-
Οι χρηστες του forum μολις εγιναν χίλιοι. Συγχαρητηρια και αντε γρηγορα να βαλουμε κι αλλα μηδενικα διπλα.
-
Οι χρηστες του forum μολις εγιναν χίλιοι. Συγχαρητηρια και αντε γρηγορα να βαλουμε κι αλλα μηδενικα διπλα.
-
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Οι χρηστες του forum μολις εγιναν χίλιοι. Συγχαρητηρια και αντε γρηγορα να βαλουμε κι αλλα μηδενικα διπλα.Aς δουμε και την κατανομη των μελων αναλογα με τις δημοσιευσεις τους...
[list:216blmoa]Καμια Δημοσιευση - 361χρηστες
Μια και μοναδικη δημοσιευση - 135χρηστες
2εως5 δημοσιευσεις - 215χρηστες
6εως10 δημοσιευσεις - 86χρηστες
11-50 δημοσιευσεις - 147χρηστες
51-100 δημοσιευσεις - 27χρηστες
100 και πλεον δημοσιευσεις - 29 χρηστες[/list:u:216blmoa]
Την ολη ερευνα 'χαλαει' ο ΣΧ που εχει πολλα διαφορετικα ονοματα (5).
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Aς δουμε και την κατανομη των μελων αναλογα με τις δημοσιευσεις τους...
[list:qrg70pm5]Καμια Δημοσιευση - 361χρηστες
100 και πλεον δημοσιευσεις - 29 χρηστες[/list:u:qrg70pm5]
Γιάννη, πό αύριο Δευτέρα Μegane, ο ΣΧ
-
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
Aς δουμε και την κατανομη των μελων αναλογα με τις δημοσιευσεις τους...
[list:7p3xylk8]Καμια Δημοσιευση - 361χρηστες
100 και πλεον δημοσιευσεις - 29 χρηστες[/list:u:7p3xylk8]
Γιάννη, πό αύριο Δευτέρα Μegane, ο ΣΧ
ΚΑΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, EVENT ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ;;;;
ΩΧ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ!!!
-
ΚΑΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, EVENT ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ;;;;
Μετά το παραλληλοδρόμιο συνάντηση στο Αθανασουλέικο στο Λουτράκι. Εσείς το χώρο, εμείς τα ποτά και οι παρόντες ότι φάνε...
ΣΧ -
Ο χρήστης CooperS έγραψε:
ΚΑΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, EVENT ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ;;;;Μετά το παραλληλοδρόμιο συνάντηση στο Αθανασουλέικο στο Λουτράκι. Εσείς το χώρο, εμείς τα ποτά και οι παρόντες ότι φάνε...
ΣΧΜΕΣΑ!!!
Ή ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΜΕ -
1000!!! WOW!!!
Από τις δημοσιεύσεις φαίνεται πως τα ενεργά μέλη δεν είναι πάνω από 250. Ο ΤΤ ίσως μπορεί να μας δώσει παραπάνω στοιχεία.
Η προσπάθεια πάντως των 4Τ με την δημιουργία του φόρουμ αυτους τους 5 μήνες νομίζω ότι έχει αποδώσει. Προσωπικά έχω μάθει πολλά πράγματα για διαφορα θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο και έχω 'γνωρίσει' αρκετούς χωρίς να τους έχω συναντήσει.
Ραντεβού λοιπόν στη χωμάτινη πίστα να γνωριστούμε και από κοντά. .
Αντε και στα 2000 τώρα.ΠΑΜΕ λοιπόν!!!
-
Εύχομαι ευχάριστα και δημιουργικά συγγραφικά χιλιόμετρα (μηνύματα) για όλα τα μέλη.
Όπως ήλπιζα και ευτυχώς επιβεβαιώνεται στην πράξη η μικρή κοινωνία του 4Τ-Forum μας προσφέρει πολλές προκλήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
-
Paides xairete...
Ego loipon eimai to 1000osto melos ths pareas sas..
Katoxos enos Fiat Coupe 16V turbo parakoloutho to forum sas kai tora grafo proth fora..
