-
http://www.gsmarena.com/galaxy_s_iii_sh ... s-4119.php
-
-
Ίσα που έδινα ένα 500αρικο γι' αυτό το εργαλείο!
http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s-iii-first-leaked-video-43093/#more-43093
Πολύ ίδιο μου φαίνεται...λέτε να μας την παίξουν ως άλλη Apple??
-
Σπύρο δεν ξέρω να βγάζω ss
δουλεύει τέλεια με την ics και είναι πολύ ωραία συσκευή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
... είναι πολύ ωραία συσκευή.είναι τεράστιο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μια και είμαστε αυτοκινητιστικό forum:Έχετε να προτείνετε κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα του Dailyroads Voyager για black box recorder?
Το Dailyroads ενώ είναι πολύ καλό γενικά, σε ICS τρώει αρκετά κολλήματα, σταματάει να γράφει μετά από 10 - 15 λεπτά, ενώ δε δουλεύει ούτε το background mode.
Βασικό requirement, να έχει λειτουργία για retaining videos καθώς και να κάνει rotate αυτόματα τα video files... Θα ήταν πολύ κουραστικό να σβήνω τα αρχεία manually.
Never mind, το βρήκα μόνος μου... Συνεχίστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα gadgets και το rooting.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο δεν ξέρω να βγάζω ssδουλεύει τέλεια με την ics και είναι πολύ ωραία συσκευή.
το εχω 4 μηνες πλεον και ειναι απλα ενθουσιασμενος!!!!!!!!!
κινηταρα και το εχω μαμα...ενω παιρνει τοσες ρομ...ορεξη να εχεις!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο δεν ξέρω να βγάζω ssδουλεύει τέλεια με την ics και είναι πολύ ωραία συσκευή.
μεγειες
ειναι καλη συσκευη αυτη επρεπε να παρεις απο την αρχη
-
Οποιος ενδιαφερεται για ενα αριστο Galaxy SII ας δει στην υπογραφη μου
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
... είναι πολύ ωραία συσκευή.
είναι τεράστιο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!
jesus ροζ η φωτο ειναι μεγενθυμενη ρε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οποιος ενδιαφερεται για ενα αριστο Galaxy SII ας δει στην υπογραφη μουΤο δικό μου είναι καλύτερο...
-
και να ειναι (που δεν ειναι), εσυ δεν το πουλας
-
το πούλαγε με άτοκες.
-
Εγώ και το ΠΛΑΙΣΙΟ! Πέρα από την πλάκα πάνε βάλτο στο iphonehellas το τηλέφωνο να έχει φύγει σε 2 μέρες. Μετά να δω τι θα πάρεις που ακόμα το S3 είναι φήμες...εκτός αν πας για Νote οπότε πάω πάσο.
-
στο iphonehellas ενδιαφερονται για SII ?
-
Γιατί να μην ενδιαφέρονται να αλλάξουν τα σαπάκια τους με ένα σοβαρό τηλέφωνο? Βάλτο δεν χάνεις τίποτα. Έχει αρκετά S2 προς πώληση βέβαια άλλα κάτι θα βρεθεί και για σένα. Πιθανόν να βρεις και κάποια περίπτωση ανταλλαγής που να σε ενδιαφέρει...
Πρώτα απ' ολα βάλτο στο myphone αν έχεις τη δυνατότητα. Εγώ δεν έχω 100 ποστ στο myphone και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να πουλήσω κάτι εκεί μέσα.
-
ναι αλλα δεν με ενδιαφερει να to ανταλλαξω με κατι τοσο χειροτερο οπως το ...iphone
ευχαριστω παντως
-
Παιζούν πολλά ρε συ μην κολλάς στο χάρχαλο. Ότι γουστάρεις έχει εκεί μέσα. Και Note θα βρεις και One X και ότι θες...
-
το ONE X το ειδα, παρα πολυ ομορφο, πολυ καλη οθονη. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω 600-700€. Το SIII θα ειναι το ιδιο ακριβως σε τιμη οποτε παλι δεν παιζει.
το SII ειναι γαιδουρι σε hardware. Το ειχα ξεχασει υποχρονισμενο στο 1,0ghz και δεν ειχε καμια σχεδον διαφορα σε αποδοση. Η ταχυτητα ειναι το τελευταιο που του λειπει. Στη χειροτερη το ανεβαζεις στο 1,4ghz και τελος...
δεν ξερω ακομη τι θα παρω, σιγουρα κατι μτχ παντως.
-
Αν είναι να πάρεις κάτι σε android γιατί να το δώσεις;
Περι συσκευών Android...