-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Tι να προσέξει κάποιος στην αγορά ενός mk1 ή mk2, περαν από τον τυπικό έλεγχο ενός μεταχειρισμένου;;Θέλεις να μπλέξεις με τόσο παλιό αυτοκίνητο? Μιλάμε μκ1 υπάρχουν 20+ ετών. Στο λέω για μην λες μετά παρτάλι κλπ. Πόσα χρήματα διαθέτεις αν επιτρέπεται?
Τσεκάρεις ότι θα τσέκαρες σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο +την κουκούλα για φθορά/τρύπες +τα λάστιχα της κουκούλας γιατί μπορεί να μπάζουν (κ κοστίζουν).
-
Υπάρχει καποιος να μου πει ποια είναι τα χρωματα που έβγαινε το ΝΑ?
Iσως απο προσπέκτους ή αν θυμάται? -
Eδώ είσαι Κώστα.
-
Θενκς Πάνο! Ουτε τα μισά δεν θυμόμουν!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κι ο Νομικός είναι αξιόλογος. http://www.inautos.gr/cars/repair/mazda ... -l593.htmlΟ Νομικός-Κουρής είναι εξαιρετικό συνεργείο. Γνώστες, άριστοι επαγγελματίες και ΚΑΛΟΙ άνθρωποι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tι να προσέξει κάποιος στην αγορά ενός mk1 ή mk2, περαν από τον τυπικό έλεγχο ενός μεταχειρισμένου;;
Θέλεις να μπλέξεις με τόσο παλιό αυτοκίνητο? Μιλάμε μκ1 υπάρχουν 20+ ετών. Στο λέω για μην λες μετά παρτάλι κλπ. Πόσα χρήματα διαθέτεις αν επιτρέπεται?
Τσεκάρεις ότι θα τσέκαρες σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο +την κουκούλα για φθορά/τρύπες +τα λάστιχα της κουκούλας γιατί μπορεί να μπάζουν (κ κοστίζουν).
6-7k..
Το πρόβλημα είναι.. στο κεφάλι μου. Το mk1 μ' αρέσει περισσότερο. Αν και σε αυτά τα λεφτά νομίζω ότι θα βρώ σίγουρα κάποιο mk2 ή mk2.5 σε καλή κατάσταση..
Άρα έχουμε αγγαρέψει γνωστό με πείρα στις κουκούλες και σβάρνα τις αγγελίες στο car.gr
-

-
Έλα, παραδέξου το: είσαι τσακωμένος με τα εργοστασιακά miata.
-
Bournazi FTW!
-
Καλό θα είναι παντως κάποια ΝΑ, ΝΒ, NC να παραμείνουν 'ανοθευτα'!
-
Πολύ σωστό! Για να μη συνηθίσουμε τα όμορφα και πάψουμε να τα εκτιμούμε!
-
Σε αυτή τη σελίδα πάντως δεν υπάρχει τίποτα που να πλησιάζει καν στο όμορφο.
-
Ο χρήστης matt21 έγραψε:
Tι να προσέξει κάποιος στην αγορά ενός mk1 ή mk2, περαν από τον τυπικό έλεγχο ενός μεταχειρισμένου;;
Θέλεις να μπλέξεις με τόσο παλιό αυτοκίνητο? Μιλάμε μκ1 υπάρχουν 20+ ετών. Στο λέω για μην λες μετά παρτάλι κλπ. Πόσα χρήματα διαθέτεις αν επιτρέπεται?
6-7k..
Το πρόβλημα είναι.. στο κεφάλι μου. Το mk1 μ' αρέσει περισσότερο. Αν και σε αυτά τα λεφτά νομίζω ότι θα βρώ σίγουρα κάποιο mk2 ή mk2.5 σε καλή κατάσταση..
Άρα έχουμε αγγαρέψει γνωστό με πείρα στις κουκούλες και σβάρνα τις αγγελίες στο car.gr
οκ, αν σου αρέσει πολύ περισσότερο το ΝΑ κ είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς. Δύο οι επιλογές: ή πας για ένα μαμά περιποιημένο ~3κ κ με τα υπόλοιπα προσθέτεις πράγματα αν θέλεις ή παίρνεις ένα έτοιμο (αν βρεις ένα όπως σου αρέσει). Βέβαια 7κ για ΝΑ είναι πολλά...
-
-
σα νταλικα ειναι το τιμονι...χα χα χα (πλακα κανω)
-
-
Κλασικό πλέον το Μκ1!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xVi_XYVwxg -

-

-
Τώρα που πουλήθηκε το Saxo VTS του Taurus, τον καλωσορίζουμε στη Miatoπαρέα!
Mazda MX-5