-
Όλα στο πιάτο σήμερα, δείτε το βίντεο:
μέχρι το 2.00 είναι ένα κλασσικό διαφημιστικό της πλάκας με γελοία διαφημιστικά τρικ, από το 2ο λεπτό και μετά όμως η κάρτα μετατρέπεται από το πουθενά σε ΚΑΡΡΙΕΡΑ και επιχειρηματική πρόταση
Και επειδή 'οι συστάσεις αποφέρουν οφέλη':
(πάλί το μυστικό σκάει από το 2.20 και μετά)
-
Bonus φιλιας :rofl:
Σύντομα και προσφορα για 20λεπτη βολτα με φεραρι στο online πολυκαταστημα μονο με 69€
-
http://www.outragemarketing.com/?pub=fb ... gr&sid=211
Σ' αυτά ρε γμτ δεν επεμβαίνει κανένας;
-
H lyoness ισχυρίζεται οτι στην Ιρλανδία συνεργάζεται με διάφορες τοπικές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Κάποιος λοιπόν επικοινώνησε με τα Tesco και τους ρώτησε αν συνεργάζονται με τη Lyoness. Η απάντηση τους ήταν οτι ποτέ δέν έχουν ακούσει αυτή την εταιρία.
http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... 22&page=14
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι ισχύει και με την ΕΚΟ στην Ελλάδα. Η ΕΚΟ πάντως δέν αναφέρει τίποτα για Lyoness στο site της. Και η Lyoness περα απο την EKO δέν έχει κάποια άλλη αλυσίδα, μόνο μικρομάγαζα που πιαστήκανε κορόιδα και δώσανε το διχιλιαρο.
-
ένα από τα ατού της Lyoness είναι το.. απλικέϊσο για να βλέπεις μαγαζιά κοντά σου κτλ.
αλλά τώρα που βλέπω και οι τράπεζες να κάνουν το ίδιο με τις πιστωτικές τους, πάει και αυτό το πλεονέκτημα
βασικά στη Θεσσαλονίκη έχει καλή ανάπτυξη, μέχρι και σε γυράδικο το πέτυχα.
δεν έχω ασχοληθεί εγώ, ένας φίλος το παλεύει. -
Παιδιά είναι *πολύπλοκο *το σύστημα της Lyoness, μάλλον είστε βλάκες και δεν το καταλαβαίνετε, έξυπνα και επιτυχημένα άτομα μπορούν μόνο να το καταλάβουν
-
Ή μπορούμε να παραιτηθούμε απ την προσπάθεια να αντιληφθούμε την πολυπλοκότητα αυτού του συστήματος και απλά να αρκεστούμε στην φθηνή βενζίνη, δε νομίζεις?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
H lyoness ισχυρίζεται οτι στην Ιρλανδία συνεργάζεται με διάφορες τοπικές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Κάποιος λοιπόν επικοινώνησε με τα Tesco και τους ρώτησε αν συνεργάζονται με τη Lyoness. Η απάντηση τους ήταν οτι ποτέ δέν έχουν ακούσει αυτή την εταιρία.http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... 22&page=14
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι ισχύει και με την ΕΚΟ στην Ελλάδα. Η ΕΚΟ πάντως δέν αναφέρει τίποτα για Lyoness στο site της. Και η Lyoness περα απο την EKO δέν έχει κάποια άλλη αλυσίδα, μόνο μικρομάγαζα που πιαστήκανε κορόιδα και δώσανε το διχιλιαρο.
Πολλά θα ακούσεις...
Ιδού η καταχώρηση της Tesco στην Lyoness
http://www.lyoness.net/internal/gr/stor ... geID=en-IE
Κάνοντας κλικ στον χάρτη πάνω δεξιά θα δεις και που βρίσκονται τα καταστήματα.
Στην Ελλάδα υπάρχουνε 8 αλυσσίδες προς το παρόν.Θα ανοικοινωθούν και άλλες τον Ιούνιο.
Η ΕΚΟ γιατί να αναφέρει στο δικό της site κάτι ?
Το ότι είναι συμβεβλημένη με την Lyoness αφορά τους κατόχους της κάρτας και οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται στο site της Lyoness στην Ελλάδα.Οσο για τα μικρομάγαζα που πιάστηκαν κορόιδα ρώτα κάποιον από αυτούς αν είναι δυσαρεστημένος.
Στο μέλλον τα κριτήρια εισαγωγής επιχειρήσεων στο σύστημα θα δυσκολέψει.Μπήκε και ο φούρνος της γειτονιάς μου .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στο μέλλον τα κριτήρια εισαγωγής επιχειρήσεων στο σύστημα θα δυσκολέψει.
Όχι ρε γαμτο !
Αν λαδώσουμε;Μπήκε και ο φούρνος της γειτονιάς μου .
Τυχερέέέ...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην Ελλάδα υπάρχουνε 8 αλυσσίδες προς το παρόν.Θα ανοικοινωθούν και άλλες τον Ιούνιο.
Η ΕΚΟ γιατί να αναφέρει στο δικό της site κάτι ?