Kostas
-
Ο χρήστης VeNi έγραψε:
Paides xairete...Ego loipon eimai to 1000osto melos ths pareas sas..
Katoxos enos Fiat Coupe 16V turbo parakoloutho to forum sas kai tora grafo proth fora..
Kostas
Καλως ηρθες Κωστα. Κριμα που το καταργησε η Fiat το coupe. Δεν το εχω οδηγησει η μπει, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι καλο.
-
Στατιστικών συνέχεια, και είμαι πλέον ο μόνος στο φόρουμ με διψήφιο αριθμό δημοσιεύσεων την ημέρα, ακόμα και αν δεν είχαν σαν ημερομηνία εγγραφής το 1970 οι παλιότεροι χρήστες. (Ακόμα και ο πολυγραφότατος gavriil έχει 5,67 ανά ημέρα με βάση την πρώτη του δημοσίευση στις 11/05/02, δηλαδή χοντρικά πριν 5 μήνες)
Κύριε Τρακουσέλλη, στα στατιστικά μπορούμε να κάνουμε και μία κατάταξη ανάλογα με τις δημοσιεύσεις ανά ημέρα;
Πλέον και στις συνολικές δημοσιεύσεις με αυτό το μήνυμα πέρασα τους CDL (είδες για να σιωπαίνεις; ) και skullone μπαίνοντας στο Top 10. Τρέμε agisd, σου'ρχομαι!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Στατιστικών συνέχεια, και είμαι πλέον ο μόνος στο φόρουμ με διψήφιο αριθμό δημοσιεύσεων την ημέρα, ακόμα και αν δεν είχαν σαν ημερομηνία εγγραφής το 1970 οι παλιότεροι χρήστες. (Ακόμα και ο πολυγραφότατος gavriil έχει 5,67 ανά ημέρα με βάση την πρώτη του δημοσίευση στις 11/05/02, δηλαδή χοντρικά πριν 5 μήνες)Κύριε Τρακουσέλλη, στα στατιστικά μπορούμε να κάνουμε και μία κατάταξη ανάλογα με τις δημοσιεύσεις ανά ημέρα;
Πλέον και στις συνολικές δημοσιεύσεις με αυτό το μήνυμα πέρασα τους CDL (είδες για να σιωπαίνεις; ) και skullone μπαίνοντας στο Top 10. Τρέμε agisd, σου'ρχομαι!
Συγχαρητήρια πολυγραφότατε GeorgeTabs
Εχεις και ένα άλλο ρεκόρ (αν και αδυνατώ να το επιβεβαιώσω στατιστικά): είσαι ο μοναδικός χρήστης του οποίου το όνομα έχω δει ως 'τελευταία δημοσίευση' στην αρχική σελίδα ταυτόχρονα σε 4 από τα 5 Forums (συνήθως σου ξεφεύγει το 'Ράλι Ακρόπολις'...) και μάλιστα περισσότερες από μία φορές!
Tο '5 στα 5' είναι κοντά, keep walking
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Συγχαρητήρια πολυγραφότατε GeorgeTabs
Εχεις και ένα άλλο ρεκόρ (αν και αδυνατώ να το επιβεβαιώσω στατιστικά): είσαι ο μοναδικός χρήστης του οποίου το όνομα έχω δει ως 'τελευταία δημοσίευση' στην αρχική σελίδα ταυτόχρονα σε 4 από τα 5 Forums (συνήθως σου ξεφεύγει το 'Ράλι Ακρόπολις'...) και μάλιστα περισσότερες από μία φορές!
Tο '5 στα 5' είναι κοντά, keep walking
Ευχαριστώ πολύ nass!
Όμως για το 5/5, been there, done that! για ένα ολόκληρο βράδυ ήμουν 5/5. Ήταν το βράδυ που δημοσίευσα το θέμα για την ιδανική τοποθεσία για ράλυ Ακρόπολις, το οποίο έμεινε στην κορυφή των θεμάτων του Ακρόπολις μέχρι πρόσφατα. Είναι αλήθεια πως δεν γράφω συχνά στο Ακρόπολις... Πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτό, πριν είναι αργά και οι προτάσεις μας δεν είναι εφαρμόσιμες ακόμα και αν θέλουν οι αποφασίζοντες... Ευτυχώς που ο CDL με την επιστροφή του έδωσε και καλές (και εύκολα εφαρμόσιμες) προτάσεις. Όλοι είμαστε απαραίτητοι!
