-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πριν λίγο, sms απο ... Ρόδο!!! 'Τελικά θα είμαι στην λίμνη Πλαστήρα!!!'
Μετάθεση;
Λιμνοφύλακας!
-
Αν δεν ανακοινωσει τιποτα το ΓΕΣ δεν μπορω να ερθω
Ταξχος (ΤΘ) Thomas_C200K -
Τελικα εχει κλεισει το 20-22/4 ? Θελω να κλεισω δωματιο μιας και μαλλον θα ερθουμε οικογενειακως με γυναικα και τεκνο.
-
O Απρίλιος μπήκε και ... 'ο καιρός γάρ εγγύς'!
Με αυτά τα δεδομένα και ως τόπο συνάντησης τη Λίμνη Πλαστήρα, αν είμαστε σύμφωνοι για την 22 Απριλίου, να δούμε τις συμμετοχές ξανά.
Έχω τη γνώμη ότι **μέχρι την 7 Απριλίου θα πρέπει να έχουμε οριστικά αποφασίσει, ** γιατί αν 'σκορπίσουμε' για διακοπές Πάσχα, .... καλά κρασιά !Επαναφέρω τη λίστα, ξανασκεφτείτε τις δυνατότητές σας για συμμετοχή την 22/4 και ... διορθώστε ή ποστάρετε ανάλογα για να φτιαχτεί η τελική λίστα .
Προφανώς, καλοδεχούμενες και άλλες συμμετοχές !!!
Οι 'κοκκινισμένοι' θεωρούνται για ειδικούς λόγους ..... 'κωλυόμενοι' !1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
10/ Thomas_C200K
11/ Orestisren
12/ kotetsi
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ HelenKor
19/ Sakaflias
20/ leftgalan
21/ Τsardas
22/ rx8_drifterΣυμμετέχοντες με διανυκτέρευση (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
3/ Angel (+1) με επιφύλαξη
4/ Orestisren
5/ sv2
6/ dbekos (+1 με επιφύλαξη)
7/ leftgalan (+1)
8/ HelenKor με επιφύλαξη
9/ cosneo (εκτός απροόπτου)
10/ REALZEUS (εκτός απροόπτου)
11/ rx8_drifter (αναλόγως ημερομηνίας, προτίμηση σκ μετά το πάσχα)
12/ kouliscd (+2 με +3 αν μιλάμε για 22/4, αλλιώς όλο παίζουν. )
13/ Τsardas (+2) -
Να μην βρισκομαι εκει κατω
-
Ο συνάδελφος δρίφτερ είναι μόνο στις διανυκτερεύσεις και όχι στην κεντρική λίστα.
-
Διορθώθηκε !!!
-
4/ Orestisren
Συμφωνα με προχθεσινό του sms θα είναι στην συναντηση!
Συντομα θα υπάρξει και απο τον ίδιο επιβεβαίωση!
Προς το παρόν θα έλεγα χρωματικά να είναι κάπως έτσι: Orestisren!!! -
Διανυκτέρευση για μένα δεν παίζει, μιας και πετάω κυριακή, η μόνη πιθανότητα να έρθω είναι αν καταφέρω να βρώ τρόπο να ανέβω σάββατο από Λευκάδα τρίκαλα, θα ενημερώσω συντόμως
-
Παρακαλώ να προστεθώ κι εγώ στη λίστα για την Κυριακή 22/04.
Λογικά κάτι θα υπάρχει και στα Τρίκαλα το Σάββατο
-
Ολα τα νεότερα δεδομένα θα ληφθούν υπόψη , ώστε να ανανεωθούν τα στοιχεία της λίστας αύριο το βράδυ .
