-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://instaport.me/Ευχαριστώ πολύ!!!!
-
Εγώ θα έλεγα να πετάξεις το instagram αλλά μπορεί να με πούνε κακό
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να πετάξεις το instagram αλλά μπορεί να με πούνε κακό+grahams number
go launcher vs ics stock launcher
χου ις δε μπεστ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να πετάξεις το instagram αλλά μπορεί να με πούνε κακόΓιατί?
-
Με την τελευταια ενημερωση που μολις μου ηρθε εφτιαξε το bug στο tapatalk 2. Niceeee
Sent from my U8800Pro using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Γιατί?
σαβουροεφαρμογες, που εντυπωσιαζουν τους brain dead μηλαράκιδες... Τιποτα το ουσιωδες, τιποτα που δεν υπηρχε ηδη στον android...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γιατί?
σαβουροεφαρμογες, που εντυπωσιαζουν τους brain dead μηλαράκιδες... Τιποτα το ουσιωδες, τιποτα που δεν υπηρχε ηδη στον android...
Ναι,οκ,συμφωνώ ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά σαν ένας απλός και γρήγορος τρόπος να ''πειράζεις'' τις φωτο δεν είναι κακός.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Γιατί?
Γιατί όχι. Υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές που κάνουν το ίδιο και καλύτερα εδώ και καιρό. Βάλε το Pixlr-o-matic και θα με θυμηθείς
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γιατί?
Πάντως με λιγότερο απο 2 χρόνια προσπάθεια και με την σαβουρα τα αρπαξανε τα δις...
-
Eδω θα μπει στο χρηματιστήριο η μαλακία που ακούει στο όνομα facebook, το instagram είναι το περίεργο? Το τι σαβούρα έχει πουληθεί και έχει κάνει κάποιους πλούσιους, στο ίντερνετ είναι κάτι συνηθισμένο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πάντως με λιγότερο απο 2 χρόνια προσπάθεια και με την σαβουρα τα αρπαξανε τα δις...
οταν απευθύνεσαι στο κατάλληλο κοινό... ειναι εύκολο να αρμέξεις. Κακα τα ψέμματα... και μαγκια τους βεβαίως!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Eδω θα μπει στο χρηματιστήριο η μαλακία που ακούει στο όνομα facebook, το instagram είναι το περίεργο? Το τι σαβούρα έχει πουληθεί και έχει κάνει κάποιους πλούσιους, στο ίντερνετ είναι κάτι συνηθισμένο.Όντως είναι απίστευτο πως πιάνουν μερικές σαβουροεφαρμογες. Νομίζω αυτο που πουλάνε είναι πόσους χρήστες έχουν. Πρέπει να αλλάξουμε επάγγελμα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Eδω θα μπει στο χρηματιστήριο η μαλακία που ακούει στο όνομα facebook, το instagram είναι το περίεργο? Το τι σαβούρα έχει πουληθεί και έχει κάνει κάποιους πλούσιους, στο ίντερνετ είναι κάτι συνηθισμένο.
Όντως είναι απίστευτο πως πιάνουν μερικές σαβουροεφαρμογες. Νομίζω αυτο που πουλάνε είναι πόσους χρήστες έχουν. Πρέπει να αλλάξουμε επάγγελμα.
Αχέμ
http://blog.instagram.com/post/20785013897/instagram-facebook
1 billion από αυτά τα πράσινα με τον Γιώργη πάνω. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
... Βάλε το Pixlr-o-matic και θα με θυμηθείςΤα σέβη μου,εκπληκτική εφαρμογή!!!
-
Μπααα λίγα εφέ. Προτιμώ το Camera 360, πληρέστερο.
-
Το καινούριο τάπα δουλεύει οκ
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
-
Confirmed!
-
-
Τι κινητό?
-
Samsung Galaxy S+
Περι συσκευών Android...