-
Μάλιστα μόλις το επανέλαβα, 17/10/2002, 2:35!
(Το Φόρουμ πάει μία ώρα πίσω, με χειμερινή)
Ούτε ο Σουμάχερ δε μας πιάνει! -
Εγώ έπιασα το 4/5, αλλά το απόγευμα με άλλους 6 μέσα.
Όσο για την ώρα, όπως ξέρετε πολύ καλά, η χειμερινή είναι η σωστή. UTC+2. -
Μωρε το ξανάκανα πάλι, 13:35 με 10 χρήστες online (μαζί με μένα). Άσε, δεν ξανααναφέρομαι, θα νομίσει ο κόσμος πως το επιδιώκω!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μωρε το ξανάκανα πάλι, 13:35 με 10 χρήστες online (μαζί με μένα). Άσε, δεν ξανααναφέρομαι, θα νομίσει ο κόσμος πως το επιδιώκω!!!George σειρά έχει τώρα ο kouk, ο harrywrc και ο....gavriil. Θα τον πιάσεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μωρε το ξανάκανα πάλι, 13:35 με 10 χρήστες online (μαζί με μένα). Άσε, δεν ξανααναφέρομαι, θα νομίσει ο κόσμος πως το επιδιώκω!!!
George σειρά έχει τώρα ο kouk, ο harrywrc και ο....gavriil. Θα τον πιάσεις?
Να κάνω μια απλή μαθηματική σκέψη...
Έχω πάνω από 11,7 δημοσιεύσεις ημερισίως (είμαι νέο μέλος και έχω κανονικά στατιστικά...)
Ο gavriil έκανε την πρώτη του δημοσίευση (από 902!!! αριστερά στα FM?? ) στις 11/5. Αυτό σημαίνει ανά ημέρα 5,47.
Ο harriswrc έχει 847 από τις 30/4, δηλαδή 4,98 ανά ημέρα.
Ο kouk έχει 694 από τις 15/5 (πάντα 1η δημοσίευση), δηλαδή 4,48 ανά ημέρα.
O takinen που έχει και πλήρη στατιστικά έχει 537 από τις 23/6, δηλαδή 4,63 ανά ημέρα.
Ο greg με 522 από τις 29/4 έχει 3,05 ανά ημέρα.
Αυτοί είναι όλοι που βρίσκονται πιο ψηλά από εμένα. Έτσι θα τους φτάσω όλους τους όπως πάει, είναι απλά θέμα χρόνου. Οπότε τους πιάνω ακολούθως:
greg στις 23 Οκτωβρίου,
takinen 27 Οκτωβρίου,
kouk 18 Νοεμβρίου,
harriswrc 13 Δεκεμβρίου
gavriil1 26 Δεκεμβρίου, έτσι, για δώρο Χριστουγέννων!!!
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!! gavriil, απομυθοποίηση τώρα!!!Πάντως τον Δεκέμβριο μετά το Παλλάδιο θα φύγω στο εξωτερικό, όπου θα μείνω 2 μήνες περίπου και δεν θα έχω εύκολα πρόσβαση στο ίντερνετ. Επίσης μόλις γυρίσω θα φύγω μάλλον στρατό, οπότε harriswrc και gavriil1 δεν πρέπει να φοβούνται, ενώ και άλλοι θα με ξαναπεράσουν.
Πάντως στις δημοσιεύσεις ανά ημέρα δεν υπάρχει κανείς κοντά, ο επόμενος έχει περίπου τις μισές!!
Άσε δε που αν μιλούσαμε για συνολική ποσότητα δημοσιεύσεων θα ήμουν ΜΑΚΡΑΝ πρώτος από καιρο, με την λογοδιάρροια που με διακατέχει!!
ΠΑΜΕ ME.....1000