-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
το Ε9 δεν υπαρχει πλεον στο gsis. πως κανετε διορθωσεις?
Διοτι ήθελα να διοριθωσω τα τετραγωνικα και να τσεκαρω αν ειναι ολα σωστα, αλλά το 'θυμήθηκα' χτες (1-4) και δεν μπορεσα να κανω κατι.- Λέγεται ότι θα μείνει ανοιχτό μέχρι το Πάσχα, οπότε διορθώσεις μέχρι τότε. (Καλή Ανάσταση θα έχουμε... )
- Η εφαρμογή είναι εδώ.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
το Ε9 δεν υπαρχει πλεον στο gsis. πως κανετε διορθωσεις?
Διοτι ήθελα να διοριθωσω τα τετραγωνικα και να τσεκαρω αν ειναι ολα σωστα, αλλά το 'θυμήθηκα' χτες (1-4) και δεν μπορεσα να κανω κατι.- Λέγεται ότι θα μείνει ανοιχτό μέχρι το Πάσχα, οπότε διορθώσεις μέχρι τότε. (Καλή Ανάσταση θα έχουμε... )
- Η εφαρμογή είναι εδώ.
thanks a lot
-
τι ειναι μονοκατοικια? Ενα μονο διαμερισμα, σε ενα κτίριο?
Δυοροφο κτισμα, ανεξάρτητα δύο 'διαμερισματα' θα ελεγα με κοινη παροχη ΔΕΗ ( οχι στα νομιμα πλαίσια απο οτι ξέρω η τροφοδοτηση του ισογειου) και δηλωνετε μέχρι τώρα ως δύο ανεξαρτητα διαμερισματα- κατοικιες, σωστα το δηλωνουμε? -
Σε καποια σελιδα του αναφερει ποιο κτισμα θεωρειται μονοκατοικια.
http://www.tovima.gr/files/1/2012/13/vi ... as2012.pdf -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ αφού άλλαξα διεύθυνση και πήγα στης συζύγου πήγα στης νέας περιοχής δηλαδή τη 'δική της' ΔΟΥ.
Μετά θα πρέπει να φτιάξεις και Ε9 ακόμα και να μην έχεις μεταβολές μόνο και μόνο για να δηλώσεις μεταβολή οικογενειακής κατάστασης.**onyx ** ξερεις αν αυτο γινεται ηλεκτρονικα?
-
Δεν ξέρω, το είχα κάνει προ ηλεκτρονικής εποχής Ε9 αλλά μπες και δες, μάλλον ναι.
-
δεν εμπαινα να δω την ηλεκτρονικη δηλωση Ε9 γιατι δεν ειχα μεταβολες τον τελευταιο καιρο.
Μπηκα λοιπον σημερα απο περιεργεια και βλεπω να λειπουν...
λειπει το σπιτι που μενω και το ειχα παρει το 2006
λειπουν και κατι κλασματα ακινητων απο αποδοχη κληρονομιας.επειδη ειχα αυτη την αμφιβολια και οταν ειχε ερθει το τελευταιο ΕΤΑΚ πριν 2-3 χρονια, ειχα δει τα αντιγραφα που κρατησα απο τα Ε9 και εκει υπηρχαν.
Τωρα στην 'περιουσιακή κατάσταση' απο το gsis ΔΕΝ υπαρχουν.
Τι κανω;
οταν τα δηλωσω πρεπει να βαλω καπου ημερομηνια κτησης, ή απλα να τα βαλω;Στο κτηματολόγιο υπαρχουν κανονικα γ@μ@ τη γραφειοκρατια μου μεσα
-
τα δικά μου πάντως ήταν εντάξει και μάλιστα είχα φόβο λόγω παντρειάς και των ακινήτων της γυναίκας από την κοινή μας δήλωση. είναι άραγε αναλόγως τη ΔΟΥ το αν θα λείπουν στοιχεία;
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
τα δικά μου πάντως ήταν εντάξει και μάλιστα είχα φόβο λόγω παντρειάς και των ακινήτων της γυναίκας από την κοινή μας δήλωση. είναι άραγε αναλόγως τη ΔΟΥ το αν θα λείπουν στοιχεία;Αναλογα ποσο βαριοταν ο υπαλληλος που τα καταχωρησε!
-
@bebes
λιγες σελιδες πριν ειχα περιγραψει κατι παρομοιο.... και ειχα πει να μπουμε ολοι να δουμε τι λεει το Ε9 .. παντως με την παραταση μπορεις να μπεις και να συμπληρωσεις οτι λειπει... αρχιζοντας απο την Ε9 του 2009. Και ας ελπισουμε οτι μετα θα διατηρηθουν τα στοιχεια σωστα... πλεον... -
εγω που ειχα την τελευταια μεταβολη του Ε9 μου καπου στο 1997, λετε να το ψαξω? ή δεν υπαρχει λογος για τόσο παλια δηλωση?
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@bebes
λιγες σελιδες πριν ειχα περιγραψει κατι παρομοιο.... και ειχα πει να μπουμε ολοι να δουμε τι λεει το Ε9 .. παντως με την παραταση μπορεις να μπεις και να συμπληρωσεις οτι λειπει... αρχιζοντας απο την Ε9 του 2009. Και ας ελπισουμε οτι μετα θα διατηρηθουν τα στοιχεια σωστα... πλεον...ναι μπηκα απο το αρχειο του gsis kai ειδα τις δηλωσεις του 2006, 7, & 8. Eιναι ολα περασμενα κανονικα.
Στο ΕΤΑΚ 2009 &2010 δεν υπαρχει οφειλή ή εκκρεμοτητα, οποτε λεω να μην πειραξω τιποτα στο νεο Ε9
-
Στο δικό μου Ε9 και στο Ε9 φίλου, δεν είχαν περάσει αλλαγές που είχαμε δηλώσει στις εφορίες μας με χειρόγραφα Ε9 το 2009 και 2010 και χρειάστηκε να τα ενημερώσουμε.
-
Τελικά οι εφορίες που λειτουργούν καλά πρέπει να είναι οι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας.... Από τα χειρότερα παραδείγματα δημοσίων υπαλλήλων....
Αλλά βέβαια όποτε προσπάθησε κάποιος να τους στρώσει.... παραιτήθηκε.... -
Η γιαγια έβγαλε νέα ταυτότητα, αφού μας έκανε μια κόμπλα ο Δήμος Λαμίας γιατι δεν υπάρχει αρχείο πριν το 1920, αύριο παει ΚΕΠ για εξουσιοδότηση και αλλαγή έτους γέννησης στο ΑΜΚΑ και Πέμπτη πάω για ρεβάνς στην εφορία απο το 3-0 που έφαγαν με τα αυτογκόλ.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Εκκαθαριστικές ΦΠΑ μέχρι 10/04;Μια φίλη μου είπε σήμερα ότι παίζει παράταση 1 μήνα - ισχύει?
-
Ναι, 10/05
-
έχει βγει το νέο έντυπο Ε1 για το 12 ;
-
Ναι.
http://www.gsis.gr/on_line_ypiresies/po ... -docs.html
-
θενξ βελος.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος