!!!
προχθές ειδα ενα ΦΟΞ να σούρνει ένα τρέιλορ.
πραγματικά το λυπήθηκα... (το τρέιλορ)
Ακομα να μπεις στο κλιμα του φορουμ και δεν μπορεις να βαλεις 'ξ' και 'θ'??? Παντως χαρη δεν μας κανεις
H lambo είναι η γνωστή χρόνια παρατημένη?? Για ένα φεγγάρι κυκλοφορούσε αν θυμάμαι καλά.
'Ξέρω να παρκάρω'.
Ο χρήστης djalma έγραψε:
'Ξέρω να παρκάρω'.
Ξεπάρκαρε τη στιγμή που την έβγαζα φωτό.Ο ήχος όταν παίρνει μπρος είναι τα πάντα όλα.Μετά ήταν πολύ ήσυχη,δεν είχαν ανοίξει οι βαλβίδες της κολάσεως..
Το χρώμα είναι μπορντώ, έτσι?
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το χρώμα είναι μπορντώ, έτσι?
Αφού ρε μλκ,ξέρεις οτι με τα χρώματα δεν τα πάω και πολύ καλά,τι ρωτάς?
Αν και νομίζω πως είναι μπορντωροδοκόκκινο.....