Το ότι είναι συμβεβλημένη με την Lyoness αφορά τους κατόχους της κάρτας και οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται στο site της Lyoness στην Ελλάδα.ΑΝ δέν το αναφέρει η ΕΚΟ τότε ποιός θα το αναφέρει?
Το μόνο κέρδος που έχει η ΕΚΟ απο τη σύναψη συνεργασίας με κάποιο loyalty card οπως αυτό της Lyoness είναι η αύξηση πωλήσεων. Αν δεν το διαφημήσει τότε χάνει τα ποσοστά που δίνει σαν έκπτωση χωρίς να αυξήσει τις πωλήσεις.
Αν μπείς στο site της ΕΚΟ θα δείς φάτσα φόρα τα προγράμματα επιβραύευσης go και €πιστροφή της Eurobank. Γιατί δέν αναφέρουν και τη Lyoness?
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Στο μέλλον τα κριτήρια εισαγωγής επιχειρήσεων στο σύστημα θα δυσκολέψει.
Όχι ρε γαμτο !
Αν λαδώσουμε;Γιαυτό τρεχάτε να δώσετε το διχίλιαρο ΤΩΡΑ!!!!
-
Έχει μπει και το γνωστό συνεργείο* στη μεγάλη οικογένεια της Lyoness?
*=αυτό που διαφημίζει ο sv2 σε κάθε δεύτερο ποστ του για όσους είναι νέοι στο 4τφ
-
δύσκολα, στον συγκεκριμένο μόνο συστημένος πας...
-
Τόσες χιλιάδες μέλη εδώ στο 4Tforumκαι μόνο ο sv2 βρέθηκε να έχει χωθεί σε πυραμίδα? Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέλος που να δάγκωσε ή να δαγκώθηκε?
Οι φίλοι του sv2 δεν έχουν μπει στη μεγάλη παρέα της lyoness? Αν όχι τι περιμένετε? Γραφτείτε τώρα, όχι για εμένα,για τα παιδάκια στις φιλιππίνες!
-
Μα τί τρελό παρεάκι είναι αυτό?
-
Κανόνισε να φας κανένα μπαν τώρα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τόσες χιλιάδες μέλη εδώ στο 4Tforumκαι μόνο ο sv2 βρέθηκε να έχει χωθεί σε πυραμίδα? Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέλος που να δάγκωσε ή να δαγκώθηκε?'Πυραμίδα'; 'Δάγκωσε'; 'Δαγκώθηκε';
Μήπως είσαι άλλος ένας πικραμένος που 'φαγε πόρτα από τη Lyoness;
Δεν είσαι κι ο μόνος, ο πλανήτης είναι γεμάτος τέτοιους.
Είπαμε, είναι πολύ δύσκολο να μπεις, κι όσο περνάει ο καιρός, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.
Όσοι ήτανε τυχεροί, μπήκανε...Αχχχ, αλίμονο σε μας . -
Όχι ότι δεν ήταν ήδη προφανέστατο στον ελάχιστα υποψιασμένο το τι συμβαίνει με τις Tesco κ.λπ., αλλά αυτός εδώ τα γράφει ωραία:
http://boards.straightdope.com/sdmb/sho ... tcount=129
-
εγώ με την πιστωτική έχω συνολικά 5% έκπτωση στη βενζίνη μου, οπότε ποιος ο λόγος να ασχοληθώ σαν καταναλωτής.
σαν επιχειρηματίας, υπάρχει και μεγάλη 'εσωτερική' κίνηση. αν κάποιος χρειαστεί κάποιον για συνεργάτη, λογικά θα κοιτάξει μέσα στο δίκτυο της lyoness. οπότε θα δείτε αρκετούς επιχειρηματίες να λένε ότι τα έξοδα συμμετοχής τα έβγαλαν γιατί αυξήθηκαν οι δουλειές τους μέσω του δικτύου.
απλά, όποιος μπει νωρίτερα, τόσο πιο κερδισμένος θα βγει, όσο μεγαλώνει το δίκτυο.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
**εγώ με την πιστωτική έχω συνολικά 5% έκπτωση στη βενζίνη μου, οπότε ποιος ο λόγος να ασχοληθώ σαν καταναλωτής. **σαν επιχειρηματίας, υπάρχει και μεγάλη 'εσωτερική' κίνηση. αν κάποιος χρειαστεί κάποιον για συνεργάτη, λογικά θα κοιτάξει μέσα στο δίκτυο της lyoness. οπότε θα δείτε αρκετούς επιχειρηματίες να λένε ότι τα έξοδα συμμετοχής τα έβγαλαν γιατί αυξήθηκαν οι δουλειές τους μέσω του δικτύου.
απλά, όποιος μπει νωρίτερα, τόσο πιο κερδισμένος θα βγει, όσο μεγαλώνει το δίκτυο.
Η συνολική έκπτωση του καταναλωτή στα καύσιμα είναι 18% ή 23,24% αν πληρούνται κάποιες επί πλέον προυποθέσεις.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)