-
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Γνήσιο είναι
Όχι μόνο είναι γνήσιο, είναι και το Nurburgring edition, περιορισμένης παραγωγής και πολύ σπάνιο. Απλά ο τύπος του φόρεσε και ένα -άθλιο κατ'εμέ- ματ vinyl.
Διεγράφη προσωπική αιχμή προς άλλο χρήστη -δε χρειαζόταν αυτό αγαπητέ [Mod]
δεν ξερω τη αλλο εγραψες και στο σβησανε αλλα εδω που ειμαι τωρα, περιξ του εργοστασιου τις οπελ και πολυ σπανιο δεν το λες, οτι βγαζει η οπελ σε opc, λογικο κιολας, κυκολοφορουν παραπολυ!
-
Προφανώς δεν πήγαινε προς εσένα η 'προσωπική αιχμή' GeorgT To Nurburgring θα επιμείνω ότι είναι σπάνιο -έστω, σχετικά σπάνιο- αφού είναι πολύ περιορισμένης παραγωγής, μόνο 500 αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος!
-
ΑΑ οκ σορρυ τοτε, παντως το προανέφερα κ οταν το εβαλα, αν κ δεν με αρέσουν τα ματ χρωματα στο συγκεκριμένο του πηγενε αρκετα το χρώμα, δικαιο εχεις 500 ειναι μονο κ τρυγυρνανε αρκετα εδω στο Rüsselsheim και περίχωρα, αν κ το ηξερα το είχα ξεχάσει τελείως!
Τελικα στο carspotting επρεπε να το βαλω, λαθος μου!
-
-
-

-
-
Αμα ξεκινησω να βγαζω φωτογραφιες με ποσα τετοια υπαρχουν στο Αιγιο 1gb καρτα μνημης δε μου φτανει.
-
χαλαρά... και στην πάτρα έχουμε ποικιλία από τετράτροχα τερατίνια...
-
Μα στην Πάτρα είναι και αυτό.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:

Που να δεις και ενα μπλε 308 με αυτοκολλητα κεραυνων κι μαυρες aftermarket ζαντες!
-
VROOM VROOOOM

-
Αυτος πρέπει να έπαιζε Need For Speed:High Stakes.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
VROOM VROOOOM

οι άσπρες ρίγες το χαλάνε λίγο πιστεύω...
-
τι ακριβως θελει να δειξει με το μπλε αυτοκολλητο στο κατω μερος του προφυλακτηρα;
-
ρε παίδες αυτός στο σιβικ 1400 τι εχει βάλει στο τζάμι;
Ως άπειρος στο καγκούρing το έχασα...please explain -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ρε παίδες αυτός στο σιβικ 1400 τι εχει βάλει στο τζάμι;
Ως άπειρος στο καγκούρing το έχασα...please explainδεν εχει βαλει κατι, απλα ειχε πολυ σκονη και καποιος ζωγραφισε πανω σε αυτο. το καγκουρικο ουτε εγω καταλαβα που ειναι
π.χ.

-
η λεοπαρδαλη στο civic δεν νομιζω οτι ειναι ζωγραφια πανω σε σκονη...
-
Αυτοκόλλητο λεοπάρδαλη είναι με τρυπούλες όπως οι διαφημήσεις στα λεωφορεία.
Australia Uber Alles!!!!! [#5]