-
έχω και τα 7. Τα στέλνω σε όποιον θέλει από Δευτέρα στη δουλειά, γιατί σπίτι με 56k δε γίνεται...
-
κάποιος έχει PM.. (Ακούς Σπύρο??)
-
Οκ θα πάρω πτυχίο στα 67 με εσάς που έμπλεξα
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Οκ θα πάρω πτυχίο στα 67 με εσάς που έμπλεξαΚάλιο αργά παρά ποτέ..
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Οκ θα πάρω πτυχίο στα 67 με εσάς που έμπλεξαΑστα, και εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι.
-
418 score!
Σας πάτησα! -
Οκ θα πάρω πτυχίο στα 67 με εσάς που έμπλεξα
μη τρελενεσαι...
δικο σου ειναι...δε στο παιρνει κανενας -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
κάποιος έχει PM.. (Ακούς Σπύρο??)are you talkin to MEEEEE???
(αν ναι, τα πμ μου δε λειτουργούν και τόσο καλά τελευταία...)
-
Εμενα ενοουσε, αλλα πρεπει να απευθηνθει σε εσενα απο δευτερα απο τη δουλεια...
Σορρυ kid αλλα το mail μου βγαζει permanent failure. Δεν ξερω τι γινεται, αλλα δε μπορω να στο στειλω... -
Δεν υπάρχει πρόβλημα Σπύρο, σε ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια..
Krusenstern και σένα Σπύρο σε λένε? Και μιας και ο άλλος ο Σπύρος δεν μπορεί, μήπως μπορείς εσυ?
-
405 να το αφησω????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
405 να το αφησω????Άστο κι έλα να παρκάρεις το δικό μου...
Με την πρώτη 166 (ναι, ναι... δεν είμαι καλός στο παρκάρισμα... )
Αλήθεια, πως μπορούμε να σώσουμε το παιχνιδάκι στο σκληρό μας;;;
EDIT: 266 με την δεύτερη... getting better...
-
Εγω δε μπορω να τα καταφερω στη δευτερη δοκιμασια. Εχει κανενα κολπο;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω δε μπορω να τα καταφερω στη δευτερη δοκιμασια. Εχει κανενα κολπο;Πάρτο αλλιώς!!:lol:
Εγώ που δεν μπορώ στο 1ο καλά????
-
Τρόπος να αποθηκεύσουμε το παιχνίδι στο pc?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγω δε μπορω να τα καταφερω στη δευτερη δοκιμασια. Εχει κανενα κολπο;
Πάρτο αλλιώς!!:lol:
Εγώ που δεν μπορώ στο 1ο καλά????
Τι αλλιως μου λες, και με γερανο να το δεσω και να προσπαθησω να το βαλω απο αερα, παλι δεν θα τα καταφερω.
-
403 βαθμούς αν και θα μπορούσα να πάρω περισσότερους αν δεν χτύπαγα ενα αμάξι στην δευτερη δοκιμασία.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω δε μπορω να τα καταφερω στη δευτερη δοκιμασια. Εχει κανενα κολπο;Tip. Προσεχε ΠΟΥ το παρκαρεις εσυ...
Black humour...
417 points!
Tip. Στη δευτερη δοκιμασια, ξεκινα κανοντας οπισθεν(εχει λιγο χωρο πισω), και βαλτο με τη μουρη...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τρόπος να αποθηκεύσουμε το παιχνίδι στο pc?επειδή ρωτάτε, απαντάω:
υπάρχει ένα προγραμματάκι που γίνεται Plugin στον Explorer (αν έχει βρει κανείς για Firefox, ΤΟ ΘΕΛΩ), το οποίο με δεξί κλικ σε αφήνει να κάνεις 'save as' στο flashάκι (το παιχνίδι αυτό είναι flash).
Στείλτε μου pm να σας το στείλω, 300k είναι
-
Και στη δευτερη διαδικασια και στην τριτη το tip ειναι να μπεις με την οπισθεν. Το flashακι εφοσον το παιζεται ειναι ηδη αποθηκευμενο στον υπολογιστη σας! Πηγαινετε στο C:\Documents and Settings(User)\Local Settings\Temporary Internet Files οπου (user) το ονομα του user σας και ψαξτε για το αρχειο zurich_carparking[1].swf. Καντε το copy καπου αλλου και μπορειτε να το παιζετε αν εχετε flash player. Αυτα για οσους εχετε 2000 ή XP. Για 98 νομιζω ειναι C:\Windows\Temporary Internet Files ή C:\WinNT\Temporary Internet Files αλλα δε θυμαμαι και καλα
Άντρες εναντίον γυναικών στο παρκάρισμα!