-
Ο χρήστης valantisalonika έγραψε:
Χθες στην Θεσσαλονίκης - Περαίας λαδί Bentley GT Continental με γερμανικές πινακίδες SHA - κάτι..
αργότερα λευκή Lamborghini Murcielago με ελληνικές πινακίδες ΙΚΒ - **** στην Βασ. Όλγας.
Aργησατε κυριε την lambo την ειδαμε πρωτοι και την αναφεραμε
Δεν υπάρχει πλέον λόγος αναφοράς της Murci.Ή στην γύρω περιοχή της Μητροπόλεως θα τη βλέπουμε, ή στο βνζινάδικο στα ΙΚΕΑ, ή στην Όλγας.
-
H Α-Class έγινε αυτοκίνητο επιτέλους ...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Χθες στην Θεσσαλονίκης - Περαίας λαδί Bentley GT Continental με γερμανικές πινακίδες SHA - κάτι..
αργότερα λευκή Lamborghini Murcielago με ελληνικές πινακίδες ΙΚΒ - **** στην Βασ. Όλγας.
Δεν υπάρχει πλέον λόγος αναφοράς της Murci.Ή στην γύρω περιοχή της Μητροπόλεως θα τη βλέπουμε, ή στο βνζινάδικο στα ΙΚΕΑ, ή στην Όλγας.
Sorry παιδιά, εγώ πρώτη φορά την είδα και δεν πρόσεξα αναφορά στο φόρουμ .
-
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
... μαζί με την 5άρα και την A class!
Γιώργο βάλε και άλλες. Αντέχουμε!!!
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Sorry παιδιά, εγώ πρώτη φορά την είδα και δεν πρόσεξα αναφορά στο φόρουμ .
τον εχω πετυχει καμια 10αρια φορες...
-
Η ημέρα της ''6αρας'' σήμερα
είδα και ένα τέτοιο σήμερα
πολύ εντυπωσιακό σχήμα
+2 Mercedes cl 63 amg,1 audi tts cabrio -
Η προηγούμενη εξάρα είχε κάτι το διαφορετικό κυρίως στο πίσω μέρος που την έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κουπέ της κατηγορίας, η συγκεκριμένη δεν τα κατάφερε καλά σ αυτό το θέμα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η προηγούμενη εξάρα είχε κάτι το διαφορετικό κυρίως στο πίσω μέρος που την έκανε να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κουπέ της κατηγορίας, η συγκεκριμένη δεν τα κατάφερε καλά σ αυτό το θέμα.Συμφωνώ σε αυτό που λες,απλά θα ήθελα να προσθέσω,ότι το προφίλ της τωρινής είναι υπέροχο!!!
-
προχθές ειδα ενα ΦΟΞ να σούρνει ένα τρέιλορ.
πραγματικά το λυπήθηκα... (το τρέιλορ)
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Η ημέρα της ''6αρας'' σήμερα
i raise you, κ μην ακούω μαλακιες για την νεα 6αρα, δειτε μούρη η Μ:
πιο ειναι πιο ωραίο:
πρωσοπικα κλεινω προς c λογο σχημα αλλα και ηχο εξωπραγματικό μεταξυ των τριων (η 3αρα στις επειδιξεις χαλασε )
-
-
Ακομα να μπεις στο κλιμα του φορουμ και δεν μπορεις να βαλεις 'ξ' και 'θ'??? Παντως χαρη δεν μας κανεις
-
H lambo είναι η γνωστή χρόνια παρατημένη?? Για ένα φεγγάρι κυκλοφορούσε αν θυμάμαι καλά.
-
-
'Ξέρω να παρκάρω'.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
'Ξέρω να παρκάρω'.Ξεπάρκαρε τη στιγμή που την έβγαζα φωτό.Ο ήχος όταν παίρνει μπρος είναι τα πάντα όλα.Μετά ήταν πολύ ήσυχη,δεν είχαν ανοίξει οι βαλβίδες της κολάσεως..
-
Το χρώμα είναι μπορντώ, έτσι?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το χρώμα είναι μπορντώ, έτσι?Αφού ρε μλκ,ξέρεις οτι με τα χρώματα δεν τα πάω και πολύ καλά,τι ρωτάς?
Αν και νομίζω πως είναι μπορντωροδοκόκκινο..... -
Carspotting [#7]