Παράκληση: Μην ποστάρετε κείμενα για 'χαβαλέ', γιατί .... θα χαθεί η μπάλα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διανυκτέρευση για μένα δεν παίζει, μιας και πετάω κυριακή, η μόνη πιθανότητα να έρθω είναι αν καταφέρω να βρώ τρόπο να ανέβω σάββατο από Λευκάδα τρίκαλα, θα ενημερώσω συντόμωςΚαι εγώ μία από τα ίδια, Κυριακή πετάω. Θα προσπαθήσω να έρθω το Σάββατο. Ενημερώνω μόλις το σιγουρέψω
-
Δεν βλέπω 'κίνηση' στο θέμα, οπότε έχω την εντύπωση ότι η συνάντηση μάλλον .... 'ναυαγεί'
Πέρασε ο ενθουσιασμός, προέκυψαν υποχρεώσεις, δεν μας φτάνουν τα λ7 , .... ???
Όλα θεμιτά και κατανοητά, αλλά **..... **Αναθεωρημένη λίστα λοιπόν και ... ότι προαιρείσθε
Κυριακή 22/4/2012 :1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
10/ elvet (ενδεχομένως και Σάββατο)
11/ Orestisren
12/ kotetsi
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ HelenKor
19/ Sakaflias
20/ leftgalan
21/ Τsardas
22/ rx8_drifter
23/ Αρης (για Σάββατο)Συμμετέχοντες με διανυκτέρευση (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
4/ Orestisren
5/ sv2
7/ leftgalan (+1)
8/ HelenKor με επιφύλαξη
13/ Τsardas (+2) -
Λοιπον, οσοι θελουμε διανυκτερευση θα ηταν προτιμοτερο να κλεισουμε κατι μεχρι την Τριτη-Τεταρτη θα ελεγα.
Αυριο θα διαλεξω λιγα καταλυματα για να παρουμε μια ιδεα. -
Επιβεβαιωνω κι εγω
Κι εννοειται και με διανυκτερευση.Το που θα μεινουμε και το πως θα ταξιδεψουμε παντως εχουμε χρονο να το κανονισουμε καυως παμε αε βολικες μερες -
Λοιπόν... με δεδομένο ότι με τη συμβία μου το έχουμε ψήσει για Λίμνη και το θεωρούμε στάνταρντ, κάνω την αρχή.
Περιμένω επιβεβαίωση από το έτερον ήμισυ για να κάνουμε κράτηση σε κάποιο από τα «Ελπίδα» στα Καλύβια ή «Ίριδα» στο Μπελοκομίτι (εκτός αν την τελευταία στιγμή θελήσει να δει κάτι άλλο). Θα μείνουμε και Σάβ 21/4 και Κυρ 22/4.Έχει κοιτάξει άλλος για δωμάτια;
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά φίλοι έμειναν προ καιρού στα Ασπρολίθια, που 'ναι καλή φάση για 4-5 άτομα μαζί.
-
Αφού η συνάντηση θα γίνει κοντά, εννοείται ότι θα έρθω την Κυριακή!
Έτσι κι αλλιώς είχα προγραμματίσει μια βόλτα στη λίμνη, αφού έχω να πατήσω εκεί 3 χρόνια τουλάχιστον...
Διανυκτέρευση δεν χρειάζομαι αφού μένω Τρίκαλα.Για τη διαδρομή Μουζάκι - λίμνη για την οποία έγινε συζήτηση νωρίτερα (για πιθανή διανυκτέρευση Μουζάκι):
Ναι, είναι πολύ στενός ο δρόμος, σε ορισμένα σημεία τουλάχιστον, όχι όμως τόσο που να θεωρηθεί επικίνδυνος.
Ναι, υπήρχε παλιότερα πρόβλημα με κατολισθήσεις και πρέπει να γίνει επιβεβαίωση ότι είναι βατός γιατί είχαμε βαρύ χειμώνα.
