Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μωρε το ξανάκανα πάλι, 13:35 με 10 χρήστες online (μαζί με μένα). Άσε, δεν ξανααναφέρομαι, θα νομίσει ο κόσμος πως το επιδιώκω!!!
George σειρά έχει τώρα ο kouk, ο harrywrc και ο....gavriil. Θα τον πιάσεις?
Να κάνω μια απλή μαθηματική σκέψη...
Έχω πάνω από 11,7 δημοσιεύσεις ημερισίως (είμαι νέο μέλος και έχω κανονικά στατιστικά...)
Ο gavriil έκανε την πρώτη του δημοσίευση (από 902!!! αριστερά στα FM?? ) στις 11/5. Αυτό σημαίνει ανά ημέρα 5,47.
Ο harriswrc έχει 847 από τις 30/4, δηλαδή 4,98 ανά ημέρα.
Ο kouk έχει 694 από τις 15/5 (πάντα 1η δημοσίευση), δηλαδή 4,48 ανά ημέρα.
O takinen που έχει και πλήρη στατιστικά έχει 537 από τις 23/6, δηλαδή 4,63 ανά ημέρα.
Ο greg με 522 από τις 29/4 έχει 3,05 ανά ημέρα.
Αυτοί είναι όλοι που βρίσκονται πιο ψηλά από εμένα. Έτσι θα τους φτάσω όλους τους όπως πάει, είναι απλά θέμα χρόνου. Οπότε τους πιάνω ακολούθως:
greg στις 23 Οκτωβρίου,
takinen 27 Οκτωβρίου,
kouk 18 Νοεμβρίου,
harriswrc 13 Δεκεμβρίου
gavriil1 26 Δεκεμβρίου, έτσι, για δώρο Χριστουγέννων!!!
ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ!!! gavriil, απομυθοποίηση τώρα!!!
Πάντως τον Δεκέμβριο μετά το Παλλάδιο θα φύγω στο εξωτερικό, όπου θα μείνω 2 μήνες περίπου και δεν θα έχω εύκολα πρόσβαση στο ίντερνετ. Επίσης μόλις γυρίσω θα φύγω μάλλον στρατό, οπότε harriswrc και gavriil1 δεν πρέπει να φοβούνται, ενώ και άλλοι θα με ξαναπεράσουν.
Πάντως στις δημοσιεύσεις ανά ημέρα δεν υπάρχει κανείς κοντά, ο επόμενος έχει περίπου τις μισές!!
Άσε δε που αν μιλούσαμε για συνολική ποσότητα δημοσιεύσεων θα ήμουν ΜΑΚΡΑΝ πρώτος από καιρο, με την λογοδιάρροια που με διακατέχει!!