Είναι όμως μια πολύ ωραία διαδρομή, μέσα στο πράσινο και με σημεία με ωραία θέα. Επίσης έχει μηδενική κίνηση και είναι μικρή η απόσταση μέχρι τη λίμνη. Επομένως η εναλλακτική για διαμονή στο Μουζάκι δεν πρέπει να αποκλειστεί (αφού βέβαια κάποιος τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο ή στο αστυνομικό τμήμα να σιγουρέψουμε ότι ο δρόμος είναι ΟΚ).Για την πρόταση για βόλτα το Σάββατο στην κυκλική διαδρομή Πύλη - Περτούλι - Καλαμπάκα (για όσους διανυκτερεύσουν), θέμα που επίσης συζητήθηκε νωρίτερα:
Η διαδρομή είναι εκπληκτική και αξίζει για όσους δεν την έχουν κάνει. Εκτός από το τοπίο που .. δεν θυμίζει Ελλάδα, έχει και ωραία μέρη για φαγητό και για καφέ.
Όμως είναι μεγάλη διαδρομή, νομίζω 80 χλμ, κάπου 2,5 ώρες χωρίς στάση. Αν (όπως είναι λογικό) συνδυαστεί με πολλές στάσεις σε ενδιαφέροντα σημεία, φαγητό, καφέδες κλπ χρειάζεται μια ολόκληρη μέρα. Επίσης μας περιορίζει ότι το Σάββατο, αφού οι περισσότεροι θα διανυκτερεύσουν μόνο 1 μέρα και θα έρχονται από μακρυά, η βόλτα δεν θα μπορεί να ξεκινήσει πριν τις 12 το μεσημέρι τουλάχιστον. Ευτυχώς όμως νυχτώνει αργά αυτή την εποχή και υπάρχει χρόνος για τα πάντα, αρκεί να υπάρχει διάθεση (και βενζίνη). Επίσης πρέπει να βοηθήσει και ο καιρός αφού να σκεφτείτε ότι σήμερα χιόνιζε στην περιοχή (όπως και στη λίμνη Πλαστήρα)...Επειδή ξέρω καλά την περιοχή και έχω κάνει τη διαδρομή πολλές φορές, αν υπάρχει ενδιαφέρον από όσους θα είναι στην περιοχή το Σάββατο, θα χαρώ πολύ να οργανώσω αν θέλετε ένα 'πρόγραμμα' που μπορούμε να βρεθούμε, που να φάμε, τι να δούμε κλπ.
Η λίστα συμπληρωμένη:
Κυριακή 22/4/2012 :
1/ efthymis
2/ dbekos
3/ kyr80
4/ Ernani
5/ Κίκιζας Γρηγόρης
6/ cosneo
7/ VolvoZeus
8/ Angel
9/ sv2
10/ elvet (ενδεχομένως και Σάββατο)
11/ Orestisren
12/ kotetsi
13/ REALZEUS
14/ Κωνσταντίνος
15/ InFiNiTy
16/ kouliscd
17/ Billopoulos
18/ HelenKor
19/ Sakaflias
20/ leftgalan
21/ Τsardas
22/ rx8_drifter
23/ Αρης (για Σάββατο)
24/ ThanasisNΣυμμετέχοντες με διανυκτέρευση (σε παρένθεση ο αριθμός πρόσθετων ατόμων) :
1/ kotetsi (+1)
2/ Billopoulos (+1)
4/ Orestisren
5/ sv2
7/ leftgalan (+1)
8/ HelenKor με επιφύλαξη
13/ Τsardas (+2) -
Αν είναι τόσο ωραία η διαδρομή του Σαββάτου και εγώ μεσα!
-
Τί έγινε ρε παιδιά, μας 'γονάτισε' ο Πάγκαλος;
Λοιπόν, αν η συνάντηση τελικά πραγματοποιηθεί, προτείνω να δωθούν σημεία συνάντησης. Η διαδρομή του Σαββάτου φαίνεται ενδιαφέρουσα, οπότε το σκέφτομαι κι εγώ.
Επίσης, όποιος θέλει να συνταξιδέψουμε από Πειραιά με το twingo, είναι ευπρόσδεκτος.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012